Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 29 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 29 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți

Pagina 29 din 37 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37  Urmatorul

In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 29 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de andradamaria Mar 27 Apr 2010, 10:18 pm

windy_day a scris:Scenele Savas&Cicec au incarcatura emotionala si mai multa gingasie decat un milion de mangaieri si alintaturi ale yasmiei. Si felul in care vorbesc da senzatia unei discutii dintre doi soti ajunsi la o rascruce, care s-au impacat cu gandul ca nu mai pot fi impreuna dar intre care a ramas multa, multa tandrete.
Doamne Yaso arata groaznic in episodul asta, e fantomatica!!! (sau o fi fantoma ei aia de joaca- o filma prin reprezentare????). Na ca ne baga Bostanel si in fam. Addams Smile

Nu cred ca Floricica da in isterii. Este totusi, dincolo de lacrimi, o femeie puternica si se pare ca tinde sa devina o femeie cu adevarat demna. Daca va fi asa bravo bostanel, Cici devine cel mai interesant personaj feminin din serial
sa vedem ca si intr-o familie de mafioti se nasc exemplare rare???????????
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 29 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de Motzişor Mar 27 Apr 2010, 10:23 pm

Servus fetelor, sunt răcită şi mă doare gâtul, entuziasmul meu e pe butuci.
Dar cred că a mai rămas o variantă!
Dacă pe jos e Yasemin??? (în ciuda faptului că şi în ochii mei mogâldeaţa de pe asfalt seamănă cu Floarea lui Mătrăgună).
Vă ţuc de la distanţă să nu vă dau viruşi! kiss kiss kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 10:23 pm

ce faţă de şobolan 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 29 1b63b3c7601939abfbe933eacc40b16d are Bora ....5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 29 E46157099a78fa06d91d08acf47993cb

cred că Savaş îi dă bani lui Bora , ce fraier ...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 10:25 pm

Motzişor a scris:Servus fetelor, sunt răcită şi mă doare gâtul, entuziasmul meu e pe butuci.
Dacă pe jos e Yasemin??? (în ciuda faptului că şi în ochii mei mogâldeaţa de pe asfalt seamănă cu Floarea lui Mătrăgună).
buna motzisor! sanatate cat mai multa!
nu visa ca nu e filoftea pe asfalt ..fardata! Smile
baga coldrex..maxi grip si strepsils intensiv sau plus... kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 10:29 pm

super faza cu sobolanul...
de unde are bora bani de dat! ce fata face segvi cand aude de bani..
si CE MAMA EI ..PARCA SE IUBEAU...O PUPA PE OBRAZ DE PARCA AR PUPA-O PE BUNICA-SA!
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 29 2743637754 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 29 2743637754 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 29 2743637754

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 27 Apr 2010, 10:32 pm, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 27 Apr 2010, 10:29 pm

DENISA a scris:
clio 24 a scris:Ce ma enerveaza si Nazan..cat de prostanca e...

e fraieră rău .... ce face dragostea din femeie .....

Si ce barbat nepotrivit pentru ea...
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 27 Apr 2010, 10:30 pm

Motzişor a scris:Servus fetelor, sunt răcită şi mă doare gâtul, entuziasmul meu e pe butuci.

kiss kiss kiss ..si sanatate multa!!
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 10:31 pm

iulia80 a scris:
buna motzisor! sanatate cat mai multa!
nu visa ca nu e filoftea pe asfalt ..fardata! Smile
baga coldrex..maxi grip si strepsils intensiv sau plus... kiss

nişte picături ptr ochi nu poţi să-i recomanzi şi Tubei poate i se luminează privirea şi va vedea mai clar .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 27 Apr 2010, 10:32 pm

andradamaria a scris:sa vedem ca si intr-o familie de mafioti se nasc exemplare rare???????????

In doua familii de mafioti Smile Smile .

MOTZISOR SANATATE MULTA, DA-I BATAIE CU MEDICAMENTE SI AI GRIJA MARE DE TINE kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 10:34 pm

DENISA a scris: nişte picături ptr ochi nu poţi să-i recomanzi şi Tubei poate i se luminează privirea şi va vedea mai clar .[/color]
..
se poate indica..dar nu ii vreau rau chiar asa tare..ca produsele de deratizare nu se baga in ochi..si nici insecticidele! Smile
dar putem incerca..o ducem la urgente.. vorbim cu un doctor mumos sa o salveze..si poate se indragosteste de el! Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 27 Apr 2010, 10:36 pm

DENISA a scris:
nişte picături ptr ochi nu poţi să-i recomanzi şi Tubei poate i se luminează privirea şi va vedea mai clar .[/color]

Denisa, mersi de urare, da, şi Tuba ar trebui să se dreagă!

Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mar 27 Apr 2010, 10:41 pm, editata de 1 ori
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 10:37 pm

iulia80 a scris:. vorbim cu un doctor mumos sa o salveze..si poate se indragosteste de el! Smile

Nu ar fi rău ca doftorul să fie Murat Yildirim .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 10:38 pm

Savas wants to open the factory and he has found parters from poland. and moran wants to be partners too but savas does not want it.

he proposed to yasemin and she slept with him in return she did not tell him about the baby.
çiçek and savaþ talked and savaþ said you are my best friend and my husbands wife. he told her he loves yasemin a lot and that he will make sure she is totally free. that one day she will live in her own house etc.

savas told nadya he proposed to yasemin and nadya is jealous.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mar 27 Apr 2010, 10:39 pm

Buna, motzisor, nu cred ca tu poti fi vreodata fara entuziasm, chiar si cand ai virusi.
si eu nu ma tem deloc de virusii tai daca sunt si murati, viruseaza-ma! Smile
Eu iti recomand mierea de albine si inhalatii cu propolis!
Daca nu ai, vino sa iti dau de la stupisorii mei!
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 10:40 pm

parcă văd că în curând Bora se va răţoi şi la Nazan precum la Sevgi , uită de pipăieli atunci .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mar 27 Apr 2010, 10:42 pm

Floricica neichii, draga aproape ca mi-a trezit admiratia in seara asta, spre deosebire de yasomia care s-a vestejit de tot...ce naiba o baga asa neglijent aranjata in film, astia ne fac in ciuda?
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 10:42 pm

DENISA a scris:Savas wants to open the factory and he has found parters from poland. and moran wants to be partners too but savas does not want it.

he proposed to yasemin and she slept with him in return she did not tell him about the baby.
çiçek and savaþ talked and savaþ said you are my best friend and my husbands wife. he told her he loves yasemin a lot and that he will make sure she is totally free. that one day she will live in her own house etc.

SA MOR NU ALTCEVA..SE CULCA FILOFTEA CU SAVAS! CRED CA AM CAZUT DE PE SCAUN SI M-AM LOVIT..E PREA TARE ASTA..TREBUIE URMATIT ATUNCI! stupid
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 27 Apr 2010, 10:44 pm

demiruta a scris: viruseaza-ma! Smile
Eu iti recomand mierea de albine si inhalatii cu propolis!
Daca nu ai, vino sa iti dau de la stupisorii mei!

Mulţamu-ţi fain, doamnă dragă, oricum cred că suferim de aceeaşi boală! Smile
Şi pentru ce spune Denisa mai jos, motto-ul acestui episod este ,,te căsătoreşti cu mine?" oare câte cereri vor fi?
Una de la Băldăreanu, şi vreo 2-3 de la Bora, nu? Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mar 27 Apr 2010, 10:45 pm, editata de 2 ori
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mar 27 Apr 2010, 10:45 pm

iulia80 a scris:
DENISA a scris:Savas wants to open the factory and he has found parters from poland. and moran wants to be partners too but savas does not want it.

SA MOR NU ALTCEVA..SE CULCA FILOFTEA CU SAVAS! CRED CA AM CAZUT DE PE SCAUN SI M-AM LOVIT..E PREA TARE ASTA..TREBUIE URMATIT ATUNCI! stupid
Wowww, cade la pat???
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 10:48 pm

savaþ tells his mom that he will bring yasemin home on saturday and he doesn't want çiçek home. he wants his uncle , fidan, nazan his mom..
he warns them you have to be nice to her. otherwise I will be very cruel.

çiçek hears everything and she wants to talk.

thank god nazan sees bora kissing with sevgi by the way bora has been stealing money from the company and he was hiding it in a bank account in switzerland. savas got yasemins money back.. and sevgi is angry..

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 27 Apr 2010, 10:53 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 10:49 pm

copie fidelă cu 1001 de nopţi faza cu restaurantul , e chiar aceeaşi încăpere ... ei singuri în local , muzica clasică.... pană de inspiraţie la tucaleţi . nici el nu crede ce-i spune Yaseminei , se cam fereşte să o privească în ochi
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 27 Apr 2010, 10:51 pm

cateva oservatii pana acum. NU INTELEEEEG NIMIC Crying or Very sad , dar hai sa le luam pe cele evidente:
1. La turci copii cresc mai dihai ca Fat-Frumos, mai au putin si il dau pe Omer la facultate Smile .
2. cela mai frumoase scene de pana acum Savas&Cici.
3. Yaso este nu numai dusa cu gandul da' si cu fizicul. Nu stiu daca tratamentul pentru par este de vina sau mancarea pentru pesti , aia folosita in regimul pentru slabit, dar daca pana acum arata ca mama lui Savas, acum arata ca Fantoma de la opera si inca o fantoma destul de trecuta.
4. Personajul care sufera un proces de tiampire rapida = Nazan. Dragoste mare ca la 14 ani, inteleg ca au fost niste ani de "lipsuri" acolo da nici sa o ia in halul asta pe aratura.
5. Nadyei a inceput sa ii priasca despartirea de EZEL-ul ei. Azi arata chiar bine si parca nu mai este chiar asa lemn.
Ce au zis nu stiu da sa spunem ca s-au suparat ca nu era pilaful suficient de fiert, dar exista o raza de speranta ca productia de carnati merge bine si pot sa schimbe meniul.
Cred ca acum la sfarsitul partii 5 Savas se plange ca sunt cam multi la masa si Cici zambeste printre lacrimi ca isi muscase limba sa nu spuna acelasi lucru. Si pot sa mai gasesc.
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 27 Apr 2010, 10:54 pm

DENISA a scris:copie fidelă cu 1001 de nopţi faza cu restaurantul , e chiar aceeaşi încăpere ... ei singuri în local , muzica clasică.... pană de inspiraţie la tucaleţi . nici el nu crede ce-i spune Yaseminei , se cam fereşte să o privească în ochi
EI NA..CE PRETENTII AI SI TU!
cred ca m-am emotinat eu mai tare cand am vazut inelul!
vai..vreau si eu ventuza..vreau ventuza..vreau ventuza...! Crying or Very sad
iar am ratat privirile..vorbeam cu prietenul meu la telefon! i-am zis ca ma duc la nani...! rusine mie..in loc sa fiu la el cu el! cupidon

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 27 Apr 2010, 10:56 pm, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 27 Apr 2010, 10:57 pm

Parca isi aduce aminte de ceva cand danseaza(poate de dansul din Asi?)..parca nu este acolo..
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 27 Apr 2010, 10:58 pm

windy_day a scris:...
Cred ca acum la sfarsitul partii 5 Savas se plange ca sunt cam multi la masa si Cici zambeste printre lacrimi ca isi muscase limba sa nu spuna acelasi lucru. Si pot sa mai gasesc.

Mai găseşte Windy, că deja mă simt mai bine! Smile Smile Smile
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 29 din 37 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum