Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți

Pagina 33 din 37 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37  Urmatorul

In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de andradamaria Mier 28 Apr 2010, 2:08 pm

[quote="DENISA"][quote="andradamaria"]
DENISA a scris:
Motzişor a scris:

- MIE NU-MI PLACE PERSONAJUL CICEC INDIFERENT CAT DE BINE AR JUCA ACTRITA(CARE DE FAPT NU-MI PLACE NICI EA) si orice sacrificiu ar face nu mi se pare prea mare, pentru ca a fost de acord cu sacrificiul altora pentru ea deci nu face decat sa constientizeze ca totul in viata se plateste. atat si cu bruma de demnitate pe care o mai are isi va infrunta tatal probabil pentru SAVAS Crying or Very sad

eu zic că ea a fost practic obligată să accepte sacriciul altora , nu prea i-au dat dreptul să aleagă .
BA DA PUTEA SA ALEAGA,si a ales viata,pentru viata ei sacrificadu-se Savas ,dar dupa aceasta avea multe cai la dispozitie daca nu i-ar fi placut viata usoara cu sofer la scara,pentru un astfel de confort induri si atitudini ostile (Nazan.Mustafa...etc.) putea sa-si ia viata in propriile maini asa cum tot turcii ne-au aratat in alte seriale.. kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de windy_day Mier 28 Apr 2010, 2:09 pm

Motzişor a scris:[
Windy, se pare că eu sunt fan, fan, dar numai şi numai perfecţiune nici eu nu susţin că are Murat al nostru. Actoriceşte dacă e să facem o ierarhie, îl văd în faţa Tubei şi teoria mea a zice că el a susţinut-o (şi poate suprasolicitat-o pe Tuba, ea declara că s-au chinuit reciproc la filmări) şi nu invers.
Iar Cansel... nu zic nimic să nu necăjesc fanele care-mi sunt dragi...
:

Motzi, privitor la Murat eu am spus, cu alte cuvinte e drept, de mult acelasi lucru si nu mi-am schimbat parerea. A intrat in ASI ca un outsider care trebuia sa umple rolisorul de cateva cuvinte al barbatului de care Asi se indragostea sau, mai bine zis, care se indragostea de Asi si a construit foarte mult din extrem de putin. Iar asta este strict meritul lui.

Sanatate, kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 28 Apr 2010, 2:12 pm

windy_day a scris:
Motzişor a scris:[
Windy, se pare că eu sunt fan, fan, dar numai şi numai perfecţiune nici eu nu susţin că are Murat al nostru. Actoriceşte dacă e să facem o ierarhie, îl văd în faţa Tubei şi teoria mea a zice că el a susţinut-o (şi poate suprasolicitat-o pe Tuba, ea declara că s-au chinuit reciproc la filmări) şi nu invers.
Iar Cansel... nu zic nimic să nu necăjesc fanele care-mi sunt dragi...
:

Motzi, privitor la Murat eu am spus, cu alte cuvinte e drept, de mult acelasi lucru si nu mi-am schimbat parerea. A intrat in ASI ca un outsider care trebuia sa umple rolisorul de cateva cuvinte al barbatului de care Asi se indragostea sau, mai bine zis, care se indragostea de Asi si a construit foarte mult din extrem de putin. Iar asta este strict meritul lui.

Sanatate, kiss
SI eu am zis la fel, a intrat ca un ousider si a acaparat TOT
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 28 Apr 2010, 2:14 pm

andradamaria a scris:BA DA PUTEA SA ALEAGA,si a ales viata,pentru viata ei sacrificadu-se Savas ,dar dupa aceasta avea multe cai la dispozitie daca nu i-ar fi placut viata usoara cu sofer la scara,pentru un astfel de confort induri si atitudini ostile (Nazan.Mustafa...etc.) putea sa-si ia viata in propriile maini asa cum tot turcii ne-au aratat in alte seriale.. kiss

a ales o cale puţin mai uşoară, cred că un cuvânt greu îl au principiile la ei şi mă inervează că ei execută cam ce spune capul familiei .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 28 Apr 2010, 2:16 pm

DENISA a scris:
andradamaria a scris:BA DA PUTEA SA ALEAGA,si a ales viata,pentru viata ei sacrificadu-se Savas ,dar dupa aceasta avea multe cai la dispozitie daca nu i-ar fi placut viata usoara cu sofer la scara,pentru un astfel de confort induri si atitudini ostile (Nazan.Mustafa...etc.) putea sa-si ia viata in propriile maini asa cum tot turcii ne-au aratat in alte seriale.. kiss

a ales o cale puţin mai uşoară, cred că un cuvânt greu îl au principiile la ei şi mă inervează că ei execută cam ce spune capul familiei .
Smile ASA ESTE..SA GASIM UN CORESPONDENT IN BANCURILE RODICAI? MULTUMIM RODICA.
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 28 Apr 2010, 2:22 pm

[quote="andradamaria"]
DENISA a scris:[BA DA PUTEA SA ALEAGA,si a ales viata,pentru viata ei sacrificadu-se Savas ,dar dupa aceasta avea multe cai la dispozitie daca nu i-ar fi placut viata usoara cu sofer la scara,pentru un astfel de confort induri si atitudini ostile (Nazan.Mustafa...etc.) putea sa-si ia viata in propriile maini asa cum tot turcii ne-au aratat in alte seriale.. kiss

Cicec, personajul nu imi place, in continuare nu ii vreau impreuna pe S&C (din motive deja spuse) dar in episodul de aseara Cicec a fost pentru prima data demna, a inteles si acceptat, ca viata ei nu este alaturi de Savas. Scena a fost dramatica tocmai prin lipsa de gesturi dramatice, de reactii extreme. Si din nou spun, cred ca echipa responsabila cu dragostea (partea yaso adica) este cea care trage serialul in jos ajutata copios si de Nurgula.

Rodica , de unde le culegi draga mea ???? Smile Smile Smile kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 28 Apr 2010, 2:40 pm

fetelor ne reazuzim niţel mai târziu ...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mier 28 Apr 2010, 2:48 pm

Buna ziua, dragutelor!
A fost o placere sa citesc tot ce ati scris de dimineata!
Dincolo de placerea intalnirii pe forum, ati facut aici adevarate analize, v-ati recunoscut simpatiile si adeziunile la parteri pro si contra, ceea ce inseamna mare lucru!
Felicitari pentru "nivelul discutiilor", imi lipseste momentan o alta expresie mai potrivita contextului;PERTINENETE- asa as caracteriza printr-un cuvant cheie toate parerile voastre.
Poate o sa spuneti, da cine esti tu, demiruta sa ne caracterizezi parerile si scrierile naostre? Smile
Ati avea dreptate, dar eu sunt o persoana careia nu-i place sa se ascunda dupa perdea;ati inteles , cred din comentarii ca si eu am scris pe PORT pana in vara lui 2009, tot cu Id de demiruta;pe niciun alt forum nu am mai scris cu acest Id, dar am inteles din mesaje private de la fetele Asi, ca se mai scrie nu stiu pe unde cu acest ID;nu am fost si nu sunt eu.Doar pe PORT si aici am avut acest Id, nu am prea mult timp liber ca sa ma plimb de colo colo, in general sunt un om statornic!
Nu am pus niciodata in balanta pe cei doi protagonisti din Asi ca sa vad in favoarea cui inclina balanta;i-am iubit deopotriva pe Tuba si Murat, niciunul nu este perfectiunea intruchipata.Ceea ce pot spune, este faptul ca in serialul Asi cei doi s-au stimulat, pur si simplu reciproc si povestea a capatat farmec si datorita lor.Jocul actoricesc al lui Murat m-a atras si nu barbatul Murat, care nu e nici pe departe barbatul fatal, sau genul de barbat care sa fie aproape de idealul meu masculin, fizic vorbind;si scenariul din Asi a avut destule scapari si le-am trecut mai usor cu vederea datorita felului in care cei doi protagonisti au dat viata povestii.
Nu as putea spune despre unul din ei ca a dat un plus filmului...pot spune ca amandoi au stralucit;niciodata nu mi-am pus problema ca jocul din Asi le-a reusit pentru ca s-au si iubit in realitate, pe ascuns, sau nu!
Le sunt recunoscatoare in aceeasi masura pentru faptul ca mi-au dat prilejul de a urmari cap coada un serial, chiar si telenovela, daca vrea cineva sa -i spuna astfel, ca pe mine asa ma ironiza lumea din jur cand pomeneam de Asi, film turcesc;odata cu filmul bagajul meu de cunostinte vis-a-vis de viata turceasca cu toate aspectele ei, familiale, sociale, culturale, obiceiuri si traditii etc s-a imbogatit si asta nu e o achizitie oarecare;mi-au starnit interesul multe lucruri, si am cautat apoi, m-am edificat,inca mai caut si inca mai am necunoscute, acest lucru ma incita si-mi da de lucru, astfel incat sa nu las stereotipia sa -mi invadeze viata...
Imi place si Ask, nu are asupra mea de departe acelasi impact pe care il avea Asi;ca si multe dintre voi, consider ca o partenera mai sensibila ar fi dat alta tenta serialului, dar asta e;Murat munceste, isi face treaba si transmite, aseara in scenele cu Cicek mi-a fost tare drag, dansul cu Yaso m-a lasat rece, pacat de decor si muzica, chiar si papusa gonflabila ar fi fost mai mobila decat iasomia noastra.
Offf, dar ce mult m-am lungit...sper sa ma iertati, dar daca nu sunt niciodata de dimineata,m-a incercat revansa...
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mier 28 Apr 2010, 2:59 pm

Da...si nu am spus tot;si ca sa nu raman cu mancariciul la limba, am sa mai spun;nu-mi place Gonuncelen, ma uit la acel film dintr-o anumita inertie;daca as face o paralela intre jocul Tubei in G si al lui Murat in ask, aici da, balanata ar inclina spre Murat!
Mult mai bine ii reuseste rolul lui Murat, Tuba mi se pare falsa si nu vad a avea nimic in comun cu personajul Hasret;atmosfera de balci si galagia din film ma obosesc, povestea e neverosimila si nu mai are farmec in zilelel astea, chiar daca e facuta dupa un roman celebru;prestanta lui Cancel e una stearsa, pentru mine si nici cuplul Tuba/Cancel nu ma da pe spate...ma uit insa la film din lipsa de altceva si de dragul Tubei, stiu ca primesc poate injuraturi scrasnite printre dinti si ce daca, nu vreau sa ma fac iubita cu orice pretz si nici nu ma pot ascunde in spatele parerii!
Va respect pe toate indiferent de parere si accept diversitatea de argumente si pareri chiar daca nu sunt identice cu ale mele.Va pup pe azi!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 28 Apr 2010, 3:21 pm

demiruta a scris:... povestea e neverosimila si nu mai are farmec in zilelel astea, chiar daca e facuta dupa un roman celebru;...

Demiruţo, eu am stat sub plapumă şi m-am uitat cu interes la episodul 17 din Aşk, aşa boiereşte cum îmi place, de pe DVD Player + TV. Imagine straşnică! N-am văzut în viaţa mea scenă de dragoste mai searbădă ca scena din acest episod, începută preţios şi neinspirat la restaurant şi continuată vraişte la damă acasă...
La serialul Tubei ştiţi ce reacţie am, pentru mine e o tortură, nu mă uit decât când prelucrez materialul şi aşa atunci văd totul fotogramă cu fotogramă... DAR!!! Demiruţo, hai să ne uităm la originalul ,,My Fair Lady"!!! Poate vom avea o surpriză, poate nu subiectul e de vină 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 67332 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 67332 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 67332 ,

ci dezamăgirile provocate de regie, scenariu, unii actori... eu cam asta cred! Şi iar fug în pat!

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 517793 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 517793 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 517793
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 28 Apr 2010, 3:37 pm

Demiruta kiss kiss
Chiar daca ii mai "lovesc", nu inseamna ca nu le apreciez talentul. Si sunt de acord cu tine ca un artist merita admiratia noastra atunci cand prin valoarea jocului reuseste sa ne faca sa uitam ca acolo, pe ecran, totul este o poveste. Iar o astfel de valoare este data mai intai de toate de talent, multa munca si extrem de multa seriozitate si respect fata de privitori kiss kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mier 28 Apr 2010, 4:04 pm

windy_day a scris:Demiruta kiss kiss
Chiar daca ii mai "lovesc", nu inseamna ca nu le apreciez talentul. Si sunt de acord cu tine ca un artist merita admiratia noastra atunci cand prin valoarea jocului reuseste sa ne faca sa uitam ca acolo, pe ecran, totul este o poveste. Iar o astfel de valoare este data mai intai de toate de talent, multa munca si extrem de multa seriozitate si respect fata de privitori kiss kiss
Nu am facut nici cea mai mica insinuare si sunt convinsa ca toate fetele care scriu aici le apreciaza talentul, chiar daca simpatia inclina uneori catre unul sau celalalt.
Va iubesc pentru sinceritatea parerilor voastre si imi este drag sa scriu aici , sa ma intalnesc virtual cu voi si sa ne spunem parerile, in mod serios, dar si sa glumim pe seama lor Smile Smile
Io-te d-aia ii iubesc eu si pe ei 'dar si pe voi! kiss
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 28 Apr 2010, 4:08 pm

Motzişor a scris:Demiruţo, eu am stat sub plapumă şi m-am uitat cu interes la episodul 17 din Aşk, aşa boiereşte cum îmi place, de pe DVD Player + TV. Imagine straşnică! N-am văzut în viaţa mea scenă de dragoste mai searbădă ca scena din acest episod, începută preţios şi neinspirat la restaurant şi continuată vraişte la damă acasă...
La serialul Tubei ştiţi ce reacţie am, pentru mine e o tortură, nu mă uit decât când prelucrez materialul şi aşa atunci văd totul fotogramă cu fotogramă... DAR!!! Demiruţo, hai să ne uităm la originalul ,,My Fair Lady"!!! Poate vom avea o surpriză, poate nu subiectul e de vină 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 67332 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 67332 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 67332 ,

ci dezamăgirile provocate de regie, scenariu, unii actori... eu cam asta cred! Şi iar fug în pat!

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 517793 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 517793 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 517793

Motzisor, eu am vazut scena mai pe fuga. Scena nu ar fi fost searbada da ce sa faci daca doamna se uita la Savas de parca astepta sa ii cada closca cu puii de aur in poala (sau cocosul cu punguta cu baii de aur???). Pe bune. Asta se uita la Savas cam cum se uita Cancel (na ca nu pot sa ii zic Murat) la Hasret, zici ca are un cantar in creier si face evaluari la fata locului.
Savas este indragostit, este fericit dar privirea lui are o asemenea unda de tristete, poate justificata de ceea ce se intampla cu Cici, sau poate ca simte ca nimic nu este de fapt asa cum a dorit, cum a visat fiindca in continuare are de dus povara a prea multor minciuni si greseli. De partea cealalta Yaso este precum femeile alea care si-au facut o lista cu ce au de realizat pana la varsta de ...., si acum asteapta sa bifeze la CASATORIE. Nu ai sentimentul ca il doreste pe Savas in mod special , nici barem ca ar dori un sot ci mai curand statutul de femeie maritata.
Ce m-a dat pe spate, singurul moment cand i se lumineaza fata Insomniei noastre (scuze, iasomiei) este momentul in care cocosul, aaaa Savas, deschide cutiuta (na ca era sa zic punguta) cu inelul cu diamant (si ce diamant). A fost momentul trezirii la viata, ce sentimente, ce declaratii pentru Yasomnica doar diamantul ala a avut efectul ceasului desteptator. Si asa cum am spus si la Gonulcelen spun si aici - Oare femeia asta nu a apreciat, nu a iubit cu adevarat niciun barbat? Sa arate ca simte bucuria de a fi alaturi de el la o cina romantica, inainte de a arata bucuria pentru o bijuterie si chiar pentru o cerere in casatorie. Aproape ca as fi dorit ca Bostanel sa ii strige - FEMEIE JOACA SI TU CA SI CAND LOZUL CEL MARE AR FI SAVAS NU INELUL ALA. A dus pe apa sambetei tot romantismul. A fost cea mai materialista atitudine pe care o putea avea o femeie intr-un astfel de moment. iar Nurgula probabil ca a fost convinsa ca ne arata cat de sensibila si romantica este Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 28 Apr 2010, 4:15 pm

demiruta a scris:[Nu am facut nici cea mai mica insinuare si sunt convinsa ca toate fetele care scriu aici le apreciaza talentul, chiar daca simpatia inclina uneori catre unul sau celalalt.
Va iubesc pentru sinceritatea parerilor voastre si imi este drag sa scriu aici , sa ma intalnesc virtual cu voi si sa ne spunem parerile, in mod serios, dar si sa glumim pe seama lor Smile Smile
Io-te d-aia ii iubesc eu si pe ei 'dar si pe voi! kiss

Demiruta, nici sa nu te gandesti ca am luat ceea ce ai scris drept insinuare. Mi-a placut mult ceea ce ai spus (si stiu ca ii iubesti mult, marturie stau si oalele tale arse nu??? Smile Smile ) asa cum imi plac si interventiile tale poetice Smile Smile .
kiss kiss kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mier 28 Apr 2010, 4:15 pm

Motzişor a scris:
demiruta a scris:... povestea e neverosimila si nu mai are farmec in zilelel astea, chiar daca e facuta dupa un roman celebru;...

Demiruţo, eu am stat sub plapumă şi m-am uitat cu interes la episodul 17 din Aşk, aşa boiereşte cum îmi place, de pe DVD Player + TV. Imagine straşnică! N-am văzut în viaţa mea scenă de dragoste mai searbădă ca scena din acest episod, începută preţios şi neinspirat la restaurant şi continuată vraişte la damă acasă...

Off, ti-am raspuns si am pierdut comentul!Nu stiu ce s-o fi intamplat...
Cand i-am vazut la restaurant, in decorul acela, mi-am spus in minte"sa vezi acum scena, priviri amoro-letale si alte alea..."nu-ti spun ce dezamagire m-a incercat la final si da, ca si alte fete. am spus, prost o fi de nu i-o mai turna un bebe, asa ca sa fie corespondenta biunivoca, la fiecare cul Smile cat cate un burak!!!
Dincolo, de acord cu tine, My Fair Lady este o capodopera, nu-mi place in regia asta, dar valoarea romanului e neschimbata in ochii mei si nu mai continui ca iar ma lungesc;cred ca devin subiectiva in cazul serialului G, am avut asteptari prea mari de la Tubisima si e drept ca nu i se poate potrivi nici ei orice rol, oricat de talentata ar fi...aici nu ma incanta, primesc oua, rosii in cap si cu ce-or mai vrea fetele sa arunce, dar spun drept!Dar parerea asta nu e una radicala, care exclude momente placute din film si cativa actori grabiti!!!
Odihna placuta si toate multumirile de rigoare pentru aportul adus la continuarea urmaririi celor doua seriale, cred ca daca nu era traducerea, renuntam usor, usor, in lipsa esentei replicilor!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mier 28 Apr 2010, 4:21 pm

M-am relaxat putincu voi si plec la micuta mea resedinta de vara, a cazut bruma doua seri la rand si am muscatele curgatoare puse in bataia pustii Smile merg sa vad daca mai gasesc ceva din ele!
Am si niste albinutze care cred ca mor de foame pe frigul asta nu au cules si le duc stimulent sa nu moara de fomitza.
Revin mai pe seara, dupa cina, probabil, va pupacesc pana atunci si va las in discutii placute, sunt convinsa ca iar am ce citi!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 28 Apr 2010, 6:09 pm

[quote="windy_day"]
andradamaria a scris:
DENISA a scris:[BA DA PUTEA SA ALEAGA,si a ales viata,pentru viata ei sacrificadu-se Savas ,dar dupa aceasta avea multe cai la dispozitie daca nu i-ar fi placut viata usoara cu sofer la scara,pentru un astfel de confort induri si atitudini ostile (Nazan.Mustafa...etc.) putea sa-si ia viata in propriile maini asa cum tot turcii ne-au aratat in alte seriale.. kiss

Cicec, personajul nu imi place, in continuare nu ii vreau impreuna pe S&C (din motive deja spuse) dar in episodul de aseara Cicec a fost pentru prima data demna, a inteles si acceptat, ca viata ei nu este alaturi de Savas. Scena a fost dramatica tocmai prin lipsa de gesturi dramatice, de reactii extreme. Si din nou spun, cred ca echipa responsabila cu dragostea (partea yaso adica) este cea care trage serialul in jos ajutata copios si de Nurgula.

Rodica , de unde le culegi draga mea ???? Smile Smile Smile kiss

O prietena ma alimenteaza cu chestii dragute unele nu pot fi copiate ca sunt cu imagin si merg numai pe e-mail alta solutie nu este daca-mi trimiti adresa pe MP se pot trimite
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 28 Apr 2010, 6:17 pm

IULIA,unde esti ,hai acasa ca ai de recuperat. 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 517793
Din G am vazut putin aprox 5 ep si mi-am spus parerea la vremea respectiva, parere ce nu difera de a voastra ,am spus si ca o poveste de secol 18-19 transpusa in secol 21 nu face povestea credibila, si am aavut si alte obiectii mult mai concrete,asa ca inca nimic nu m-a convins sa revin ca sa-l vad in continuare,las bucuria aceasta celor care ii iubesc pe T+C
AvC are un subiect mult mai pamantean ,interesant si nu lipsit de realism,probabil ca asta l-a atras si pe Murat ,pe langa faptul ca este o casa de productie care isi plateste mai bine actorii.
prestatia actritei mult premiate cred ca l-a uluit si pe el si de aceea se straduieste din rasputeri sa acopere cat mai mult ,cu talentul,sau
nu stiu cum se face dar eu reusesc sa fac abstractie de prezenta nurgulei si in scene de o anumita intensitate sa-l urmaresc doar pe el.
in scena cererii in casatorie am vazut niste priviri care ardeau in niste ochi inlacrimati de emotie si o mare tristete,l-am simtit vinovat de o vina care nu-i apartinea,acea vina se chema cicec,
Scenele cu 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 885862 sunt de un realism dramatic,unde mai gasesti asa ceva,cred ca cei doi vor mai juca impreuna ,eu asa prevad si presimt,sunt extraordinari impreuna! Exclamation :!:voi reveni.
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 28 Apr 2010, 7:01 pm

buna seara fetelor..
am ajuns pe la 4 jum acasa dar am tras un pui de somn ca la noapte fac noapte alba la cate date am de introdus in calculator..asa ca am intrat sa va salut si ma apuc de recuperat ....sa vad ce ati facut azi!
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 28 Apr 2010, 7:06 pm

demiruta a scris:M-am relaxat putincu voi si plec la micuta mea resedinta de vara, a cazut bruma doua seri la rand si am muscatele curgatoare puse in bataia pustii Smile merg sa vad daca mai gasesc ceva din ele!
Am si niste albinutze care cred ca mor de foame pe frigul asta nu au cules si le duc stimulent sa nu moara de fomitza.
Revin mai pe seara, dupa cina, probabil, va pupacesc pana atunci si va las in discutii placute, sunt convinsa ca iar am ce citi!
Demiruta si sotul meu hraneste familiile de albinute..se pare ca anul acesta este peste tot la fel,nici in capatul asta de tara nu este cules. kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Mier 28 Apr 2010, 7:22 pm

Nu pot sa ma abtin. Intr-adevar, baba terorista stie ce are de facut....adica actrita merita toate aplauzele, dupa parerea mea. Imi place cum isi face treaba, lasand la o parte minusurile personajului. .... doar ca si-a pierdut rasnita de cafea stupid ......e adevarat ca am ramas la ep. 13 si ma cam enerveaza sa ma uit fara sa ma "bucur" de replicile fiecaruia.
Am constatat in schimb ca o suport din ce in ce mai putin pe Nurgula. Reuseam sa fac abstractie de ea si sa ma delectez cu privirea si prestatia lui Murat. Vai...si cu grohaiturile alea nu ma convinge ca ii e drag copilul ala superb, dimpotriva. Si totusi, as fi preferat sa ramana G orfan, na c-am zis-o. Inca nu m-am obisnuit cu ideea ca nu avem traducerea fidela a episoadelor.......
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 28 Apr 2010, 7:37 pm

andradamaria a scris:I
AvC are un subiect mult mai pamantean ,interesant si nu lipsit de realism,probabil ca asta l-a atras si pe Murat ,pe langa faptul ca este o casa de productie care isi plateste mai bine actorii.
prestatia actritei mult premiate cred ca l-a uluit si pe el si de aceea se straduieste din rasputeri sa acopere cat mai mult ,cu talentul,sau
nu stiu cum se face dar eu reusesc sa fac abstractie de prezenta nurgulei si in scene de o anumita intensitate sa-l urmaresc doar pe el.
in scena cererii in casatorie am vazut niste priviri care ardeau in niste ochi inlacrimati de emotie si o mare tristete,l-am simtit vinovat de o vina care nu-i apartinea,acea vina se chema cicec,
Scenele cu 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 885862 sunt de un realism dramatic,unde mai gasesti asa ceva,cred ca cei doi vor mai juca impreuna ,eu asa prevad si presimt,sunt extraordinari impreuna! Exclamation :!:voi reveni.

problema mea este ca nu pot face abstractie de marea vedeta. Am incercat sa acopar jumatate de ecran Smile , sa privesc mai piezis dar nu pot si pace. Si stiti de ce??? fiindca ma racaie pe mine undeva la mansarda amintirea sumei pe care fantomatica Nurgul o primeste pentru "uluitoarele" ei "prestatii" actoricesti (cred ca ar fi trebuit sa pun si actoricesti intre ghilimele Smile Smile ).

Pe Cancel il urmaresc fiindca am vrut sa vad ce anume este asa de iesit din comun in jocul unui actor care nu isi poate folosi propria voce pentru a trezi o asemenea admiratie neconditionata. M-a uluit si pe mine dar din cu totul alte motive.

Buna Iulia kiss kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 28 Apr 2010, 7:45 pm

na..ca am terminat de cetit..ati fost harnicute bine..azi...
eu niciodata nu reusesc sa fiu atat de consecventa ca voi ..cel putin in a-mi exprima parereile pt ca sunt nitel imprastiata si pana sa scriu pierd idea..nu stiu unde se duce..
asa ca ce imi scapa in timpul episodul de=obicei asa ramane...!
1.deci...savas+ ciceaka...primesc o bila alba....pt ca au jucat bine.. ciceaka cu nitele bocete..dar in sfarsit nu a fost miloaga si nu a mai cersiit ceva de la el...cam prea calma dupa parerea mea..sigur vine cu buzduganul....avem rabdare...ca drobul de sare e pe vine cu ea...(fata lui savas a fost de milioane..cand il suna filoftea in masina...aici chiar sunt curioasa ce comenteaza... si cand da de ciceaka in restaurant..aici initial e asa de sictirit....pe urma dupa ce poarta discutia cu ea acasa..are un aer de ca si cum s-ar usura.-nu la toaleta- Smile ..de problema cicekai) deci jucay bine..
2.iarasi revin la ventuza mea..ce mama lor..sau a ei mai bine zis..se iubesc si o pupa de parca ar pupa-o pe mama lui...aici sta filoftea prost...la restaurant am revazut scena de 2 ori aseara..era cum naiba era cuvantul...MELANCOLIC....ca aici ma repet..scena era la reluare...numai ca acum juca cu o scandura....Smile ..in schimb parca parca am avut o ventuza...aici era bine...dar scena dezbracatului..parca dansau tango...nimic pasiune..ca vorba aia stateau pe uscat de cata vreme..o haina rupta ceva ceva sa imi arate ca e dorinta..dar ioc ioc ioc!
3.nazan..este exagerat de toanta in toata vrajeala cu bora..aici sobolanul denisei..m-a dat gata..mult mai expresiv decat bora...alte comentarii pe aceasta teme le-a facut windy aseara..
4. pe mine vrajotoare ma baga in sperieti cu machiajul ala....sunt fascinata de ochii ei ca sa mai fiu atenta la scenele dintre ea si savas... confused
daca am uitat ceva da=ti un semn..
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 517793

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 28 Apr 2010, 8:18 pm, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 28 Apr 2010, 7:50 pm

teodora_roman a scris:Nu pot sa ma abtin. Intr-adevar, baba terorista stie ce are de facut....adica actrita merita toate aplauzele, dupa parerea mea. Imi place cum isi face treaba, lasand la o parte minusurile personajului. .... doar ca si-a pierdut rasnita de cafea stupid ......e adevarat ca am ramas la ep. 13 si ma cam enerveaza sa ma uit fara sa ma "bucur" de replicile fiecaruia.
Am constatat in schimb ca o suport din ce in ce mai putin pe Nurgula. Reuseam sa fac abstractie de ea si sa ma delectez cu privirea si prestatia lui Murat. Vai...si cu grohaiturile alea nu ma convinge ca ii e drag copilul ala superb, dimpotriva. Si totusi, as fi preferat sa ramana G orfan, na c-am zis-o. Inca nu m-am obisnuit cu ideea ca nu avem traducerea fidela a episoadelor.......
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 131747 din pacate nu mai avem,dar ce sa facem o sa invatam ..limbajul international..adica ala prin gesturi si expresii (exclus Nurgula ca asta are o singura expresie,adica ..de nici un fel )cica elcinel il vorbeste foarte bine,...vorbeste cu mainile..asa ca noi ce-am avea sa nu intelegem 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 517793 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 517793 glumesc desigur.
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 28 Apr 2010, 8:05 pm

problema mea este ca nu pot face abstractie de marea vedeta. Am incercat sa acopar jumatate de ecran Smile , sa privesc mai piezis dar nu pot si pace. Si stiti de ce??? fiindca ma racaie pe mine undeva la mansarda amintirea sumei pe care fantomatica Nurgul o primeste pentru "uluitoarele" ei "prestatii" actoricesti (cred ca ar fi trebuit sa pun si actoricesti intre ghilimele Smile Smile ).

Pe Cancel il urmaresc fiindca am vrut sa vad ce anume este asa de iesit din comun in jocul unui actor care nu isi poate folosi propria voce pentru a trezi o asemenea admiratie neconditionata. M-a uluit si pe mine dar din cu totul alte motive.

Buna Iulia kiss kiss[/quote]ei,vezi asta a fost unul din motivele care m-au revoltat la ASI si ma revolta si aici,chiar daca sumele sunt negociate la inceput,nu pot si ei sa introduca o clauza acolo, pentru diferentiere in functie de prestatia actorului in cauza,
s-a scris ca in ASI tuba a fost mai bine platita ,si la fel si aici,Nurgula este mai bine platita sa stupid stupid nu alta
admiratia asta neconditionata imi aduce aminte de un sistem in care totul era uniformizat si era cineva care dadea tonul si urma...adulatia generala,,dar parca si pe acolo mai erau dizidenti Smile
4. pe mine vrajotoare ma baga in sperieti cu machiajul ala....sunt fascinat de ochii ei ca sa mai fiu atenta la scenele dintre ea si savas... confused
daca am uitat ceva da=ti un semn..

mie mi se pare ca mai are putin si se urca pe matura ..e fioroasa rau
Smile Smile si mie mi se pare mult prea linistita Cieaca mai ales ca primise atatea asigurari de la 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 885862 ca ea este cea cu drepturi..ciudat,s-ar putea sa cada drobul.. Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 33 din 37 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum