5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți
Pagina 9 din 37
Pagina 9 din 37 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37
Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
sunt cuminte..rodica a scris:daca nu esti cuminte te las fara Murat si te trimit pe celalalt forum la cansel sa-ti dea fetele de acolo o bucatica daca de aici ai scapa eftin acolo sunt mai patimase si hiiulia80 a scris:serios..ai fi tu in stare sa ma lesi fara una bucata de ventuza de muratel? te lasa pe tine sufletelul?rodica a scris:Vezi ca noi suntem fete linistite dar vezi ce faci fii atenta ramai fara bucata de Murat Vecine vecin dar ..
am iesit din curtea cealalta..sunt doar aici...acus trag dreapta!
saracul i-a cheltuit pe toti pe !
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:
draga windy..nu exagera..
e dragut..dar i-am vazut si defectele..nu le zic ca sa nu ma linseze fetele de aici..dar sa stii ca vad bine! ....si nu prea am vazut cu vorbitul cu mainile...sa stii..deci sunt cu ochii in patru...
Iulia sincer nici mie nu imi place. Si chiar daca o incasez o spun (ca nu pot sa ma abtin (apoi face si rau la nervi nu?) ma da gata cu tunsoarea aia de pustan ce se cocoata peste chipul unui barbat evident la a doua tinerete, pare un tip din ala care nu-si da seama ce vede in oglinda si tot crede ca are 16 ani. Chiar nu pot sa ii aranjeze parul ala altfel??? (cu toate ca l-am vazut in niste poze cu un bretonel pe frunte de ).
Mai bine ii puneau ochelarii aia ai lui si incercau sa-i aranjeze parul mai putin "rebel"
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
windy..trebuiau sa atraga tineretul nu..cu o coafura mai rebela...windy_day a scris:Iulia sincer nici mie nu imi place. Si chiar daca o incasez o spun (ca nu pot sa ma abtin (apoi face si rau la nervi nu?) ma da gata cu tunsoarea aia de pustan ce se cocoata peste chipul unui barbat evident la a doua tinerete, pare un tip din ala care nu-si da seama ce vede in oglinda si tot crede ca are 16 ani. Chiar nu pot sa ii aranjeze parul ala altfel??? (cu toate ca l-am vazut in niste poze cu un bretonel pe frunte de ).
Mai bine ii puneau ochelarii aia ai lui si incercau sa-i aranjeze parul mai putin "rebel"
poate se mai linisteste ca aspect!
are nitica ptoza palpebrala! sa vorbim cu un chirurg plastic sa faca o blefaroplastie!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 21 Apr 2010, 11:24 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Am vazut 4 ep.din Gon.. si tipul este adevarat nu mi-a spus nimic privire melancolica si uneori "aiurea-n tramvai" gesturi moi in general nu exprima nimic Sigur ma bat doamnele de pe celalalt forum care sunt fane dcansel
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
rodica a scris:Am vazut 4 ep.din Gon.. si tipul este adevarat nu mi-a spus nimic privire melancolica si uneori "aiurea-n tramvai" gesturi moi in general nu exprima nimic Sigur ma bat doamnele de pe celalalt forum care sunt fane dcansel
nu prea are vlagă , îl cam lipseşte adrenalina ...
Doamnelor si domnisoarelor ma retrag sunt zorita de unele persoane Va urez somn usor si vise placute Iulia, Winy, Demiruta si celor care nu s-au aratat asta seara. multi
si sa adormiti in gand cu muratel
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
[quote="DENISA"]uitaţi-l ce amărât e
Denisaaa!!! Cine i-o fi trimis cadouas/felicitare cu fundita violet (asta tot de la flacara se trage - poate il ajuta si scapa de aripa tampita a scenaristilor)
Pai Cansel are ochiul stang mai mic si priveste ciudat, cred ca este miop si, in plus, are un defect la pleoapa ochiului stang. Incruntatura lui este de de miop, cand se incrunta are tendinta de a miji si ochii (asta este tipica miopilor) de aia se pierde efectul incruntaturilor (ca aia au dat, pe bune acum, copy-paste pe scene ASI si il pun sa se incrunte a la Demir) ca el pare mai curand nedumerit sau dezorientat
Denisaaa!!! Cine i-o fi trimis cadouas/felicitare cu fundita violet (asta tot de la flacara se trage - poate il ajuta si scapa de aripa tampita a scenaristilor)
Pai Cansel are ochiul stang mai mic si priveste ciudat, cred ca este miop si, in plus, are un defect la pleoapa ochiului stang. Incruntatura lui este de de miop, cand se incrunta are tendinta de a miji si ochii (asta este tipica miopilor) de aia se pierde efectul incruntaturilor (ca aia au dat, pe bune acum, copy-paste pe scene ASI si il pun sa se incrunte a la Demir) ca el pare mai curand nedumerit sau dezorientat
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 21 Apr 2010, 11:27 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
noapte buna draga rodica...rodica a scris:Doamnelor si domnisoarelor ma retrag sunt zorita de unele persoane Va urez somn usor si vise placute Iulia, Winy, Demiruta si celor care nu s-au aratat asta seara. multi
somn usor si vise cat mai placute..
pt cea mai draguta vecina!
iulia80- vip
windy_day a scris:
sper să aibă efectul scontat şi la el flacăra violet dar să nu fie violent .
[quote="windy_day"]
dupa cum a m zis.. ptoza plapebrala...vorb cu un coleg de-l meu sa il rezolve..vreti?DENISA a scris:uitaţi-l ce amărât e
iulia80- vip
noapte bună fetelor care au ieşit, şi celor care doar ne-au citit.
Imi pare rau ca nu pot posta sub nicio forma poze aici;de 0 ora ma chinui sa postez gradina mea de flori si mi-e imposibil; si nu mai sunt chiar asa novice in ale calculatorului,il folosesc de ceva vreme, cred ca am o problema acum si la pc, trebuie neaparat sa reinstalez programul pe el, toata ziua il restartez si nu mai vrea sa faca decat ce vrea el...rodica a scris:demiruta a scris:NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!rodica a scris:iulia80 a scris:e in curtea cealalta..DENISA a scris: fetelor pe Pissycutz aţi mai văzut-o ????
s-a afisat noul trailer de la inima furata..este f dragut..!
Pissy a avut o tentativa de a ravni la Muri dar la fel ca demiruta s-a retras cred
Eu nu m-am retrassssssssssssssssssssssssssssssssssssss!
Dar am avut o perioada aglomerata in evenimente de familie, care se va termina odata cu Sfantul Gheorghe, dupa care, sper sa pot sta mai mult cu voi;eu in perioada asta stau mult la tara, am o casuta pe malul apei si ajung acasa seara foarte tarziu, de la aerul curat si micile treburi gospodaresti, ma ia somnul foarte repede;va invit si pe voi aici la mine, sigur o sa va placa, veniti de Sf. Gheorghe!
Esti un om fericit ca poti evada din oras. Noi am cumparat teren langa Moldovita dar deocandata ne mai gandim. Avem niste amici care sau retras acolo au iesit la pensie si s-au izolat la aer curat si liniste
Cat despre si nepot, sunt sigura ca trece peste cadavre ca sa ii dea numele se Baldar.
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
iulia80 a scris:
dupa cum a m zis.. ptoza plapebrala...vorb cu un coleg de-l meu sa il rezolve..vreti?
dacă se poate nu ar fi rău ....
Noapte buna Rodica
Somn unor si vise placute cu muratel sau cu cine vrei tu
Somn unor si vise placute cu muratel sau cu cine vrei tu
windy_day- vip
Acum ma duc si eu la nani si va doresc si voua la fel.DENISA a scris:noapte bună fetelor care au ieşit, şi celor care doar ne-au citit.
Vise "murate" neparat!
Sa va ganditi de care tort sa va fac de Sf. Gheorghe...ca mi-e tare greu sa ma hotarasc...
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
demiruta a scris:
Imi pare rau ca nu pot posta sub nicio forma poze aici;de 0 ora ma chinui sa postez gradina mea de flori si mi-e imposibil; si nu mai sunt chiar asa novice in ale calculatorului,il folosesc de ceva vreme, cred ca am o problema acum si la pc, trebuie neaparat sa reinstalez programul pe el, toata ziua il restartez si nu mai vrea sa faca decat ce vrea el...
Cat despre si nepot, sunt sigura ca trece peste cadavre ca sa ii dea numele se Baldar.
uite aici ,
dar mai întăi trebuie să încarci aici fotografia http://imageshack.us/
Dacă alegi prima variantă foloseşti această metodă https://2img.net/r/ihimizer/img690/4227/hatice.png
dacă preferi a doua variantă pui direct adresa copiată.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 21 Apr 2010, 11:49 pm, editata de 1 ori
eu ma retrag fetelor..sunt treaza de la ora 5 si ceva..si miane am desteptarea iarasi devreme..
va doresc noapte buna fetelor..somnic usor...si vise cat mai placute..
noapte buna draga demiruta
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 21 Apr 2010, 11:34 pm, editata de 2 ori
iulia80- vip
demiruta a scris:
Imi pare rau ca nu pot posta sub nicio forma poze aici;de 0 ora ma chinui sa postez gradina mea de flori si mi-e imposibil; si nu mai sunt chiar asa novice in ale calculatorului,il folosesc de ceva vreme, cred ca am o problema acum si la pc, trebuie neaparat sa reinstalez programul pe el, toata ziua il restartez si nu mai vrea sa faca decat ce vrea el...
Demiruta, cred ca nici nu or sa stie aia ce i-a lovit daca isi pune varjitoarea in gand sa isi ia nepotul la ea. Doar fii-su ce mai este de calibrul ei, ca restul adormiti din scenariu sau de la mama-natura
windy_day- vip
iulia80 a scris:eu ma retrag fetelor..sunt treaza de la ora 5 si ceva..si miane am desteptarea iarasi devreme..
Iulia somn-usor si nu uita pune tu o vorba buna pentru dmn' profesor, ca are nevoie de ceva reparatii
Va doresc tuturor
Noapte buna si vise placute
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 21 Apr 2010, 11:37 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
iulia80 a scris:eu ma retrag fetelor..sunt treaza de la ora 5 si ceva..si miane am desteptarea iarasi devreme..
noapte bună Iulia !!!
Ei, adrenalina !! Ii lipseste testosteronul !DENISA a scris:
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
iulia1965 a scris:Ei, adrenalina !! Ii lipseste testosteronul !DENISA a scris:
Relelor, e intelectual si astia sunt asa mai subtiri, mai apatici (mai ales daca vin de pe alte meleaguri) - eu eram pe rapidshare sa mai descarc la ep. 8 din Inima da' tot v-am prins ca il barfiti pe Cancel
Iulia daca mai zici ceva te sterg fetele de peste drum si din lista de asteptare , ai grija.
windy_day- vip
Pagina 9 din 37 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37
Subiecte similare
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum