Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți

Pagina 12 din 37 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Urmatorul

In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de andradamaria Joi 22 Apr 2010, 9:16 pm

Motzişor a scris:
ciof marioara a scris:MOTZI,multumim,mult,muuuuuuuuuuult 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 517793 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 517793 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 517793

Marioara, vă ţuc şi eu in corpore, dar fug la treburi.
Azi am încercat să dau de nişte turci adevăraţi, să-i înham la traduceri, dar se pare că în târgul meu fac afaceri şi atât, nu şi-au creat o comunitate, speram şi eu că poate aveau nişte neveste mai culturale, sau mai cu voie bună şi limbuţie turco-română.
Voi n-aveţi nicio rămăşiţă de Imperiu Otoman pe la voi? :nh8: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 920535

kiss kiss kiss
NIK,NIK,ce sa cunosc eu se pare ca i-am alungat cu totul Smile ,oricum domeniul meu,numai cultural nu e! kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 Empty Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de rodica Joi 22 Apr 2010, 9:16 pm

Motzişor a scris:
ciof marioara a scris:MOTZI,multumim,mult,muuuuuuuuuuult 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 517793 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 517793 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 517793

Marioara, vă ţuc şi eu in corpore, dar fug la treburi.
Azi am încercat să dau de nişte turci adevăraţi, să-i înham la traduceri, dar se pare că în târgul meu fac afaceri şi atât, nu şi-au creat o comunitate, speram şi eu că poate aveau nişte neveste mai culturale, sau mai cu voie bună şi limbuţie turco-română.
Voi n-aveţi nicio rămăşiţă de Imperiu Otoman pe la voi? :nh8: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 920535

kiss kiss kiss

seara buna Motzule. Multumim pentru fragmentul tradus. Turci pe aici nu avem imi pare rau.ti-am trimis mail sper ca l-ai primit kiss
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 22 Apr 2010, 9:18 pm

Buna seara si scuze, eu voi intra asa mai pe sarite fiindca sunt la subtitrare la Gonulcelen. Va recomand din toata inima experienta de a urmari cu multe reluari secventa cu secventa din serial, dar cu castile pe urechi Smile . Ce concluzii tragi
1. se abuzeaza asa de mult de fondul muzical ca la un moment dat nici nu mai ai cum sa urmaresti dialogurile.
2. Cancel are o singura expresie pe fata, ăăăă ba nu doua: incruntat pierdut, ca si cand nu ar vedea bine lucrurile din fata lui - asta este prezenta mai tot timpul, si zambet ce se vrea dulce dar te duce cu gandul la motanul care a mancat canarul Smile . In rest nu am inteles nimic din "vorbele" spuse de mainile lui Smile .
N.B. Tuba este mult mai buna in ce priveste expresivitatea decat marele actor scolit prin Francia (si care nici sa se incrunte nu stie)
Despre copy-paste dupa scene din ASI si altele, mai tarziu
Acum pe text:
3. Astia de la scenariu ori sunt in general tampitiei ori este o boala care se ia: deci Hasret care injura ca la usa cortului si foloseste expresii si gsturi super vulgare, care a crescut intr-un mediu, hai sa spunem, cu unele probleme in ce priveste respectarea regulilor sociale este PURA!!!! Ce inteleg oare turcii astia prin puritate??? Doar ca nu s-a culcat cu un barbat si ca nu este hotomana ca altii???? Super!!! Inseamna ca nu sunt asa de pretentiosi Smile
Apoi este NAIVA + DORNICA SA INVETE - sa confunzi ignoranta cu naivitatea OOAUUU, de cate ori vreti voi OAUUU - ca in rest asa de naiva nu este ca vad ca isi stie interesul, ignora faptul ca este obiectul unui pariu si sta in continuare in casa Profesorului ca sa ia lectii de muzica si bune maniere Smile . Dar aia cu dornica sa invete m-a dat gata. Pai pana nu i-au venit toate la nas nu a facut nici cel mai mic efort sa studieze, sa realizeze ceva in viata. Asa cu masa, casa (si inca ce casa si masa), fara eforturi si sacrificii, lectii gratuite si doar la chestii din astea de umplutura (exceptand muzica) sa tot zici ca esti dornic sa studiezi Smile
Nu imi place Hasret ca personaj. (Inca o data nu este vorba de Tuba ci de personaj)

DOAMNE CE RAU IMI PARE CA NU MAI TRADUC PE HUNI AvC, CA NU STIU CE MAI RAMANEA SI DIN AIA Smile Smile Smile (voi incerca sa vad cate ceva din episoadele vechi deja subtitrate si va spun ce iese - oricum cu incetinitorul sau cu viteza sunetului Nurgula tot catastrofa primordiala ramane)

IMI PLACE LA NEBUNIE CHESTIA ASTA CU SUBTITRAREA Smile Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Joi 22 Apr 2010, 9:37 pm

Multumim Motzisor .
Multumim Denisa de poze ep 17.
Cina romantica, dans. Oare o fi si inelul prin preajma? Vai cat va lipsi subtitrarea.sad
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 22 Apr 2010, 9:40 pm

lexia a scris:Multumim Motzisor .
Multumim Denisa de poze ep 17.
Cina romantica, dans. Oare o fi si inelul prin preajma? Vai cat va lipsi subtitrarea.sad

Lexia nu plange draga mea. ca mai pun fetele pe Huni un rezumat, promit ca mai caut pe youtube ca mai traduc si acolo binevoitori cate o bucatica, poate gasesc ceva si unde nu intelegem comentam si ne simtim bine impreuna. Asta este. Hai, te rog zambeste kiss

Motzisor, multumim pentru promo-ul subtitrat. Denisa frumose poze si imi place smiley-ul tau cu fundita roz Exclamation

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Joi 22 Apr 2010, 9:45 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 22 Apr 2010, 9:44 pm

windy_day a scris:Buna seara si scuze, eu voi intra asa mai pe sarite fiindca sunt la subtitrare la Gonulcelen. Va recomand din toata inima experienta de a urmari cu multe reluari secventa cu secventa din serial, dar cu castile pe urechi Smile . Ce concluzii tragi
1. se abuzeaza asa de mult de fondul muzical ca la un moment dat nici nu mai ai cum sa urmaresti dialogurile.
2. Cancel are o singura expresie pe fata, ăăăă ba nu doua: incruntat pierdut, ca si cand nu ar vedea bine lucrurile din fata lui - asta este prezenta mai tot timpul, si zambet ce se vrea dulce dar te duce cu gandul la motanul care a mancat canarul Smile . In rest nu am inteles nimic din "vorbele" spuse de mainile lui Smile .
N.B. Tuba este mult mai buna in ce priveste expresivitatea decat marele actor scolit prin Francia (si care nici sa se incrunte nu stie)
Despre copy-paste dupa scene din ASI si altele, mai tarziu
Acum pe text:
3. Astia de la scenariu ori sunt in general tampitiei ori este o boala care se ia: deci Hasret care injura ca la usa cortului si foloseste expresii si gsturi super vulgare, care a crescut intr-un mediu, hai sa spunem, cu unele probleme in ce priveste respectarea regulilor sociale este PURA!!!! Ce inteleg oare turcii astia prin puritate??? Doar ca nu s-a culcat cu un barbat si ca nu este hotomana ca altii???? Super!!! Inseamna ca nu sunt asa de pretentiosi Smile
Apoi este NAIVA + DORNICA SA INVETE - sa confunzi ignoranta cu naivitatea OOAUUU, de cate ori vreti voi OAUUU - ca in rest asa de naiva nu este ca vad ca isi stie interesul, ignora faptul ca este obiectul unui pariu si sta in continuare in casa Profesorului ca sa ia lectii de muzica si bune maniere Smile . Dar aia cu dornica sa invete m-a dat gata. Pai pana nu i-au venit toate la nas nu a facut nici cel mai mic efort sa studieze, sa realizeze ceva in viata. Asa cu masa, casa (si inca ce casa si masa), fara eforturi si sacrificii, lectii gratuite si doar la chestii din astea de umplutura (exceptand muzica) sa tot zici ca esti dornic sa studiezi Smile
Nu imi place Hasret ca personaj. (Inca o data nu este vorba de Tuba ci de personaj)

DOAMNE CE RAU IMI PARE CA NU MAI TRADUC PE HUNI AvC, CA NU STIU CE MAI RAMANEA SI DIN AIA Smile Smile Smile (voi incerca sa vad cate ceva din episoadele vechi deja subtitrate si va spun ce iese - oricum cu incetinitorul sau cu viteza sunetului Nurgula tot catastrofa primordiala ramane)

IMI PLACE LA NEBUNIE CHESTIA ASTA CU SUBTITRAREA Smile Smile
ca din NURGULA NU MAI RAMANEA NICI O FARAMA SUNT ABSOLUT CONVINSA Smile Smile mai dar mai intreb o data ,nu cumva este ceva in neregula cu noi,..altfel de ce ograda cealalta alege extazul si noi numai agonia Smile Smile si daca l-ai fi facut pulbere in originala-ti maniera,regretul meu este profund,ca nu se mai traduce AVC sad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 22 Apr 2010, 9:52 pm

fac un comentariu si va spun apoi noapte buna . Am reusit si am vizionat ep.4 tradus Nu sunt "data pe spate" mi se pare destul slabut copie filmul My Fair Lady" nimic original sincer fara suparare si fara alte comentarii macar Ask are si ceva actiune Nu dati cu pietre e opinia mea Am sa urmaresc in continuare serialul pentru ca daca am inceput sa-l vizionez merg pana la capat alaturi de voi. E tradus si ep.5? kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Joi 22 Apr 2010, 9:55 pm

rodica a scris:
Admin_dea05 a scris:
teodora_roman a scris:Bine v-am gasit, dragelor! Am ramas tare in urma cu evenimentele, cum stam cu traducerile mai nou? Nu ne mai traduce nimeni de pe hunili, fetele fac doar rezumate sau nu m-am prins eu ce se intampla?!

Incerc sa ajung la zi cu episoadele, dar abia am terminat ep. 12. Dar ma gandeam ca gasesc de munca.... Puneti-ma, va rog, la curent cu noul mod de lucru.
buna!da, separe ca fetele de pe hunili nu mai au timp de traduceri. La ce mod de lucru ?

Dea am voie sa bun cateva bancuri primite prin mail sau trimit la fiecare pe MP

Multumesc rodica
bune, bune 'hi'hi'hi'
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 22 Apr 2010, 9:56 pm

ciof marioara a scris:ca din NURGULA NU MAI RAMANEA NICI O FARAMA SUNT ABSOLUT CONVINSA Smile Smile mai dar mai intreb o data ,nu cumva este ceva in neregula cu noi,..altfel de ce ograda cealalta alege extazul si noi numai agonia Smile Smile si daca l-ai fi facut pulbere in originala-ti maniera,regretul meu este profund,ca nu se mai traduce AVC sad

Marioara, cred ca totul vine din felul fiecaruia de a fi. Probabil ca fetele care urmaresc Gonulcelen sunt mai romantice, eu recunosc faptul ca nu sunt. Nu mor dupa poezie cu toate ca o apreciez. Nu am invatat in viata mea o poezie decat fortata de imprejurari, eu mi+am incarcat memoria cu lucruri mult mai practiccare tin de profesie (tomuri intregi am retinut Smile Smile , asa ca unde sa mai incapa si frazele frumoase sau poeziile Smile Smile )

RODICA, Smile Smile Smile , EXCELENTE BANCURILE. kiss kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 22 Apr 2010, 10:04 pm

windy_day a scris:
Marioara, cred ca totul vine din felul fiecaruia de a fi. Probabil ca fetele care urmaresc Gonulcelen sunt mai romantice, eu recunosc faptul ca nu sunt. Nu mor dupa poezie cu toate ca o apreciez. Nu am invatat in viata mea o poezie decat fortata de imprejurari,...
Windy, eu am învăţat poezie, am recitat poezie, am scris poezie şi Gonulcelen nu mă mulţumeşte nicicum! Oi fi eu vreo scorpie atipică! :bom:
Dar dacă tot te-ai înamorat de subtitrări eu zic să-i tragem noi doo nişte subtitrări parodice, şi aşa le-am mai făcut figura, ca să vă distraţi măcar, dacă tot lipsea traducerea.
Eventual le aşezăm în rime. cantec Bine-bine, tu în vers alb.
Poate se dedau şi Marioara şi restul fetelor din ogradă şi vin cu noi la joacă. 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 165638 Părinţii mei chiar suferă că nu vor mai vedea AvC, eu sunt iritată... parcă nu mi-aş ţine cuvântul de samurai faţă de cineva... :2a: :2a: :2a:

Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Joi 22 Apr 2010, 10:07 pm, editata de 1 ori
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 22 Apr 2010, 10:06 pm

va urez o seara placuta in continuare si somnic pufos kiss kiss ne mai auzim maine desi am o zi f.grea. printre picaturi kiss kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 22 Apr 2010, 10:08 pm

Motzişor a scris:
windy_day a scris:
Marioara, cred ca totul vine din felul fiecaruia de a fi. Probabil ca fetele care urmaresc Gonulcelen sunt mai romantice, eu recunosc faptul ca nu sunt. Nu mor dupa poezie cu toate ca o apreciez. Nu am invatat in viata mea o poezie decat fortata de imprejurari,...
Windy, eu am învăţat poezie, am recitat poezie, am scris poezie şi Gonulcelen nu mă mulţumeşte nicicum! Oi fi eu vreo scorpie atipică! :bom:
Dar dacă tot te-ai înamorat de subtitrări eu zic să-i tragem noi doo nişte subtitrări parodice, şi aşa le-am Am mai făcut figura, ca să vă distraţi măcar, dacă tot lipsea traducerea.
Eventual le aşezăm în rime. cantec Bine-bine, tu în vers alb. Poate se dedau şi Marioara şi restul fetelor din ogradă vin cu noi la joacă. 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 165638 Părinţii mei chiar suferă că nu vor mai vedea AvC, eu sunt iritată... parcă nu mi-aş ţine cuvântul de samurai faţă de cineva... :2a: :2a: :2a:

Motzisor daca tot vrei sa faci subtitrai eu zic sa apelezi la domnisoara care scria f.frumos scenarii imaginare la Asi pe port.ro si impreuna realizati un serial mult mai "misto " decat au scris turcii Scenariile voastre ar fi super kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 22 Apr 2010, 10:13 pm

Motzişor a scris:
windy_day a scris:
Dar dacă tot te-ai înamorat de subtitrări eu zic să-i tragem noi doo nişte subtitrări parodice, şi aşa le-am Am mai făcut figura, ca să vă distraţi măcar, dacă tot lipsea traducerea.
Eventual le aşezăm în rime. cantec Bine-bine, tu în vers alb. Poate se dedau şi Marioara şi restul fetelor din ogradă vin cu noi la joacă. 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 165638 Părinţii mei chiar suferă că nu vor mai vedea AvC, eu sunt iritată... parcă nu mi-aş ţine cuvântul de samurai faţă de cineva... :2a: :2a: :2a:

Buna idee. Da, sa stii ca la parintii tai m-am gandit cand am vazut ca s-au oprit din tradus fetele pe Huni. Stiam ca pentru dumnealor te-ai apucat sa pui subtitrarile ca la carte si te-am admirat pentru asta dar si pentru ca ai transformat darul facut parintilor tai intr-un dar si pentru noi toate kiss .
Imi place ideea cu parodia. Si cu subtitrarea nu glumesc eu ma amuz de nu mai pot.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Joi 22 Apr 2010, 10:16 pm

Motzisor, la Rovine sau la Vaslui n-o mai fi ramas nici un turc al carui descendent sa ne traduca noua Aşk!? Smile

am luat-o razna de tot, cred ca m-am molipsit de la cei veseli, vecinii mei de cartier stupid
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 22 Apr 2010, 10:26 pm

Dragelor, daca punem de-o parodie,EXTAZUL,SE VA MUTA LA NOI Smile Smile
Rodica, mersi ,mi-am luat portia de amuzament.
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 22 Apr 2010, 10:29 pm

fetelor nu fiţi triste , Arzu ne va face rezumate în fiecare marţi , în limita timpului disponibil .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 22 Apr 2010, 10:48 pm

ciof marioara a scris:Dragelor, daca punem de-o parodie,EXTAZUL,SE VA MUTA LA NOI Smile Smile
Rodica, mersi ,mi-am luat portia de amuzament.

Mersi, Marioara, pentru Windy şi Rodica, de asemenea cu plecăciune, iată prima idee de parodie înainte de culcare:
Şahnur Harpia, nu poate renunţa la traficul de droguri pentru că s-a îndrăgostit de Ahmet Moran, pe care îl iubea din faşă, dar mândria a mânat-o în braţele defunctului Hasip. De fapt, Savaş e fiul lui Ahmet, iar Cicek e copil înfiat, aşa că Ahmet Moran, îşi vrea băiatul înapoi, iar Şahnur, zăvorâtă de mii de ani în casă de Datini, doar prin această căsătorie se poate vedea cu iubitul ei de altădat'...

Şi până una alta, am ajuns la somn în pat! Noapte bună copii! kiss kiss kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 22 Apr 2010, 10:51 pm

Inca o data........... Buna seara la toata lumea!!!!!
fetelor nu fiti triste vorba denisei macar sa avem cate un rezumat mai concentrat.........atat ca-mi pare rau pt ca motzi se straduieste sa duca lucru inceput pana la sf. sper din toata inima sa reuseasca ce si-a propus..doar trebuie sa recuperez si eu la vara ca nu ma las nici de serialul asta..murat e un dulce si-l ador incontinuare chia daca imi place si Cansel acum

Rodica trebuia sa pui bancurile si aici nu numai date prin mp...poate mai vor sa citeasca si altii kiss

Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 23 Apr 2010, 1:44 am, editata de 1 ori
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 22 Apr 2010, 10:58 pm

Motzi, somn usor.
Bun inceput de poveste, daca ne concentram gasim si niste personaje secundare noi care sa ia locul fantomaticelor aparitiie la agentia de publicitate.
Noapte buna!
Discutii placute fetelor care mai raman.
Promit sa vad episodul de martea asta din AvC (cum termin subtitrarea de la Inima ..) tot asa cu bucatica (e mai dificil sa ma iau de ei fiindca nu stiu ce zic dar imi voi folosi imaginatia) kiss kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 22 Apr 2010, 11:03 pm

Admin_dea05 a scris:.murat e un dulce si-l ador incontinuare chia daca imi place si Cansel acum
kiss

măi, dar repede v-aţi reprofilat , aţi trecut rapid la domn profesor ... 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 5c1b5d39fcf9d8a92a4da548e3932665 vă plac tocilarii ... mie îmi plac şmecheraşii 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 Ca3de71be5ac5fe21975f3dc85f4a830 ( dacă sunt şi afacerişti e şi mai bine ) cu ochiii seducători .5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 A7e718fcf8b47c29c54e82e80b21aa59
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 22 Apr 2010, 11:05 pm

DENISA a scris:
Admin_dea05 a scris:.murat e un dulce si-l ador incontinuare chia daca imi place si Cansel acum
kiss

măi, dar repede v-aţi reprofilat , aţi trecut rapid la domn profesor ... 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 5c1b5d39fcf9d8a92a4da548e3932665 vă plac tocilarii ... mie îmi plac şmecheraşii 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 Ca3de71be5ac5fe21975f3dc85f4a830 ( dacă sunt şi afacerişti e şi mai bine ) cu ochiii seducători .5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 A7e718fcf8b47c29c54e82e80b21aa59
sa nu uiti ca am inceput cu Onur(Halit Ergenc... Smile )..eu nu vreau harem ca tine asa ca m-am reprofilat..vreau prospaturi Smile....pt mine Cansel este inca un mister
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 22 Apr 2010, 11:09 pm

Admin_dea05 a scris: sa nu uiti ca am inceput cu Onur(Halit Ergenc... Smile )..eu nu vreau harem ca tine asa ca m-am reprofilat..vreau prospaturi Smile....pt mine Cansel este inca un mister

a vrei prospături ....., Murat e hrănit bine , doar mănâncă ardei umpluţi , orez ....
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 22 Apr 2010, 11:10 pm

noapte buna ,,somn usor la toata lumea
MOTZI i-ai imbarligat pe cinste, dar numai ideea ca 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 885862 ar fi capabila de iubire fie ea si acum 100 de ani imi produce frig Smile Smile
5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 517793 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 517793 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 517793 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 517793 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 12 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 22 Apr 2010, 11:35 pm

DENISA a scris:
Admin_dea05 a scris: sa nu uiti ca am inceput cu Onur(Halit Ergenc... Smile )..eu nu vreau harem ca tine asa ca m-am reprofilat..vreau prospaturi Smile....pt mine Cansel este inca un mister

a vrei prospături ....., Murat e hrănit bine , doar mănâncă ardei umpluţi , orez ....
e pe placul meu..dar stai ca astia fac ardeii umpluti altfel nu-i asa?

Noapte buna !!!!! pt fetele care au iesit kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 22 Apr 2010, 11:37 pm

Admin_dea05 a scris:e pe placul meu..dar stai ca astia fac ardeii umpluti altfel nu-i asa?

nu ştiu ce reţetă magică foloseşte c.urca .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 12 din 37 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum