5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți
Pagina 14 din 37
Pagina 14 din 37 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37
Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
windy_day a scris:Buna seara,
Inca o data LA MULTI ANI tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui. Petrecere frumoasa!!!
Pentru cele ce urmaresc Inima furata - vizionare placuta!
Daaa, Windy, şi cum nu toată lumea îşi pune numele real pe Forum, şi eu ştiu că avem Getuţe, atunci să le urăm, să le udăm ca să înflorească şi să ne trăiască!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:windy_day a scris:Buna seara,
Inca o data LA MULTI ANI tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui. Petrecere frumoasa!!!
Pentru cele ce urmaresc Inima furata - vizionare placuta!
Daaa, Windy, şi cum nu toată lumea îşi pune numele real pe Forum, şi eu ştiu că avem Getuţe, atunci să le urăm, să le udăm ca să înflorească şi să ne trăiască!
Motzisor eu nu am zi onomastica dar toate cunostintele mele parta numele a cate doi sfinti (ca ce sa faci daca sunt mai norocosi, o tot tin intr-o sarbatoare). In plus mie de la vreo 12 ani nu mi-a mai placut sa imi serbez ziua de nastere (vorbesc foarte serios) fiindca imi dadeam seama ca pe masura ce cresc lectiile devin mai multe si mai grele , mai apar si alte responsabilitati (mai o ordine si curatenie, mai o piata ) si ajunsesem deja la concluzia ca cel mai bine este sa ai pana in 6 ani . Asa ca as fi preferat sa am un nume din calendar si sa imi serbez ziua doar de onomastica
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Vin 23 Apr 2010, 10:07 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
DENISA a scris:Dana -Denisa e numele meu real.....
Da, Denisa, eu mă gândeam la altcineva! Şi ştiu că e o Getuţă! Dar tu meriţi flori oricând pentru toată munca de pe Forum!
Motzişor- vip
Buna searaaaaaaaaaa!
Acum sunt aici, cu voi!
Mi-au plecat musafirii si parca nu e ceva finalizat cum trebuie, daca nu petrec putin si cu preietenele de forumit!
Si n-as vrea sa credeti ca v-am lasat in plan secund, dar, cre-de-ti-maaaa, nu am avut cum sa ma impart, am venit de la scoala si imediat am luat gratarul in primire;o sa ziceti, de ce tu, sarbatorita, si o sa va raspund ca nu eu am stat la fum, dar eu a trebuit sa dau tot ce trebuia acolo si tot una mi-a fost, eram gazda si nimeni nu cunostea mai bine ca mine harta locului
Inca o data va multumesc tuturor, fara exceptie pentru urari...daca as nominaliza, cum sunt dupa doua chefuri consecutive,deci bine imbetivita, sigur as uita pe cineva...offf, tare as vrea sa va pun o felie de tort cu minimum de colesterol, dar nu imi iese postarea pozelor, ce sa ma fac;as vrea din suflet sa va tratez cu de toate, sampania a ramas nedesfacuta ca nimeni nu a vrut, s-a baut berea in draci!
Va pup pe toate si va urez si voua weekend placut!
Acum sunt aici, cu voi!
Mi-au plecat musafirii si parca nu e ceva finalizat cum trebuie, daca nu petrec putin si cu preietenele de forumit!
Si n-as vrea sa credeti ca v-am lasat in plan secund, dar, cre-de-ti-maaaa, nu am avut cum sa ma impart, am venit de la scoala si imediat am luat gratarul in primire;o sa ziceti, de ce tu, sarbatorita, si o sa va raspund ca nu eu am stat la fum, dar eu a trebuit sa dau tot ce trebuia acolo si tot una mi-a fost, eram gazda si nimeni nu cunostea mai bine ca mine harta locului
Inca o data va multumesc tuturor, fara exceptie pentru urari...daca as nominaliza, cum sunt dupa doua chefuri consecutive,deci bine imbetivita, sigur as uita pe cineva...offf, tare as vrea sa va pun o felie de tort cu minimum de colesterol, dar nu imi iese postarea pozelor, ce sa ma fac;as vrea din suflet sa va tratez cu de toate, sampania a ramas nedesfacuta ca nimeni nu a vrut, s-a baut berea in draci!
Va pup pe toate si va urez si voua weekend placut!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Motzisor, eu sunt o Getuta declarata;mai spun o data:"Eu sunt Getutza de la Calarasi!"Georgeta, de fapt!Si nu mi-e frica de bau-bau sa recunosc!!!Motzişor a scris:DENISA a scris:Dana -Denisa e numele meu real.....
Da, Denisa, eu mă gândeam la altcineva! Şi ştiu că e o Getuţă! Dar tu meriţi flori oricând pentru toată munca de pe Forum!
Si te pup, am vazut ca esti onn!
demiruta- vip
demiruta a scris:
Motzisor, eu sunt o Getuta declarata;mai spun o data:"Eu sunt Getutza de la Calarasi!"Georgeta, de fapt!Si nu mi-e frica de bau-bau sa recunosc!!!
la mulţi ani iubita ! să trăieşti cu numele
demiruta a scris: Motzisor, eu sunt o Getuta declarata...
He, he, Demiruţa, dragă, mai avem una! Te ţuc dulce! Încă o dată: La mulţi ani!
Motzişor- vip
Multumesc inca o data pentru tot:urari si flori!DENISA a scris:demiruta a scris:
Motzisor, eu sunt o Getuta declarata;mai spun o data:"Eu sunt Getutza de la Calarasi!"Georgeta, de fapt!Si nu mi-e frica de bau-bau sa recunosc!!!
Daca stii ce obosita sunt, sotuzul, cand a vazut ca ma asez la calc, (el credea ca inchid muzica si ma culc) m-a amintit ca sunt nevindecabila si da, sunt!!!
Si recunosc, asa cum am recunoscut ca sunt Georgeta...pupicei!
demiruta- vip
Sa traiasca si Getutza secretoasa, ne bucuram si pentru ea...si-i uram din suflet"LA MULTI ANI, SANATOSI, FRUMOSI, VESELI SI PLINI!Motzişor a scris:demiruta a scris: Motzisor, eu sunt o Getuta declarata...
EU MA BUCUR CA EXISTATI VIRTUAL IN VIATA MEA SI SUNT FERICITA SA IMPART CU VOI BUCURIILE VIETII;una dintre ele este cunostinta noastra comuna, Murat!Eeee, pe el nu prea as vrea sa-l impart cu nimeni , e adevarat, dar cum prietenul la nevoie se cunoaste...accept ca suntem in aceiasi barca iar capitanul e Murat!
demiruta- vip
Te saluta demiruta/Getutza!Si- ti multumeste pentru urari !DENISA a scris:demiruta a scris:
Si o dulce amintire...
https://www.youtube.com/watch?v=2oaM73Sl2FA
demiruta- vip
Pentru toate florile de pe forum: flori!
Noapte bună, pe mâine seară, eu am o zi lungă mâine, fug la somn!
Motzişor- vip
Cred ca sunteti ocupate cu Gonuncelen...va las si merg la nani!
Va doresc in continuare o seara buna!
Va doresc in continuare o seara buna!
demiruta- vip
Noapte buna cu vise roz si murate!Motzişor a scris:Pentru toate florile de pe forum: flori!
Si eu voi face la fel!
Pupicei, Motzisor harnic si generos!
demiruta- vip
Am citit putin din urma, cu riscul de a ma repeta, va mai multumesc inca o data pentru tratatia care s-a facut pe topic de Sf. Gheorghe si pentru toate mesajele si darurile virtuale.
M-a simtit rasfatzata rau astazi, peste tot si ce bine e eee!
Va pup pe toate de noapte buna!
M-a simtit rasfatzata rau astazi, peste tot si ce bine e eee!
Va pup pe toate de noapte buna!
demiruta- vip
Motzişor a scris:demiruta a scris: Motzisor, eu sunt o Getuta declarata...
Imi cer scuze acum am citit ce ati mai scris. Inca odata la mult ani la toate Getutele inclusiv mie ca tot de la Gheorghe ma trag, multumesc de urari.
si eu urez inca o data celor care azi si-au sarbatorit ziua fericire si multe bucurii intr-o lume asa haotica si nelinistita.Va urez o seara buna in continuare iar celor care mrg la culcare somnic pufos
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
[quote="lexia"]
Da, Lexxia, la tine mă refeream, nu vroiam să te las ne-urată pe Forum.
Te pup! La mulţi ani fericiţi şi noapte bună!
Motzişor a scris:
Imi cer scuze acum am citit ce ati mai scris. Inca odata la mult ani la toate Getutele inclusiv mie ca tot de la Gheorghe ma trag, multumesc de urari.
Da, Lexxia, la tine mă refeream, nu vroiam să te las ne-urată pe Forum.
Te pup! La mulţi ani fericiţi şi noapte bună!
Motzişor- vip
lexia a scris:
. Inca odata la mult ani la toate Getutele inclusiv mie ca tot de la Gheorghe ma trag, multumesc de urari.
la mulţi ani !!!!! ai ţinut secret ....
DENISA a scris:lexia a scris:
. Inca odata la mult ani la toate Getutele inclusiv mie ca tot de la Gheorghe ma trag, multumesc de urari.
la mulţi ani !!!!! ai ţinut secret ....
Multumesc din suflet. Va iubesc.
buna dimineat afetelor..
hop si eu de la petrecere..si pana ma dezbarc ,demachiat..chin de chin..plus spalat pe dinti..trag cu ochiul la voi...
hop si eu de la petrecere..si pana ma dezbarc ,demachiat..chin de chin..plus spalat pe dinti..trag cu ochiul la voi...
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna dimineata!!!
E soare si frumos, fetelor, numai bine pentru o plimbare...dar eu am de debarasat, asa, ca dupa Gheorghe!!!
Sunt ragusita pentru ca am cantat si am un glas, parca as fi... :|
Dar vreau sa imi incep ziua cu voi, haideti sa bem cafea si eventual sa ne revenim, dupa chefurile de ieri, cu ce oare, mai bun, decat cu o muratura?
Lexia, acum am vazut ca ai putea fi tiza mea si iti trimit o floricica, cu urarile de rigoare, eu am verificat de mult zicala"niciodata nu-i tarziu "si functioneaza, "LA MULTI ANI!" :flower:
SA AVETI O ZI BUNA SI RELAXANTA!
E soare si frumos, fetelor, numai bine pentru o plimbare...dar eu am de debarasat, asa, ca dupa Gheorghe!!!
Sunt ragusita pentru ca am cantat si am un glas, parca as fi... :|
Dar vreau sa imi incep ziua cu voi, haideti sa bem cafea si eventual sa ne revenim, dupa chefurile de ieri, cu ce oare, mai bun, decat cu o muratura?
Lexia, acum am vazut ca ai putea fi tiza mea si iti trimit o floricica, cu urarile de rigoare, eu am verificat de mult zicala"niciodata nu-i tarziu "si functioneaza, "LA MULTI ANI!" :flower:
SA AVETI O ZI BUNA SI RELAXANTA!
demiruta- vip
Dragutzelor, eu fac curat, asa ca dupa chef si ascult muzica, sunt o mare melomana...o prietena YT mi-a trimis clipul asta proaspat si eu vi-l daruiesc, la randul meu, am vazut ca si voua va place Ion Suruceanu.
Va pup fe frunte asteptand sa va treziti...
https://www.youtube.com/watch?v=YrpIs-X0Y-Y&playnext_from=TL&videos=gds64DD3KWI&feature=sub
Va pup fe frunte asteptand sa va treziti...
https://www.youtube.com/watch?v=YrpIs-X0Y-Y&playnext_from=TL&videos=gds64DD3KWI&feature=sub
demiruta- vip
Si mai am ceva de zic, multumesc tuturor celor care mi-au trimis si Mp ieri, un prilej sa va mai pup o data, vedetzi ce pupacioasa sunt din zori????
Am ramas de ieri,am :dancing: prea mult...
Am ramas de ieri,am :dancing: prea mult...
demiruta- vip
Pagina 14 din 37 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37
Subiecte similare
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum