5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți
Pagina 10 din 37
Pagina 10 din 37 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
DENISA a scris:[color=blue] ptr a visa urât
Denisa m-ai facut praf, incercam sa transfer traducerile sa le am la indemana pentru subtitrare. Eu cu castile la urechi si capul in calculator si aproape am cazut din scaun. Acum o sa am cosmaruri la noapte
Mama da' ce cos are pe frunte!!!!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
windy_day a scris:
E urâtă rău.....
DENISA a scris:windy_day a scris:
E urâtă rău.....
Cred ca Elcinel este miop da Muratel este orb de-a dreptu' . Doamne, ce ti-e si cu gusturile barbatilor (cel putin ale unora)
windy_day- vip
cred că săracul a rămas într-o veşnică săptămână oarbă.windy_day a scris:
Cred ca Elcinel este miop da Muratel este orb de-a dreptu' . Doamne, ce ti-e si cu gusturile barbatilor (cel putin ale unora)
Salı akşamları diziler sayesinde atv önde gidiyor.
Dizi yarışında her sezon onlarca yapım harcanırken, atv bir gecede iki dizisini birden üst sıralara taşımayı başardı. Kanalın dün akşam ekrana gelen ‘Aşk ve Ceza’ ve ‘Kapalıçarşı’ adlı dizileri ilk 5’te yer aldı. Aşk ve Ceza %11.09 reyting ve %25.39 share ile günün en çok izlenen programı olurken, Kapalıçarşı %5.88 reyting ve %23.08 share ile 5. sıranın sahibi oldu.
Geniş Aile %10.70 izlenme oranı ile birincinin en yakın takipçisiydi, günün diğer dizilerinden Papatyam da %6.01 reyting ve %14.00 share ile 4. sırada yer aldı. Fox’un Ömre Bedel adlı dizisinde ise bu hafta düşüş vardı. %4.86 reyting alan dizi, günü 8. sırada tamamladı.
AB grubunda da atv öncülüğünü sürdürdü. Aşk ve Ceza %11.02 reyting ve %26.22 share ile izleyiciyi ekrana bağladı. Geniş Aile’nin %8.35 reyting ve %20.23 share alarak ikinci sırada yer aldığı listenin üçüncü ismi ise Kapalıçarşı’ydı. %7.32 izlenme oranı ve %26.62 izlenme payı diziyi üçüncülüğe taşıdı.
Günün diğer dizileri, Papatyam %6.86 reyting ve %16.49 share ile 5. sıranın, Ömre Bedel %2.69 reyting ile 22. basamağın sahibi oldu.
Gizem Merve Kaboğlu / Televizyon Gazetesi.com
Dizi yarışında her sezon onlarca yapım harcanırken, atv bir gecede iki dizisini birden üst sıralara taşımayı başardı. Kanalın dün akşam ekrana gelen ‘Aşk ve Ceza’ ve ‘Kapalıçarşı’ adlı dizileri ilk 5’te yer aldı. Aşk ve Ceza %11.09 reyting ve %25.39 share ile günün en çok izlenen programı olurken, Kapalıçarşı %5.88 reyting ve %23.08 share ile 5. sıranın sahibi oldu.
Geniş Aile %10.70 izlenme oranı ile birincinin en yakın takipçisiydi, günün diğer dizilerinden Papatyam da %6.01 reyting ve %14.00 share ile 4. sırada yer aldı. Fox’un Ömre Bedel adlı dizisinde ise bu hafta düşüş vardı. %4.86 reyting alan dizi, günü 8. sırada tamamladı.
AB grubunda da atv öncülüğünü sürdürdü. Aşk ve Ceza %11.02 reyting ve %26.22 share ile izleyiciyi ekrana bağladı. Geniş Aile’nin %8.35 reyting ve %20.23 share alarak ikinci sırada yer aldığı listenin üçüncü ismi ise Kapalıçarşı’ydı. %7.32 izlenme oranı ve %26.62 izlenme payı diziyi üçüncülüğe taşıdı.
Günün diğer dizileri, Papatyam %6.86 reyting ve %16.49 share ile 5. sıranın, Ömre Bedel %2.69 reyting ile 22. basamağın sahibi oldu.
Gizem Merve Kaboğlu / Televizyon Gazetesi.com
Pai mai trebuie sa fie unii si fraieri si acum a fost randul luiDENISA a scris:cred că săracul a rămas într-o veşnică săptămână oarbă.windy_day a scris:
Si cu toate astea AvC tot e primul loc si la A/B si la total. Nu cred eu ca doar absenta altor emisiuni il aduce aici, probabil chiar este pe gustul publicului, inclusiv din clasa medie. Ratingul vad ca urca sau coboara cam conform asteptarilor. Aseara a fost un episod mai static (cum s-a intamplat si acum 2 sau 3 saptamani) iar ratingul a scazut. Probabil saptamana viitoare va merge iar spre 30 % ca au mai multa actiune
Denisa noapte buna,
Somn usor vise placute (fara Burci si cosul )
windy_day- vip
Noapte buna, windy! Vise placute!windy_day a scris:[Denisa noapte buna,
Somn usor vise placute (fara Burci si cosul )
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dimineata dragelor...
windy..dar nu am zis nimic rau..era doar o observatie..si fetele stiu de problema cu ochiul..important este ca se poate rezolva!
va doresc o zi cat mai frumoasa!
windy..dar nu am zis nimic rau..era doar o observatie..si fetele stiu de problema cu ochiul..important este ca se poate rezolva!
va doresc o zi cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna dimineata, dragalaselor!
Ca sa fac economie de timp, o sa beau aici, cu voi, cafea ca e mai gustoasa!
Mai bine ca, dupa ce am spus "noapte buna"am si inchis, altfel poza B, sigur mi-ar fi creat cosmaruri!
Eu cred ca acesti actori, intentionat isi iau femei, asa mai uratele, ca sa stea in umbra lor, nus' ce sa mai cred altceva!!!
Am observat ca si Erkan Petecaya, actorul care joaca in Son Bahar are o sotza urata, mama, mama...artati-mi unul care are langa el ceva ca lumea!!!
O face parte din vreo strategie si noi nu ne gandiram cumva la asta;uite ca eu acum printre doua blaturi la asta ma gandesc si la voi, bineinteles, ca-mi sunteti dragi!
Va doresc o zi insorita, la mine e asa de frumos....va trimit si voua pupicei insoriti!
Sa aveti o zi buna si sa intrati in weekend linistite;sau aveti ceva prin stomac, asteptati sarutul lui Cansel;pe mine ma lasa rece!!!
Ca sa fac economie de timp, o sa beau aici, cu voi, cafea ca e mai gustoasa!
Mai bine ca, dupa ce am spus "noapte buna"am si inchis, altfel poza B, sigur mi-ar fi creat cosmaruri!
Eu cred ca acesti actori, intentionat isi iau femei, asa mai uratele, ca sa stea in umbra lor, nus' ce sa mai cred altceva!!!
Am observat ca si Erkan Petecaya, actorul care joaca in Son Bahar are o sotza urata, mama, mama...artati-mi unul care are langa el ceva ca lumea!!!
O face parte din vreo strategie si noi nu ne gandiram cumva la asta;uite ca eu acum printre doua blaturi la asta ma gandesc si la voi, bineinteles, ca-mi sunteti dragi!
Va doresc o zi insorita, la mine e asa de frumos....va trimit si voua pupicei insoriti!
Sa aveti o zi buna si sa intrati in weekend linistite;sau aveti ceva prin stomac, asteptati sarutul lui Cansel;pe mine ma lasa rece!!!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Buna dimineata tuturor,
Iulia daca se rezolva problema cu ochiul cred ca te iarta si fetele, poate ai sanse si la un loc mai in fata pe lista aia (asta daca nu se constata ca este mai sic asa facand cu ochiul tot timpul ). Eu pot sa spun ca nu sunt pe nicio lista, ca este bine asa pe tusa (sti cum este, de pe margine jocul se vede altfel )
Demiruta, mai dau si eu o cafea pentru tine si toate fetele care vor mai intra.
Va doresc tuturor o zi frumoasa si usoara.
Iulia daca se rezolva problema cu ochiul cred ca te iarta si fetele, poate ai sanse si la un loc mai in fata pe lista aia (asta daca nu se constata ca este mai sic asa facand cu ochiul tot timpul ). Eu pot sa spun ca nu sunt pe nicio lista, ca este bine asa pe tusa (sti cum este, de pe margine jocul se vede altfel )
windy_day- vip
Buna dimi fetelor!!!Astazi sunt ffff vesela .am trecut sa beau cafeaua cu voi(am simtit aroma)
..eee ai batut unde trebuie mie imi place asa cum eee deci nu sunt de acord cu operatiile care ar fi trebuit sa si le faca..e mai sic asa ..........windy_day a scris:Buna dimineata tuturor,
(asta daca nu se constata ca este mai sic asa facand cu ochiul tot timpul ).
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 22 Apr 2010, 8:44 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Multumesc, am inceput si cafeaua ta si mai merge inca!windy_day a scris:Buna dimineata tuturor,
Imi place cum zici, Cancel face cu ochiul tot timpul....mie nu mi-a facut inca!!!
Zi buna si tie!
demiruta- vip
Bunaaaa!Admin_dea05 a scris:Buna dimi fetelor!!!Astazi sunt ffff vesela .am trecut sa beau cafeaua cu voi(am simtit aroma)
Vezi ce buna e, cafea asa la gasca???
Offf, daca-ti spun ca tocmai vizionez clipul pe care mi l-ati facut anul trecut si cand il vad pe Murat ca-mi aduce flori, mai ca nu-mi vine sa mai plec la bucatarie, dar, trebuieeeeeeeee!
Ce frumos e sa ai amintiri placute!!!
Te puppppppp!
demiruta- vip
asta asa este..important este sa fim unite chiar daca la unele le place mai mult un film decat celalalt......Pupicidemiruta a scris:Bunaaaa!Admin_dea05 a scris:Buna dimi fetelor!!!Astazi sunt ffff vesela .am trecut sa beau cafeaua cu voi(am simtit aroma)
Vezi ce buna e, cafea asa la gasca???
Offf, daca-ti spun ca tocmai vizionez clipul pe care mi l-ati facut anul trecut si cand il vad pe Murat ca-mi aduce flori, mai ca nu-mi vine sa mai plec la bucatarie, dar, trebuieeeeeeeee!
Ce frumos e sa ai amintiri placute!!!
Te puppppppp!
Admin_dea05- Admin
Bisena'dan
AŞK VE CEZA 17. BÖLÜM TÜYOLAR:
"Seni usulca öpmüştüm ilk öptüğümde
Vapurdaydık vapur kıyıdan gidiyordu
Üç kulaç öteden İstanbul gidiyordu.
Uzanmış seni usulca öpmüştüm.
Hemen yanımızdan balıklar gidiyordu."
Dizi resmen yalan rüzgarına döndü.Yasemin bu defa da işleriyle ilgili annesine yalan söylüyor.
Savaş, Çiçeği bulur. Duygusal bir konuşma yaparlar.
Van'da ki fabrika ile ilgili yeni bir gelişme olur.
Savaş, Bora’nın gözünü fena korkutur. Olaya şahit olan Nadya’ya dikkat...
Savaş - Bora görüşmesi ve sonuçları, Sevgi –Yasemin ilişkisini etkilemeye başlayacak.
Sevgi, Bora ile görüşüyor olmasına rağmen Yasemin’e “görüşmüyorum” diyecek.
Savaş ve Yasemin, bugüne kadar yapmadıkları bir şey yapıyorlar bu bölüm acaba ne?
Yasemin, Şahnur annesine eli boş gitmez tabii ki…
Ve beklenen Şahnur-Yasemin buluşması gerçekleşir.
Savaş: Her gün en az yüz kere bu anı hayal ettim ben.. evet?
"Seni usulca öpmüştüm ilk öptüğümde
Vapurdaydık vapur kıyıdan gidiyordu
Üç kulaç öteden İstanbul gidiyordu.
Uzanmış seni usulca öpmüştüm.
Hemen yanımızdan balıklar gidiyordu."
Dizi resmen yalan rüzgarına döndü.Yasemin bu defa da işleriyle ilgili annesine yalan söylüyor.
Savaş, Çiçeği bulur. Duygusal bir konuşma yaparlar.
Van'da ki fabrika ile ilgili yeni bir gelişme olur.
Savaş, Bora’nın gözünü fena korkutur. Olaya şahit olan Nadya’ya dikkat...
Savaş - Bora görüşmesi ve sonuçları, Sevgi –Yasemin ilişkisini etkilemeye başlayacak.
Sevgi, Bora ile görüşüyor olmasına rağmen Yasemin’e “görüşmüyorum” diyecek.
Savaş ve Yasemin, bugüne kadar yapmadıkları bir şey yapıyorlar bu bölüm acaba ne?
Yasemin, Şahnur annesine eli boş gitmez tabii ki…
Ve beklenen Şahnur-Yasemin buluşması gerçekleşir.
Savaş: Her gün en az yüz kere bu anı hayal ettim ben.. evet?
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Buna dimineata sa aveti o zi linistita.
Am o propunere pentru Dea si Demiruta. Daca nu ma intereseaza Cansel si cedez bucatica care mi se cuvine (fiind activa pe forum si luptatoare) pot beneficia de o bucata mai mare din Murat.
Am o propunere pentru Dea si Demiruta. Daca nu ma intereseaza Cansel si cedez bucatica care mi se cuvine (fiind activa pe forum si luptatoare) pot beneficia de o bucata mai mare din Murat.
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Buna!Asta nu depinde de mine eu mi-am cedat deja bucatica mea aici.....din cand in cand mai trag si eu de ea dar cedez in favoarea lui Cansel ...nu-mi place sa am hasemrodica a scris:Buna dimineata sa aveti o zi linistita.
Admin_dea05- Admin
Buna dimi!!lexia a scris:Buna dimineata tuturor
si sa aveti o zi buna!
himichiper68 a scris:
Admin_dea05- Admin
Nuuuuuuuuuuuuuuuu, nu poti, pentru ca eu am acasa un motan si nu imi mai trebuie altul, eu raman cu muratura mea!rodica a scris:Buna dimineata sa aveti o zi linistita.
Dar te rog sa nu profiti de faptul ca voi iesi sa pregatesc cele necaesarechefului de maine, pentru Sf. Gheorghe, asa ca, daca nu ma crezi, o sa-ti arat un clip, in care Muratel, mi-a adus flori anul trecut de ziua onomastica, asa, ca nu si nu!
demiruta- vip
Eu am motannnnnnn, deci nu vreau decat Murat, in afara motanului meu, care are ochi albastri, ma mai uit si eu , asa, de curiozitate la alti motani, dar nu-mi tradez motanul, ca il iubesc de 8 ani!!!Admin_dea05 a scris:Buna!Asta nu depinde de mine eu mi-am cedat deja bucatica mea aici.....din cand in cand mai trag si eu de ea dar cedez in favoarea lui Cansel ...nu-mi place sa am hasemrodica a scris:Buna dimineata sa aveti o zi linistita.
Asa, ca, va rog , sa nu profitati de faptul ca plec la bucatarie, armele raman aici!
Si cum sunt o aparatoare a principiilor si drepturilor omului, nu voi renunta nici intimidata, nici santajata... fac orice, din dragoste!!!
demiruta- vip
demiruta a scris:Eu am motannnnnnn, deci nu vreau decat Murat, in afara motanului meu, care are ochi albastri, ma mai uit si eu , asaAdmin_dea05 a scris:Buna!Asta nu depinde de mine eu mi-am cedat deja bucatica mea aici.....din cand in cand mai trag si eu de ea dar cedez in favoarea lui Cansel ...nu-mi place sa am hasemrodica a scris:Buna dimineata sa aveti o zi linistita.
, de curiozitate la alti motani, dar nu-mi tradez motanul, ca il iubesc de 8 ani!!!
Asa, ca, va rog , sa nu profitati de faptul ca plec la bucatarie, armele raman aici!
Si cum sunt o aparatoare a principiilor si drepturilor omului, nu voi renunta nici intimidata, nici santajata... fac orice, din dragoste!!!
Asta sa crezi tu daca este vorba asa apoi ne vom lupta si ne vom lupta :bom: :box: si am sa incerc sa fac noi aliante tu vrei si Cansel si Murat cam multe nu ti se pare ?
rodica- vip
Buna dimineata pe straduta cu pedepse
Ce faceti fetelor?Denisa imi spunea aseara ca a crezut ca am abandonat lupta si de aceea revin cu precizari.
NU AM ABANDONAT. IMI CER DREPTUL LA PORTIA MEA DE MURAT (cel adevarat)
Sunt in urma cu doua episoade la Ask de aceea va vizitez mai rar dar dupa ce recuperez revin la tocat
Ce faceti fetelor?Denisa imi spunea aseara ca a crezut ca am abandonat lupta si de aceea revin cu precizari.
Sunt in urma cu doua episoade la Ask de aceea va vizitez mai rar dar dupa ce recuperez revin la tocat
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:Buna dimineata pe straduta cu pedepse
draga mea buna dimineata totusi avand in vedere ca intrati mai rar pe aici consider ca nu mai beneficiati de aceleasi drepturi. va sfatuiesc sa va axati pe cansel e mai frumos, mai bland mai dulce ce ziceti ?
rodica- vip
rodica a scris:
draga mea buna dimineata totusi avand in vedere ca intrati mai rar pe aici consider ca nu mai beneficiati de aceleasi drepturi. va sfatuiesc sa va axati pe cansel e mai frumos, mai bland mai dulce ce ziceti ?
Ba daaaaaaaaaaaa ... avem si noi dreptul la bucatica noastra de Murat si nu mai incerca sa ma scoti din schema caci nu ma dau batuta.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Pagina 10 din 37 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Subiecte similare
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum