5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți
Pagina 15 din 37
Pagina 15 din 37 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 37
Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
demiruta a scris:Buna dimineata!!!
E soare si frumos, fetelor, numai bine pentru o plimbare...dar eu am de debarasat, asa, ca dupa Gheorghe!!!
Sunt ragusita pentru ca am cantat si am un glas, parca as fi... :|
Dar vreau sa imi incep ziua cu voi, haideti sa bem cafea si eventual sa ne revenim, dupa chefurile de ieri, cu ce oare, mai bun, decat cu o muratura?
Lexia, acum am vazut ca ai putea fi tiza mea si iti trimit o floricica, cu urarile de rigoare, eu am verificat de mult zicala"niciodata nu-i tarziu "si functioneaza, "LA MULTI ANI!" :flower:
SA AVETI O ZI BUNA SI RELAXANTA!
Buna dimineata la toata lumea,
Multumesc de floare si ai grija de glasciorul tau.
O zi buna
buna dimineata fetelor..
am facut si eu ochi..in sfarsit!
LA MULTI ANI LEXIA! cu intarziere iti doresc multa sanatate si iubire!
am facut si eu ochi..in sfarsit!
LA MULTI ANI LEXIA! cu intarziere iti doresc multa sanatate si iubire!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
buna dimineata sa aveti o zi linistita
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Buna ziua tuturor,
Sa aveti un week-end minunat. Sa va distrati, sa va bucurati de soare (acolo unde este) si de timpul petrecut cu cei dragi voua.
Sa aveti un week-end minunat. Sa va distrati, sa va bucurati de soare (acolo unde este) si de timpul petrecut cu cei dragi voua.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
buna fetelor..am intrat o fuga sa va salut..in iasi e urata vreme..a plouat de dimineata..frigut..windy_day a scris:Buna ziua tuturor,
poate voi aveti o zi mai buna !
buna windy? ce mai faci?
gata fetelor..eu trebuie sa ies..
va doresc sa aveti o dupa amiaza cat mai placuta!
iulia80- vip
Buna seara .
Na ca s-a stricat vremea si la noi!!!! (Iulia tu esti de vina , ca ai trimis norii de la tine si aici )
Sa aveti o seara minunata
Na ca s-a stricat vremea si la noi!!!! (Iulia tu esti de vina , ca ai trimis norii de la tine si aici )
windy_day- vip
nu stiu daca i-am trimis eu dar la noi e soare acum!windy_day a scris:Buna seara .
iulia80- vip
iulia80 a scris:
nu stiu daca i-am trimis eu dar la noi e soare acum!
La noi acum parca sta sa ploua asa ca de vreo doua ore ne-am repliat catre zone mai ferite si cum am putut deschide laptop-ul m-am gandit sa valut.
Auzi Iulia, ce se intampla a traversat toata lumea strada dincolo . Te pomenesti ca am ramas singura careia nu ii place Gonulcelen (nu ca AvC ar fi o capodopera)???? Te pomenesti ca eu am rezistat cel mai mult pe ulita asta si eu nici barem nu il plac pe (decat ca actor)
windy_day- vip
windy draga mea..windy_day a scris:iulia80 a scris:
La noi acum parca sta sa ploua asa ca de vreo doua ore ne-am repliat catre zone mai ferite si cum am putut deschide laptop-ul m-am gandit sa valut.
Auzi Iulia, ce se intampla a traversat toata lumea strada dincolo . Te pomenesti ca am ramas singura careia nu ii place Gonulcelen (nu ca AvC ar fi o capodopera)???? Te pomenesti ca eu am rezistat cel mai mult pe ulita asta si eu nici barem nu il plac pe (decat ca actor)
sincer aseara dupa ce am ajuns dela botez pe la ora 2 azi dimineata de fapt..m-am uitat la episodul de ieri..
si daca in celelalte dati imi placea..aseara pt prima data nu am fost impresionata..
serios..le0am spus si fetelor din ograda cealalta....o singura faza mi=a placut cand erau ei pe lac si aproape aproape sa se pupe!
in rest..multa galagie!
sper sa nu se supere pe mine fetele..dar cred ca denisa ar fi de acord cu mine aici!
..raspund mai greu pt ca ma pregatesc pt nunta..
pictatul pe fata imi necesita atentie..mai multa decat as vrea!
iulia80- vip
Iulia, distractie placuta. Sa dansezi pana rupi talpile.
A propos, ce face prietena ta a nascut? Ca micuta nu se prea grabea, din cate am inteles. Este bine totul cu ele???
A propos, ce face prietena ta a nascut? Ca micuta nu se prea grabea, din cate am inteles. Este bine totul cu ele???
windy_day- vip
pai windy de-abia ieri a nascut..ca s-a tot sucit micuta cand pelvin cand transvers si cand au prins-o in craniana.i-au provocat nasterea..!windy_day a scris:Iulia, distractie placuta. Sa dansezi pana rupi talpile.
asa ca ieri la 14;45 a nascut o fetita de 3600g sofia elena natural..
deci sa traisca sanatoase amandoua1
amniste tocuri care nu imi permit dansul..sunt doar de impresie..si nici macar nu sunt mari!
multumesc..seara placuta windy!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
pai windy de-abia ieri a nascut..ca s-a tot sucit micuta cand pelvin cand transvers si cand au prins-o in craniana.i-au provocat nasterea..!
asa ca ieri la 14;45 a nascut o fetita de 3600g sofia elena natural..
deci sa traisca sanatoase amandoua1
amniste tocuri care nu imi permit dansul..sunt doar de impresie..si nici macar nu sunt mari!
multumesc..seara placuta windy!
Multa sanatate fetelor, sa aiba parte de noroc si fiica si mama si de o viata frumoasa.
Deci mai mult vei privi. Lasa, important este sa te simti bine (daca te obosesc pantofii mai da-i si tu jos ca pe sub masa nu vede nimeni) .
O seara buna si tie si inca o data distractie placuta
windy_day- vip
windy_day a scris:iulia80 a scris:
eu am lipsit motivat,am fost la tara , a fost un timp acceptabil,si m-am simtit bine in natura,am umblat bomba...
la ideea ca ai ramane singura care nu se omoara dupa G ,nici sa nu te mai gandesti eu nici macar sa ma uit la niscai secvente nu sunt in stare,nici pomeneala de asa ceva suntem destule pentru AVC..si eu sunt topita dupa
Iulia o tii din distractie in distractie..ma bucur pentu tine...sa te simti minunat :flower:
Lexia LA MMULTI ANI chiar daca cu intirziere dar abia acum am vazut :flower: :flower: :flower:
habar n-am ce este in ograda cealalta dar daca singurele constatari sunt ...cat de grozavi au fost ....ma las pagubasa
andradamaria- vip
ciof marioara a scris:
eu am lipsit motivat,am fost la tara , a fost un timp acceptabil,si m-am simtit bine in natura,am umblat bomba...
la ideea ca ai ramane singura care nu se omoara dupa G ,nici sa nu te mai gandesti eu nici macar sa ma uit la niscai secvente nu sunt in stare,nici pomeneala de asa ceva suntem destule pentru AVC..si eu sunt topita dupa
Buna,
Am glumit. . Imi pare bine ca ai reusit sa iesi si sa te bucuri putin de natura. Eu am lipsit aproape doua zile, fiindca am umblat "creanga". A fost o vreme minunata pana azi pe la ora 17. Oricum, bine ca este cald si iti tot vine sa stai pe afara. Ca dupa asemenea iarna ...
Eu ma uit la Inima ..., din motive de subtitrare . Maine promit un comentariu pe episodul 8, , fiindca pe cel de ieri nu l-am vazut . Am mai spus, imi face placere sa le ajut pe fetele care iubesc G ..., insa nu este nici pe departe ceea ce ma asteptam (cu atat mai mult cu cat este facut de o femeie)
Am ajuns si eu acasa si am intrat sa vad ce mai faceti, ca eu la Tv nu ma mai uit de muuulta vreme, prefer sa imi iau filmele care mi se par interesante pe DVD iar stirile le spicuiesc pe NET. Ma mai uitam din cand in cand la Discovery History dar au atatea reluari ca m-am plictisit sa caut noutatile.
windy_day- vip
Buna seara!
Ce faceti, dragutelor?
Am inteles ca pe la voi nu a fost vremea prea grozava, la mine a fost super si ne-am plimbat cu barca astazi.E asa frumos pe balta, padurea de salcie e verde deschis si plopul verde mai inchis, frasinul mai maroniu asa...era splendid.
Ce faceti, dragutelor?
Am inteles ca pe la voi nu a fost vremea prea grozava, la mine a fost super si ne-am plimbat cu barca astazi.E asa frumos pe balta, padurea de salcie e verde deschis si plopul verde mai inchis, frasinul mai maroniu asa...era splendid.
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
demiruta a scris:Buna seara!
Ce faceti, dragutelor?
Buna Demiruta,
Deci ai continuat sa te simti ca o sarbatorita??? Ma bucur. Cred ca totul arata ca in povesti. Imi place cel mai mult perioada asta cand verdele este crud, proaspat, este plin de flori delicate si mai stiu si ca va veni vara. Pana si Bucurestiul arata acceptabil in perioada asta
In plus, din fericire in Bucuresti a fost foarte frumos, doar acum spre seara au venit ceva nori insa este in continuare cald (la un moment dat a parut ca vrea sa ploua dar de data asta ne-a iertat). Pana si
windy_day- vip
windy_day a scris:ciof marioara a scris:
Buna,
Am glumit. . Imi pare bine ca ai reusit sa iesi si sa te bucuri putin de natura. Eu am lipsit aproape doua zile, fiindca am umblat "creanga". A fost o vreme minunata pana azi pe la ora 17. Oricum, bine ca este cald si iti tot vine sa stai pe afara. Ca dupa asemenea iarna ...
Eu ma uit la Inima ..., din motive de subtitrare . Maine promit un comentariu pe episodul 8, , fiindca pe cel de ieri nu l-am vazut . Am mai spus, imi face placere sa le ajut pe fetele care iubesc G ..., insa nu este nici pe departe ceea ce ma asteptam (cu atat mai mult cu cat este facut de o femeie)
Am ajuns si eu acasa si am intrat sa vad ce mai faceti, ca eu la Tv nu ma mai uit de muuulta vreme, prefer sa imi iau filmele care mi se par interesante pe DVD iar stirile le spicuiesc pe NET. Ma mai uitam din cand in cand la Discovery History dar au atatea reluari ca m-am plictisit sa caut noutatile.
Ultima editare efectuata de catre ciof marioara in Dum 25 Apr 2010, 8:58 am, editata de 1 ori
andradamaria- vip
este atat de frumos ..si pentru ca tu stii se pui in valoare prin 'SCRIITURA TA" PRIMAVARA LOCULUIdemiruta a scris:Buna seara!
Ce faceti, dragutelor?
am avut o colega de facultate din Calarasi o chema Calangiu dar s-a maritat in Deva
dragele mele va spun noapte buna,sper sa ne reauzim maine
andradamaria- vip
ciof marioara a scris: eu mai dau si maine o fuga in natura...dar tu chiar nu mai vrei sa stii de televiziune,sau eu sunt pe aratura..eu stiu ca nu mai este canalul history,ci numai discovery world,acum nu sunt 100% sigura ca este asa...dar...eu nu mai gasesc decat history explorer oricum pot sa vad vreo 350 de canale daca vreau ...dar a fost o vreme ...puteam sa vad...si canale din Filipine,daca aveam chef,pe bune nu glumesc acces fara numar.. e bine sa ai dintrastia la casa omului,nu?
Chiar nu ma mai uit la Tv. Cautam History fiindca avea o serie de documentare vechi extraordinare. Apoi am abandonat tot Descovery fiindca de cate ori aveam timp sa vad ceva erau numai reluari. Ma mai uit rar de tot la nimereala pe ce gasesc interesant. Nu am insa nicodata fixat ceva anume de vazut, in primul rand fiindca nu stiu daca voi ajunge acasa la timp (vorbesc in special de emisiunile din timpul saptamanii). Cat despre seriale sau filme ... am spus prefer sa vad pe DVD, in liniste, filmele. Serialele ... ma uitam la cateva (seriile CSI, Lost etc) dar pe masura ce s-au inmultit sezoanele lor a scazut vertiginos calitatea asa ca nu ma mai obosesc . Prefer sa citesc sau daca prind bilete la un concert sa ma duc sa ascult muzica (ma relaxeaza mult mai mult)
windy_day- vip
bună seara !
Windy nici eu nu mă număr printre fanele "Gonulcelen " fac sacrificiul de a mă uita doar ptr că îmi este foarte dragă Tuba ., vinerea trec pe topicul vecin ptr a mă conversa cu fetele .
Demiruţa nu ştiu ce să îţi zic de problema cu mesajele , văd că la mine merg citite , încearcă să le citeşti din inboxul de la yahoo.
Windy nici eu nu mă număr printre fanele "Gonulcelen " fac sacrificiul de a mă uita doar ptr că îmi este foarte dragă Tuba ., vinerea trec pe topicul vecin ptr a mă conversa cu fetele .
Demiruţa nu ştiu ce să îţi zic de problema cu mesajele , văd că la mine merg citite , încearcă să le citeşti din inboxul de la yahoo.
DENISA a scris:bună seara !
Denisa, pai mi se pare normal sa treci pe la ele, doar nu suntem doua tabere in razboi. Fetelor de acolo le plac serialele foarte romantice si Gonulcelen este probabil ceea ce isi doreau sa vada. Nu o sa ne suparam acum pentru simplul fapt ca gusturile nu coincid . Si eu subtitrez pentru "Gonulcelen" cu toate ca nu imi place
windy_day- vip
noi suntem o mare familie cu preferinţe diferite, nu am de ce să mă supăr că fetelor le place Gonulcelen sau că îl plac pe Cansel , şi eu am obsesiile mele cu Muratelu nostru ..( mai bine spus stolul meu de vrăbiuţe)
DENISA a scris: noi suntem o mare familie cu preferinţe diferite, nu am de ce să mă supăr că fetelor le place Gonulcelen sau că îl plac pe Cansel , şi eu am obsesiile mele cu Muratelu nostru ..( mai bine spus stolul meu de vrăbiuţe)
Ei, oricum daca am "canta aceeasi melodie" ar fi foarte plictisitor pe aici.
windy_day- vip
windy_day a scris:
Să ştii că mie una nici nu mi-ar place să fim toate pe aceeaşi lungine de undă, ar fi prea monoton , ne-am plictisi repetând toate acelaşi lucru .
DENISA a scris:windy_day a scris:
Să ştii că mie una nici nu mi-ar place să fim toate pe aceeaşi lungine de undă, ar fi prea monoton , ne-am plictisi repetând toate acelaşi lucru .
Cred ca am ramas singure sa bantuim pe aici. Tu cum de mai esti pe baricade la ora asta? Eu am mai lucrat ceva si m-am mai ocupat si de subtitrare, fiindca maine, daca nu ploua, nu am "sanse" sa stau in casa.
windy_day- vip
Pagina 15 din 37 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 37
Subiecte similare
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum