5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți
Pagina 32 din 37
Pagina 32 din 37 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37
Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Buna dimineata la toata lumea sa aveti o zi linistita
Revin mai tarziu
Revin mai tarziu
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Bună dimineaţa, vă doresc o zi superbă! Ş'un ceai, ş'o cafea!
http://whatscookingamerica.net/EllenEaston/BuffetTeaCakes.JPG
PS: Andrada Marioara, noi ne-am mai întâlnit pe vreun forum?
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dimineata MotzisorMotzişor a scris:Bună dimineaţa, vă doresc o zi superbă! Ş'un ceai, ş'o cafea!
[/b][/color] poate-l ia Windy sub lupă!
Motzi sper ca esti mai bine. Sa stii chiar o voi face, chiar si in absenta traducerii, fiindca tentatia este prea mareee
Insa oricum voi revedea episodul de aseara, cu incetinitorul, cu intoarceri si opriri pe replici o intrebare ramane: De ce atata tristete si melancolie la Savas in scena dansului si in privirea de dupa noaptea de dragoste, sau or fi fost tristetea si melancolia lui Murat, care altfel a aratat bine in episodul de aseara de iar a aparut Nurgula ridicol de ofilita (nu batrana, ci chiar asa: vesteda) pe langa el
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 28 Apr 2010, 10:33 am, editata de 3 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
28/4/2010 10:11
“TOTAL PRIME-TIME” SONUÇLARI
ATV: 20.7
KANAL D: 19
STAR: 10.4
“AB PRIME-TIME” SONUÇLARI
ATV: 21.3
KANAL D: 15.5
SHOW: 10.9
“TOTAL PRIME-TIME” SONUÇLARI
ATV: 20.7
KANAL D: 19
STAR: 10.4
“AB PRIME-TIME” SONUÇLARI
ATV: 21.3
KANAL D: 15.5
SHOW: 10.9
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
nu,iubita mea eu n-am avut astfel de veleitati ceea ce m-a motivat sa intru pe un forum a fost faptul ca pur si simplu n-am mai suportat dubla masura ce se aplica celor doi actori TUBA si MURAT,in sensul ca Tuba era o stea iar Murat un golanas, care a avut "marea sansa" sa joace alaturi de ea,ori perceptia mea este exact pe dos si am vrut sa spun si eu care-mi este punctul de vedere.Motzişor a scris:Bună dimineaţa, vă doresc o zi superbă! Ş'un ceai, ş'o cafea!
http://www.withamymac.com/news/wp-content/uploads/2009/08/tea_with_mint.jpg
AM CITIT EVA.RO SI PORT.RO, de-a lungul vremii,dar acest forum mi s-a parut cel mai onest ,asa ca iata-ma,sunt si eu cu voi si tare ma bucur ca mi-ati iesit in cale
andradamaria- vip
Nadia cred ca-l iubea de mult pe Savas...A ramas langa el ca "prietena" in speranta ca ,pana la urma,va ajunge in bratele ei...Poate i-o fi si sabotat relatiile,in trecut...(barbatii sunt cam fraieri in privinta asta....! ) Si iarasi paralele cu BBG...-Yasemin de acolo..care o facea pe prietena dezinteresata !
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
andradamaria a scris: ... pur si simplu n-am mai suportat dubla masura ce se aplica celor doi actori TUBA si MURAT,in sensul ca Tuba era o stea iar Murat un golanas, care a avut "marea sansa" sa joace alaturi de ea,ori perceptia mea este exact pe dos ...
Da, Andrada, şi pe mine m-a lăsat cu gura căscată subiectivismul ăsta. A fost unul, nu singurul, dar unul dintre motivele serioase pentru care am tradus ,,Güz Sancısı" şi multă vreme am lăsat pe contul meu YouTube fotografia lui Murat din acest film, tocmai pentru că demonstrase deja multe şi fără Tuba şi simţeam nevoia să subliniez asta. După mintea mea, e capabil să mai facă încă un rol de îndrăgostit, complet diferit în Aşk, să-l joace cu fervoare, dar dacă-şi dă drumul apare şi mai plată brava lui parteneră. Aseară se puteau număra pe degetele a două mâini minutele în care el n-a jucat. Cred că erau mult mai câştigaţi dacă serialul avea numele ,,Aşk ve Savaş". În fine... e un actor de nota Dar asta şi-a dorit să fie. Tuba e foarte sensibilă, dar actoria pentru ea e încă o poveste de început.
Vă ţuc, mă duc să-mi flutur moţul undeva între plapumă şi tăvile cu ceaiuri!
Motzişor- vip
sper sa-ti faca bine si revii la noi sanatoasa tun ,oricum multa lume iti este recunoscatoare pentru Guz, si eu printre ei, cred ca va ramane un film de referinta in cariera lui Murat care ne arata marele sau talent de cate ori are ocazia..chiar si langa impasibila si implacabila,mult premiata,NurgulMotzişor a scris:andradamaria a scris: ... pur si simplu n-am mai suportat dubla masura ce se aplica celor doi actori TUBA si MURAT,in sensul ca Tuba era o stea iar Murat un golanas, care a avut "marea sansa" sa joace alaturi de ea,ori perceptia mea este exact pe dos ...
Da, Andrada, şi pe mine m-a lăsat cu gura căscată subiectivismul ăsta. A fost unul, nu singurul, dar unul dintre motivele serioase pentru care am tradus ,,Güz Sancısı" şi multă vreme am lăsat pe contul meu YouTube fotografia lui Murat din acest film, tocmai pentru că demonstrase deja multe şi fără Tuba şi simţeam nevoia să subliniez asta. După mintea mea, e capabil să mai facă încă un rol de îndrăgostit, complet diferit în Aşk, să-l joace cu fervoare, dar dacă-şi dă drumul apare şi mai plată brava lui parteneră. Aseară se puteau număra pe degetele a două mâini minutele în care el n-a jucat. Cred că erau mult mai câştigaţi dacă serialul avea numele ,,Aşk ve Savaş". În fine... e un actor de nota Dar asta şi-a dorit să fie. Tuba e foarte sensibilă, dar actoria pentru ea e încă o poveste de început.
andradamaria- vip
andradamaria a scris:sper sa-ti faca bine si revii la noi sanatoasa tun ,oricum multa lume iti este recunoscatoare pentru Guz, si eu printre ei, cred ca va ramane un film de referinta in cariera lui Murat care ne arata marele sau talent de cate ori are ocazia..chiar si langa impasibila si implacabila,mult premiata,NurgulMotzişor a scris:andradamaria a scris: ... pur si simplu n-am mai suportat dubla masura ce se aplica celor doi actori TUBA si MURAT,in sensul ca Tuba era o stea iar Murat un golanas, care a avut "marea sansa" sa joace alaturi de ea,ori perceptia mea este exact pe dos ...
Buna dimineata din nou.
Motzi sper sa te faci bine cat mai repede, sanatate multa, multa
Murat are talent si reuseste sa atraga atentia chiar si cu rolul din AvC, in pofida scenariului care nu este asa de plin de romantism si mai are si erori, partenerei absente si filmarii ametitoare. Se ridica singur si isi face treaba chiar daca are o persoana asa amorfa cum este Nurgula langa el.
Voi reveni dupa vizionarea pe indelete a episodului 17
windy_day- vip
Motzişor a scris:andradamaria a scris: ... pur si simplu n-am mai suportat dubla masura ce se aplica celor doi actori TUBA si MURAT,in sensul ca Tuba era o stea iar Murat un golanas, care a avut "marea sansa" sa joace alaturi de ea,ori perceptia mea este exact pe dos ...
Buna Motzule o zi buna si sanatate sa te refaci repede in acest sezon racelile sun foarte dese si destul de neplacute Pupici
In alta ordine de idei si eu am afirmat ca Tuba nu este chiar o stea iar Murat un nimeni dar facand aceste afirmatii pe eve.ro si nefiind de acord cu faptul ca Tuba este cea mai cea am luat-o in freza si m-am retras. pe acest portal constat ca ma simt foarte bine poti avea idei proprii poti sa nu fii de aceeasi parere cu toata lumea se poate glumi si este EXCELENT Acum nici macar nu mai cites eve.ro si nici port.ro de aceea inteb de unele linkuri. Mi-am propus desi consider ca sunt unele doamne cu mult bunsimt si multa intelepciune sa ignor acel forum Poate nu esti de acord cu parerea si hotararea mea dar asta este
Nu voi uita ca eu acolo te-am cunoscut si de la inceput mi-a placut de tine si te-am simtit o prietena virtuala deosebita Nu fac complimente gratuit iar pe acest portal toate imi sunt dragi si le simt aproape de sufletul meu
Am scris mult stiu ca tie nu-ti place sa scrii si sa citesti mult dar a trebuit sa fac aceste precizari
rodica- vip
bună ziua drăgălaşelor !!!
Nadya ptr mine este încă un mister , mi-a plăcut apariţia ei de început de prietenă devotată şi neinteresată dar acum am senzaţia că ascunde ceva . poate vom vedea un trio în jurul lui Savaş , Çiçek şi Yasemina poate vor lupta la vedere iar Nadya le lucrează mai subtil din interior .
Mie chiar mi-a plăcut Savaş aseară, cu mici excepţii în care nu prea era credibil .
Nadya ptr mine este încă un mister , mi-a plăcut apariţia ei de început de prietenă devotată şi neinteresată dar acum am senzaţia că ascunde ceva . poate vom vedea un trio în jurul lui Savaş , Çiçek şi Yasemina poate vor lupta la vedere iar Nadya le lucrează mai subtil din interior .
Mie chiar mi-a plăcut Savaş aseară, cu mici excepţii în care nu prea era credibil .
un comentariu a lui ARZU cu referire la Çiçek
actually I feel really sorry for her. she said she does not have anyone else except savas. It was inevitable for her to fall in love. she never saw his brother as her real husband because she never wanted to marry him. even though she loves him she cannot cause trouble for him on purpose. she loves him too much for that. she will always be supportive..
and savas said you are my best friend. You will always be my brothers wife according to me and I want you to be totally free some day.doing teaching. having your own house etc.. having your own life.
S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR %
1 ASK VE CEZA ATV 1:24:05 11,47% 26,99%
2 GENIS AILE KAND 1:36:23 9,71% 23,11%
3 GENIS AILE (OZET) KAND 0:36:42 6,40% 17,23%
4 PAPATYAM STAR 1:38:28 6,06% 14,69%
5 ASK VE CEZA (OZET) ATV 0:31:18 5,62% 15,22%
27/04/2010
A/B
1 ASK VE CEZA ATV 1:24:05 11,67% 27,57%
2 GENIS AILE KAND 1:36:23 7,78% 18,58%
3 KAPALICARSI ATV 1:11:55 7,05% 28,30%
4 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 0:35:33 6,80% 23,10%
8 ASK VE CEZA (OZET) ATV 0:31:18 5,56% 15,05%
actually I feel really sorry for her. she said she does not have anyone else except savas. It was inevitable for her to fall in love. she never saw his brother as her real husband because she never wanted to marry him. even though she loves him she cannot cause trouble for him on purpose. she loves him too much for that. she will always be supportive..
and savas said you are my best friend. You will always be my brothers wife according to me and I want you to be totally free some day.doing teaching. having your own house etc.. having your own life.
27/04/2010
TOTAL
TOTAL
1 ASK VE CEZA ATV 1:24:05 11,47% 26,99%
2 GENIS AILE KAND 1:36:23 9,71% 23,11%
3 GENIS AILE (OZET) KAND 0:36:42 6,40% 17,23%
4 PAPATYAM STAR 1:38:28 6,06% 14,69%
5 ASK VE CEZA (OZET) ATV 0:31:18 5,62% 15,22%
27/04/2010
A/B
1 ASK VE CEZA ATV 1:24:05 11,67% 27,57%
2 GENIS AILE KAND 1:36:23 7,78% 18,58%
3 KAPALICARSI ATV 1:11:55 7,05% 28,30%
4 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 0:35:33 6,80% 23,10%
8 ASK VE CEZA (OZET) ATV 0:31:18 5,56% 15,05%
Pana si Nadya aseara a parut mai vie decat Yaso iar Cicek a fost , chiar daca a plans, ca de obicei. Ambele scene Cici/Savas mi-au placut, au avut o decenta a reactiilor si atata caldura cum nu ma asteptam sa vad la cate isterii baga turcii astia in seriale. Multa tristete de ambele parti, regretul ei de a nu-i fi putut cuceri inima, regretul lui de a nu fi putut sa ii ofere mai mult. A fost ca si vum s-ar fi descoperit unul pe celalalt cu adevarat si, chiar daca sentimentele lor nu se afla la acelasi nivel, intre ei exista multa tandrete. Mi-au placut, au fost printre cele mai reusite scene din serial.
windy_day- vip
windy_day a scris:Pana si Nadya aseara a parut mai vie decat Yaso iar Cicek a fost , chiar daca a plans, ca de obicei. Ambele scene Cici/Savas mi-au placut, au avut o decenta a reactiilor si atata caldura cum nu ma asteptam sa vad la cate isterii baga turcii astia in seriale. Multa tristete de ambele parti, regretul ei de a nu-i fi putut cuceri inima, regretul lui de a nu fi putut sa ii ofere mai mult. A fost ca si vum s-ar fi descoperit unul pe celalalt cu adevarat si, chiar daca sentimentele lor nu se afla la acelasi nivel, intre ei exista multa tandrete. Mi-au placut, au fost printre cele mai reusite scene din serial.
şi mie mi-au plăcut Savaş şi Çiçek , joacă împreună mult mai credibil, cred că Murat e foarte bun pe dramă, Çiçek îl ajută pe Murat mult mai bine să iasă în evidenţă.
windy_day a scris:....Ambele scene Cici/Savas mi-au placut... au fost printre cele mai reusite scene din serial.
Şi-mi-şi-mie!!!!!!!!!!!!!!!!! Exact aşa mi s-a părut şi mie! A fost prima oară când mi-a plăcut de Floarea!
PS: Rodica, vechile forumuri Port.ro şi Eva.ro au strâns foarte mulţi fani, inevitabil s-au produs ,,accidente de muncă". Poţi oricând reintra pe oricare dintre ele şi discuta cu cei/cele care îţi face plăcere.
Până la urmă, în povestea asta a cometariilor defăimătoare, uite-aşa de doru' lelii, fără vreun motiv real, am ajuns la concluzia că nu sunt decât 2 tabere:
A - fani care recunosc că sunt legaţi şi sufleteşte de Murat
B - fani care nu recunosc
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Până la urmă, în povestea asta a cometariilor defăimătoare, uite-aşa de doru' lelii, fără vreun motiv real, am ajuns la concluzia că nu sunt decât 2 tabere:
EU îi iubesc şi îi apreciez în egală măsură, nu fac separatism , îmi sunt dragi amândoi şi nu am o problemă în a recunoaşte acest lucru .
Buna ziua doamnelor si domnisoarelor
1 As dori mult ca iubitoarele inimii furate sa-mi deschida si mie ochii sa vad si eu ce vad ele. Am urmarit toate episoadele dar pe viteza 4, pe 1 acolo unde e Hasret mai putin la familia ei. Domn profesor personal nu imi transmite nimic deosebit, as fi curioasa sa-l aud si vorbind adica sa fie el in totalitate. De la film ma pot astepta ca ea sa devina marea cantareata, pianista etc.etc.... Ce situatii surpriza se pot ivi.
2. La asc se intampla de bine de rau cate ceva, apar noi situatii facem scenarii, ma rog le nimerim sau nu tocmai asta e frumusetea.
3 Atat Murat cat si Tuba sunt buni.. Ma intreb daca jucau aici impreuna era interesant ca ea sa aiba rolul lui Cicek sau al Nadiei si sa lupte specific ei pentru el.
4 Mi-a placut episodul de aseara, Savas indiferent de situatie prin mijloacele specifice lui a reusit sa spuna ce avea de spus. (scenele cu Cicek, da nu numai...
5. Referitor la scena sosirii lui Y acasa la Baltazari cam mare spectacolul, oare nu s-a gandit Savas ca printre oamenii de paza pentru care a fost avertizat de Esref sa nu aiba incredere in ei se va gasi careva sa-i spuna la Ahmet?
6. Cred ca scena cu sarutatul mainii lui Sahnur va fi in ep urmator.
7. referitor la scena Memet el acuma s-a convins ca Y e cu Sv?
8 Am simtit cel mai mult la acest ep lipsa traducerii tot ce a spus S ca pe langa privire si cuvintele au facut mult si apropo de asta oare Memet i-a spus Y ca stie de copil sau mi-am imaginat eu?
Denisa sunt deacord cu ce spui aici
, cred că Murat e foarte bun pe dramă, Çiçek îl ajută pe Murat mult mai bine să iasă în evidenţă.
Motzisor multam pentru linkuri.
1 As dori mult ca iubitoarele inimii furate sa-mi deschida si mie ochii sa vad si eu ce vad ele. Am urmarit toate episoadele dar pe viteza 4, pe 1 acolo unde e Hasret mai putin la familia ei. Domn profesor personal nu imi transmite nimic deosebit, as fi curioasa sa-l aud si vorbind adica sa fie el in totalitate. De la film ma pot astepta ca ea sa devina marea cantareata, pianista etc.etc.... Ce situatii surpriza se pot ivi.
2. La asc se intampla de bine de rau cate ceva, apar noi situatii facem scenarii, ma rog le nimerim sau nu tocmai asta e frumusetea.
3 Atat Murat cat si Tuba sunt buni.. Ma intreb daca jucau aici impreuna era interesant ca ea sa aiba rolul lui Cicek sau al Nadiei si sa lupte specific ei pentru el.
4 Mi-a placut episodul de aseara, Savas indiferent de situatie prin mijloacele specifice lui a reusit sa spuna ce avea de spus. (scenele cu Cicek, da nu numai...
5. Referitor la scena sosirii lui Y acasa la Baltazari cam mare spectacolul, oare nu s-a gandit Savas ca printre oamenii de paza pentru care a fost avertizat de Esref sa nu aiba incredere in ei se va gasi careva sa-i spuna la Ahmet?
6. Cred ca scena cu sarutatul mainii lui Sahnur va fi in ep urmator.
7. referitor la scena Memet el acuma s-a convins ca Y e cu Sv?
8 Am simtit cel mai mult la acest ep lipsa traducerii tot ce a spus S ca pe langa privire si cuvintele au facut mult si apropo de asta oare Memet i-a spus Y ca stie de copil sau mi-am imaginat eu?
Denisa sunt deacord cu ce spui aici
, cred că Murat e foarte bun pe dramă, Çiçek îl ajută pe Murat mult mai bine să iasă în evidenţă.
Motzisor multam pentru linkuri.
lexia a scris:Buna ziua doamnelor si domnisoarelor
eu zic că ar fi fost mai bună în rolul lui Çiçek, ea joacă curat , la vedere , e naturală, e finuţă, blândă uneori chiar naivă. Nadya dacă se va dovedi că e îndrăgostită de Savaş dovedeşte că nu a fost sinceră cu el . Tuba în cele 2 seriale pe care le-am văzut eu se apropie mult mai mult de caracterul lui Çiçek şi sunt convinsă că ea ar lupta cinstit să-i câştige dragostea .
veste proastă...
http://magazin.milliyet.com.tr/sultan-odulleri-nde-protokol-krizi/magazin/haberdetay/28.04.2010/1230668/default.htm
Sultan Ödülleri’nde protokol krizi
The ceremony is postponed to October...
Ceremonia este amânată până în octombrie .
SI EU II IUBESC PE AMANDOI dar nu in mod egal,trebuie sa recunosc ca in murat vad un actor mult mai mare decat vad in tubaDENISA a scris:Motzişor a scris:
Am pretentia ca nu sunt o persoana usor impresionabila dar Murat a reusit sa ma faca sa traiesc prin personajul pe care il interpreteaza,sa-mi incite imaginatia sa gasesc rezolvari de situatii grele in care de altfel este specialist..cu alte cuvinte sa particip alaturi de el la filmul in care joaca.
abia astept analiza lui Windy,dupa ce il va fi vazut cu incetinitorul,pana atunci,insa ;-nu vi se pare ca MORAN are si asta pleoapa stanga lasata mai mult ceea ce il face asimetric,si cap triunghiular, ce mai, pentru mine este echivalent Colum din Stapanul Inelelor (PARCA ASA IL CHEMA)
-Savas in acest episod este vinovatul fara vina, dar este si barbatul care isi urmeaza telul,indiferent cat de greu este acest drum.
- MIE NU-MI PLACE PERSONAJUL CICEC INDIFERENT CAT DE BINE AR JUCA ACTRITA(CARE DE FAPT NU-MI PLACE NICI EA) si orice sacrificiu ar face nu mi se pare prea mare, pentru ca a fost de acord cu sacrificiul altora pentru ea deci nu face decat sa constientizeze ca totul in viata se plateste. atat si cu bruma de demnitate pe care o mai are isi va infrunta tatal probabil pentru SAVAS
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 28 Apr 2010, 6:11 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
[quote="andradamaria"][quote="DENISA"]
eu zic că ea a fost practic obligată să accepte sacriciul altora , nu prea i-au dat dreptul să aleagă .
Motzişor a scris:
- MIE NU-MI PLACE PERSONAJUL CICEC INDIFERENT CAT DE BINE AR JUCA ACTRITA(CARE DE FAPT NU-MI PLACE NICI EA) si orice sacrificiu ar face nu mi se pare prea mare, pentru ca a fost de acord cu sacrificiul altora pentru ea deci nu face decat sa constientizeze ca totul in viata se plateste. atat si cu bruma de demnitate pe care o mai are isi va infrunta tatal probabil pentru SAVAS
eu zic că ea a fost practic obligată să accepte sacriciul altora , nu prea i-au dat dreptul să aleagă .
DENISA a scris:e]şi mie mi-au plăcut Savaş şi Çiçek , joacă împreună mult mai credibil, cred că Murat e foarte bun pe dramă, Çiçek îl ajută pe Murat mult mai bine să iasă în evidenţă.
Cicek raspunde, are reactie, ambii au vocile foarte calde si, intr-un fel, aceeasi blandete a gesturilor poate de aceea cand joaca impreuna totul devine credibil.
Ma bucur ca lucrurile intre S&C s-au limpezit, sau cel putin au fost spuse pana la capat si adevarul ei - ca il iubeste, si adevarul lui - ca o iubeste pe Y.
Motzi eu nu sunt fan, fan, adica asa neconditionat si vazand numai perfectiune, dar imi place MY, il consider un actor peste ceea ce vezi, de regula, in telenovele, care are scaderi in interpretare dar si multe scene memorabil jucate. Acum, insa, Murat a dovedit ca poate juca bine si cu un perete langa el, o lasa pe madamme Yaso sa leviteze spiritual si el joaca si inca am senzatia ca ii mai pune frau Bastanel ca altfel prea ar fi facut-o de ras pe "vedeta" Nurgul
Multumesc mult pentru link-uri.
Lexia, despre CElcin eu imi mentin parerea, il voi considera actor atunci cand va vorbi nu numai cu mainile dar si cu propria voce, la expresivitatea chipului/privirii nu mai am sperante
windy_day- vip
DENISA a scris:
eu zic că ea a fost practic obligată să accepte sacriciul altora , nu prea i-au dat dreptul să aleagă
1 - putem vorbi mult şi bine despre găurile din scenariu, personaje insufcient creionate etc.
2 - Denisa, mă gândesc să nu oboseşti, mai ţin şi eu pancarta (de parcă nu s-ar şti din clipurile mele!
Motzişor- vip
I. Cum se face intreruperea de sarcina la o gaina?
R. Se ridica de pe oua !
I. De ce sunt mai multi oameni decat maimute?
R. Pentru ca e foarte greu sa te regulezi in copac!
I. Care este dezavantajul unei lupe?
R. Mareste, dar nu intareste !
I. Care an dureaza numai o zi?
R. Anul Nou !
I. E adevarat ca barbatii impotenti traiesc mult?
R. Da, dar degeaba.
I. Prin ce se deosebeste un om de o camila?
R. Camila poate sa lucreze o saptamana fara sa bea, iar omul poate sa bea o saptamana fara sa lucreze ....
I. Care este diferenta dintre un taur si un bou?
R. Taurul poate deveni tata, pe cand boul numai unchi.
I. Care este deosebirea dintre o poveste americana si una rusa?
R. Povestea americana incepe cu: "A fost odata ..." iar cea rusa cu:
"Odata o sa fie ...."
I. Care este singura asemanare intre ghilotina si alcool?
R. Amandoua te fac sa-ti pierzi capul !
I. Ce este viata?
R. Cea mai raspandita boala transmisa pe cale sexuala...
I.. Cum scufunzi un submarin rusesc?
R. Il bagi in apa...
I. Ce face femeia dupa ce face dragoste?
R.. Plictiseste ....
I. Ce e rosu si vine regulat?
R. Mos Craciun.
I. Ce conditie trebuie sa indeplineasca in Scotia o vanzatoare de
cofetarie?
R. Sa aiba diabet.
I. In cate categorii se impart femeile?
R. Frumoase, destepte si majoritatea.
I. De ce se tin leii in cusca?
R. Pentru ca daca i-am tine in acvariu s-ar ineca
I. De ce un elefant este mare, gri si zbarcit?
R. Pentru ca daca era mic, alb si neted, era OB.
I. Cand e singurul moment cand un barbat se gandeste la o cina cu
lumanare pe masa?
R.. Cand se ia curentul.
I.. Care este diferenta dintre o repriza de fotbal si un preludiu?
R. Prima dureaza sigur 45 de minute.
I. Care este diferenta dintre o amanta si o sotie?
R. 30 de kilograme.
I. Care este diferenta dintre un amant si un sot?
R. 30 - 45 de minute.
I. Care este asemanarea dintre o masina noua si un sot?
R. Ambele functioneaza bine doar in primul an.
I. Care este diferenta intre femeie si prosop?
R. La prosop cauti partile uscate, la femei pe cele ude.
I. La ce e mai usor sa renunti: la vin sau la femei?
R. Depinde de vechime.
I. Care e diferenta dintre o femeie si o baterie electrica ?
R. Bateria are si o parte pozitiva, anodul.
I. Care e diferenta dintre o vaca alba si una neagra la culoare ?
R. Vaca alba face "muuu", cea neagra face "muuu, men!"
I. Ce fac pestii cand sunt multi?
R. Bancuri.
I. Care este pluralul de la sticla?
R. Cioburi.
I. Ce sunt multi, verzi si fug tare prin padure?
R. O haita de castraveti dezorientati. ..
I. De ce stau gainile pe gard?
R. Sa le vada cocosii copanele...
I. Cand este un barbat o companie placuta pentru o femeie?
R. Atunci cand barbatul este patronul companie.
I. Cum au spart chinezii site-ul Pentagonului ?
R. Fiecare a incercat cate o parola.
I. Este adevarat ca impotenta se poate trata cu lapte ?
R. Da, daca in ceasca cu lapte se pun si doua linguri cu ghips.
I. Care sunt cele 3 mari crize din viata unui barbat ?
R. Pierderea nevestei, a locului de munca si prima zgarietura pe masina.
I. Cum se numeste femeia care stie mereu unde este sotul ei ?
R. Vaduva!!!
I. De cate feluri sunt femeile?
R. Femeile sant de trei feluri:
> cele cuminti - care se culca numai cu unul,
> curvele - care se culca cu toti si
> curvele dracului - care se culca cu toti, numai cu mine nu!
I. De ce iau politistii salariu?
R. Pentru ca prostia se plateste.
I. Ce este un urs polar?
R. Un urs rectangular care are sistemul de coordonate schimbat.
I. Ce este un copil complexat?
R. Un copil cu mama reala si tata imaginar.
I. De ce nu alearga melcul?
R. De frica sa nu-i falfaie ochii.
I. Care este diferenta dintre un politician si un iluzionist?
R. Ultimul recunoaste ca foloseste tot felul de trucuri.
I. Cum transformi un pentagon in patrat?
R. Aplici teorema lui ben Laden.
Proaspat primite de la o prietena
R. Se ridica de pe oua !
I. De ce sunt mai multi oameni decat maimute?
R. Pentru ca e foarte greu sa te regulezi in copac!
I. Care este dezavantajul unei lupe?
R. Mareste, dar nu intareste !
I. Care an dureaza numai o zi?
R. Anul Nou !
I. E adevarat ca barbatii impotenti traiesc mult?
R. Da, dar degeaba.
I. Prin ce se deosebeste un om de o camila?
R. Camila poate sa lucreze o saptamana fara sa bea, iar omul poate sa bea o saptamana fara sa lucreze ....
I. Care este diferenta dintre un taur si un bou?
R. Taurul poate deveni tata, pe cand boul numai unchi.
I. Care este deosebirea dintre o poveste americana si una rusa?
R. Povestea americana incepe cu: "A fost odata ..." iar cea rusa cu:
"Odata o sa fie ...."
I. Care este singura asemanare intre ghilotina si alcool?
R. Amandoua te fac sa-ti pierzi capul !
I. Ce este viata?
R. Cea mai raspandita boala transmisa pe cale sexuala...
I.. Cum scufunzi un submarin rusesc?
R. Il bagi in apa...
I. Ce face femeia dupa ce face dragoste?
R.. Plictiseste ....
I. Ce e rosu si vine regulat?
R. Mos Craciun.
I. Ce conditie trebuie sa indeplineasca in Scotia o vanzatoare de
cofetarie?
R. Sa aiba diabet.
I. In cate categorii se impart femeile?
R. Frumoase, destepte si majoritatea.
I. De ce se tin leii in cusca?
R. Pentru ca daca i-am tine in acvariu s-ar ineca
I. De ce un elefant este mare, gri si zbarcit?
R. Pentru ca daca era mic, alb si neted, era OB.
I. Cand e singurul moment cand un barbat se gandeste la o cina cu
lumanare pe masa?
R.. Cand se ia curentul.
I.. Care este diferenta dintre o repriza de fotbal si un preludiu?
R. Prima dureaza sigur 45 de minute.
I. Care este diferenta dintre o amanta si o sotie?
R. 30 de kilograme.
I. Care este diferenta dintre un amant si un sot?
R. 30 - 45 de minute.
I. Care este asemanarea dintre o masina noua si un sot?
R. Ambele functioneaza bine doar in primul an.
I. Care este diferenta intre femeie si prosop?
R. La prosop cauti partile uscate, la femei pe cele ude.
I. La ce e mai usor sa renunti: la vin sau la femei?
R. Depinde de vechime.
I. Care e diferenta dintre o femeie si o baterie electrica ?
R. Bateria are si o parte pozitiva, anodul.
I. Care e diferenta dintre o vaca alba si una neagra la culoare ?
R. Vaca alba face "muuu", cea neagra face "muuu, men!"
I. Ce fac pestii cand sunt multi?
R. Bancuri.
I. Care este pluralul de la sticla?
R. Cioburi.
I. Ce sunt multi, verzi si fug tare prin padure?
R. O haita de castraveti dezorientati. ..
I. De ce stau gainile pe gard?
R. Sa le vada cocosii copanele...
I. Cand este un barbat o companie placuta pentru o femeie?
R. Atunci cand barbatul este patronul companie.
I. Cum au spart chinezii site-ul Pentagonului ?
R. Fiecare a incercat cate o parola.
I. Este adevarat ca impotenta se poate trata cu lapte ?
R. Da, daca in ceasca cu lapte se pun si doua linguri cu ghips.
I. Care sunt cele 3 mari crize din viata unui barbat ?
R. Pierderea nevestei, a locului de munca si prima zgarietura pe masina.
I. Cum se numeste femeia care stie mereu unde este sotul ei ?
R. Vaduva!!!
I. De cate feluri sunt femeile?
R. Femeile sant de trei feluri:
> cele cuminti - care se culca numai cu unul,
> curvele - care se culca cu toti si
> curvele dracului - care se culca cu toti, numai cu mine nu!
I. De ce iau politistii salariu?
R. Pentru ca prostia se plateste.
I. Ce este un urs polar?
R. Un urs rectangular care are sistemul de coordonate schimbat.
I. Ce este un copil complexat?
R. Un copil cu mama reala si tata imaginar.
I. De ce nu alearga melcul?
R. De frica sa nu-i falfaie ochii.
I. Care este diferenta dintre un politician si un iluzionist?
R. Ultimul recunoaste ca foloseste tot felul de trucuri.
I. Cum transformi un pentagon in patrat?
R. Aplici teorema lui ben Laden.
Proaspat primite de la o prietena
rodica- vip
windy_day a scris:
Motzi eu nu sunt fan, fan, adica asa neconditionat si vazand numai perfectiune...
Windy, se pare că eu sunt fan, fan, dar numai şi numai perfecţiune nici eu nu susţin că are Murat al nostru. Actoriceşte dacă e să facem o ierarhie, îl văd în faţa Tubei şi teoria mea a zice că el a susţinut-o (şi poate suprasolicitat-o pe Tuba, ea declara că s-au chinuit reciproc la filmări) şi nu invers.
Iar Cansel... nu zic nimic să nu necăjesc fanele care-mi sunt dragi...
Mă retrag din nou sub plăpumi!
Motzişor- vip
Rodica mulţumim...
Dacă ar fi perfecţi zău că nu mi-ar place , nu am avea ptr ce să-i mai criticăm, aşa le mai dăm câte o pălmuţă , îi mai apostrofăm apoi îi mai mângâiem .
Dacă ar fi perfecţi zău că nu mi-ar place , nu am avea ptr ce să-i mai criticăm, aşa le mai dăm câte o pălmuţă , îi mai apostrofăm apoi îi mai mângâiem .
Pagina 32 din 37 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37
Subiecte similare
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum