5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți
Pagina 34 din 37
Pagina 34 din 37 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37
Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
ei,vezi asta a fost unul din motivele care m-au revoltat la ASI si ma revolta si aici,chiar daca sumele sunt negociate la inceput,nu pot si ei sa introduca o clauza acolo, pentru diferentiere in functie de prestatia actorului in cauza,andradamaria a scris:[
s-a scris ca in ASI tuba a fost mai bine platita ,si la fel si aici,Nurgula este mai bine platita sa nu alta
admiratia asta neconditionata imi aduce aminte de un sistem in care totul era uniformizat si era cineva care dadea tonul si urma...adulatia generala,,dar parca si pe acolo mai erau dizidenti [/quote]
Eu revin si spun ca, din pacate, Murat nu are datele care sa il scoata in fata, nu este blond, nu este atletic, nu este EZEL, nu vine din Vest etc, asta si faptul ca se pare ca femeile, daca sunt si cat de cat frumusele, reusesc mult mai usor in actorie si se impun mai usor ca vedete explica de ce este nu este primul pe genericul serialelor unde joaca si, in cosecinta, de ce in dreptul numelui lui nu vedem castigurile ametitoare pe care le obtine, de exemplu, Nurgul. Ca talent are sa mai dea si altora, este drept, da ce sa-i faci daca este slab si negru
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
fetelor..eu din pacate trebuie sa va parasesc..
va doresc seara placuta!
va doresc seara placuta!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
windy_day a scris:ei,vezi asta a fost unul din motivele care m-au revoltat la ASI si ma revolta si aici,chiar daca sumele sunt negociate la inceput,nu pot si ei sa introduca o clauza acolo, pentru diferentiere in functie de prestatia actorului in cauza,andradamaria a scris:[
s-a scris ca in ASI tuba a fost mai bine platita ,si la fel si aici,Nurgula este mai bine platita sa nu alta
admiratia asta neconditionata imi aduce aminte de un sistem in care totul era uniformizat si era cineva care dadea tonul si urma...adulatia generala,,dar parca si pe acolo mai erau dizidenti
Eu revin si spun ca, din pacate, Murat nu are datele care sa il scoata in fata, nu este blond, nu este atletic, nu este EZEL, nu vine din Vest etc, asta si faptul ca se pare ca femeile, daca sunt si cat de cat frumusele, reusesc mult mai usor in actorie si se impun mai usor ca vedete explica de ce este nu este primul pe genericul serialelor unde joaca (cu toate ca prin intindere si complexitate rolul il recomanda de fiecare data pentru o alta pozitie pe generic) si, in cosecinta, de ce in dreptul numelui lui nu vedem castigurile ametitoare pe care le obtine, de exemplu, Nurgul. Ca talent are sa mai dea si altora, este drept, da ce sa-i faci daca este slab si negru [/quote]
ce pacat ca ai dreptate..dar s-ar putea ca datele problemei sa se mai si schimbe,poate in viitor nu vor mai suferi si turcii de atat de mult snobism..eu n-am vazut Parisul dar am vazut multe din orasele mari ale Europei.am vazut,cum in Barcelona,,se arunca totul pe strada..de la mucuri de tigari pana la peturi,e adevarat,ca se facea curatenie imediat dar in Spania asta era gradul de civilizatie,stradala,am vazut in Venetia la un bar un grup de engleji care urlau atat de tare in mijlocul zilei ca iti venea s-o iei la goana,de atata civilizatie,,si cate si mai cate,..se pot spune despre recomandarile vestului
si bine ca n-ai zis si mic,ca iti spuneam si tie ca are 1.84m inaltime
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria a scris:[
Pai zic acum ... si mic (ca fata de ala blondu' si de al din EZEL, Murat este prichindel). Glumesc. A propos ati vazut ce tocuri avea Nurgula, saraca ziceai ca are turnul Effel lipit de calcaie. Ca dupa ce ca are fata creponata, zambetul rictus si ochii de te fac sa simti ca iar e ghiata la mal, mai sufera si de complexul inaltimii , ca altfel nu imi explic de ce accepta sa poarte asemenea pantofi. Sau ii pun aia ca poate asa, chinuita de tocuri e si ea mai "alerta" , mai pe-acolo.
windy_day- vip
pai sa stii ca e primul lucru pe care l-am vazut la ea..ma intrebam cam ce ar pati daca si-ar suci un picior...windy_day a scris:andradamaria a scris:[
Pai zic acum ... si mic (ca fata de ala blondu' si de al din EZEL, Murat este prichindel). Glumesc. A propos ati vazut ce tocuri avea Nurgula, saraca ziceai ca are turnul Effel lipit de calcaie. Ca dupa ce ca are fata creponata, zambetul rictus si ochii de te fac sa simti ca iar e ghiata la mal, mai sufera si de complexul inaltimii , ca altfel nu imi explic de ce accepta sa poarte asemenea pantofi. Sau ii pun aia ca poate asa, chinuita de tocuri e si ea mai "alerta" , mai pe-acolo.
andradamaria- vip
andradamaria a scris:pai sa stii ca e primul lucru pe care l-am vazut la ea..ma intrebam cam ce ar pati daca si-ar suci un picior...
gand la gand. La incepput am crezut ca au urcat-o pe ceva ca prea era aproape de inaltimea lui Murat, apo i-am vazut tocurile :gfd<: si m-am gandit "Murat baiete sprijin-o bine sa nu se impiedice asta ca o ai pe constiinta fiindca adormita cum e isi rupe direct gatu'"
windy_day- vip
Buna seara, am revenit si eu si sunt topita dupa comentariile voastre.
Andrada, ma bucur ca si voi iubitzi albinutzele, dar sa stii ca eu daca mai patezc ce am patit astazi, le las sa moara de foame!Sunt foarte, foarte rele si m-au intepat de m-au zapacit, au intrat si pe langa snurul de la masca si m-au intepat, unde crezi, la nas, nebunatice ce sunt, stau cu gheata ca sa nu ma duc maine la munca cu vreo masca!!!
Iulia, spor la treaba!
Windi, citatul asta
"gand la gand. La incepput am crezut ca au urcat-o pe ceva ca prea era aproape de inaltimea lui Murat, apo i-am vazut tocurile si m-am gandit "Murat baiete sprijin-o bine sa nu se impiedice asta ca o ai pe constiinta fiindca adormita cum e isi rupe direct gatu'"
m-a facut sa rad tinandu-ma de burta si sa uit de intepaturile luate in dupa masa asta de la albinele mele!
Mai bine de atat nici ca putea fi punctat aspectul asta.
Pe mine ma chinuie rau o problema:reactia lui Moran la aflarea vestii ca Savas vrea sa divorteze.
Oare cat de rau va reactiona?
Nu o compatimesc deloc pe Ciceaka, si-a asumat constient "rolul de mima" , ca si sotie a lui Savas, nu trebuia sa emita pretentii;o inteleg, s-a indragostit fara sa vrea, cu dragostea nu-i de glumit, dar Savas a fost corect cu ea si de la inceput i-a spus conditiile,ea acceptand de buna voie convenienta!
Baba terorista imi place la nebunie, atarna greu in film!
Andrada, ma bucur ca si voi iubitzi albinutzele, dar sa stii ca eu daca mai patezc ce am patit astazi, le las sa moara de foame!Sunt foarte, foarte rele si m-au intepat de m-au zapacit, au intrat si pe langa snurul de la masca si m-au intepat, unde crezi, la nas, nebunatice ce sunt, stau cu gheata ca sa nu ma duc maine la munca cu vreo masca!!!
Iulia, spor la treaba!
Windi, citatul asta
"gand la gand. La incepput am crezut ca au urcat-o pe ceva ca prea era aproape de inaltimea lui Murat, apo i-am vazut tocurile si m-am gandit "Murat baiete sprijin-o bine sa nu se impiedice asta ca o ai pe constiinta fiindca adormita cum e isi rupe direct gatu'"
m-a facut sa rad tinandu-ma de burta si sa uit de intepaturile luate in dupa masa asta de la albinele mele!
Mai bine de atat nici ca putea fi punctat aspectul asta.
Pe mine ma chinuie rau o problema:reactia lui Moran la aflarea vestii ca Savas vrea sa divorteze.
Nu o compatimesc deloc pe Ciceaka, si-a asumat constient "rolul de mima" , ca si sotie a lui Savas, nu trebuia sa emita pretentii;o inteleg, s-a indragostit fara sa vrea, cu dragostea nu-i de glumit, dar Savas a fost corect cu ea si de la inceput i-a spus conditiile,ea acceptand de buna voie convenienta!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
demiruta a scris:
Demiruta, mai intai buna seara si bine ai revenit.
Apoi ce sa faci inteapa albinele da si mierea e buna nu . Ai grija de tine, bine ca nu ai probleme cu intepaturile de insecte
In prima faza nu cred ca batranul Morun va face ceva pentru ca va fi prea speriat dupa ce o impusca pe Cici. De Cici nu imi este nici mie mila, in continuare cred ca cel care a cazut cu adevarat la mijloc in toata nebunia asta este Savas. Dar Cici in episodul de ieri a fost asa cum mi-as fi dorit, o femeie demna, acu' nu stiu cat o tine demnitatea asta.
Cat o priveste pe , au cei doi mama/fiu un stil de a se confrunta parca astepti sa arunce fulgere din ochi, iar atitudinea batranei la intampinarea Yasomicei a valorat cat 100 de cuvinte. A nimicit-o din priviri.
Abia astept sa vad cum va juca adormita de Nurgula in compania babei teroriste, ca vad ca incepe sa devina decor, se mai sprijina Savas de ea, mai sprijina ea o usa etc. etc
windy_day- vip
Credeam ca nu v-am mai prins pe aici...ma bucur ca esti.windy_day a scris:demiruta a scris:
Demiruta, mai intai buna seara si bine ai revenit.
Apoi ce sa faci inteapa albinele da si mierea e buna nu . Ai grija de tine, bine ca nu ai probleme cu intepaturile de insecte
In prima faza nu cred ca batranul Morun va face ceva pentru ca va fi prea speriat dupa ce o impusca pe Cici. De Cici nu imi este nici mie mila, in continuare cred ca cel care a cazut cu adevarat la mijloc in toata nebunia asta este Savas. Dar Cici in episodul de ieri a fost asa cum mi-as fi dorit, o femeie demna, acu' nu stiu cat o tine demnitatea asta.
Cat o priveste pe , au cei doi mama/fiu un stil de a se confrunta parca astepti sa arunce fulgere din ochi, iar atitudinea batranei la intampinarea Yasomicei a valorat cat 100 de cuvinte. A nimicit-o din priviri.
Abia astept sa vad cum va juca adormita de Nurgula in compania babei teroriste, ca vad ca incepe sa devina decor, se mai sprijina Savas de ea, mai sprijina ea o usa etc. etc
Nu mi se intampla nimic de la intepaturi, le tolerez, mi s-a obisnuit organismul, am albinutze de multi ani si nu fac soc anafilactic, suport destul de bine;dar cu schimbarile astea climatice, nu prea le mai intram in voie, toti stuparii pe care ii cunosc se de asta....
Revenind la Ask,si mie mi-a placut attudinea Cicekai la auzul vestii divortului de la Savas;ce nu pot sa inteleg sub nicio forma transformarea fiarei in miel bland si fraier, sora lui Savas, care zici ca a suferit operatie de spalare de creier, asa se comporta, de parca nu ar avea o varsta si nu ar fi trecut prin atatea!Nici la 18 ani nu te mai indragostesti asa orbeste-n epoca asta!
Savas/baba terorista-punctele cele mai tari ale serialului...baba o face praf doar din priviri pe yasomie si nu va avea altceva de facut decat sa se faca pres, altfel nu o vad bine pe Nurgula, sau scoate ghearele pisicutza;e posibil ca bebelul sa fie acela care sa o fac pe baba sa se inmoaie, oricum nu cred ca lucrurile vor decurge asa de simplu...si parca incep sa devin mai interesata acum de serial!
demiruta- vip
A nimicit-o din priviri. Smile bine punctat exact asta a facut, i-a aratat cat de marunta poate fi daca asta doreste maria sa
Demiruta si sotul meu spune la fel despre albinute,eu nu particip decat la extractia mierii bine de mine nu?
eu tare ma gandesc ca Moran nu va sta cu mainile in san,daca este sa -l discutam un pic,mie atitudinea lui mi-a spus cam asa :
ahaaaaaa,nu vrei sa te asociezi cu mine, las' ca vezi tu! voi reactiva vendetta si cine stie poate chiar tu Savas vei fi urmatorul,
probabil ca impuscarea lui Cicec este un avertisment, -vezi nu-mi pasa de propria mea fica,de ce mi-ar pasa de tine sau de legile acestui stat cand eu am altele mai bune sa-mi serveasca interesul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Demiruta si sotul meu spune la fel despre albinute,eu nu particip decat la extractia mierii bine de mine nu?
eu tare ma gandesc ca Moran nu va sta cu mainile in san,daca este sa -l discutam un pic,mie atitudinea lui mi-a spus cam asa :
ahaaaaaa,nu vrei sa te asociezi cu mine, las' ca vezi tu! voi reactiva vendetta si cine stie poate chiar tu Savas vei fi urmatorul,
probabil ca impuscarea lui Cicec este un avertisment, -vezi nu-mi pasa de propria mea fica,de ce mi-ar pasa de tine sau de legile acestui stat cand eu am altele mai bune sa-mi serveasca interesul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
demiruta a scris:[
Credeam ca nu v-am mai prins pe aici...ma bucur ca esti.
Nu mi se intampla nimic de la intepaturi, le tolerez, mi s-a obisnuit organismul, am albinutze de multi ani si nu fac soc anafilactic, suport destul de bine;dar cu schimbarile astea climatice, nu prea le mai intram in voie, toti stuparii pe care ii cunosc se de asta....
Revenind la Ask,si mie mi-a placut attudinea Cicekai la auzul vestii divortului de la Savas;ce nu pot sa inteleg sub nicio forma transformarea fiarei in miel bland si fraier, sora lui Savas, care zici ca a suferit operatie de spalare de creier, asa se comporta, de parca nu ar avea o varsta si nu ar fi trecut prin atatea!Nici la 18 ani nu te mai indragostesti asa orbeste-n epoca asta!
Savas/baba terorista-punctele cele mai tari ale serialului...baba o face praf doar din priviri pe yasomie si nu va avea altceva de facut decat sa se faca pres, altfel nu o vad bine pe Nurgula, sau scoate ghearele pisicutza;e posibil ca bebelul sa fie acela care sa o fac pe baba sa se inmoaie, oricum nu cred ca lucrurile vor decurge asa de simplu...si parca incep sa devin mai interesata acum de serial!
Demiruta eu stau ca vreau sa descarc ep. 17 sa il vad pe indelete. Ca daca am rezistat la Gonulcelen sa il vad pe Elcinel sufocat de o criza de astm, pardon de durere, si privind cu fata punga catre Hasret, atunci rezist eu si la Nurgula. Aseara nu am apucat sa vad mare lucru, cate ceva printre picaturi doar (descarcam Gonulcelen ep. 9 pentru subtitrare asa ca mai fugeam si la rapidshare)
Revin la AvC: Nazan, nazan ar fi trebuit sa fie o femeie care a stat prea mult timp claustrata intre cei 4 pereti si acum brusc incepe sa guste libertatea. Totusi o femeie care a primit o anumita educatie , oricat de mult va dori sa traiasca altfel, va avea un comportament marcat de o serie de bariere pe care si le va autoimpune (chiar si involuntar). Nu poti dupa ce ai trait peste 30 de ani intr-un anumit fel sa uiti totul peste noapte, poate doar daca ti se face lobotomie. Aici nu mai este vorba de traditie ci de niste principii si valori morale peste care nu treci asa usor . Da, sa il placa pe Bora, posibil dar sa fuga ca o adolescenta dupa el, nu asta in niciun caz, asta nu este Nazan.
Cu baba terorista insa lucrurile se incurca ,nu o vad pe Nurgula capabila sa ii dea replica (si nici pe Yaso), o face Tomris pulbere de stele pe starul serialului.
Probabil ca micutul va fi cheia acceptarii casatoriei S&Y
windy_day- vip
Referitor la albinutze, eu ma bag in toate cele pentru ca imi place, dar e adevarat, la extras cand ma ling pe botic si pap ce mai bun in sup,( asta numai stuparii stiu ) imi place cel mai mult.La mine e rapita inflorita acum si ar trebui sa culeaga, dar e ceva anormal cu ele si nu le dam de cap!andradamaria a scris:A nimicit-o din priviri. Smile bine punctat exact asta a facut, i-a aratat cat de marunta poate fi daca asta doreste maria sa
Cat despre film asa cum am spus cand vb cu wyndi, mi-e tare teama de reactia nebunului deMoran, care asa stie cel mai bine sa-si rezolve situatiile, cel putin asa a demonstrat pana acum, prin fortza!ti dai seama ce va insemna pentru el aceasta "tradare"???Si apoi, intriga filmului trebuie intretinuta, ca altfel, daca nu ar fi obstacole, ce le-ar mai ramne de facut:sa mannance pilaful sau popcornul stand la tv si crescand copii, nici asa nu o vad in stare pe Yasomia! Eu am asa vaga impresie ca de acum incolo va deveni mai interesant filmul, dar , vom vedea!
demiruta- vip
Am vazut ce prost am tastat, dar stau cu gheata la nasuc si ma incomodeaza, folosesc doar o mana la tastat si de aia gresesc, voi intelegeti, ca sunteti fete intelegatoare !
Si am sa ma retrag sa vad cum ma mai doftoricesc, mai am si cate ceva de lucru la calculator, dar stau prin preajma si poate mai vb, noapte buna oricum, ca sa fiu sigura ca v-am spus!
Si am sa ma retrag sa vad cum ma mai doftoricesc, mai am si cate ceva de lucru la calculator, dar stau prin preajma si poate mai vb, noapte buna oricum, ca sa fiu sigura ca v-am spus!
demiruta- vip
fetelor vă amintiţi de frământările lui Demir până a răuşit să-i declare lui Asi că o iubeşte , nu mai spun de noaptea nunţii . În AvC parcă prea rapid decurg lucrurile şi fără prea multe trăiri sau frământări interioare .
[quote=\"demiruta\"]Am vazut ce prost am tastat, dar stau cu gheata la nasuc si ma incomodeaza, folosesc doar o mana la tastat si de aia gresesc, voi intelegeti, ca sunteti fete intelegatoare !
Si am sa ma retrag sa vad cum ma mai doftoricesc, mai am si cate ceva de lucru la calculator, dar stau prin preajma si poate mai vb, noapte buna oricum, ca sa fiu sigura ca v-am spus![/quote]
Nu conteaza, s-a inteles si asta este important. Este posibil sa accelereze actiunea. Eu astept doua reactii: reactia Morunului batran cand aude de divort si reactia lui savas cand afla de copil. Parca vad ca pentru divort o incaseaza Savas si nici vestea ca preaiubita i-a ascuns existenta copilului nu va fi prea usor de digerat.
Noapte buna si sanatate multa
Denisa, am vazut mesajul tau din pacate la capitolul asta sunt varza, amicii mei au asa ceva dar eu nu am instalat (ca aveam varianta prin usb parca, chiar nu ma pricep).
Si am sa ma retrag sa vad cum ma mai doftoricesc, mai am si cate ceva de lucru la calculator, dar stau prin preajma si poate mai vb, noapte buna oricum, ca sa fiu sigura ca v-am spus![/quote]
Nu conteaza, s-a inteles si asta este important. Este posibil sa accelereze actiunea. Eu astept doua reactii: reactia Morunului batran cand aude de divort si reactia lui savas cand afla de copil. Parca vad ca pentru divort o incaseaza Savas si nici vestea ca preaiubita i-a ascuns existenta copilului nu va fi prea usor de digerat.
Noapte buna si sanatate multa
Denisa, am vazut mesajul tau din pacate la capitolul asta sunt varza, amicii mei au asa ceva dar eu nu am instalat (ca aveam varianta prin usb parca, chiar nu ma pricep).
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 28 Apr 2010, 11:15 pm, editata de 3 ori
windy_day- vip
I watched Aşk ve Ceza last night. Savaş proposed to Yasemin, she accepted and they spent the night together. Savaş talked to Çiçek. he said he loves yasemin and he will do everything for Çiçek to set up her own independent life. He will be always there for her as a friend. Çiçek said he can talk to the lawyer for divorce and no body has to know about it. Savaş brought Yasemin home to meet his mom. Sahnur is not happy about it. Also, Savaş got Yasemin's money back from Bora by treatening him.
I think that's about it as a summary...
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 03 Noi 2012, 11:13 pm, editata de 1 ori
da Savas este mult prea pamantean pentru introvertitul si romanticul DEMIR,eu il iubesc pentru seriozitatea si gravitatea pe care a dat-o serii,constient fiind ca aceasta cerere in casatorie,ar putea sa-l coste foarte mult,il iubesc pentru perseverenta cu care si-a urmarit scopul,cu toate obstacolele ce i-au stat in cale si il iubesc pentru privirile care nu seamana cu ale nimanui si care involuntar te fac sa le descifrezi sensul si imi pare rau ca toate astea se izbesc de banchiza YasoDENISA a scris:fetelor vă amintiţi de frământările lui Demir până a răuşit să-i declare lui Asi că o iubeşte , nu mai spun de noaptea nunţii . În AvC parcă prea rapid decurg lucrurile şi fără prea multe trăiri sau frământări interioare .
noapte buna ,sa visati frumos
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 28 Apr 2010, 11:07 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
buna dimineata fetelor!
va doresc o zi cat mai frumoasa!
servitui o cafea va rog!
servitui o cafea va rog!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna dimineata fetelor!
servitui o cafea va rog!
Buna Iulia sa ai o zi linistita. Vorbim pe seara. Eu nu mi-am putut tine promisiunea aseara s-au ivit niste probleme si nu am reusit sa vorbesc cu tine.
rodica- vip
Varsta : 68
Buna dimineata doamnelor si domnisoarelor sa aveti o zi plina de soare Am sa revin mai pe seara nu am reusit sa vad Ask 17 in totalitate asa ca dupa ce vizionez am sa va spun unele dintre opinii mele
rodica- vip
Varsta : 68
Rodica, ai meniul forumului, acolo apare rubrica ,,Mesagerie", dai clic pe ea, în mod normal, dacă ai mesaje noi, la această rubrică ţi se indică dacă ai ceva sau nu. Poţi intra în propria mesagerie oricând dând clic în meniu.
Trebuie să fug la şcoală, fetelor, sărumâna de cafele, o zi bună tuturor!
Trebuie să fug la şcoală, fetelor, sărumâna de cafele, o zi bună tuturor!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dimineata, Multumim pentru postare promo ep 18, tocmai l-am urmarit oare ce face''
ea il va da de gol pe saracul Savas? Oooaaauuu!
ea il va da de gol pe saracul Savas? Oooaaauuu!
vă pun un comentariu al Latafei oricât l-aş iubi pe Savaş aici sunt deacord cu Latafa .
I understand that it is a marriage on paper only. However, it isn't null because none ever claimed that the other is an absent partner. Moreover, others could attest to the fact that they are living in the same house. It doesn't matter if they slept together or not, they are still married on paper.
My point isn't about whether Çiçek is a victim or not, and it certainly isn't about her having feelings for him.
Yes, he is very nice for helping her, but I still think he should've been more sensitive about the issue of his proposal & sleeping with Yaso. In my opinion, he needed to divorce Çiçek first, then do whatever he wants with Yaso.
As a woman, I don't appreciate seeing men belittle women in any way. Regardless of the nature of his marriage to Çiçek, he insulted her by bringing Yaso to his home before legally divorcing her.
If his character is humane, then that should've been his first priority. Whether she is a victim or not, as a woman, Çiçek deserves all due RESPECT by Savaş.
I understand that it is a marriage on paper only. However, it isn't null because none ever claimed that the other is an absent partner. Moreover, others could attest to the fact that they are living in the same house. It doesn't matter if they slept together or not, they are still married on paper.
My point isn't about whether Çiçek is a victim or not, and it certainly isn't about her having feelings for him.
Yes, he is very nice for helping her, but I still think he should've been more sensitive about the issue of his proposal & sleeping with Yaso. In my opinion, he needed to divorce Çiçek first, then do whatever he wants with Yaso.
As a woman, I don't appreciate seeing men belittle women in any way. Regardless of the nature of his marriage to Çiçek, he insulted her by bringing Yaso to his home before legally divorcing her.
If his character is humane, then that should've been his first priority. Whether she is a victim or not, as a woman, Çiçek deserves all due RESPECT by Savaş.
[quote="DENISA"]vă pun un comentariu al Latafei oricât l-aş iubi pe Savaş aici sunt deacord cu Latafa .
Denisa, poate că scenariştii au în tărtăcuţa lor cât o nucă faptul că oricât de buni am fi, uneori tot greşim, ideea era ultra-exploatată în Asi.
Iertare!!! Sunt pe fugăăăăăăăăăăăăăăăăă...
[
Denisa, poate că scenariştii au în tărtăcuţa lor cât o nucă faptul că oricât de buni am fi, uneori tot greşim, ideea era ultra-exploatată în Asi.
Iertare!!! Sunt pe fugăăăăăăăăăăăăăăăăă...
[
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Pagina 34 din 37 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37
Subiecte similare
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum