5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți
Pagina 25 din 37
Pagina 25 din 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Le-am comentat pe amandoua, dar la unul am o eroare...si da, nu m-am uitat in ograda;mi-era foame rau!Dar cand sa inchid, mi-au aparut in fatza ochilor si m-am hranit cu ele la aperitivMotzişor a scris:demiruta a scris:Am vrut sa plec si m-am intors;merita si Savas atata lucru
Am gasit traducerea acestui cantec al lui kirac pe Yt, s-a incarcat de cateva minute, vi-l las spre analiza si acum chiar ca plec!
https://www.youtube.com/watch?v=TFSBWbfwRd0&playnext_from=TL&videos=O7WSi_csaXg&feature=recentlik
He-he, da Demiruţa, şi n-ai văzut că e din ograda noastră?
Uite-i şi perechea pentru fetele care-l iubesc pe Kıraç + Aşk ve Ceza, ca să nu mai scotocească printre fragmente:
Aşk ve Ceza --- Kıraç - Utangaç ,,Timidul"
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Nu-mi trebuie sami pt.ca nu stiu ce poate face pe cand dom.prof. stie si de aia, si de aia, si de ailalta asa ca el este cel mai bun si performant. Reconfigurare de individ Elcin e bun pentru treburile casei PupiciAdmin_dea05 a scris:ei! heii!!! ce-i aici la voi vreti sa mi-l surmenati...deja il trecem de la una la alta de prea multe ori pe topicul celalalt asa ca eventual luati-l pe sami la treburile casnicerodica a scris:iulia80 a scris:buna dimineata fetelor!
va doresc o zi cat mai placuta!
!
buna dimineata rodica!
dea devine din ce in ce mai razboinica!
Iulia sper ca nu te-ai suparat dar in lipsa ta am haotarat ca pe Elcinel care se pricepe la toate sa-l folosim cu schimbul si la scuturat covoare
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
[quote="windy_day"]
dragame am spus o data tu o data eu la curatenie nu sunt egoista cine are nevoie il imprumut
Oricum cred ca am sa iau bataie de la fete
DENISA a scris: Windy ce spui punem mână de la mână să-i plătim şi lui Burcin un curs la el ??? poate scoate ceva din ea.
Nu ca Burcin nu mai are sanse, da' poate se imprietenesc si schimba madamme "obiectul pasiunii. Sanse sa o bage asta in seama nu are ea dar ma gandesc eu ca asa educata o sa zica si ea ca e prea buna pentru Fulgerica si il lasa alteia mai putin "pretentioasa" si "vedeta"rodica a scris:[
draga mea cred ca o luam in freza amandoua ca parerile noastre coincid daca vrei pt scuturat covoare facem cu schimbul dePasti la tine si de Craciun la mine iar anul urmator invers (pacat ca nu mai am covoare ) dar la nevoie se gasesc. cat o priveste pe Iulia sper sa nu se supere pe mine dar fiin vecine il dau si ei putin
Rodica la mine scapa ieftin ca eu am renuntat la covoare da pot sa il pun sa stearga , asa cu miscare scenica, parchetul (ca tare ma enerveaza operatiunea asta )????? Deaa hai lasa-ne sa il luam ca ajutor doar de sarbatori !!!!
dragame am spus o data tu o data eu la curatenie nu sunt egoista cine are nevoie il imprumut
rodica- vip
demiruta a scris:Ieri am vb cu simona pe mess si e bine si ea si bebelul pe care il asteapta!DENISA a scris:demiruta a scris:
da, iti amintesti cand scria simoniciu scenarile si le punea si pe Hunily si am constatat ca erau citite si s-a tinut cont?
Simoniciu şi ssfg , uneori parcă era copie după şcenariile lor . Acum într-o zi am recitit un şcenariu de al Simonei, a fost o adevărată plăcere să - mi reamintesc acele vremuri .
Eu le am in fisier, toate scenariie si le recitesc cu drag uneori!
Demirute unde le mai gasesc scenariile pentru ca tare mult mi-au placu
rodica- vip
andradamaria a scris:buna ziua drgele mele
vad ca ati gasit diverse utilizari in activitatea domestica ..pentru frantuzit,eu mai bine le fac singura decat sa-l am prin preajma,si intrucat este cel mai performant profesor ce mi-a fost dat sa vad,trebuie sa le inscriem pe si pe Nurgul la cursurile astea intensive,nu de alta dar poate ...mor de epuizare ,dar nici de Sami nu mi-ar parea rau..cred ca el s-ar .."duce" primul sau
Nurgul deja este epuizata rau, cu Burci va fi mai greu a vad ca asta este deja antrenata si nu se lasa cu una cu doua. Au incercat si aia din Ezel mai un branci, mai un cot, mai un calcat in picioare da ea se ridica, se scutura putin si o ia de la capat. Insa ai dreptate, poate daca ii fortam intelectul "cedeaza". Despre Sami, cred ca neuronul ala obosit care l-a ajutat sa se balbaie la gala este invincibil ca nu are cum sa faca sinapse, circumvolutiuni asa ca nu oboseste never, ever.
Tare imi este ca astia 4 il vor obosi cumplit pe domn profesor ca ai vazut ca el turca o vorbeste mai mult cu mainile si nu cred ca ala de traduce din turca in turca pentru Inima... il va dubla si in particular (sau cine stie, daca plateste Elcinel bine ... ) A propos, si asta este serios de tot, cel care asigura dublajul are voce placuta si simte rolul mai bine decat interfata
rodica a scris:[
Rodica , daca ne-o luam ne-o luam impreuna . Ma duc sa imi caut armura
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Motzişor a scris:demiruta a scris:Am vrut sa plec si m-am intors;merita si Savas atata lucru
Am gasit traducerea acestui cantec al lui kirac pe Yt, s-a incarcat de cateva minute, vi-l las spre analiza si acum chiar ca plec!
https://www.youtube.com/watch?v=TFSBWbfwRd0&playnext_from=TL&videos=O7WSi_csaXg&feature=recentlik
He-he, da Demiruţa, şi n-ai văzut că e din ograda noastră?
Uite-i şi perechea pentru fetele care-l iubesc pe Kıraç + Aşk ve Ceza, ca să nu mai scotocească printre fragmente:
Aşk ve Ceza --- Kıraç - Utangaç ,,Timidul"
MOTZISOR, MULTUMIM MULT PENTRU CLIPURI. L-AM VAZUT ACUM SI PE
CEL DE DIMINEATA
Demiruta lasa ca daca e pus de doua ori nu este nicio problema, merita!!!
windy_day- vip
World Cup 2010 - Wavin Flag .. superb clipul merita
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna seara cam liniste pe aici doamnele probabil se odihnesc si se pregatesc pentru intalnirea din aceasta seara.
Multumim frumos pentru clipuri Super
Multumim frumos pentru clipuri Super
rodica- vip
windy_day a scris:andradamaria a scris:buna ziua drgele mele
vad ca ati gasit diverse utilizari in activitatea domestica ..pentru frantuzit,eu mai bine le fac singura decat sa-l am prin preajma,si intrucat este cel mai performant profesor ce mi-a fost dat sa vad,trebuie sa le inscriem pe si pe Nurgul la cursurile astea intensive,nu de alta dar poate ...mor de epuizare ,dar nici de Sami nu mi-ar parea rau..cred ca el s-ar .."duce" primul sau
Nurgul deja este epuizata rau, cu Burci va fi mai greu a vad ca asta este deja antrenata si nu se lasa cu una cu doua. Au incercat si aia din Ezel mai un branci, mai un cot, mai un calcat in picioare da ea se ridica, se scutura putin si o ia de la capat. Insa ai dreptate, poate daca ii fortam intelectul "cedeaza". Despre Sami, cred ca neuronul ala obosit care l-a ajutat sa se balbaie la gala este invincibil ca nu are cum sa faca sinapse, circumvolutiuni asa ca nu oboseste never, ever.
Tare imi este ca astia 4 il vor obosi cumplit pe domn profesor ca ai vazut ca el turca o vorbeste mai mult cu mainile si nu cred ca ala de traduce din turca in turca pentru Inima... il va dubla si in particular (sau cine stie, daca plateste Elcinel bine ... ) A propos, si asta este serios de tot, cel care asigura dublajul are voce placuta si simte rolul mai bine decat interfatarodica a scris:[
Rodica , daca ne-o luam ne-o luam impreuna . Ma duc sa imi caut armura
Nici o problema ne descurcam pentru ca am senzatia ca doamnele numai gura de ele reactie ba Asa ca fii linistita
rodica- vip
Admin_dea05 a scris:World Cup 2010 - Wavin Flag .. superb clipul merita
Deaaa , SUPER. Cu toate ca nu am inteles niciodata pasiunea asta pe care o trezeste fotbalul, clipul este grozav
Mi-am gasit si armura (am si sabie sa mai parez cate o lovitura ca nu stiu cat rezista si fieratania asta, dar nu o folosesc decat in caz de urganta ca pentru mai multa siguranta mi-am adus si )
Iata-ma-s pregatita.
Plec fiindca mai am o discutie de purtat si pe urma o iau si eu spre casa
windy_day- vip
buna seara fetelor!
ce mai faceti?
am sa recuperez ce ati scris astazi!
ce mai faceti?
am sa recuperez ce ati scris astazi!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
propos, si asta este serios de tot, cel care asigura dublajul are voce placuta si simte rolul mai bine decat interfata Smile Smile
a avut si murat un dram de autoironie atunci cand a spus ca succesul ASI in tarile arabe s-a datorat si actorului care ii dubla vocea ,pacat ca n-au folosit originalul ca ar fi avut succes dublu..dar poate sunt multi nestiutori de carte pe acolo... :D
a avut si murat un dram de autoironie atunci cand a spus ca succesul ASI in tarile arabe s-a datorat si actorului care ii dubla vocea ,pacat ca n-au folosit originalul ca ar fi avut succes dublu..dar poate sunt multi nestiutori de carte pe acolo... :D
andradamaria- vip
Buna seara, buna seara la toata lumea.
Oare in aceasta seara vom avea rezumate sau yok si rezumate. Pe Hun.. parca e cam liniste la AskveC. ''
Oare in aceasta seara vom avea rezumate sau yok si rezumate. Pe Hun.. parca e cam liniste la AskveC. ''
am adus canapeaua ptr a sta mai comod să-l vedem mai bine pe Savaş, să nu ne amorţească spatele .
Bună seara ! Lexia
Bună seara ! Lexia
buna seara,bine ati veni
mai,mai,...deci una este epuizata,gata, ceealalta este un fel de HOPA MITICA,ORICE AI FACE TOT IN PICIOARE CADE ,PAI ATUNCI SA LE TRANSFORMAM IN EFEMERIDE CONFORM MODELULUI SI DUPA AIA STITI VOI CE URMEAZA
mai,mai,...deci una este epuizata,gata, ceealalta este un fel de HOPA MITICA,ORICE AI FACE TOT IN PICIOARE CADE ,PAI ATUNCI SA LE TRANSFORMAM IN EFEMERIDE CONFORM MODELULUI SI DUPA AIA STITI VOI CE URMEAZA
andradamaria- vip
dea..ce fata ai azi! cam nepasator omul!
daca tot ati zis fetelor ca il vreti pt treburi casnice..am si eu niste praf de sters..si niste covoare de aspirat! as putea sa il imprumut nitel pe cansel?
super videoclipul cu World Cup2010! muzica e f draguta!
daca tot ati zis fetelor ca il vreti pt treburi casnice..am si eu niste praf de sters..si niste covoare de aspirat! as putea sa il imprumut nitel pe cansel?
super videoclipul cu World Cup2010! muzica e f draguta!
iulia80- vip
[img][/img] ASA VOI FACE DACA NU VOM AVEA NICI REZUMATE,lexia sper ...sa fie totusi ceva.
andradamaria- vip
nu cred..raman la parerea mea..ca ramane ea cu vreo sechela si el ramane cu ea din mila..recunostinta sau ce-o fi..dupa ce se va sparge buboiul cu filoftea!DENISA a scris:oare chiar o vor scoate pe Çiçek ???
parerea mea!
iulia80- vip
mie nu-mi vine sa cred ..dar mai stii ce vrea bostanel ca vad ca-i pus pe daramat si aerisitDENISA a scris:oare chiar o vor scoate pe Çiçek ???
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 27 Apr 2010, 8:37 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
după cum arăta întinsă pe jos nu cred că are şanse de scăpare .
DENISA a scris:oare chiar o vor scoate pe Çiçek ???
Pentru moment poate dar cand o sa le fie lumea mai draga astora doi plus copil, hop si ea.
Pagina 25 din 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Subiecte similare
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum