Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 27 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 27 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți

Pagina 27 din 37 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37  Urmatorul

In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 27 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 9:31 pm

ce rapid a găsit-o ...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 27 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de lexia Mar 27 Apr 2010, 9:33 pm

DENISA a scris:ce rapid a găsit-o ...

Exact, scenariile noastre au cazut.
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 27 Apr 2010, 9:34 pm

Mie nu-mi place cum vorbeste yas cu mama eu despre Savas..se vede ca nu-l iubeste ..parca are un interes..nu stiu dar parca nu vorbeste de omul pe care il iubeste...
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 27 Apr 2010, 9:34 pm

Multumim Denisa!!!

Inca o data m-am convins ca daca partea cu Iasomica lipsea (sau barem Nurgul lipsea ca oricum e in transa tot timpul), serialul ar fi fost mult mai reusit. Mare efort si mult exercitiu o necesita vorbitul ala printre dinti. Cred ca a ramas asa de pe vremea cand statea in poarta si rodea seminte.
Floricica, stearsa, stearsa da' plange bine (serios). Poate acum ii mai taie astia din ratia de lacrimi si o fac ceva mai barbata.

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 27 Apr 2010, 9:50 pm, editata de 2 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 9:35 pm

lexia a scris:

stai că mai are timp să plonjeze în faţa unei maşini .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 27 Apr 2010, 9:35 pm

iulia80 a scris:multumim denisa!

am vazut prima parte..ce fata are savas cand il suna fiflotea in masina...comentariul meu este CE NAIBA MAI VREA SI ASTA..NU STIE CA SUNT OCUPAT CU NEVASTA-MEA... 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 27 2743637754
si cand da de ciceaka in benzinarie ce fata sictirita are...MI-A STRICAT SEARA! ACUM MAI TREBUIE SA O INTREB SI CE-A PATIT! 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 27 2743637754
nu ,trebuie s-o intreb ce vrei sa faci?nu-ti ajunge? vrei sa ma omori de tot cu ifosele tale de neprihanita,vrei sa-mi pui toata familia in cap?drept recunostinta!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 27 Apr 2010, 9:37 pm

Floricica i-a zis lui Savaselu ceva in genul ca a fost la firma , l-a vazut cu iubita lui si ca ea a inteles ca nu are loc in viata lui si ca pe ea nimeni nu a privit-o asa...si mai avea putin si Savaselu si plangea si el... sad sad sad sad sad
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 27 Apr 2010, 9:38 pm

lexia a scris:

eu va spun ca e Sevgi...
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 9:39 pm

clio 24 a scris:Floricica i-a zis lui Savaselu ceva in genul ca a fost la firma , l-a vazut cu iubita lui si ca ea a inteles ca nu are loc in viata lui si ca pe ea nimeni nu a privit-o asa...si mai avea putin si Savaselu si plangea si el... sad sad sad sad sad
da neuronul lui tipa de bucurie..bine a aflat! bine ca a aflat! Smile Smile Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 9:39 pm

clio 24 a scris:
lexia a scris:

eu va spun ca e Sevgi...
buna seara clio..mii de scuze nu te-am salutat asta aseara!
probabil ca e segvi..pica parerea mea... Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 9:40 pm

cecik called savas and told him where she is
savas and cecik spok and she told him as i understand that she sow him with yasemin
the next day savas went to cecik room and told her that he want to divorce her
but he will be available for her when ever she need him then hugged
nazan go to bora hom then ashraf came and tell boran he must go with him to see savas baldar and nazan was so scare
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 27 Apr 2010, 9:40 pm

clio 24 a scris:Floricica i-a zis lui Savaselu ceva in genul ca a fost la firma , l-a vazut cu iubita lui si ca ea a inteles ca nu are loc in viata lui si ca pe ea nimeni nu a privit-o asa...si mai avea putin si Savaselu si plangea si el... sad sad sad sad sad
pai daca a inteles inseamna ca va fi de acord cu divortul..si cine stie poate va fi privita si ea asa vreodata de catre cineva.
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 27 Apr 2010, 9:40 pm

iulia80 a scris:
da neuronul lui tipa de bucurie..bine a aflat! bine ca a aflat! Smile Smile Smile

Macar de era una mai de doamne ajuta..dar vorba lui Windy si daca nu ar fi Yas ..nu i s-ar simti lipsa...si chestia cu scranitul din dinti mi-a placut tare Smile
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 9:42 pm

când aude de divorţ sigur se omoară după ce jeleşte niţel.

s-a mai urcat şi la el în maşină, eu nu m-aş mai fi urcat .

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 27 Apr 2010, 9:43 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 9:43 pm

DENISA a scris:cecik called savas and told him where she is
savas and cecik spok and she told him as i understand that she sow him with yasemin
the next day savas went to cecik room and told her that he want to divorce her
but he will be available for her when ever she need him then hugged
nazan go to bora hom then ashraf came and tell boran he must go with him to see savas baldar and nazan was so scare
aha...deci ii spune pana la urma...eu sunt o lenesa din fire..si ma bucur cand stiu de dinainte ce voi vedea..ca pot casca ochii mai bine la detali..ca de exemplu..jocul actoricesc inexistent al filofteii ! Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 9:44 pm

clio 24 a scris:

Macar de era una mai de doamne ajuta..dar vorba lui Windy si daca nu ar fi Yas ..nu i s-ar simti lipsa...si chestia cu scranitul din dinti mi-a placut tare Smile

nu mi-ar părea rău să fie Yasemina .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 9:45 pm

DENISA a scris:
clio 24 a scris:

mai ce tot vorbiti de scrasnit din dinti! unde a fost! iar l-am ratat ca data trecuta cu semiventuza si oile?
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 27 Apr 2010, 9:47 pm

iulia80 a scris:
clio 24 a scris:
lexia a scris:

eu va spun ca e Sevgi...
buna seara clio..mii de scuze nu te-am salutat asta aseara!
probabil ca e segvi..pica parerea mea... Smile

kiss kiss kiss
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 27 Apr 2010, 9:47 pm

DENISA a scris:
clio 24 a scris:

Nu avem noi norocul asta!!!
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 27 Apr 2010, 9:48 pm

iulia80 a scris:
DENISA a scris:
clio 24 a scris:

mai ce tot vorbiti de scrasnit din dinti! unde a fost! iar l-am ratat ca data trecuta cu semiventuza si oile?

Nu asa vorbeste ea cu dictie... Smile
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 27 Apr 2010, 9:51 pm

M-am uitat la prima parte. Scena dintre Cici si Savas este totusi una reusita. Cand intra in local pare mai curand ca se simte vinovat si dezorientat, nu prea stie ce sa faca si cum sa se poarte. Mi-a placut cum a tras aer in piept si si-a luat aerul ala de tip hotarat - cu regula cea mai buna aparare este atacul. Nu stiu ce i-a spus ea dar pe masura ce vorbea parca il lipea de scaunul ala Smile . A mai incercat el sa zica ceva dar in final Floricica a dat cu el de pamant ca l-a turtit iremediabil.
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 27 Apr 2010, 9:52 pm

Si copilul creste intr-o zi cat altii in 3 luni..ce le-or da de mancare???
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 9:53 pm

mult mult mai credibilă este Çiçek în comparaţie cu Yasemin .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 27 Apr 2010, 9:53 pm

windy_day a scris:M-am uitat la prima parte. Scena dintre Cici si Savas este totusi una reusita. Cand intra in local pare mai curand ca se simte vinovat si dezorientat, nu prea stie ce sa faca si cum sa se poarte. Mi-a placut cum a tras aer in piept si si-a luat aerul ala de tip hotarat - cu regula cea mai buna aparare este atacul. Nu stiu ce i-a spus ea dar pe masura ce vorbea parca il lipea de scaunul ala Smile . A mai incercat el sa zica ceva dar in final Floricica a dat cu el de pamant ca l-a turtit iremediabil.

I-=a zis ca ea pe el il iubeste si el i-a zois ceva de genul ca el nu...
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mar 27 Apr 2010, 9:54 pm

Buna seara!
Ma uit si la film si la clipurile de astazi si sunt induiosata pana la rime de bietul Savas...
Imi place la nebunie traducerea melodiei lui kirac, facuta de Florina,bietul Savas se gandeste si la ursita, wow, amarat e doamne, amarat! Smile Smile Smile
Fetelor, cum sa-l lasam asa ingandurat???? sad sad sad
De noaptea ta e Yasemina
Si nu mai poti scapa de ea,
Noi, fanele suntem aici
Si sigur te vom ajuta...
Si tare n-am mai vrea sa plangi,
Ca-ti sade bine cand zambesti
(Insa, sa stii ca tu pe mine
Ma-nnebunesti si cand privesti!)
Si cand te-aud ca plangi ursita,
Incep si eu sa Crying or Very sad cu tine,
Fiindca, zau, ursita ta,
Ma intristeaza si pe mine...
Dar inca sper ca ai in fata
O viata plina si senina
Si tu trezindu-te, odata
Vei rade, cand dai de lumina...
Pana atunci, Savase draga
Incearca supravietuirea
Toti fanii sunt de partea ta
Si... iti asteapta revenirea!

Ultima editare efectuata de catre demiruta in Mar 27 Apr 2010, 9:57 pm, editata de 1 ori
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 37 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum