5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți
Pagina 31 din 37
Pagina 31 din 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
fetelor..tradez si eu ..ca maine ma trezesc la 6 fara un sfert..
mi-a placut episodul de azi!
va doresc noapte buna si somnic usor..
multa sanatate motzisor.. si tuturor care aveti niste virusei care se in bine de voi si nu vor sa plece.. noapte buna clio!
multa sanatate motzisor.. si tuturor care aveti niste virusei care se in bine de voi si nu vor sa plece.. noapte buna clio!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
somn uşor !!fetelor care ies .
Fetelor nu vi s-a părut cam întunecată şcena cu aruncarea în prăpastie ( cererea în căsătorie) ?? au stins lumina să nu le vedem feţele prea clar , le -a fost teamă că se vede falsitatea lor , nici unul nu părea că radiază de fericire.
Fetelor nu vi s-a părut cam întunecată şcena cu aruncarea în prăpastie ( cererea în căsătorie) ?? au stins lumina să nu le vedem feţele prea clar , le -a fost teamă că se vede falsitatea lor , nici unul nu părea că radiază de fericire.
iulia80 a scris:fetelor..tradez si eu ..ca maine ma trezesc la 6 fara un sfert..
Noapte buna somn pufos
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Motzişor a scris:
Aşa e, dar ce mă ,,uluieşte" e că au trişat la promo-ul ep. 17, n-am văzut ţucaiul mâinii, parcă Yasemin pupă mâna scorpiei! Eeee, le-a mai venit o idee pe drum.
Vă pup şi eu şi mă refugiez la somn!
Noapte bună copii, mulţumesc pentru tot!
Motzi, bine ca s-au razgandit ca mi se parea aiurea sa o faca pe yaso asa o tipa supusa care dintr-o data se poarta ca in Van, ca dupa ce au facut-o pe nazan toanta nr. 1 (bine ca fla si ea ce epitet i se potriveste) iar pe sa inghita galusca, asta mai lipsea.
Promit sa ma mai uit o data mai incetisor si in liniste si sa zic cateva despre fiecare
Te pupam si noi,
Noapte buna si multa, multa sanatate
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
fetelor voi aţi văzut faza în care Nazan îl vede pe Bora când o sărută pe Sevgi ?
nici pe hunili nu e înţeleasă atitudinea Nadyei .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 27 Apr 2010, 11:40 pm, editata de 1 ori
Cer scuze dar acum am reusit sa ajung la calculator am avut dupa ce am facut un dus si ma pregateam sa savurez serialul si comentariile voastre si o vizita a unor cunosteinte care au stat si au stat de am crezut ca fac infarct.
Au plecat si am citit ce ati scris si m-am amuzat Comentarii voi face dupa ce urmaresc episodul desi cred ca voi fi influentata de opiniile voastre intr-o oarecare masura
Motzule sanatate si mai odihneste-te si tu ca ne faci tu fericite cu traducerile si postarile tale dar muncesti prea mult Somnic pufos si maine sa te trezesti sanatoasa
Pentru restul doamnelor noapte buna si somnic pufos dar nu doresc sa-l visati pe Murat
Visatil pe Cansel ca este tare harnic sau pe BORA ca vad ca este foarte solicitat "face treaba buna"
Au plecat si am citit ce ati scris si m-am amuzat Comentarii voi face dupa ce urmaresc episodul desi cred ca voi fi influentata de opiniile voastre intr-o oarecare masura
Motzule sanatate si mai odihneste-te si tu ca ne faci tu fericite cu traducerile si postarile tale dar muncesti prea mult Somnic pufos si maine sa te trezesti sanatoasa
Pentru restul doamnelor noapte buna si somnic pufos dar nu doresc sa-l visati pe Murat
Visatil pe Cansel ca este tare harnic sau pe BORA ca vad ca este foarte solicitat "face treaba buna"
rodica- vip
nu fiti pre sigure ca s-a sarit scena respectiva,dar eu nu inteleg un lucru Savas a divortat sau nu ,iar scena cu restaurantul mie mi-a placut,pacat ca nu afost alta actrita care sa nu aiba blocati muschii fetei si mi-au placut chiar multe din acest episod.windy_day a scris:Motzişor a scris:
Aşa e, dar ce mă ,,uluieşte" e că au trişat la promo-ul ep. 17, n-am văzut ţucaiul mâinii, parcă Yasemin pupă mâna scorpiei! Eeee, le-a mai venit o idee pe drum.
Noapte bună copii, mulţumesc pentru tot!
Motzi, bine ca s-au razgandit ca mi se parea aiurea sa o faca pe yaso asa o tipa supusa care dintr-o data se poarta ca in Van, ca dupa ce au facut-o pe nazan toanta nr. 1 (bine ca fla si ea ce epitet i se potriveste) iar pe sa inghita galusca, asta mai lipsea.
Promit sa ma mai uit o data mai incetisor si in liniste si sa zic cateva despre fiecare
Te pupam si noi,
Noapte buna si multa, multa sanatate
andradamaria- vip
Va urez discutii placute in continuare celor care raman iar celor care se retrag spre patut le urez noapte buna si somnic pufos
rodica- vip
de ce n-ar fi inteleasa? Nadia isi vede periclitata iubirea platonica,existenta lui savas ca prieten ca si colaborator este esenta vietii ei,asta in aparenta,in realitate nadia il iubeste cu adevarat,daca se insoara de-a adevaratelea atunci toata atitudinea de pretuire pentru ea s-ar putea sa fie afectata,DENISA a scris:fetelor voi aţi văzut faza în care Nazan îl vede pe Bora când o sărută pe Sevgi ?
nu exista prietenie adevarata intre un barbat si o femeie..degenereaza pe parcurs in altfel de sentimente -cred eu
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 27 Apr 2010, 11:52 pm, editata de 2 ori
andradamaria- vip
DENISA a scris: somn uşor !!fetelor care ies .
Denisa, scena a fost construita din gesturile ei, mangaierile si privirile lui. A stiut beleregul de bostanel pe ce sa mearga ca sa nu cada in ridicol sau vulgar. Dar cum cei doi nu sunt pe aceeasi lungime de unda, ca unul este prea viu iar celalalt joaca prin reprezentare (sau neprezentare) nu avea nici asta cum sa insiste mai mult. In plus Nurgula nu le are cu rafinamentele astea, mangaieri, gingasii si altele asa ca ar fi jucat Muri de unul singur.
Noapte buna Iulia, Rodica
windy_day- vip
Aşa e, dar ce mă ,,uluieşte" e că au trişat la promo-ul ep. 17, n-am văzut ţucaiul mâinii, parcă Yasemin pupă mâna scorpiei! Eeee, le-a mai venit o idee pe drum.Motzişor a scris:cam prea bruscă transformarea lui Nazan .
Noapte bună copii, mulţumesc pentru tot! [/quote]sa te faci bineeeeeeeeeeeeee si maine sa ne raportezi
andradamaria- vip
din pacate Tuba Este cu celalalt insipid,doamne ce mi-ar place un film cu CANCEL SI NURGUL,AR FI..REVELATIA CUVANTULUI STAR
noapte buna
noapte buna
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 28 Apr 2010, 12:09 am, editata de 1 ori
andradamaria- vip
andradamaria a scris:din pacate Tuba rste cu celalalt insipid,doamne ce mi-ar place un film cu CANCEL SI NURGUL,AR FI..REVELATIA CUVANTULUI STAR
amândoi au jucat şi şcene mai deochiate , ar face un cuplu bun , deşi el e prea finuţ ptr ea .
as vrea sa-l vad pe muri intr-o astfel de scena dar si cu o partenera pe masura,ce zici de tuba? o sa ma tot intreb pana voi obosi ce gasesc turcii la nurgul asta ca eu om atat de inexpresiv n-am vazut,ma refer la actori desigur,fiinta asta o fi suferit si vreun tratament facial care i-a blocat muschii fetei si i-a dat aceeasi expresie pt orice ar vrea sa exprime, adica ceva nedefinit,inodor,incolor,insipid=nici o expresieDENISA a scris:andradamaria a scris:din pacate Tuba rste cu celalalt insipid,doamne ce mi-ar place un film cu CANCEL SI NURGUL,AR FI..REVELATIA CUVANTULUI STAR
amândoi au jucat şi şcene mai deochiate , ar face un cuplu bun , deşi el e prea finuţ ptr ea .
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 28 Apr 2010, 12:19 am, editata de 1 ori
andradamaria- vip
[quote="DENISA"]ue]unele gesturi parcă le face din topor , nu e finuţă.... offf unde eşti tu Tuba ????
Denisa, cred ca trece baba cu tavalugul peste yaso, ca pleaca aia de zici face stop respirator. Au inversat astia ordinea in secvente. Deci o impusca mosu pe Cici si se duce Savas la spital de matura pe jos cu mafiotu' sef si nu stiu de ce da cred ca dragostea lui Yaso iese puternic zdruncinata dupa intalnirea cu "fermecatoarea" ei viitoare soacra.
Dragele mele pai cum sa faca Yaso un film cu Cancel (Denisa, cand zici finut vrei sa vrei sa spui plapand nu? ) ca ea pierduta el adormit ar iesi ceva mai dihai decat un somnifer. "Mari" vedete amandoi. Si exceleaza in romantism si unul si altul
Noapte buna, somn usor.
Denisa, cred ca trece baba cu tavalugul peste yaso, ca pleaca aia de zici face stop respirator. Au inversat astia ordinea in secvente. Deci o impusca mosu pe Cici si se duce Savas la spital de matura pe jos cu mafiotu' sef si nu stiu de ce da cred ca dragostea lui Yaso iese puternic zdruncinata dupa intalnirea cu "fermecatoarea" ei viitoare soacra.
Dragele mele pai cum sa faca Yaso un film cu Cancel (Denisa, cand zici finut vrei sa vrei sa spui plapand nu? ) ca ea pierduta el adormit ar iesi ceva mai dihai decat un somnifer. "Mari" vedete amandoi. Si exceleaza in romantism si unul si altul
Noapte buna, somn usor.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 28 Apr 2010, 12:16 am, editata de 1 ori
windy_day- vip
andradamaria a scris:as vrea sa-l vad pe muri intr-o astfel de scena dar si cu o partenera pe masura,ce zici de tuba?
mi-ar surâde idea
windy_day a scris:
da , el e prea firav ptr el , ea e butucănoasă.
DENISA a scris:andradamaria a scris:as vrea sa-l vad pe muri intr-o astfel de scena dar si cu o partenera pe masura,ce zici de tuba?
mi-ar surâde idea
Am vazut si eu "pe repede inainte" episodul de azi. pai Yso nu s-a "topit " de loc. cum naiba poate fi asa de rece la scena "de dupa"? ce deosebire de scena din asi!!
buna ideea cu partenera pe masura!
noapte buna, si vise placute!( cu murat, oricare ar fi el)
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
vali1cluj a scris:
noapte buna, si vise placute!( cu murat, oricare ar fi el)
Noapte bună Vali !!! mie şcenele dintre Savaş şi Yasemina nici măcar repulsie nu mi-au stârnit admiraţie cu atât mai puţin ...
Episodul 17
Çiçek îl sună pe Savaş şi îi spune unde este . Savaş vorbeşte cu Çiçek iar ea îi spune că l-a văzut cu Yasemin , A doua zi Savaş merge în camera lui Çiçek şi îi spune că vrea să divorţeze de ea, dar când va avea nevoie de el , el va fi lângă ea , apoi se îmbrăţişează.
Nazan se duce acasă la Bora , dar vine Eşref şi îi spune lui Bora să meargă cu el că Savaş Baldar vrea să-l vadă şi Nazan se sperie .
Savaş vrea să deschidă o fabrică , şi-a găsit parteneri din Polonia , Moran vrea să fie partener cu Savaş dar acesta nu doreşte acest lucru .
Savaş o cere de nevastă pe Yasemin şi se culcă cu ea , dar ea nu-i spune de copil .
Çiçek şi Savaş vorbesc şi-i spune ca ea e cea mai bună prietenă a lui şi că ea e soţia fratelui lui , îi spune că o iubeşte pe Yasemin mult şi o asigură că e complet liberă şi că într-o zi va locui în propria ei casă.
Savaş îi spune lui Nadya de cererea făcută lui Yasemin , Nadya e geloasă.
Savaş îi spune mamei lui că o va aduce pe Yasemin sâmbătă acasă şi că vrea ca Çiçek să nu fie acasă, vrea să fie doar unchiul, Fidan , Nazan şi mama lui.
Le atrage atenţia să fie drăguţi cu ea altfel va fi crud / nemilos cu ei .
Çiçek aude totul şi vrea să vorbească.
Nazan îl vede pe Bora sărutându -se cu Sevgi. Bora furase bani din companie şi îi ascunsese într-un cont bancar din Elveţia. Savaş îi dă înapoi banii lui Yasemin iar Sevgi este nervoasă.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 03 Noi 2012, 11:09 pm, editata de 1 ori
buna dimineata fetelor!
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
serviti va rog!
serviti va rog!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna dimi!Gata servesc....iulia80 a scris:buna dimineata fetelor!
serviti va rog!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Am servit si eu, sper ca nu te superi
Oare mai ramane ondata insarcinata Y, acum ca s-a "uitat" din nou Savas la ea? e adevarat ca nu au fust leganati in barca
Oare mai ramane ondata insarcinata Y, acum ca s-a "uitat" din nou Savas la ea? e adevarat ca nu au fust leganati in barca
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
buna dimineata, sa aveti o zi frumoasa,
pe aici a plouat mai devreme, acum s-a mai luminat.
pe aici a plouat mai devreme, acum s-a mai luminat.
andradamaria- vip
Buna dimineata,
Multumim pentru cafea!!!
Episodul de aseara nu a fost unul rau, din pacate Nurgulei si daca ii cade un avion sub nas tot nu isi schimba expresia (chiar incep sa cred ca si-a facut ceva tratament cu botox) ea are asa o fata intre nedumerire si plutire in neant. Aseara, pentru prima oara am vazut ca a facut eforturi sa iasa din starea de transa, a avut o licarire scurta (in timpul dansului) dupa care, epuizata a reintrat in vegetare.
Cum si-or fi castigat astia doi Nurgula si Cancel statutul de vedeta??? Asta nu poate vorbi cum trebuie ca are un tic din vremea cand rodea seminte iar ala nu poate vorbi deloc, ca e grea limba turca, chiar daca e limba materna . Amandoi sunt prea amortiti, e drept ca ea a a atins cote absolute, dar nici el nu e mai expresiv. (Nota buna Cicek - foarte calda si cu o voce placuta, asa cum din Gonulcelen mi se pare foarte bun Cihan - de multe ori, ca joc, este peste toata distributia masculina)
Sa aveti o zi buna in continuare
Multumim pentru cafea!!!
Episodul de aseara nu a fost unul rau, din pacate Nurgulei si daca ii cade un avion sub nas tot nu isi schimba expresia (chiar incep sa cred ca si-a facut ceva tratament cu botox) ea are asa o fata intre nedumerire si plutire in neant. Aseara, pentru prima oara am vazut ca a facut eforturi sa iasa din starea de transa, a avut o licarire scurta (in timpul dansului) dupa care, epuizata a reintrat in vegetare.
Cum si-or fi castigat astia doi Nurgula si Cancel statutul de vedeta??? Asta nu poate vorbi cum trebuie ca are un tic din vremea cand rodea seminte iar ala nu poate vorbi deloc, ca e grea limba turca, chiar daca e limba materna . Amandoi sunt prea amortiti, e drept ca ea a a atins cote absolute, dar nici el nu e mai expresiv. (Nota buna Cicek - foarte calda si cu o voce placuta, asa cum din Gonulcelen mi se pare foarte bun Cihan - de multe ori, ca joc, este peste toata distributia masculina)
Sa aveti o zi buna in continuare
windy_day- vip
Pagina 31 din 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Subiecte similare
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum