Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți

Pagina 14 din 37 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37  Urmatorul

In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de Motzişor Vin 23 Apr 2010, 9:52 pm

windy_day a scris:Buna seara,
Inca o data LA MULTI ANI tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui. Petrecere frumoasa!!!
Pentru cele ce urmaresc Inima furata - vizionare placuta!
kiss kiss

Daaa, Windy, şi cum nu toată lumea îşi pune numele real pe Forum, şi eu ştiu că avem Getuţe, atunci să le urăm, să le udăm ca să înflorească şi să ne trăiască!

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Flowers23
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de DENISA Vin 23 Apr 2010, 9:58 pm

Dana -Denisa e numele meu real.....
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 23 Apr 2010, 10:01 pm

Motzişor a scris:
windy_day a scris:Buna seara,
Inca o data LA MULTI ANI tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui. Petrecere frumoasa!!!
Pentru cele ce urmaresc Inima furata - vizionare placuta!
kiss kiss

Daaa, Windy, şi cum nu toată lumea îşi pune numele real pe Forum, şi eu ştiu că avem Getuţe, atunci să le urăm, să le udăm ca să înflorească şi să ne trăiască!

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Flowers23

Motzisor eu nu am zi onomastica dar toate cunostintele mele parta numele a cate doi sfinti (ca ce sa faci daca sunt mai norocosi, o tot tin intr-o sarbatoare). In plus mie de la vreo 12 ani nu mi-a mai placut sa imi serbez ziua de nastere (vorbesc foarte serios) fiindca imi dadeam seama ca pe masura ce cresc lectiile devin mai multe si mai grele Smile , mai apar si alte responsabilitati (mai o ordine si curatenie, mai o piata Smile ) si ajunsesem deja la concluzia ca cel mai bine este sa ai pana in 6 ani kiss. Asa ca as fi preferat sa am un nume din calendar si sa imi serbez ziua doar de onomastica

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Vin 23 Apr 2010, 10:07 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 23 Apr 2010, 10:03 pm

DENISA a scris:Dana -Denisa e numele meu real.....

Da, Denisa, eu mă gândeam la altcineva! Şi ştiu că e o Getuţă! Dar tu meriţi flori oricând pentru toată munca de pe Forum!

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Flowers1 kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Vin 23 Apr 2010, 10:16 pm

Buna searaaaaaaaaaa!
Acum sunt aici, cu voi!
Mi-au plecat musafirii si parca nu e ceva finalizat cum trebuie, daca nu petrec putin si cu preietenele de forumit!
Si n-as vrea sa credeti ca v-am lasat in plan secund, dar, cre-de-ti-maaaa, nu am avut cum sa ma impart, am venit de la scoala si imediat am luat gratarul in primire;o sa ziceti, de ce tu, sarbatorita, si o sa va raspund ca nu eu am stat la fum, dar eu a trebuit sa dau tot ce trebuia acolo si tot una mi-a fost, eram gazda si nimeni nu cunostea mai bine ca mine harta locului Smile
Inca o data va multumesc tuturor, fara exceptie pentru urari...daca as nominaliza, cum sunt dupa doua chefuri consecutive,deci bine imbetivita, sigur as uita pe cineva...offf, tare as vrea sa va pun o felie de tort cu minimum de colesterol, dar nu imi iese postarea pozelor, ce sa ma fac;as vrea din suflet sa va tratez cu de toate, sampania a ramas nedesfacuta ca nimeni nu a vrut, s-a baut berea in draci!
Va pup pe toate si va urez si voua weekend placut!
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Vin 23 Apr 2010, 10:20 pm

Motzişor a scris:
DENISA a scris:Dana -Denisa e numele meu real.....

Da, Denisa, eu mă gândeam la altcineva! Şi ştiu că e o Getuţă! Dar tu meriţi flori oricând pentru toată munca de pe Forum!

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Flowers1 kiss
Motzisor, eu sunt o Getuta declarata;mai spun o data:"Eu sunt Getutza de la Calarasi!"Georgeta, de fapt!Si nu mi-e frica de bau-bau sa recunosc!!! Smile Smile Smile
Si te pup, am vazut ca esti onn!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 23 Apr 2010, 10:22 pm

demiruta a scris:
Motzisor, eu sunt o Getuta declarata;mai spun o data:"Eu sunt Getutza de la Calarasi!"Georgeta, de fapt!Si nu mi-e frica de bau-bau sa recunosc!!! Smile Smile Smile

la mulţi ani iubita ! să trăieşti cu numele kiss
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 23 Apr 2010, 10:25 pm

demiruta a scris: Motzisor, eu sunt o Getuta declarata...

kiss kiss kiss He, he, Demiruţa, dragă, mai avem una! Te ţuc dulce! Încă o dată: La mulţi ani!

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Purple-orange-color-bouquet
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Vin 23 Apr 2010, 10:27 pm

DENISA a scris:
demiruta a scris:

Multumesc inca o data pentru tot:urari si flori!
Daca stii ce obosita sunt, sotuzul, cand a vazut ca ma asez la calc, (el credea ca inchid muzica si ma culc) m-a amintit ca sunt nevindecabila si da, sunt!!! Smile
Si recunosc, asa cum am recunoscut ca sunt Georgeta...pupicei!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Vin 23 Apr 2010, 10:32 pm

Motzişor a scris:

kiss kiss kiss He, he, Demiruţa, dragă, mai avem una! Te ţuc dulce! Încă o dată: La mulţi ani!

Sa traiasca si Getutza secretoasa, ne bucuram si pentru ea...si-i uram din suflet"LA MULTI ANI, SANATOSI, FRUMOSI, VESELI SI PLINI!
EU MA BUCUR CA EXISTATI VIRTUAL IN VIATA MEA SI SUNT FERICITA SA IMPART CU VOI BUCURIILE VIETII;una dintre ele este cunostinta noastra comuna, Murat!Eeee, pe el nu prea as vrea sa-l impart cu nimeni Smile , e adevarat, dar cum prietenul la nevoie se cunoaste...accept ca suntem in aceiasi barca iar capitanul e Murat!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Vin 23 Apr 2010, 10:37 pm

DENISA a scris:
demiruta a scris:

Te saluta demiruta/Getutza!Si- ti multumeste pentru urari !
Si o dulce amintire...
https://www.youtube.com/watch?v=2oaM73Sl2FA
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 23 Apr 2010, 10:41 pm

Pentru toate florile de pe forum: flori!
Noapte bună, pe mâine seară, eu am o zi lungă mâine, fug la somn! Sleep Sleep Sleep

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Ichiyoe001001
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Vin 23 Apr 2010, 10:42 pm

Cred ca sunteti ocupate cu Gonuncelen...va las si merg la nani!
Va doresc in continuare o seara buna!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Vin 23 Apr 2010, 10:43 pm

Motzişor a scris:Pentru toate florile de pe forum: flori!
Noapte bună, pe mâine seară, eu am o zi lungă mâine, fug la somn! Sleep Sleep Sleep

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Ichiyoe001001
Noapte buna cu vise roz si murate!
Si eu voi face la fel!
Pupicei, Motzisor harnic si generos!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Vin 23 Apr 2010, 10:51 pm

Am citit putin din urma, cu riscul de a ma repeta, va mai multumesc inca o data pentru tratatia care s-a facut pe topic de Sf. Gheorghe si pentru toate mesajele si darurile virtuale.
M-a simtit rasfatzata rau astazi, peste tot si ce bine e eee! kiss
Va pup pe toate de noapte buna!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 23 Apr 2010, 11:00 pm

Motzişor a scris:

Imi cer scuze acum am citit ce ati mai scris. Inca odata la mult ani la toate Getutele inclusiv mie ca tot de la Gheorghe ma trag, multumesc de urari.
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 23 Apr 2010, 11:03 pm

si eu urez inca o data celor care azi si-au sarbatorit ziua fericire si multe bucurii intr-o lume asa haotica si nelinistita.Va urez o seara buna in continuare iar celor care mrg la culcare somnic pufos kiss
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 23 Apr 2010, 11:10 pm

[quote="lexia"]
Motzişor a scris:
Imi cer scuze acum am citit ce ati mai scris. Inca odata la mult ani la toate Getutele inclusiv mie ca tot de la Gheorghe ma trag, multumesc de urari.

Da, Lexxia, la tine mă refeream, nu vroiam să te las ne-urată pe Forum.
Te pup! La mulţi ani fericiţi şi noapte bună!

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Flowers-in-house-december-30-2007
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 23 Apr 2010, 11:15 pm

lexia a scris:

. Inca odata la mult ani la toate Getutele inclusiv mie ca tot de la Gheorghe ma trag, multumesc de urari.

la mulţi ani !!!!! ai ţinut secret ....5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 29e42e621a3c153a9e6ca3b952b821775.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 F1b14b668f507e7078e133f0bf7fe05a5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 5e9ff3b88d5e21531d4c42cb0db9cf0b5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 3325f294b4899573020714bad14e23dc
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 23 Apr 2010, 11:23 pm

DENISA a scris:
lexia a scris:

. Inca odata la mult ani la toate Getutele inclusiv mie ca tot de la Gheorghe ma trag, multumesc de urari.

la mulţi ani !!!!! ai ţinut secret ....5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 29e42e621a3c153a9e6ca3b952b821775.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 F1b14b668f507e7078e133f0bf7fe05a5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 5e9ff3b88d5e21531d4c42cb0db9cf0b5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 3325f294b4899573020714bad14e23dc

Multumesc din suflet. Va iubesc. 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 517793
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 24 Apr 2010, 12:40 am

somn uşor !!!!!!!!

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 1476tidana

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 Dana1
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Sam 24 Apr 2010, 2:11 am

buna dimineat afetelor..
hop si eu de la petrecere..si pana ma dezbarc ,demachiat..chin de chin..plus spalat pe dinti..trag cu ochiul la voi...
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Sam 24 Apr 2010, 7:36 am

Buna dimineata!!!
E soare si frumos, fetelor, numai bine pentru o plimbare...dar eu am de debarasat, asa, ca dupa Gheorghe!!! Smile 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 244732
Sunt ragusita pentru ca am cantat si am un glas, parca as fi... :|
Dar vreau sa imi incep ziua cu voi, haideti sa bem cafea si eventual sa ne revenim, dupa chefurile de ieri, cu ce oare, mai bun, decat cu o muratura?
Lexia, acum am vazut ca ai putea fi tiza mea si iti trimit o floricica, cu urarile de rigoare, eu am verificat de mult zicala"niciodata nu-i tarziu "si functioneaza, "LA MULTI ANI!" :flower:
SA AVETI O ZI BUNA SI RELAXANTA!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Sam 24 Apr 2010, 8:20 am

Dragutzelor, eu fac curat, asa ca dupa chef si ascult muzica, sunt o mare melomana...o prietena YT mi-a trimis clipul asta proaspat si eu vi-l daruiesc, la randul meu, am vazut ca si voua va place Ion Suruceanu.
Va pup fe frunte asteptand sa va treziti...
https://www.youtube.com/watch?v=YrpIs-X0Y-Y&playnext_from=TL&videos=gds64DD3KWI&feature=sub
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Sam 24 Apr 2010, 8:24 am

Si mai am ceva de zic, multumesc tuturor celor care mi-au trimis si Mp ieri, kiss un prilej sa va mai pup o data, vedetzi ce pupacioasa sunt din zori???? Smile
Am ramas de ieri,am :dancing: prea mult... 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 14 155520
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 14 din 37 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum