5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți
Pagina 13 din 37
Pagina 13 din 37 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37
Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
La multi ani!!!Pt toti membrii care astazi isi sarbatoresc ziua onomastica si special pentru DEMIRUTA....LA MULTI ANI DEMIRUTA!
Demiruta iti las clipul vechi ca sa ne aducem aminte de vremurile de demult
Demiruta iti las clipul vechi ca sa ne aducem aminte de vremurile de demult
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 23 Apr 2010, 12:46 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
LA MULŢI ANI ! DEMIRUŢA
Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, ne alăturăm şi noi celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani !
din partea membrelor forumului https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro
Ziua numelui să vă fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii ! LA MULŢI ANI!!! Tuturor Sărbătoritelor ....
din partea membrelor forumului https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro
De ziua ce-ţi surâde-n prag,
şi porţi frumosul nume
eu îţi doresc ce ţi-e mai drag
şi mai frumos pe lume
margaritare-n calea vieţii
şi ani frumoşi ai tinereţii
un cer cu soare fără nori
în calea ta sa fie
să ai în cale numai flori De ziua ta ,
Primeşte din partea mea
Buchetul de trandafiri
în nuanţe mii şi mii
şi din mea
LA MULŢI ANI!!! DRAGA MEA.
DENISA
buna dimineata fetelor..
LA MULTI ANI!
celor care isi sarbatoresc astazi onomastica,,,
sa fiti sanatoase si iubite!
!
la multi ani demiruta..astazi ai voie la o bucatica mai mare din tortul muratel!
LA MULTI ANI!
celor care isi sarbatoresc astazi onomastica,,,
sa fiti sanatoase si iubite!
!
la multi ani demiruta..astazi ai voie la o bucatica mai mare din tortul muratel!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna dimineata sa aveti o zi linistita.
TUTUROR SARBATORITILOR "LA MULTI ANI"
Pentru DEMIRUTA URARI DE BINE SI FERICIRE SI "MULTI ANI" ALATYURI DE CEI PE CARE II IUBESTE!!
Astazi pentru ca este sarbatorita si nu ma pricep sa trimit clipuri si flori ii cedez (dar numai astazi) o bucatica de Murat
LA MULTI ANI ! indragostit
TUTUROR SARBATORITILOR "LA MULTI ANI"
Pentru DEMIRUTA URARI DE BINE SI FERICIRE SI "MULTI ANI" ALATYURI DE CEI PE CARE II IUBESTE!!
Astazi pentru ca este sarbatorita si nu ma pricep sa trimit clipuri si flori ii cedez (dar numai astazi) o bucatica de Murat
LA MULTI ANI ! indragostit
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
buna fetelor..
am putin timp liber si am intrat sa va salut..
cred ca am devenit nitel cam dependenta de voi..dea este de vina..daca v-ati saturat de mine si vreti sa bateti pe cineva ..dea e de vina!
ce mai faceti?.asteptam sf de saptamana? la noi in iasi azi dimineata erau inghetate geamurile la masina..si era frig rau de tot!
am putin timp liber si am intrat sa va salut..
cred ca am devenit nitel cam dependenta de voi..dea este de vina..daca v-ati saturat de mine si vreti sa bateti pe cineva ..dea e de vina!
ce mai faceti?.asteptam sf de saptamana? la noi in iasi azi dimineata erau inghetate geamurile la masina..si era frig rau de tot!
iulia80- vip
buna dimineata draga denisa!
ce mai faci? am vazut ca ai bomboane..chiar daca sunt pt demiruta..pot sa pap si eu una..cred ca fac putina hipoglicemie!
ce mai faci? am vazut ca ai bomboane..chiar daca sunt pt demiruta..pot sa pap si eu una..cred ca fac putina hipoglicemie!
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna dimineata draga denisa!
sunt ptr toate lumea ... aşa că serviţi ...
Demiruţa
multumesc mult dana..
din pacate eu trebuie sa ies...daca am sa pot poate mai intru deseara..daca nu va doresc o zi cat mai placuta..si o seara cat mai placuta!
din pacate eu trebuie sa ies...daca am sa pot poate mai intru deseara..daca nu va doresc o zi cat mai placuta..si o seara cat mai placuta!
iulia80- vip
Buna dimi!!!Servim ............DENISA a scris:
[color=blue]sunt ptr toate lumea ... aşa că serviţi ...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
d]]LA MULTI ANI DEMIRUTA [/b] SI DIN PARTEA MEA SI TUTUROR CARE SARBATORESC CA ZI ONOMASTICA ZIUA DE SF. GHEORGHE,SA AVETI DE LA VIATA TOT CE VA DORITI.
andradamaria- vip
Buna dimineata
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SARBATORESC ASTAZI ZIUA ONOMASTICA!!!
LA MULTI ANI DEMIRUTA, O ZI MINUNATA ALATURI DE CEI DRAGI
Sa aveti viata plina de bucurii, si sa vi se implineasca toate dorintele.
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SARBATORESC ASTAZI ZIUA ONOMASTICA!!!
LA MULTI ANI DEMIRUTA, O ZI MINUNATA ALATURI DE CEI DRAGI
Sa aveti viata plina de bucurii, si sa vi se implineasca toate dorintele.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
BUNA ZIUA FETELOR,
LA MULTU ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE SFANTULUI GHEORGHE
LA MULTI ANI DEMIRUTA!!!!!!!!!!!!!!! SANATATE SI MULTA FERICIRE
https://www.dailymotion.com/user/isomo35/video/x9a4t2_asidemirhasret_shortfilms?hmz=707265766e657874
https://www.dailymotion.com/user/isomo35/video/x9bq6m_asidemirayky-kyyamet_shortfilms?hmz=707265766e657874
PENTRU DEMIRUTA SI PENTRU VOI TOATE
LA MULTU ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE SFANTULUI GHEORGHE
LA MULTI ANI DEMIRUTA!!!!!!!!!!!!!!! SANATATE SI MULTA FERICIRE
https://www.dailymotion.com/user/isomo35/video/x9a4t2_asidemirhasret_shortfilms?hmz=707265766e657874
https://www.dailymotion.com/user/isomo35/video/x9bq6m_asidemirayky-kyyamet_shortfilms?hmz=707265766e657874
PENTRU DEMIRUTA SI PENTRU VOI TOATE
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
În lipsa sărbătoritei (Demiruţa).[ nu ştiu dacă mai sunt fete care astăzi îşi serbează ziua numelui ] vă ofer câte ceva , serviţi vă rog ...
puteţi vota cel mai potrivit rol ptr Murat
http://www.muratyildirim.org/showthread.php?tid=4522
eu am votat
http://www.muratyildirim.org/showthread.php?tid=4522
eu am votat
Te pomeni ca Cicek o fi fugit cu Bora ?? cupidon
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
iulia1965 a scris:Te pomeni ca Cicek o fi fugit cu Bora ?? cupidon
cred că Çiçek închină steagul
BUNA ZIUA, DRAGELE MELEEEE!
AM VENIT SI EU...SA NU CREDETI CA AM DAT BIR CU FUGITII, DAR DE DIMINEATA PANA AM CARAT LA MASINA TOT CE TREBUIA SA IAU LA SERVICIU, NU AM AVUT TIMP SA INTRU, CREDETI-MA, CA SUNT SINGURA LA SOTZ!
Va multumesc din suflet pentru toate urarile frumoase si la randu-mi, urez si eu acelora dintre voi care poarta numele de Gheorgthita , sa fie sanatoase, sa se bucure de tot ce a creat Dumnezeu pe pamant!
Clipul asta care-mi trezeste atatea amintiri, e pentru mine unul din lucrurile de suflet cele mai importante.
https://www.youtube.com/watch?v=Uzdl6iQtJN8&feature=related
Eu nu voi putea ramane azi cu voi, pregatesc masa pentru ca diseara voi avea multi musafiri!
Va pup si va doresc sarbatoare frumoasa!
AM VENIT SI EU...SA NU CREDETI CA AM DAT BIR CU FUGITII, DAR DE DIMINEATA PANA AM CARAT LA MASINA TOT CE TREBUIA SA IAU LA SERVICIU, NU AM AVUT TIMP SA INTRU, CREDETI-MA, CA SUNT SINGURA LA SOTZ!
Va multumesc din suflet pentru toate urarile frumoase si la randu-mi, urez si eu acelora dintre voi care poarta numele de Gheorgthita , sa fie sanatoase, sa se bucure de tot ce a creat Dumnezeu pe pamant!
Clipul asta care-mi trezeste atatea amintiri, e pentru mine unul din lucrurile de suflet cele mai importante.
https://www.youtube.com/watch?v=Uzdl6iQtJN8&feature=related
Eu nu voi putea ramane azi cu voi, pregatesc masa pentru ca diseara voi avea multi musafiri!
Va pup si va doresc sarbatoare frumoasa!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
buna fetelor..am intrat si eu putin sa va citesc...
distractie placuta draga demiruta! si LA MULTI ANI!
PUPICI
VAI DENISA..ACUM AM VAZUT SI EU POZA...
eu nu cred ca iese din peisaj..cred ca ramane ea cu vreo sechela...filoftea afla ca el e insurat..il paraseste evident...si el ramane cu ciceaka dintr-un sentiment de vina..
parerea mea..
vai denisa..imi place de mor...fuego-ce seara minunata..sigur o voi auzi maine seara la nunta..pt ca mireasa e din basarabia si noi ascultam ion suruceanu de cate ori avem ocazia la petreceri!
PUPICI
eu nu cred ca iese din peisaj..cred ca ramane ea cu vreo sechela...filoftea afla ca el e insurat..il paraseste evident...si el ramane cu ciceaka dintr-un sentiment de vina..
parerea mea..
vai denisa..imi place de mor...fuego-ce seara minunata..sigur o voi auzi maine seara la nunta..pt ca mireasa e din basarabia si noi ascultam ion suruceanu de cate ori avem ocazia la petreceri!
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna fetelor..am intrat si eu putin sa va citesc...
PUPICI
parerea mea..
Buna Iulia foarte frumoasa melodie versuri super daca le asculti cu atentie Distractie placuta
rodica- vip
Varsta : 68
buna rodica..
sunt aici ..ma machiez...rochia e cam stramta..ca m-am ingrasat si la mine se pune doar la solduri..deci o placere..
sunt aici ..ma machiez...rochia e cam stramta..ca m-am ingrasat si la mine se pune doar la solduri..deci o placere..
iulia80- vip
DISTRACTIE PLACUTA,,sa te simti minunat ,da-o incolo de rochie, se mai intampla!!!!!! :dancing: :flower: :flower: :flower:iulia80 a scris:buna rodica..
andradamaria- vip
Dragă Demiruţa, să trăieşti, să înfloreşti!
Tuturor celor pe care nu îi ştiu şi se sărbătoresc azi, LA MULŢI ANI FERICIŢI!!!
http://weddingpros.files.wordpress.com/2009/04/spring-wedding-flowers.jpg
Tuturor celor pe care nu îi ştiu şi se sărbătoresc azi, LA MULŢI ANI FERICIŢI!!!
http://weddingpros.files.wordpress.com/2009/04/spring-wedding-flowers.jpg
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna seara,
Inca o data LA MULTI ANI tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui. Petrecere frumoasa!!!
Pentru cele ce urmaresc Inima furata - vizionare placuta!
Inca o data LA MULTI ANI tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui. Petrecere frumoasa!!!
Pentru cele ce urmaresc Inima furata - vizionare placuta!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Pagina 13 din 37 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37
Subiecte similare
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum