Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 30 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 30 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți

Pagina 30 din 37 Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37  Urmatorul

In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 30 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de clio 24 Mar 27 Apr 2010, 10:58 pm

Unde e Murat al nostruuuuuuuuuuuuuuu?????? sad sad
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 30 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 10:58 pm

clio 24 a scris:Parca isi aduce aminte de ceva cand danseaza(poate de dansul din Asi?)..parca nu este acolo..

da , nu pare chiar luat de val .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 10:59 pm

clio 24 a scris:Unde e Murat al nostruuuuuuuuuuuuuuu?????? sad sad

la Yasemin în pat ...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 10:59 pm

dar nu am inteles segvi de ce naiba e nervoasa..sau suparata..ca mi- a lasat impresia ca e cu pata pusa pe filoftea!
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 11:04 pm

denisa..dar secventele de amor au durat mai mult de 1 min jumate? se misca repede muratel al nostru....si dimineata in pat e prospat barberit!
bine ca se scuipa in san matusa-sa! Smile..cand ii arata inelul! Smile

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 27 Apr 2010, 11:05 pm, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 11:05 pm

iulia80 a scris:denisa..dar secventele de amor au durat mai mult de 1 min jumate? se misca repede muratel al nostru....si dimineata in pat e prospat barberit!
bine ca se scuipa in san matusa-sa! Smile

e iute ca săgeata , sper să fie şi " tare ca piatra ".
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 11:06 pm

DENISA a scris:
iulia80 a scris:denisa..dar secventele de amor au durat mai mult de 1 min jumate? se misca repede muratel al nostru....si dimineata in pat e prospat barberit!
bine ca se scuipa in san matusa-sa! Smile

e iute ca săgeata , sper să fie şi " tare ca piatra ".
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 27 Apr 2010, 11:06 pm

Fetelor mai tineti minte scena primei nopti cu asi..si urechile ii erau rosii..aici e cam tras la fata si palid..oricum eu am ametit de la cum au filmat cand in cercuri ..cinad in sus , csnd in jos..iar casta Yas..in alte filme se dezbraca mai frumos...Offffffffffffffffffffffff..asta ma gandeam la vulsatul unicul..din asi
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 27 Apr 2010, 11:08 pm

Nu am vazut pana acum o actrita atat de non-participativa, se izbeste omula asta de ea ca de un zid, ce zic eu ca am vazut ca si Marele zid chinezesc mai are fisuri dar asta nimic. E implacabila ca destinul. Incearca si ea ceva priviri si gesturi tandre dar nimic.
Si iar ia raschetat fata lui M. Abia ii trecusera bubele iar l-a lasat fara un strat de piele Smile .
Iar Murat are priviri pierdute si in seara cand o cere si a doua zi de dimineata. Privirea lui este extrem de calda dar asa de plina de melancolie. STRANIU!!!
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 11:10 pm

windy_day a scris:Nu am vazut pana acum o actrita atat de non-participativa, se izbeste omula asta de ea ca de un zid, ce zic eu ca am vazut ca si Marele zid chinezesc mai are fisuri dar asta nimic. E implacabila ca destinul. Incearca si ea ceva priviri si gesturi tandre dar nimic.
Si iar ia raschetat fata lui M. Abia ii trecusera bubele iar l-a lasat fara un strat de piele Smile .
Iar Murat are priviri pierdute si in seara cand o cere si a doua zi de dimineata. Privirea lui este extrem de calda dar asa de plina de melancolie. STRANIU!!!
draga windy..scenele astea parca le-a mai ajucat odata dar nu cu o scandura! Smile
si cred ca il doare asta!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 27 Apr 2010, 11:13 pm

Bomba episodului: Nazan află simplu şi clar că e o proastă. Răzbunătoare ştim că e!

Iulia, afirmaţiile voastre în seara asta sunt de-a dreptul publicabile, încă doo şi mă fac bine cu totul: ,,scenele astea parca le-a mai ajucat odata dar nu cu o scandura!
si cred ca il doare asta!" M-am înveselit pe loc! Smile Smile Smile
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 11:16 pm

scapă Çiçek nu părea prea rănită, şi eu boceam ptr ea . sad sad
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 11:18 pm

Motzişor a scris:Bomba episodului: Nazan află simplu şi clar că e o proastă. Răzbunătoare ştim că e!

Iulia, afirmaţiile voastre în seara asta sunt de-a dreptul publicabile, încă doo şi mă fac bine cu totul: ,,scenele astea parca le-a mai ajucat odata dar nu cu o scandura!
ce fata care cand o prezinta lui mamica...parca o duce ca mielul la taiat! si speriata de bombe! mai incantata pare nevasta lui pala de ea..ca 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 30 885862 parca nu e pe aceasi planeta cu ei..e dusa in vizita nitel! Smile
referitor la nazan..nu cred ca ma tine neuronul sa comentez..le zice windy bine..ca prea au transformata din constipata sefa..in relaxata sefa-libertina!macar de-ar fi bora vre-o frumusete.. dar pana si sobolanul deniseie mai dragut ca el!

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 27 Apr 2010, 11:23 pm, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 11:20 pm

iulia80 a scris:
referitor la nazan..nu cred c ama tine neuronul sa comentez..le zice windy bine..ca prea au transformata din constipata sefa..in relaxata sefa-libertina!macar de-ar fi bora vre-o frumusete.. dar pana si sobolanul deniseie mai dragut ca el!

cam prea bruscă transformarea lui Nazan .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 11:21 pm

DENISA a scris:
iulia80 a scris:
referitor la nazan..nu cred c ama tine neuronul sa comentez..le zice windy bine..ca prea au transformata din constipata sefa..in relaxata sefa-libertina!macar de-ar fi bora vre-o frumusete.. dar pana si sobolanul deniseie mai dragut ca el!

cam prea bruscă transformarea lui Nazan .
denisa..ai vazut secvente din urmatorul ep..ai vazut ca moran o impusca pe ciceaka?
din greseala sau ce ?
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 27 Apr 2010, 11:23 pm

Motzişor a scris:Bomba episodului: Nazan află simplu şi clar că e o proastă. Răzbunătoare ştim că e!

Bomba ep.viitor e ca tat-su o impusca pe Cicek..si cred ca baba ea dat o lectie lui Yas..
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 27 Apr 2010, 11:23 pm

cam prea bruscă transformarea lui Nazan .[/quote]
Aşa e, dar ce mă ,,uluieşte" e că au trişat la promo-ul ep. 17, n-am văzut ţucaiul mâinii, parcă Yasemin pupă mâna scorpiei! Eeee, le-a mai venit o idee pe drum.
Vă pup şi eu şi mă refugiez la somn!
Noapte bună copii, mulţumesc pentru tot! kiss kiss kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 11:24 pm

Motzişor a scris:cam prea bruscă transformarea lui Nazan .
Aşa e, dar ce mă ,,uluieşte" e că au trişat la promo-ul ep. 17, n-am văzut ţucaiul mâinii, parcă Yasemin pupă mâna scorpiei! Eeee, le-a mai venit o idee pe drum.
Noapte bună copii, mulţumesc pentru tot! kiss kiss kiss[/quote]

somn usor..si noapte buna
si MULTA MULTA MULTA SANATATE!
PUPICI
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 11:26 pm

iulia80 a scris:

denisa..ai vazut secvente din urmatorul ep..ai vazut ca moran o impusca pe ciceaka?
din greseala sau ce ?

eu cred că ori trage în aer ori o răneşte uşor .

Aţi văzut la începutul trailerului ce fericit e Savaş când o îmbrăţişează pe Çiçek ?? nu pare plouat ca atunci când o îmbrăţişează pe Yaemina .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 27 Apr 2010, 11:27 pm

Oau pe Cici o impusca taica-su (si era in bluza alba). Hai ca azi a avut actiune serialul.
1. Imi place Cici, a fost o FEMEIE adevarata in episodul asta.
2. Yaso este in nota obisnuita, adica nu este. Ramane la fel de opca la sentimente , chiar daca episodul asta s-a zbatut sa mai fie si ea pe acolo
3. Cred ca de fapt pe Fulger l-a pocnit melancolia ca si-o fi adus aminte cum a cerut in casatorie alalalt lemn, de il are acasa.
4. daca nu ar fi Yaso serialul ar fi mult mai bun (daca tot i-a recuperat savas banii, au desfiintat agentia, nu ot sa o trimita si pe ea in concediu, dar unul lung si facut de una singura???).
5. Sa vezi ce il da Nazan pe Bora pe razatoarea mica , ii pune condiemnte si il face umplutura de carnati. Cred ca nici nu stie ala ce o sa-l loveasca.
6. ca de obicei bune scenele 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 30 885862 vs Savas, pline de forta.
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 27 Apr 2010, 11:27 pm

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 30 885862 are o mutra de te ia cu frica ,Yaso dupa ce a stat tot episodul pe canapeaua aia ce trebuia casata ..si-a facut simtita prezenta ,prin absenta de la locul faptelor ulterioare,dar voi revedea episodul si-l voi comenta doar ca prestatie actoriceasca daca nu cumva s-or indura turcoaicele si vor pune ceva rezumate mai acatarii 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 30 155656
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 27 Apr 2010, 11:27 pm

Fetelor la AVC intotdeauna, cel putin pana acum finalul este cel mai palpitant...Va pup si ma tirez si eu la somnic..inca imi fac ochii cerculete cerculete de la voluptoasa scena..5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 30 517793..si noapte buna!!! confused confused bounce
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 11:28 pm

windy_day a scris:Oau pe Cici o impusca taica-su (si era in bluza alba). Hai ca azi a avut actiune serialul.
1. Imi place Cici, a fost o FEMEIE adevarata in episodul asta.
2. Yaso este in nota obisnuita, adica nu este. Ramane la fel de opca la sentimente , chiar daca episodul asta s-a zbatut sa mai fie si ea pe acolo
3. Cred ca de fapt pe Fulger l-a pocnit melancolia ca si-o fi adus aminte cum a cerut in casatorie alalalt lemn, de il are acasa.
4. daca nu ar fi Yaso serialul ar fi mult mai bun (daca tot i-a recuperat savas banii, au desfiintat agentia, nu ot sa o trimita si pe ea in concediu, dar unul lung si facut de una singura???).
5. Sa vezi ce il da Nazan pe Bora pe razatoarea mica , ii pune condiemnte si il face umplutura de carnati. Cred ca nici nu stie ala ce o sa-l loveasca.
6. ca de obicei bune scenele 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 30 885862 vs Savas, pline de forta.
windy super tare!
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 11:29 pm

Motzişor a scris:
Noapte bună copii, mulţumesc pentru tot!

Somn uşor !!!!!!

the next bolum it seems that ahmed moran will shoot his doughter

deci o va împuşca ...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 27 Apr 2010, 11:30 pm

iulia80 a scris:
Motzişor a scris:cam prea bruscă transformarea lui Nazan .
Noapte bună copii, mulţumesc pentru tot! kiss kiss kiss

somn usor..si noapte buna
si MULTA MULTA MULTA SANATATE!
PUPICI[/quote]poate au pus o secventa si din ep 18 ,ca mai fac deastea.
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 30 din 37 Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum