5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți
Pagina 24 din 37
Pagina 24 din 37 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37
Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
rodica a scris:Buna dimineata sunt eu Cersetorul dati-mi si mie linku de la Gon...ep.5 partea a2-a am intrat pe port.ro dar nu am gasit decat 1 si 3 doi ioc Multumesc frumos
Rodica, eu dimineaţă eram adormită şi l-am uitat pe ,,privat", am observat în pauză, la şcoală, şi l-am pus pe ,,public" aşa că acum poţi vedea şi fragmentul 2. Mergi la GonulcelenTuba pe cont că e acolo, inclusiv în Playlist-ul ep. 5.
Scuzeeeeeeeeee
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
DEEA cred ca ai bagat-o degeaba la inghesuiala ca ea tot SAMI vrea
DENISA frumos mestesugita cana ,felicitari,parca simt asa un picut de nostalgie la cafea..................
DENISA frumos mestesugita cana ,felicitari,parca simt asa un picut de nostalgie la cafea..................
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
eu am bagat-o sa vada ce barbati frumosi sunt prin jurul ei poate poate o uita de samiandradamaria a scris:DEEA cred ca ai bagat-o degeaba la inghesuiala ca ea tot SAMI vrea
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:https://www.youtube.com/watch?v=J5xMv_G7fG8&playnext_from=TL&videos=41xYrYf6Guo&feature=subrodica a scris:Buna dimineata sunt eu Cersetorul dati-mi si mie linku de la Gon...ep.5 partea a2-a am intrat pe port.ro dar nu am gasit decat 1 si 3 doi ioc Multumesc frumos
Dea multumesc frumos esti o dulce cu un biet cersetor nedescurcaret si tontult
rodica- vip
Varsta : 68
mai am de facut o canstatare Elcin e super barbat le face pe toate canta da lectii de muzica de dictie de miscare scenica tenis sala de forta vasleste (canoe caiac ce o fi ) Super s-ar putea sa am nevoie de asa unu e bun la casa scutura si covare cred Cred ca iau bataie sau sunt gonita de pe portal daca mai gandesc asa
rodica- vip
rodica a scris:mai am de facut o canstatare Elcin e super barbat le face pe toate canta da lectii de muzica de dictie de miscare scenica , tenis sala de forta vasleste (canoe caiac ce o fi ) Super s-ar putea sa am nevoie de asa unu e bun la casa scutura si covare cred.Cred ca iau bataie sau sunt gonita de pe portal daca mai gandesc asa
Rodica e băiatul bun la toate , e universal .
Buna dragele mele.
Nu numai ca le stie pe toate dra le stie atat de bine ca le si preda (va dati seama ce grozav sa ai ca la cafea 3 in 1 - muzica, sport si literatura - la un loc ).
Si mai are si niste metode uluitoare ca te culci tont si te scoli expert
Simt eu ca mi-o iau pana la urma. Parca le vad pe Dea si pe Iulia , ca aseara m-au iertat ca erau obosite , de ca lunea.
Nu numai ca le stie pe toate dra le stie atat de bine ca le si preda (va dati seama ce grozav sa ai ca la cafea 3 in 1 - muzica, sport si literatura - la un loc ).
Simt eu ca mi-o iau pana la urma. Parca le vad pe Dea si pe Iulia , ca aseara m-au iertat ca erau obosite , de ca lunea.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Windy ce spui punem mână de la mână să-i plătim şi lui Burcin un curs la el ??? poate scoate ceva din ea.
Buna!Lasa ca merge si asa citesc printe randuriwindy_day a scris:Buna dragele mele.
Admin_dea05- Admin
windy_day a scris:Buna dragele mele.
draga mea cred ca o luam in freza amandoua ca parerile noastre coincid daca vrei pt scuturat covoare facem cu schimbul dePasti la tine si de Craciun la mine iar anul urmator invers (pacat ca nu mai am covoare ) dar la nevoie se gasesc. cat o priveste pe Iulia sper sa nu se supere pe mine dar fiin vecine il dau si ei putin
rodica- vip
iulia80 a scris:buna dimineata fetelor!
va doresc o zi cat mai placuta!
!
buna dimineata rodica!
dea devine din ce in ce mai razboinica!
Iulia sper ca nu te-ai suparat dar in lipsa ta am haotarat ca pe Elcinel care se pricepe la toate sa-l folosim cu schimbul si la scuturat covoare
rodica- vip
Ma retrag vorbim mai pe seara Zi buna in continuare
rodica- vip
ei! heii!!! ce-i aici la voi vreti sa mi-l surmenati...deja il trecem de la una la alta de prea multe ori pe topicul celalalt asa ca eventual luati-l pe sami la treburile casnicerodica a scris:iulia80 a scris:buna dimineata fetelor!
va doresc o zi cat mai placuta!
!
buna dimineata rodica!
dea devine din ce in ce mai razboinica!
Iulia sper ca nu te-ai suparat dar in lipsa ta am haotarat ca pe Elcinel care se pricepe la toate sa-l folosim cu schimbul si la scuturat covoare
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 27 Apr 2010, 3:48 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:ei! heii!!! ce-i aici la voi vreti sa mi-l surmanati...deja il trecem de la una la alta de prea multe ori pe topicul celalalt asa ca eventual luati-l pe sami la treburile casnice
o să-l ameţiţi plimbând-ul aşa, el şi aşa nu vede prea bine , parcă văd că o să-l sponsorizaţi să se opereze la ochi .
[quote="DENISA"] Windy ce spui punem mână de la mână să-i plătim şi lui Burcin un curs la el ??? poate scoate ceva din ea.
Nu ca Burcin nu mai are sanse, da' poate se imprietenesc si schimba madamme "obiectul pasiunii. Sanse sa o bage asta in seama nu are ea dar ma gandesc eu ca asa educata o sa zica si ea ca e prea buna pentru Fulgerica si il lasa alteia mai putin "pretentioasa" si "vedeta"
Rodica la mine scapa ieftin ca eu am renuntat la covoare da pot sa il pun sa stearga , asa cu miscare scenica, parchetul (ca tare ma enerveaza operatiunea asta )????? Deaa hai lasa-ne sa il luam ca ajutor doar de sarbatori !!!!
Nu ca Burcin nu mai are sanse, da' poate se imprietenesc si schimba madamme "obiectul pasiunii. Sanse sa o bage asta in seama nu are ea dar ma gandesc eu ca asa educata o sa zica si ea ca e prea buna pentru Fulgerica si il lasa alteia mai putin "pretentioasa" si "vedeta"
rodica a scris:[
draga mea cred ca o luam in freza amandoua ca parerile noastre coincid daca vrei pt scuturat covoare facem cu schimbul dePasti la tine si de Craciun la mine iar anul urmator invers (pacat ca nu mai am covoare ) dar la nevoie se gasesc. cat o priveste pe Iulia sper sa nu se supere pe mine dar fiin vecine il dau si ei putin
Rodica la mine scapa ieftin ca eu am renuntat la covoare da pot sa il pun sa stearga , asa cu miscare scenica, parchetul (ca tare ma enerveaza operatiunea asta )????? Deaa hai lasa-ne sa il luam ca ajutor doar de sarbatori !!!!
windy_day- vip
windy_day a scris:asa educata o sa zica si ea ca e prea buna pentru Fulgerica si il lasa alteia mai putin "pretentioasa" si "vedeta"
hai să ne sacrificăm , să-i mai crească şi ei măcar pretenţiile dacă "IQ-ul " nu . uite eu am pregătit verzişorii Sper să nu ardem degeaba banii, să iasă ceva din amalgamul de cenuşă din capul ei .
DENISA a scris: o să-l ameţiţi plimbând-ul aşa, el şi aşa nu vede prea bine , parcă văd că o să-l sponsorizaţi să se opereze la ochi . [/color]
Ametit este el destul saracutul , insa nu ii vreau raul si nu il pun sa citeasca, ci doar sa stearga parchetul, iar aici ii obosesc "muschii" nu ochii (mi-e frica sa il pun la mutat mobila sau altele ca e tare "fragil", poate doar daca il aduce si pe Sami sa il ajute )
DENISA a scris:e]hai să ne sacrificăm , să-i mai crească şi ei măcar pretenţiile dacă "IQ-ul " nu . uite eu am pregătit verzişorii Sper să nu ardem degeaba banii, să iasă ceva din amalgamul de cenuşă din capul ei .
Mai bine platim unu' care sa o "vrajeasca", poate avem mai multe sanse de reusita. Adoptam metoda "directa" ca asa cheltuim banii cu domn. Profesor si te pomenesti ca asta ametit cum e se apuca de motaie langa ea si educatie iok , basca faptul ca de ea oricum nu s-ar lipi nimic nici daca dai cu super glue .
windy_day- vip
Ieri am vb cu simona pe mess si e bine si ea si bebelul pe care il asteapta!DENISA a scris:demiruta a scris:
da, iti amintesti cand scria simoniciu scenarile si le punea si pe Hunily si am constatat ca erau citite si s-a tinut cont?
Simoniciu şi ssfg , uneori parcă era copie după şcenariile lor . Acum într-o zi am recitit un şcenariu de al Simonei, a fost o adevărată plăcere să - mi reamintesc acele vremuri .
Eu le am in fisier, toate scenariie si le recitesc cu drag uneori!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Am uitat de salut, scuze, am salutat pe alt topic...
Bine v-am gasit!
Bine v-am gasit!
demiruta- vip
Buna Demiruta
windy_day- vip
Ce faceti, cum sunteti, gata de intalnirea cu Savas?windy_day a scris:Buna Demiruta
Eu, deocamdata, ma intalnesc cu Galip, la ora asta, am venit f obosita de la drum si nu sunt buna de nimic altceva, chiar daca se impune sa fac si eu cate ceva, las pe mai incolo...
Oricum lui Savas ii acord mai putin timp decat lui Demir, asa ca nimeni nu are a se plange;pentru Savas nu am facut inca nici o boroboatza in gospodarie, pe cand, in cazut Demir, am un pomelnic intreg de traznai si nefacute, asa ca de dragul sau!
demiruta- vip
buna ziua drgele mele
vad ca ati gasit diverse utilizari in activitatea domestica ..pentru frantuzit,eu mai bine le fac singura decat sa-l am prin preajma,si intrucat este cel mai performant profesor ce mi-a fost dat sa vad,trebuie sa le inscriem pe si pe Nurgul la cursurile astea intensive,nu de alta dar poate ...mor de epuizare ,dar nici de Sami nu mi-ar parea rau..cred ca el s-ar .."duce" primul sau
vad ca ati gasit diverse utilizari in activitatea domestica ..pentru frantuzit,eu mai bine le fac singura decat sa-l am prin preajma,si intrucat este cel mai performant profesor ce mi-a fost dat sa vad,trebuie sa le inscriem pe si pe Nurgul la cursurile astea intensive,nu de alta dar poate ...mor de epuizare ,dar nici de Sami nu mi-ar parea rau..cred ca el s-ar .."duce" primul sau
andradamaria- vip
Buna, andrada!andradamaria a scris:buna ziua drgele mele
Tu ai venit, eu imi inchei pauza, m-am odihnit destul...si acum plec la ceva treburi casnice, dar raman cu gandul aici, si revin mai pe seara!
isi discutii placute!
demiruta- vip
Am vrut sa plec si m-am intors;merita si Savas atata lucru
Am gasit traducerea acestui cantec al lui kirac pe Yt, s-a incarcat de cateva minute, vi-l las spre analiza si acum chiar ca plec!
https://www.youtube.com/watch?v=TFSBWbfwRd0&playnext_from=TL&videos=O7WSi_csaXg&feature=recentlik
Am gasit traducerea acestui cantec al lui kirac pe Yt, s-a incarcat de cateva minute, vi-l las spre analiza si acum chiar ca plec!
https://www.youtube.com/watch?v=TFSBWbfwRd0&playnext_from=TL&videos=O7WSi_csaXg&feature=recentlik
demiruta- vip
Pagina 24 din 37 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37
Subiecte similare
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum