Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți

Pagina 24 din 37 Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37  Urmatorul

In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de Motzişor Mar 27 Apr 2010, 10:39 am

rodica a scris:Buna dimineata sunt eu Cersetorul dati-mi si mie linku de la Gon...ep.5 partea a2-a am intrat pe port.ro dar nu am gasit decat 1 si 3 doi ioc Multumesc frumos

Rodica, eu dimineaţă eram adormită şi l-am uitat pe ,,privat", am observat în pauză, la şcoală, şi l-am pus pe ,,public" aşa că acum poţi vedea şi fragmentul 2. Mergi la GonulcelenTuba pe cont că e acolo, inclusiv în Playlist-ul ep. 5.

Scuzeeeeeeeeee Exclamation
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de andradamaria Mar 27 Apr 2010, 10:42 am

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 24809_111458605557419_100000798416564_74275_669401_n DEEA cred ca ai bagat-o degeaba la inghesuiala ca ea tot SAMI vrea Smile
DENISA frumos mestesugita cana ,felicitari,parca simt asa un picut de nostalgie la cafea.................. I love you I love you I love you
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 27 Apr 2010, 11:21 am

andradamaria a scris:DEEA cred ca ai bagat-o degeaba la inghesuiala ca ea tot SAMI vrea Smile
DENISA frumos mestesugita cana ,felicitari,parca simt asa un picut de nostalgie la cafea.................. I love you I love you I love you
eu am bagat-o sa vada ce barbati frumosi sunt prin jurul ei poate poate o uita de sami
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mar 27 Apr 2010, 12:26 pm

Admin_dea05 a scris:
rodica a scris:Buna dimineata sunt eu Cersetorul dati-mi si mie linku de la Gon...ep.5 partea a2-a am intrat pe port.ro dar nu am gasit decat 1 si 3 doi ioc Multumesc frumos
https://www.youtube.com/watch?v=J5xMv_G7fG8&playnext_from=TL&videos=41xYrYf6Guo&feature=sub

Dea multumesc frumos esti o dulce cu un biet cersetor nedescurcaret si tontult
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 12:56 pm

bună drăguţelor !!!!5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 1013343v243qyih2s
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mar 27 Apr 2010, 1:15 pm

mai am de facut o canstatare Elcin e super barbat le face pe toate canta da lectii de muzica de dictie de miscare scenica Smile tenis sala de forta vasleste (canoe caiac ce o fi ) Super s-ar putea sa am nevoie de asa unu e bun la casa scutura si covare cred Smile Cred ca iau bataie sau sunt gonita de pe portal daca mai gandesc asa Smile
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 1:18 pm

rodica a scris:mai am de facut o canstatare Elcin e super barbat le face pe toate canta da lectii de muzica de dictie de miscare scenica , tenis sala de forta vasleste (canoe caiac ce o fi ) Super s-ar putea sa am nevoie de asa unu e bun la casa scutura si covare cred.Cred ca iau bataie sau sunt gonita de pe portal daca mai gandesc asa

Rodica e băiatul bun la toate , e universal .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 27 Apr 2010, 1:26 pm

Buna dragele mele.

Nu numai ca le stie pe toate dra le stie atat de bine ca le si preda (va dati seama ce grozav sa ai ca la cafea 3 in 1 - muzica, sport si literatura - la un loc Smile ).
Si mai are si niste metode uluitoare ca te culci tont si te scoli expert Smile Smile
Simt eu ca mi-o iau pana la urma. Parca le vad pe Dea Evil or Very Mad si pe Iulia slap , ca aseara m-au iertat ca erau obosite , de ca lunea. Smile
kiss kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 1:33 pm

Windy ce spui punem mână de la mână să-i plătim şi lui Burcin un curs la el ??? poate scoate ceva din ea. 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 5c1b5d39fcf9d8a92a4da548e39326655.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 4a9e013813f66cd66f9594818e54ef59
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 27 Apr 2010, 1:53 pm

windy_day a scris:Buna dragele mele.

Nu numai ca le stie pe toate dra le stie atat de bine ca le si preda (va dati seama ce grozav sa ai ca la cafea 3 in 1 - muzica, sport si literatura - la un loc Smile ).
Si mai are si niste metode uluitoare ca te culci tont si te scoli expert Smile Smile
Simt eu ca mi-o iau pana la urma. Parca le vad pe Dea Evil or Very Mad si pe Iulia slap , ca aseara m-au iertat ca erau obosite , de ca lunea. Smile
kiss kiss
Buna!Lasa ca merge si asa citesc printe randuri Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mar 27 Apr 2010, 1:53 pm

windy_day a scris:Buna dragele mele.

kiss kiss

draga mea cred ca o luam in freza amandoua ca parerile noastre coincid daca vrei pt scuturat covoare facem cu schimbul dePasti la tine si de Craciun la mine iar anul urmator invers (pacat ca nu mai am covoare ) dar la nevoie se gasesc. cat o priveste pe Iulia sper sa nu se supere pe mine dar fiin vecine il dau si ei putin
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mar 27 Apr 2010, 1:55 pm

iulia80 a scris:buna dimineata fetelor!
va doresc o zi cat mai placuta!
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 517793!
buna dimineata rodica!
dea devine din ce in ce mai razboinica! Smile

Iulia sper ca nu te-ai suparat dar in lipsa ta am haotarat ca pe Elcinel care se pricepe la toate sa-l folosim cu schimbul si la scuturat covoare
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mar 27 Apr 2010, 1:58 pm

Ma retrag vorbim mai pe seara Zi buna in continuare kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 27 Apr 2010, 2:18 pm

rodica a scris:
iulia80 a scris:buna dimineata fetelor!
va doresc o zi cat mai placuta!
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 517793!
buna dimineata rodica!
dea devine din ce in ce mai razboinica! Smile

Iulia sper ca nu te-ai suparat dar in lipsa ta am haotarat ca pe Elcinel care se pricepe la toate sa-l folosim cu schimbul si la scuturat covoare
ei! heii!!! ce-i aici la voi vreti sa mi-l surmenati...deja il trecem de la una la alta de prea multe ori pe topicul celalalt asa ca eventual luati-l pe sami la treburile casnice Smile

Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 27 Apr 2010, 3:48 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 2:23 pm

Admin_dea05 a scris:ei! heii!!! ce-i aici la voi vreti sa mi-l surmanati...deja il trecem de la una la alta de prea multe ori pe topicul celalalt asa ca eventual luati-l pe sami la treburile casnice Smile

o să-l ameţiţi 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 97e303637ae26b3df304386b9f925ebc plimbând-ul aşa, el şi aşa nu vede prea bine , parcă văd că o să-l sponsorizaţi să se opereze la ochi . confused confused confused
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 27 Apr 2010, 2:24 pm

[quote="DENISA"] Windy ce spui punem mână de la mână să-i plătim şi lui Burcin un curs la el ??? poate scoate ceva din ea.

Nu ca Burcin nu mai are sanse, da' poate se imprietenesc si schimba madamme "obiectul pasiunii. Sanse sa o bage asta in seama nu are ea dar ma gandesc eu ca asa educata o sa zica si ea ca e prea buna pentru Fulgerica Smile Smile si il lasa alteia mai putin "pretentioasa" si "vedeta" Smile

rodica a scris:[
draga mea cred ca o luam in freza amandoua ca parerile noastre coincid daca vrei pt scuturat covoare facem cu schimbul dePasti la tine si de Craciun la mine iar anul urmator invers (pacat ca nu mai am covoare ) dar la nevoie se gasesc. cat o priveste pe Iulia sper sa nu se supere pe mine dar fiin vecine il dau si ei putin

Rodica la mine scapa ieftin ca eu am renuntat la covoare da pot sa il pun sa stearga , asa cu miscare scenica, parchetul (ca tare ma enerveaza operatiunea asta Smile )????? Deaa hai lasa-ne sa il luam ca ajutor doar de sarbatori Smile kiss !!!!
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 27 Apr 2010, 2:33 pm

windy_day a scris:asa educata o sa zica si ea ca e prea buna pentru Fulgerica Smile Smile si il lasa alteia mai putin "pretentioasa" si "vedeta" Smile

hai să ne sacrificăm , să-i mai crească şi ei măcar pretenţiile dacă "IQ-ul " nu . uite eu am pregătit verzişorii 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 389628zfbyjndwitSper să nu ardem 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 1413727ps04bi6tak degeaba banii, să iasă ceva din amalgamul de cenuşă din capul ei .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 27 Apr 2010, 2:36 pm

DENISA a scris: o să-l ameţiţi 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 97e303637ae26b3df304386b9f925ebc plimbând-ul aşa, el şi aşa nu vede prea bine , parcă văd că o să-l sponsorizaţi să se opereze la ochi . confused confused confused [/color]

Ametit este el destul saracutul Smile , insa nu ii vreau raul si nu il pun sa citeasca, ci doar sa stearga parchetul, iar aici ii obosesc "muschii" nu ochii Smile Smile (mi-e frica sa il pun la mutat mobila sau altele ca e tare "fragil", poate doar daca il aduce si pe Sami sa il ajute Smile Smile )

DENISA a scris:e]hai să ne sacrificăm , să-i mai crească şi ei măcar pretenţiile dacă "IQ-ul " nu . uite eu am pregătit verzişorii 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 389628zfbyjndwitSper să nu ardem 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 1413727ps04bi6tak degeaba banii, să iasă ceva din amalgamul de cenuşă din capul ei .

Mai bine platim unu' care sa o "vrajeasca", poate avem mai multe sanse de reusita. Adoptam metoda "directa" ca asa cheltuim banii cu domn. Profesor si te pomenesti ca asta ametit cum e se apuca de motaie langa ea si educatie iok , basca faptul ca de ea oricum nu s-ar lipi nimic nici daca dai cu super glue Smile .
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mar 27 Apr 2010, 2:59 pm

DENISA a scris:
demiruta a scris:
da, iti amintesti cand scria simoniciu scenarile si le punea si pe Hunily si am constatat ca erau citite si s-a tinut cont?

Simoniciu şi ssfg , uneori parcă era copie după şcenariile lor . Acum într-o zi am recitit un şcenariu de al Simonei, a fost o adevărată plăcere să - mi reamintesc acele vremuri .
Ieri am vb cu simona pe mess si e bine si ea si bebelul pe care il asteapta!
Eu le am in fisier, toate scenariie si le recitesc cu drag uneori!
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mar 27 Apr 2010, 3:00 pm

Am uitat de salut, scuze, am salutat pe alt topic...
Bine v-am gasit!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 27 Apr 2010, 3:02 pm

Buna Demiruta kiss kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mar 27 Apr 2010, 3:24 pm

windy_day a scris:Buna Demiruta kiss kiss
Ce faceti, cum sunteti, gata de intalnirea cu Savas? kiss
Eu, deocamdata, ma intalnesc cu Galip, la ora asta, am venit f obosita de la drum si nu sunt buna de nimic altceva, chiar daca se impune sa fac si eu cate ceva, las pe mai incolo... Smile
Oricum lui Savas ii acord mai putin timp decat lui Demir, asa ca nimeni nu are a se plange;pentru Savas nu am facut inca nici o boroboatza in gospodarie, pe cand, in cazut Demir, am un pomelnic intreg de traznai si nefacute, asa ca de dragul sau! Smile Smile Smile
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 27 Apr 2010, 3:51 pm

buna ziua drgele mele

vad ca ati gasit diverse utilizari in activitatea domestica ..pentru frantuzit,eu mai bine le fac singura decat sa-l am prin preajma,si intrucat este cel mai performant profesor ce mi-a fost dat sa vad,trebuie sa le inscriem pe 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 756436 si pe Nurgul la cursurile astea intensive,nu de alta dar poate ...mor de epuizare Smile ,dar nici de Sami nu mi-ar parea rau..cred ca el s-ar .."duce" primul Crying or Very sad sau Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mar 27 Apr 2010, 4:04 pm

andradamaria a scris:buna ziua drgele mele

vad ca ati gasit diverse utilizari in activitatea domestica ..pentru frantuzit,eu mai bine le fac singura decat sa-l am prin preajma,si intrucat este cel mai performant profesor ce mi-a fost dat sa vad,trebuie sa le inscriem pe 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 24 756436 si pe Nurgul la cursurile astea intensive,nu de alta dar poate ...mor de epuizare Smile ,dar nici de Sami nu mi-ar parea rau..cred ca el s-ar .."duce" primul Crying or Very sad sau Smile
Buna, andrada!
Tu ai venit, eu imi inchei pauza, m-am odihnit destul...si acum plec la ceva treburi casnice, dar raman cu gandul aici, si revin mai pe seara!
isi discutii placute!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mar 27 Apr 2010, 4:10 pm

Am vrut sa plec si m-am intors;merita si Savas atata lucru Smile

Am gasit traducerea acestui cantec al lui kirac pe Yt, s-a incarcat de cateva minute, vi-l las spre analiza si acum chiar ca plec! kiss
https://www.youtube.com/watch?v=TFSBWbfwRd0&playnext_from=TL&videos=O7WSi_csaXg&feature=recentlik
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 24 din 37 Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum