Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 17 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 17 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți

Pagina 17 din 37 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37  Urmatorul

In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 17 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de demiruta Dum 25 Apr 2010, 1:56 pm

Scuzati-ma va rog, pentru ca am trecut peste salut...dar intai va citesc, de regula si pe urma scriu;dar vazand poza aia, am dat in rima fara sa vreau neaparat,ea e de vina ca ma da in toate cele!
Sa aveti duminica placuta ,senina si calda!
https://www.youtube.com/watch?v=NoR3F1swzC8&playnext_from=TL&videos=GOlvcSuo58I&feature=recentf
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 17 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de demiruta Dum 25 Apr 2010, 2:00 pm

iulia80 a scris:vai fetelor..ce rele sunteti! e adevarat ca are o rochie de zici ca e facuta din perdele..coafata ..fara comentarii..si ca fluiera ca in tramvai..dar hai sa finm serioase..chiar isi pune rochie de la mama lui oscar de la renta si carolina herrera la un loc tot nasol ar fi iesit pe langa iepele celelate de actrite din ezel.care sunt cu 2 capete mai mari ca ea! saraca face si ea ce poate..dar daca nu e nici cel de sus nu cere ! Smile...
denisa draga..am plecat cam pe la 6 dimineata de la nunta..am dansat,,curios,pt ca rochia imi era stramta.,pantofii nu erau prietenii mei..plus ca am facut nitel torticolis ca am dansat vreo 2 melodii cu un amic..si am vrut sa arat ce teapana pot fi si am stat cu gatul razgaiat la vecini! Smile
oricum frumos!
buna windy!
demiruta..poezia e supar tare! Smile
Ma bucur ca te-ai distrat si ca esti treazala ora asta, eu nici acum nu mi-am revenit bine dupa Sf. Gheorghe, inca ma resimt;dar cred ca e si o diferenta de ani intre noi care-si spune cuvantul...
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Dum 25 Apr 2010, 2:01 pm

demiruta a scris:Scuzati-ma va rog, pentru ca am trecut peste salut...dar intai va citesc, de regula si pe urma scriu;dar vazand poza aia, am dat in rima fara sa vreau neaparat,ea e de vina ca ma da in toate cele!
https://www.youtube.com/watch?v=NoR3F1swzC8&playnext_from=TL&videos=GOlvcSuo58I&feature=recentf

Demiruta!!!! Super poezie!!!!!! Vad ca Burci iti este o "sursa" nesecata de inspiratie, o adevarata "muza" Smile
Si tie duminica placuta kiss

[quote="DENISA"]
ai dreptate , a devenit imun la ea , nu vede , nu aude , de la prea multă dragoste i se trage , parcă a fost crescută printre ciobani .[/color]
[color=blue]

Pai nu ziceau turcoaicele ca este super educata. Daca a vut educatori multi: ciobanii + oile lor Smile. Dar vad ca pe asta cum o scapa Muri din mana cum o ia razna, fie isi pune rochie cu volanase, pampoane + fundite, fie se poarta ca pe centura. Numai cand este cu fraieru' merge cumintica, nu alta dar cred ca altfel o lasa ala de una singura in mijlocul drumului. Off, ce aere pe ea, mare vedeta!!! Ca doar este trecuta si ea pe generic la EZEL - acolo unde scrie SI ALTII Smile

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 25 Apr 2010, 2:09 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Dum 25 Apr 2010, 2:07 pm

[quote="windy_day"]
demiruta a scris:Scuzati-ma va rog, pentru ca am trecut peste salut...dar intai va citesc, de regula si pe urma scriu;dar vazand poza aia, am dat in rima fara sa vreau neaparat,ea e de vina ca ma da in toate cele!

Demiruta!!!! Super poezie!!!!!! Vad ca Burci iti este o "sursa" nesecata de inspiratie, o adevarata "muza" Smile
Si tie duminica placuta kiss

DENISA a scris:
ai dreptate , a devenit imun la ea , nu vede , nu aude , de la prea multă dragoste i se trage , parcă a fost crescută printre ciobani .[/color]
[color=blue]

Pai nu ziceau turcoaicele ca este super educata. Daca a vut educatori multi: ciobanii + oile lor Smile
Am putea spune, in concluzie, nenumarati educatori si particulari, pe deasupra! Smile Smile Smile
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Dum 25 Apr 2010, 2:10 pm

demiruta a scris:
Am putea spune, in concluzie, nenumarati educatori si particulari, pe deasupra! Smile Smile Smile

Aici ai nimerit-o!!!! Smile Smile Smile

Doamne Iarta-ma!!! In viata mea nu am ras de oameni, de infatisarea lor cu atat mai putin. Dar femeia asta nu are nimic, nimic, nici macar bun-simt Smile
ASA CA NU MA POT ABTINE Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 25 Apr 2010, 2:15 pm

Fetelor turcoaicele spun că încă nu au confirmat dacă vor fi prezenţi în Dubai ...5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 17 D4cb07d83ab6b116c4476d700b3dded2
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Dum 25 Apr 2010, 2:22 pm

DENISA a scris:Fetelor turcoaicele spun că încă nu au confirmat dacă vor fi prezenţi în Dubai ...5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 17 D4cb07d83ab6b116c4476d700b3dded2

Cred ca depinde daca TMC il vrea pe Murat in Dubai sau nu, tinand cont ca a jucat pentru alta casa de productie. Tuba si Bulent s-ar putea sa fie ca au jucat amandoi pentru Tomris si nu cred ca or sa se incaiere daca se vad (sau da???)

A!!! Scuze ca azi noapte am iesit intempestiv dar pe modem-ul meu nu l-au mai tinut puterile Smile . M-am relogat foarte greu dupa aceea.
Ca un scurt comentariu off topic - dupa ce am ras cu pofta de sirul de gafe facut de producatorii "Gonulcelen" si de fata lui Elcinel (caruia i-am mai descoperit doua expresii gura punga de zici ca a mancat o lamaie si un rictus de ai senzatia ca l-a luat greata - asta apare cand cica priveste cu tandrete Smile ). M-am gandit "Mai dar producatorii astia ce or face se suna unul pe altul si se intreaba Bai pot sa folosesc faza cu ploaia? si ailalti spun Da, da' ne lasi sa luam si noi faza cu volumul de poezii, ca am gasit si noi unul de fro' 500 de pagini si ne da editura bani pentru reclama? Smile Smile )
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Dum 25 Apr 2010, 2:51 pm

windy..cred ca ies si eu..ma duc sa trag nitel dreapta..sa mai recuperez din somn..
iti doresc o dupa-amiaza cat mai placuta si sa ne cetim cu bine deseara!
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 17 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Dum 25 Apr 2010, 3:30 pm

Acum inchid si eu si intru mai pe seara, pupicei murati!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 25 Apr 2010, 4:06 pm

dragele mele,va salut din nou!
vad ca iar a aparut Burcin la orizont Smile Smile cizelata,rafinata,plina de bun simt dupa cum o descriau turcoaicele,fata de 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 17 60243 care era un biet baiat de cartier tot in acceptiunea unora dintre ele.
se pare ca pozele dau masura acestor veleitati ale ei .
Nu incetez sa ma mir de ce naiba s- a insurat muratel ,nici un argument adus pana acum nu mi se pare ca sta in picioare numai cand ma uit la ea Smile si la urma urmei de ce sa nu o "taxam" in tot si in toate pt. ca se vrea persoana publica,actrita cu notorietate,atunci sa suporte consecintele...javascript:emoticonp('kiss') Smile
Windy zici ca regizorii isi imprumuta MANUALUL UNIC al regiei Smile Smile pai daca au absolvit aceeasi scoala....si suma cliseelor neapaRAT UTILIZABILE INTRUN SERIAL fiind variabila cred ca vor sa nu se calce pe picioare Smile Smile sper ca mai ai comentarii la G ,ca abia le astept kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Dum 25 Apr 2010, 4:44 pm

demiruta a scris:Poza in care Burcin fluiera e de referinta ...
Tare as vrea sa stiu ce simte ea cand se priveste, mie imi ingheata cuvintele pe buze cand o vad in ipostaze asa "destepte" Smile Smile Smile
Of, of, of, Muratele, mare belea ti-ai luat!!! Crying or Very sad
Si de-as plange si-as jeli,/Murat tot n-ar auzi;/Si de-as incerca sa-l scap/Mi-ar sari 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 17 756436 in cap/
Si tot stau si ma gandesc/ Ce sa fac sa il trezesc/Of, ce mare greutate si-a legat de gat, mai frate!/
Simt un gust de matraguna/Cand vad cu cine s-aduna/Si simt cum ma otravesc/Numai daca ma gandesc/Dar el cum o sta in casa/ Cu destepata prea-frumoasa????/

Buna ziua la toata lumea,
Demiruta felicitari pentru versuri,tu esti cu adevarat talentata cred ca in general dar cand vine vorba de Burcinica si Muratel inspiratia nu-ti da pace si ne bunedispui. Asteptam lansarea volumului de versuri cu dedicatie pentru '5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 17 60243' in limba turca daca se poate.
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Dum 25 Apr 2010, 5:15 pm

lexia a scris:
demiruta a scris:Poza in care Burcin fluiera e de referinta ...
Tare as vrea sa stiu ce simte ea cand se priveste, mie imi ingheata cuvintele pe buze cand o vad in ipostaze asa "destepte" Smile Smile Smile
Of, of, of, Muratele, mare belea ti-ai luat!!! Crying or Very sad
Si de-as plange si-as jeli,/Murat tot n-ar auzi;/Si de-as incerca sa-l scap/Mi-ar sari 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 17 756436 in cap/
Si tot stau si ma gandesc/ Ce sa fac sa il trezesc/Of, ce mare greutate si-a legat de gat, mai frate!/
Simt un gust de matraguna/Cand vad cu cine s-aduna/Si simt cum ma otravesc/Numai daca ma gandesc/Dar el cum o sta in casa/ Cu destepata prea-frumoasa????/

Buna ziua la toata lumea,
Demiruta felicitari pentru versuri,tu esti cu adevarat talentata cred ca in general dar cand vine vorba de Burcinica si Muratel inspiratia nu-ti da pace si ne bunedispui. Asteptam lansarea volumului de versuri cu dedicatie pentru '5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 17 60243' in limba turca daca se poate.
Buna, draga mea!
Citindu-te, ma gandesc, daca cineva si-ar pune mintea sa faca un volum cu tot folclorul care a circulat si circula zilnic, ar iesi ceva fain si pe deasupra, le-ar prinde bine si celor care au inspirat! Smile
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Dum 25 Apr 2010, 5:22 pm

ciof marioara a scris:dragele mele,va salut din nou!
vad ca iar a aparut Burcin la orizont Smile Smile cizelata,rafinata,plina de bun simt dupa cum o descriau turcoaicele,fata de 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 17 60243 care era un biet baiat de cartier tot in acceptiunea unora dintre ele.
se pare ca pozele dau masura acestor veleitati ale ei .
Nu incetez sa ma mir de ce naiba s- a insurat muratel ,nici un argument adus pana acum nu mi se pare ca sta in picioare numai cand ma uit la ea Smile si la urma urmei de ce sa nu o "taxam" in tot si in toate pt. ca se vrea persoana publica,actrita cu notorietate,atunci sa suporte consecintele...javascript:emoticonp('kiss') Smile
Windy zici ca regizorii isi imprumuta MANUALUL UNIC al regiei Smile Smile pai daca au absolvit aceeasi scoala....si suma cliseelor neapaRAT UTILIZABILE INTRUN SERIAL fiind variabila cred ca vor sa nu se calce pe picioare Smile Smile sper ca mai ai comentarii la G ,ca abia le astept kiss
Marioara, stau si ma gandesc daca privind pozele astea madam 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 17 756436 are si ea macar un regret tardiv... m-ar linisti, pentru bietul 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 17 60243 daca as sti ca macar a incercat-o, vreodata, vreun regret!
E de belea, tipa! Ar rade pana si curcile, daca ar vedea-o! Smile
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Dum 25 Apr 2010, 6:10 pm

Buna seara,
Imi cer scuze dar iar m-a lasat NET-ul cu ochii in soare ca au cazut astia cu reteaua lor cu tot (sper sa fie plini de vanatai), s-a dus si net si cablu si tot (la cablu trebuie sa ii sun ca iar nu au reverificat dupa busitura si mi-au lasat canalele blocate, ma si intreb cate zile de fapt nu oi fi avut TV si am platit??? ca de cate ori pica tot la partea de TV nu isi revin decat dupa telefoane Smile ).

Demiruta, femeia asta nu are nciun stress. Nu stiu daca ai observat , daca este vorba de un eveniment unde este implicata/invitata? ea, Muri o lasa in durerea ei sa se duca. Dar ea nu scapa gala, prezentare, intrunire, conferinta destinata proiectelor lui sau unde este invitat el, se lipeste imediat si nu numai, se mai baga si in seama Smile .
Cred ca i-a scos ochii (la figurat, dar daca ar putea i-ar scoate si la propriu) pentru toata perioada cat nu a jucat. Am asa un vag sentiment ca nu a fost si nu este zi in care sa nu ii aminteasca ce mare favoare i-a facut ca s-a maritat cu el si cum si-a sacrificat ea "marea" cariera din cauza asta. Si tot nus' de ce am senzatia ca multa vreme fraierul de Flugerica a fost chiar convins ca asa e.
Cand ii citesc interviurile si ii vad atitudinea asa o percep: egoista, plina de tupeu si auto-suficienta. Imi imaginez ce ii facea astuia daca mai apucau sa aiba si un copil cred ca ii tampea pe amandoi adica si pe Muri si pe al micu Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Dum 25 Apr 2010, 6:16 pm

windy_day a scris:Buna seara,
Imi cer scuze dar iar m-a lasat NET-ul cu ochii in soare ca au cazut astia cu reteaua lor cu tot (sper sa fie plini de vanatai), s-a dus si net si cablu si tot (la cablu trebuie sa ii sun ca iar nu au reverificat dupa busitura si mi-au lasat canalele blocate, ma si intreb cate zile de fapt nu oi fi avut TV si am platit??? ca de cate ori pica tot la partea de TV nu isi revin decat dupa telefoane Smile ).

Demiruta, femeia asta nu are nciun stress. Nu stiu daca ai observat , daca este vorba de un eveniment unde este implicata/invitata? ea, Muri o lasa in durerea ei sa se duca. Dar ea nu scapa gala, prezentare, intrunire, conferinta destinata proiectelor lui sau unde este invitat el, se lipeste imediat si nu numai, se mai baga si in seama Smile .
Cred ca i-a scos ochii (la figurat, dar daca ar putea i-ar scoate si la propriu) pentru toata perioada cat nu a jucat. Am asa un vag sentiment ca nu a fost si nu este zi in care sa nu ii aminteasca ce mare favoare i-a facut ca s-a maritat cu el si cum si-a sacrificat ea "marea" cariera din cauza asta. Si tot nus' de ce am senzatia ca multa vreme fraierul de Flugerica a fost chiar convins ca asa e.
Cand ii citesc interviurile si ii vad atitudinea asa o percep: egoista, plina de tupeu si auto-suficienta. Imi imaginez ce ii facea astuia daca mai apucau sa fac si un copil cred ca ii tampea pe amandoi adica si pe Muri si pe al micu Smile
Ai perfecta dreptate si parerile noastre coincid;eu vizionam atent toate pozele de aici si incercam sa o inteleg putin...dar mi-e imposibil, asa cum am spus, e de belea!Bietul Muri!
Eu ma uitam atenta la fiecare poza, la celilalti din jurul ei ca sa incerc sa o integrez cumvala o categorie, dar mi-e tare greu;sa ma ierte Dumnezeu, nu sunt rea, dar imi dau si eu cu parerea pe norul asta! Smile

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=96014&page=92
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Dum 25 Apr 2010, 6:29 pm

demiruta a scris:
Ai perfecta dreptate si parerile noastre coincid;eu vizionam atent toate pozele de aici si incercam sa o inteleg putin...dar mi-e imposibil, asa cum am spus, e de belea!Bietul Muri!
Eu ma uitam atenta la fiecare poza, la celilalti din jurul ei ca sa incerc sa o integrez cumvala o categorie, dar mi-e tare greu;sa ma ierte Dumnezeu, nu sunt rea, dar imi dau si eu cu parerea pe norul asta! Smile

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=96014&page=92

Ce ma duce cu gandul ca are tupeu cat zece (daca nu o mai fi si altceva si sa nu imi spuneti de relatiile familiei ca daca alea existau nu juca din an in Paste), abia joaca de cate? 3-4 episoade?? Nu stiu sigur fiindca la inceput intram si ma mai uitam la fragmente din Ezel dar nu m-a dat gata si am abandonat. Plus ca mie Cansu mi se pare un fel de Nurgul (slaba, nu numai fizic dar si ca actrita) tot asa de amortita. Este drept ca asta se mai trezeste din cand in cand, ca probabil fiind asa de slaba este destul un ghiont sa o doara toate oasele si sa dea desteptarea.
Sa revenim, pai sunt in serial actori care joaca de la inceput (nu stiu cum il cheama pe cel care a fost bunicul Asiei) si au roluri destul de importante si nu sunt prezenti la gala. Ea ce cauta acolo??? Stiti ce ar fi nostim, sa aflam ca ii pune cornite lu' Fulgerica. Ca ala nu prea sta pe acasa iar ea are timp liber cat cu prinde Smile Smile

PS Nu i-o fi spus creatoarea aia de ii face rochiile, si pun pariu ca ii ia o tona de bani, ca volanele sunt pentru femei inalte si subtiri. Ca daca esti scunda si iti mai si infoi rochia in partea de jos efectul este egal cu UN DEZASTRU. Sa nu mai spun ca asat nu iese din alb si roz (in toate nuantele) . M-a tampit. (a gresit doar o data cu rochia aia albastru inchis pe care o avea la nus' ce gala, singura care nu arata nici a fata de masa nici a lampadar Smile , nu era nici aia cine stie ce reusita dar era decent de urata) Smile

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 25 Apr 2010, 6:40 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Dum 25 Apr 2010, 6:39 pm

buna fetelor..
am facut ochi..si am intrat sa va salut!
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Dum 25 Apr 2010, 6:41 pm

iulia80 a scris:buna fetelor..
kiss

Buna Iulia kiss
Sper ca ti-ai mai revenit dupa petrecere.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Dum 25 Apr 2010, 6:43 pm

Windy, daca te uiti atenta la pozele de pe linkul dat de mine mai devreme, eu am constatat ca nici nu prea o baga lumea in seama pe acolo, se baga ea singura!
Cat despre cornitze...as zice cine naiba se uita, ca e smucita rau; dar s-o gasi vreunul , care macar asa, din orgoliul de a-l incornora pe Murai si tot ar face-o! Smile
In alta ordine de idei, ce de premii a luat filmul asta, vai de mine, nu se mai terminau, m-am uitat eu pe un site, nu stiu daca l-as mai nimeri repede, tare multe premii, o fi bun?
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Dum 25 Apr 2010, 6:44 pm

windy_day a scris:
kiss

Buna Iulia kiss
da..eu cu somnul stau mai nasol..dar si cand ma apuca...!de-un picior,o mana,un neuron...ma trage greu!
bounce
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Dum 25 Apr 2010, 6:45 pm

kiss
Buna,cu ce vrei sa te tratam ca sa te trezesti de tot, eu astazi am facut o ciorba acra cu bors de la mama ca sa ne dregem dupa mancarea copioasa de la Gheorghe!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Dum 25 Apr 2010, 6:46 pm

iulia80 a scris:
windy_day a scris:
kiss

Buna Iulia kiss
da..eu cu somnul stau mai nasol..dar si cand ma apuca...!de-un picior,o mana,un neuron...ma trage greu!
bounce
Cred ca daca vei privi pozele cu Burcin la gala, ai sa te scuturi imediat si-ti revii mintenas! Smile
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Dum 25 Apr 2010, 6:48 pm

Am sa ies acum sa pregatesc cina si sa calc ceva mai grosut pentru maine, nici nu stiu ce sa pregatesc, cu frigul asta!
Voi reveni apoi si mai vb daca va mai gasesc!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Dum 25 Apr 2010, 6:48 pm

demiruta a scris:
kiss
Buna,cu ce vrei sa te tratam ca sa te trezesti de tot, eu astazi am facut o ciorba acra cu bors de la mama ca sa ne dregem dupa mancarea copioasa de la Gheorghe!
cu dulce daca aveti..din asta nu refuz niciodata!
in rest mi-a pus mama in fata un piure cu o salata... si ma chinui sa pap!
am vazut pozele...
si am zis ca putea sa isi puna ea si mama rochie lui oscar de la renta si carolina herera la un loc..ca tu nu iese in evidenta printre iepele care joaca in ezel! Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Dum 25 Apr 2010, 6:51 pm

iulia80 a scris:
demiruta a scris:
kiss
cu dulce daca aveti..din asta nu refuz niciodata!
in rest mi-a pus mama in fata un piure cu o salata... si ma chinui sa pap!
am vazut pozele...
si am zis ca putea sa isi puna ea si mama rochie lui oscar de la renta si carolina herera la un loc..ca tu nu iese in evidenta printre iepele care joaca in ezel! Smile
Smile Smile Smile hi hi hi
asa este;nu-mi place niciuna de acolo, de la gala aia si cand vad cate premii a luat filmul, ma minunez!
Si gata, acum ies putin, discutii placute!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 37 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum