5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți
Pagina 16 din 37
Pagina 16 din 37 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 37
Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Eu mi-aş dori să pot adormi mai devreme dar m-am obişnuit aşa şi nu pot adormi nicicum, oricât de obosită aş fi ..
windy_day a scris:
Chiar nu ma mai uit la Tv. Cautam History fiindca avea o serie de documentare vechi extraordinare. Apoi am abandonat tot Descovery fiindca de cate ori aveam timp sa vad ceva erau numai reluari. Ma mai uit rar de tot la nimereala pe ce gasesc interesant. Nu am insa nicodata fixat ceva anume de vazut, in primul rand fiindca nu stiu daca voi ajunge acasa la timp (vorbesc in special de emisiunile din timpul saptamanii). Cat despre seriale sau filme ... am spus prefer sa vad pe DVD, in liniste, filmele. Serialele ... ma uitam la cateva (seriile CSI, Lost etc) dar pe masura ce s-au inmultit sezoanele lor a scazut vertiginos calitatea asa ca nu ma mai obosesc . Prefer sa citesc sau daca prind bilete la un concert sa ma duc sa ascult muzica (ma relaxeaza mult mai mult)[/quote] have a nice day have a nice day
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna dimi fetelor!
ia uitati aici ce ne-au facut francezii intr-o emisiune
si noi le-am dat replica imediat
am citit ca ala s-a imbracat asa special pt asta si au facut repetitii si cu publicul
am citit ca ala s-a imbracat asa special pt asta si au facut repetitii si cu publicul
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata doamnelor si domnisoarelor Am intart si am citit comentariile voastre si constat ca pe acest portal am ramas cam putine ASm urmarit Gon...episoade traduse si netraduse iar mai pe seara am sa va spun si parerea mes deoicamdata lipsesc pana mai tarziu Pupici
rodica- vip
Varsta : 68
DENISA a scris:Eu mi-aş dori să pot adormi mai devreme dar m-am obişnuit aşa şi nu pot adormi nicicum, oricât de obosită aş fi ..
Multumesc frumos pentru informatie Pupici
rodica- vip
Admin_dea05 a scris:Buna dimi fetelor!
Buna dea sa ai o zi frumoasa
rodica- vip
:flower: Buna dimineata fetelor si multumiri pentru traducerile voastrerodica a scris:Admin_dea05 a scris:Buna dimi fetelor!
Apropos, de mina intinsa :fiica mea (face un master in Olanda) si a plecat cu un grup de colegi care vorbeau limba engleza la Paris in vizita si la un moment dat ,a prins o tiganca (romanca) cu mina in geanta. si pentru ca -a deranjat-o de la lucru ,i-a spus in dialectul caracteristic toate cele cuvinte ce nu pot fi reproduse aici. Am intrebat fata in ce limba a apostrofat-o si mi-a zis ca in engleza dar tare i-ar fi stat pe limba si ceva romaneste. .Cert e ca nici un coleg nu si-a adus aminte ca si aceea tiganca e romanca .La facultatea unde e fata romani cint foarte apreciati ,avind rezultate foarte bune
mitzymeu- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Varsta : 63
Localizare : undeva in sud
:Dmitzymeu a scris::flower: Buna dimineata fetelor si multumiri pentru traducerile voastrerodica a scris:Admin_dea05 a scris:Buna dimi fetelor!
Apropos, de mina intinsa :fiica mea (face un master in Olanda) si a plecat cu un grup de colegi care vorbeau limba engleza la Paris in vizita si la un moment dat ,a prins o tiganca (romanca) cu mina in geanta. si pentru ca -a deranjat-o de la lucru ,i-a spus in dialectul caracteristic toate cele cuvinte ce nu pot fi reproduse aici. Am intrebat fata in ce limba a apostrofat-o si mi-a zis ca in engleza dar tare i-ar fi stat pe limba si ceva romaneste. .Cert e ca nici un coleg nu si-a adus
aminte ca si aceea tiganca e romanca .La facultatea unde e fata romani cint foarte apreciati ,avind rezultate foarte bune
Ce minunatie ca putem modifica (edita )in mesajul trimis ,ca al vazut cit am gafat abia dupa ce l-am trimis. Merit
Era groasnic ,pacat de limba romana.
mitzymeu- membru activ
Buna ziua tuturor .
Am reusit, in fine, sa trimit ep. 8 din Inima. Nu stiu ce a avut mail-ul pe msn ca m-a capiat pana am reusit sa ma conectez (pe yahoo era totul OK). Multumiri pentru poze si clipuri.
Am vazut de ceva zile porcaria aia frantuzeasca. Oricum, francezii sunt de kko, niste jegosi fripturisti (cine nu a fost la Paris, sa se duca sa vada cum urineaza marii civilizati in mijlocul strazii, ce strada, bulevard central, la doi pasi de Arcul de Triumf) si ca nu au pic de jena fata de ceilalti trecatori Si nu erau emigranti de culoare sau magrebieni sau straini, erau francezi neaosi. Nici nu merita sa ne mai suparam sau enervam. Dar merita "replica" data. A fost pe masura tupeului lor.
Sa aveti o zi minunata in continuare
Am reusit, in fine, sa trimit ep. 8 din Inima. Nu stiu ce a avut mail-ul pe msn ca m-a capiat pana am reusit sa ma conectez (pe yahoo era totul OK). Multumiri pentru poze si clipuri.
Am vazut de ceva zile porcaria aia frantuzeasca. Oricum, francezii sunt de kko, niste jegosi fripturisti (cine nu a fost la Paris, sa se duca sa vada cum urineaza marii civilizati in mijlocul strazii, ce strada, bulevard central, la doi pasi de Arcul de Triumf) si ca nu au pic de jena fata de ceilalti trecatori Si nu erau emigranti de culoare sau magrebieni sau straini, erau francezi neaosi. Nici nu merita sa ne mai suparam sau enervam. Dar merita "replica" data. A fost pe masura tupeului lor.
Sa aveti o zi minunata in continuare
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 25 Apr 2010, 12:45 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Eu in statiuni nu am ajuns, dar Parisul nu m-a impresionat. Ma asteptam sa fie altfel dar mi s-a parut un oras destul de rece (si am fost vara ) si, vorba ta, cu multi FRANCEZI neciopliti. Ai ce vizita dar pe ansamblu nu este tipul de oras in care mi-as dori sa traiesc.
windy_day- vip
n-am stiut unde sa postez poza ca nu e rubrica de vedete penibile dar e semnificativa pt participarea lui burcin la premiile din antalia unde ezel a castigat 9 premii. au imbrancit-o si au calcat-o in picioare ca nu incapeau altii in poza.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
michiper68 a scris:https://2img.net/h/oi44.tinypic.com/2ebxpbd.jpg n-am stiut unde sa postez poza ca nu e rubrica de vedete penibile dar e semnificativa pt participarea lui burcin la premiile din antalia unde ezel a castigat 9 premii. au imbrancit-o si au calcat-o in picioare ca nu incapeau altii in poza.
puteau să o strivească mai bine , poate dispărea din peisaj, se vede cât de apreciat este talentul ei ...
si desigur aceasta unde toate lumea aplauda numai burcin fluiera . ca la acasa s-a simtit. doar ca nu a spalat si vasele.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
michiper68 a scris:https://2img.net/h/oi39.tinypic.com/24bumq9.jpg si desigur aceasta unde toate lumea aplauda numai burcin fluiera . ca la acasa s-a simtit. doar ca nu a spalat si vasele.
aşa a văzut că procedează fanii la apariţiile ei şi o fi spus că e de bine , ea e mai de la ţară , de la coada vacii, la ea pe plantaţie aşa se procedează.
DENISA a scris:michiper68 a scris:https://2img.net/h/oi39.tinypic.com/24bumq9.jpg si desigur aceasta unde toate lumea aplauda numai burcin fluiera . ca la acasa s-a simtit. doar ca nu a spalat si vasele.
aşa a văzut că procedează fanii la apariţiile ei şi o fi spus că e de bine , ea e mai de la ţară , de la coada vacii, la ea pe plantaţie aşa se procedează.
Sunteti rele . Ca doar ea este marea vedeta, stilata, care stie sa vorbeasca, sa se imbrace si sa se poarte (plus ca stie sa faca pilaf si ardei umpluti). Norocul ei este ca pe lume exista destui fraieri iar ea a gasit taman unul din astia
BTW, asa needucat, prostovan si fraier cum il considera unii, se pare ca Fulgerica "simte" mai bine decat altii cand un film este de succes sau nu (ca din cate imi amintesc a comentat a propos de Ezel toamna trecuta, cand soata nici gand sa apara in serial) si serialul era doar pe la inceput.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 25 Apr 2010, 1:38 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
buna ziua fetelor! hop si eu cam pt ca m-am culcat la 6 dimineata..
denisa...ai fata noua? ce nouati sunt fetelor! ma apuc sa recuperez!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
michiper68 a scris: si desigur aceasta unde toate lumea aplauda numai burcin fluiera . ca la acasa s-a simtit. doar ca nu a spalat si vasele.
Expresiva poza super expresiva!
mitzymeu- membru activ
mitzymeu a scris:
Expresiva poza super expresiva!
Trebuie sa iasa si ea in evidenta cu ceva. Ca inaltime iok, frumusete iok, talent nici atat ... Si iar a lasat-o sotul de capul ei. Da ce roza este si involanata . Asta iar a luat stocul de perdele de la magazin??? Parca este o fondanta printre celelalte (si mai sta si intre lungane)
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 25 Apr 2010, 1:46 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
iulia80 a scris:buna ziua fetelor! hop si eu cam pt ca m-am culcat la 6 dimineata..
Bună drăgălaşo ! cum fuse la nuntă ?? ai dănţuit ???
m-am schimbat doar la faţă , năravurile mi-au rămas ...
windy_day a scris:
Trebuie sa iasa si ea in evidenta cu ceva. Ca inaltime iok, frumusete iok, talent nici atat ... Si iar a lasat-o sotul de capul ei.
probabil aşa se apelează ei prin casă, or fi lasat-o plămânii...
DENISA a scris:iulia80 a scris:buna ziua fetelor! hop si eu cam pt ca m-am culcat la 6 dimineata..
Bună drăgălaşo ! cum fuse la nuntă ?? ai dănţuit ???
m-am schimbat doar la faţă , năravurile mi-au rămas ...
probabil aşa se apelează ei prin casă, or fi lasat-o plămânii...
Buna Iulia, ce faci? Sper ca te-ai distrat bine la nunta. Noi o admiram pe Burci.
Denisa, pai cred ca Fulgerica de mult nu o mai aude si nu o mai vede. Nici daca fluiera cu sirena de pompieri nu schimba lucrurile. Nu ai vazut cat de dragastos NU o priveste si cum merge langa ea de parca ar fi singur
windy_day- vip
Poza in care Burcin fluiera e de referinta ...
Tare as vrea sa stiu ce simte ea cand se priveste, mie imi ingheata cuvintele pe buze cand o vad in ipostaze asa "destepte"
Of, of, of, Muratele, mare belea ti-ai luat!!!
Si de-as plange si-as jeli,/Murat tot n-ar auzi;/Si de-as incerca sa-l scap/Mi-ar sari in cap/
Si tot stau si ma gandesc/ Ce sa fac sa il trezesc/Of, ce mare greutate si-a legat de gat, mai frate!/
Simt un gust de matraguna/Cand vad cu cine s-aduna/Si simt cum ma otravesc/Numai daca ma gandesc/Dar el cum o sta in casa/ Cu destepata prea-frumoasa????/
Tare as vrea sa stiu ce simte ea cand se priveste, mie imi ingheata cuvintele pe buze cand o vad in ipostaze asa "destepte"
Si de-as plange si-as jeli,/Murat tot n-ar auzi;/Si de-as incerca sa-l scap/Mi-ar sari in cap/
Si tot stau si ma gandesc/ Ce sa fac sa il trezesc/Of, ce mare greutate si-a legat de gat, mai frate!/
Simt un gust de matraguna/Cand vad cu cine s-aduna/Si simt cum ma otravesc/Numai daca ma gandesc/Dar el cum o sta in casa/ Cu destepata prea-frumoasa????/
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
windy_day a scris:
Denisa, pai cred ca Fulgerica de mult nu o mai aude si nu o mai vede. Nici daca fluiera cu sirena de pompieri nu schimba lucrurile. Nu ai vazut cat de dragastos NU o priveste si cum merge langa ea de parca ar fi singur
ai dreptate , a devenit imun la ea , nu vede , nu aude , de la prea multă dragoste i se trage , parcă a fost crescută printre ciobani .
Burcinica în copilărie
vai fetelor..ce rele sunteti! e adevarat ca are o rochie de zici ca e facuta din perdele..coafata ..fara comentarii..si ca fluiera ca in tramvai..dar hai sa finm serioase..chiar isi pune rochie de la mama lui oscar de la renta si carolina herrera la un loc tot nasol ar fi iesit pe langa iepele celelate de actrite din ezel.care sunt cu 2 capete mai mari ca ea! saraca face si ea ce poate..dar daca nu e nici cel de sus nu cere ! ...
denisa draga..am plecat cam pe la 6 dimineata de la nunta..am dansat,,curios,pt ca rochia imi era stramta.,pantofii nu erau prietenii mei..plus ca am facut nitel torticolis ca am dansat vreo 2 melodii cu un amic..si am vrut sa arat ce teapana pot fi si am stat cu gatul razgaiat la vecini!
oricum frumos!
buna windy!
demiruta..poezia e supar tare!
denisa draga..am plecat cam pe la 6 dimineata de la nunta..am dansat,,curios,pt ca rochia imi era stramta.,pantofii nu erau prietenii mei..plus ca am facut nitel torticolis ca am dansat vreo 2 melodii cu un amic..si am vrut sa arat ce teapana pot fi si am stat cu gatul razgaiat la vecini!
oricum frumos!
buna windy!
demiruta..poezia e supar tare!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Dum 25 Apr 2010, 1:56 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
demiruta a scris:
super versuri !!!! mulţumim ...
Pagina 16 din 37 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 37
Subiecte similare
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum