5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți
Pagina 21 din 37
Pagina 21 din 37 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37
Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Iulia si cu daca tragi eu nu pot sa imi schimb parerea despre el. Acum nu lua si tu de bun, poate totusi nu pui chiar tunurile pe mine
E lemn pe langa Tuba (si nici ea nu este scolita prin Franta si nu are palmaresul lui). Iar mimica fetei lui ma da gata. Promit ca de acum in colo sa ma uit numai la maini ca poate cu alea joaca mai bine. Zau asa mai expresiv de cate ori vrei tu este actorul din rolul lui Cihan, sincer il ia si pe Onur nu stiu cum (Levent din film).
Lexia , am crezut ca am eu prejudecati vis a vis de Cansel. Cu toate ca am incredere ca ceea ce vad vad bine.
MULTUMESC PENTRU CLIP SIIII, AM DESCOPERIT CA NURGULA A AVUT BUBA LA GURA PRIIIIMA (uitati-va la buza ei inferioara, pe partea stanga si o sa vedeti despre ce vorbesc ) si i-a dat-o si lu' Savas de sta ala cu botul umflat de vreo 4 episoade
Multumesc Iulia pentru dedicatie
E lemn pe langa Tuba (si nici ea nu este scolita prin Franta si nu are palmaresul lui). Iar mimica fetei lui ma da gata. Promit ca de acum in colo sa ma uit numai la maini ca poate cu alea joaca mai bine. Zau asa mai expresiv de cate ori vrei tu este actorul din rolul lui Cihan, sincer il ia si pe Onur nu stiu cum (Levent din film).
Lexia , am crezut ca am eu prejudecati vis a vis de Cansel. Cu toate ca am incredere ca ceea ce vad vad bine.
MULTUMESC PENTRU CLIP SIIII, AM DESCOPERIT CA NURGULA A AVUT BUBA LA GURA PRIIIIMA (uitati-va la buza ei inferioara, pe partea stanga si o sa vedeti despre ce vorbesc ) si i-a dat-o si lu' Savas de sta ala cu botul umflat de vreo 4 episoade
Multumesc Iulia pentru dedicatie
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Lun 26 Apr 2010, 6:58 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
draga windy..esti fabuloasa..si nu trebuie sa iti schimbi parerea despre el!windy_day a scris:Iulia si cu daca tragi eu nu pot sa imi schimb parerea despre el. Acum nu lua si tu de bun, poate totusi nu pui chiar tunurile pe mine
sper sa iti placa melodia!
am uitat: pe aia cu mainile nici eu nu am prins-o!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Lun 26 Apr 2010, 6:53 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Iulia multumim mult pentru dedicatie,..sa stii ca eu chiar m-am chinuit sa vad un pic ceea ce vad fetele din ograda ceealalta ,sa" imprumut" o pereche de ochi de acolo...nici vorba,n-a mers,asa ca am ramas la perceptiile mele,dar bine ca nu sunt singura
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
i-a priviti fetelor!
iulia80- vip
andradamaria a scris:Iulia multumim mult pentru dedicatie,..sa stii ca eu chiar m-am chinuit sa vad un pic ceea ce vad fetele din ograda ceealalta ,sa" imprumut" o pereche de ochi de acolo...nici vorba,n-a mers,asa ca am ramas la perceptiile mele,dar bine ca nu sunt singura
Nu esti, nu esti striga help le imprumutam niste 'eye' si poate asa le trezim din.''
lexia nu cred ca aveti sanse de reusita! dar puteti incerca!lexia a scris:andradamaria a scris:Iulia multumim mult pentru dedicatie,..sa stii ca eu chiar m-am chinuit sa vad un pic ceea ce vad fetele din ograda ceealalta ,sa" imprumut" o pereche de ochi de acolo...nici vorba,n-a mers,asa ca am ramas la perceptiile mele,dar bine ca nu sunt singura
Nu esti, nu esti striga help le imprumutam niste 'eye' si poate asa le trezim din.''
iulia80- vip
Lexia, Iulia inca o data multumiri pentru clipuri. Acum imi dau seama de ce Savs o pupa asa scurt pe Yaso, pai dupa ce a luat buba de la Nurgula nu cred ca vrea sa mai repete experienta. V-am spus eu ca ii trebuie spor de periclitate ca asta e mai nociva decat aremele chimice. De aia de acasa a invatat el sa se fereasca dar cu asta nu are cum ca scenaristilor baga scene cu ventuze cum zice Iulia, ca doar nu o pupa ei.
Si acum doua intrebari:
1. Voi in cat timp ati invatat sa mergei pe tocuri de 15 cm???
2. Credeti ca daca mergeti prima oara la sala si faceti , sa zicem, doua ore de exercitii de alergat pe banda + bicicleta in viteza + gantere (cm de 5 kg fiecare) mai puteti ridica si racheta de tenis (nu ma mai refer la jucat tenis,doar ridicat racheta)?? Sau si mai simplu va mai puteti ridica de jos????
Si acum doua intrebari:
2. Credeti ca daca mergeti prima oara la sala si faceti , sa zicem, doua ore de exercitii de alergat pe banda + bicicleta in viteza + gantere (cm de 5 kg fiecare) mai puteti ridica si racheta de tenis (nu ma mai refer la jucat tenis,doar ridicat racheta)?? Sau si mai simplu va mai puteti ridica de jos????
windy_day- vip
uite de aia nu port eu tocuri de 15 cm,nu ma duc la sala,nu fac sport! de ce sa ma doara si sa imi strice frumusete de celulita?windy_day a scris:Lexia, Iulia inca o data multumiri pentru clipuri. Acum imi dau seama de ce Savs o pupa asa scurt pe Yaso, pai dupa ce a luat buba de la Nurgula nu cred ca vrea sa mai repete experienta. V-am spus eu ca ii trebuie spor de periclitate ca asta e mai nociva decat aremele chimice. De aia de acasa a invatat el sa se fereasca dar cu asta nu are cum ca scenaristilor baga scene cu ventuze cum zice Iulia, ca doar nu o pupa ei.
Si acum doua intrebari:
iulia80- vip
mie mi-a trebuit dstul de mult timp sa pot merge pe tocuri dar cred ca cele mai inalte tocuri pe care le-am avut au fost de 12,n-am avut niciodata de 15 si nici nu cred ca as putea merge cu asa ceva.windy_day a scris:Lexia, Iulia inca o data multumiri pentru clipuri. Acum imi dau seama de ce Savs o pupa asa scurt pe Yaso, pai dupa ce a luat buba de la Nurgula nu cred ca vrea sa mai repete experienta. V-am spus eu ca ii trebuie spor de periclitate ca asta e mai nociva decat aremele chimice. De aia de acasa a invatat el sa se fereasca dar cu asta nu are cum ca scenaristilor baga scene cu ventuze cum zice Iulia, ca doar nu o pupa ei.
Si acum doua intrebari:
dupa antrenamentul pe care il expui aici eu cred ca as fi varza ,nu m-as mai ridica de jos si de felul meu nu ma dau inapoi cand e vorba de orice sport ,din pacate nu mai este timp si pentru asta.
andradamaria- vip
Lexia cred ca are dreptate Iulia ,n-avem nici o sansa ,lasa-le asa cum suntlexia a scris:andradamaria a scris:Iulia multumim mult pentru dedicatie,..sa stii ca eu chiar m-am chinuit sa vad un pic ceea ce vad fetele din ograda ceealalta ,sa" imprumut" o pereche de ochi de acolo...nici vorba,n-a mers,asa ca am ramas la perceptiile mele,dar bine ca nu sunt singura
si ele se minuneaza ce vedem noi la AVC, diversitatea are frumusetea ei
andradamaria- vip
iulia80 a scris:
uite de aia nu port eu tocuri de 15 cm,nu ma duc la sala,nu fac sport! de ce sa ma doara si sa imi strice frumusete de celulita?
Iulia la intrebarea 1 in cazul meu raspunsul este cateva saptamani, iar de purtat am purtat doar 1 data ca pe urma am constatat ca pot fi elegante si tocurile de 10 cm.
La sala am fost si ma mai duc dar daca fac un antrenament ca cel descris mai sus cad lata 2 zile.
Solutia:
1. O gasim in Inima furata. daca iei 2 bucati matracuce penibile, pe care, jignitor, regizorul si scenaristii le pun in rol de profesoare, le scuturi bine sa le afli metoda , poti si tu sa mergi cu tocuri de 15 cm tantosa si gratioasa dupa doar o ora, hai doua de exercitii (ca uite Hasret putu). Pe urma omologhezi metoda si aici si te-ai scos
2. La a doua intrebare ori Hasret luase ceva substante (ca dupa antrenamentul ala dur de l-am descris mai sus, se duce si mai joaca si tenis, sau, in fine, invata de la domn Profesor ceva ca tinut racheta, dat cu mingea in cap etc, apoi face lectii, dupa care ii vine cheful de plimbare), ori au turcii o metoda secreta de revigorare. Ei???? Acum e acum daca al luat ceva substante, ce anume o fi luat, daca au o metoda secreta de recuperare ultra-rapida sa facem ceva spionaj poate o aflam??? Ca asa eficienta mai rar.
Hai ca sunt rea ca daca inveti sa citesti partituri complexe in cateva zile si iti imbunatatesti vocea de te poti lua la intrecere cu orice profesionist in alte cantatului, in doar doua saptamani ce mai conteaza niste tocuri si ceva sport???? Astea trebuie sa fie floare la ureche si le dovedesti una-doua (cel putin asa au gandit scenaristii).
Si din nou au scenaristii astia probleme cu timpul, ca si in ASI.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Lun 26 Apr 2010, 8:34 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Windy..............de la cafea se trage draga!(de la cea pe care o da la rasnita!
sau de la ceai?
sau de la ceai?
iulia80- vip
windy_day a scris:DENISA a scris:
bine că rochia e fără umeri dar are în schimb mănuşi pe zgăibuţe.
Denisa, vad ca madamme a revenit la BT fara Y la sfarsit si a renuntat si la verigheta. Doar pe Fulger Yildirim (cum ii place lui Motzi sa ii spuna) il mai pastreaza in dotare, ca e bun sa o mai scoata la o poza, alea, alea sa nu zica lumea ca este singura. Cred ca asta e obsedata sa fie in centrul atentiei, numai ca Muri nici vederea periferica nu o mai are pentru ea. (RODICAAA MURI NU A FOST CU EA, a lasat-o sa se desfasoare ca o vedeta ce este )
AAA!acum mi-a picat fisa umbla dupa cai verzi pe pereti Poate o vede cineva asa frumoasa libera si independenta
rodica- vip
Varsta : 68
buna seara Rodica!
ce mai faci?
ce mai faci?
iulia80- vip
iulia80 a scris:Windy..............de la cafea se trage draga!(de la cea pe care o da la rasnita!
sau de la ceai?
IULIAAA, ITI DAU CE PREMIU VREI TU (numai nu il cere pe muratel ca nu scap de celelalte fete). Aici vroiam sa ajung ca si eu am bagat de seama ca scenaristii astia (si de la AvC si de la Gonulcelen) parca scriu impreuna. Or si filma unii langa altii si i-o fi data baba din cafeaua ei rasnita cu rasnita aia de muzeu ce-o fi zis hai mai sa ajut fatuca asta ca uite ce o chinuie si cantat, si sport, si mers pe catalige. Ca pe Nurgula a ghicit-o ca nu o mai trezeste nici mama cafelei si oricum cafeaua amestecata cu alcool e nociva
BUNA SEARA RODICA
windy_day- vip
iulia80 a scris:buna seara Rodica!
ce mai faci?
Fac foarte bine intre timp am citit ceia ce s-a scris de la ora 14 pana acum Am multe comentarii de facut dar nu vreau sa supar pe numeni si mai ales pe doamnele de portalul Tubei ma abtin stiind ca nu voi fi pe placul unora.Desi aici se pot exprima pareri pro si contra ma abtin deocamdata prefer sa ma lupt in continuare cu voi pentru privirea lui Murat
rodica- vip
windy_day a scris:iulia80 a scris:Windy..............de la cafea se trage draga!(de la cea pe care o da la rasnita!
sau de la ceai?
IULIAAA, ITI DAU CE PREMIU VREI TU (numai nu il cere pe muratel ca nu scap de celelalte fete). Aici vroiam sa ajung ca si eu am bagat de seama ca scenaristii astia (si de la AvC si de la Gonulcelen) parca scriu impreuna. Or si filma unii langa altii si i-o fi data baba din cafeaua ei rasnita cu rasnita aia de muzeu ce-o fi zis hai mai sa ajut fatuca asta ca uite ce o chinuie si cantat, si sport, si mers pe catalige. Ca pe Nurgula a ghicit-o ca nu o mai trezeste nici mama cafelei si oricum cafeaua amestecata cu alcool e nociva
BUNA SEARA RODICA
Buna seara Windy ce faci te lupti cu fetele cred ca este clar Murat (privirea) este a mea
rodica- vip
haideti ca pun eu un banc postat de anuta in ograda cealalta! e f tare!
anuta1971 a scris:si ca sa schimbam nota.. un banc... fetitele nu au voie sa citeasca
Doi batranei, dupa ce s-au imbatat, au decis sa mearga la o casa de toleranta.
Odata ajunsi acolo patroana ii priveste cu atentie, o cheama pe servitoare si ii zice: - Du-te in primele doua camere si pune cate o papusa gonflabila in fiecare pat.
Mosii astia sunt atat de beti incat nu-si vor da seama de diferenta.
N-am de gand sa-mi folosesc fetele pentru nenorocitii astia de mosi.
Servitoarea indeplineste ordinele si batraneii se duc in respectivele camere si "indeplinesc tema ce corespundea locului".
In drum spre casa, unul dintre batrani zice: - Cred ca femeia care a fost cu mine era moarta!
“ Moarta? Spune celalalt. De ce crezi asta?
Pai un s-a miscat si nici n-a vorbit in timp ce faceam dragoste.
Putea fi chiar mai rau, spuse celalalt. Eu cred ca a mea era !
Vrajitoare!!! De ce naibii zici asta?
Pai,sa vezi, cand eram la preliminarii am muscat-o un pic de fund, atunci ea mi-a tras o basina in fata, a iesit zburand pe fereastra si in plus mi-a mai luat cu ea si proteza!!!
iulia80- vip
iulia80 a scris:haideti ca pun eu un banc postat de anuta in ograda cealalta! e f tare!anuta1971 a scris:si ca sa schimbam nota.. un banc... fetitele nu au voie sa citeasca
Doi batranei, dupa ce s-au imbatat, au decis sa mearga la o casa de toleranta.
Odata ajunsi acolo patroana ii priveste cu atentie, o cheama pe servitoare si ii zice: - Du-te in primele doua camere si pune cate o papusa gonflabila in fiecare pat.
Mosii astia sunt atat de beti incat nu-si vor da seama de diferenta.
N-am de gand sa-mi folosesc fetele pentru nenorocitii astia de mosi.
Servitoarea indeplineste ordinele si batraneii se duc in respectivele camere si "indeplinesc tema ce corespundea locului".
In drum spre casa, unul dintre batrani zice: - Cred ca femeia care a fost cu mine era moarta!
“ Moarta? Spune celalalt. De ce crezi asta?
Pai un s-a miscat si nici n-a vorbit in timp ce faceam dragoste.
Putea fi chiar mai rau, spuse celalalt. Eu cred ca a mea era !
Vrajitoare!!! De ce naibii zici asta?
Pai,sa vezi, cand eram la preliminarii am muscat-o un pic de fund, atunci ea mi-a tras o basina in fata, a iesit zburand pe fereastra si in plus mi-a mai luat cu ea si proteza!!!
Super
rodica- vip
iulia80 a scris:haideti ca pun eu un banc postat de anuta in ograda cealalta! e f tare!
Rodica, nu in niciun caz nu ma lupt cu fetele doar i-am spus Iuliei ca pot sa ii dau orice premiu cu exceptia lui Muri (ca eu i l-as da pe tot dar daca il dau mi-o iau de la restul fetelor) care trebuie sa raman aici in ograda si nu poate fi castigat decat prin lupta dreapta. Dar vezi acum in lipsa Denisei poate reusiti voi doua, ca vecine si aliate, sa il acaparati si sa il impartiti frateste (ca nu sunt nici Demiruta, nici Pissy, nici Andrada deci aveti spatiu de manevra )
windy_day- vip
tare bancul IULIA
Rodica buna seara
Windy sunt pe aproape dar am ceva de lucru..
Rodica buna seara
andradamaria- vip
buna andrada..bancul nu imi apartine..e postat de anuta in curtea cealalta! si l-am postat si aici ca e agitatie mare acolo! a postat dea niste poze cu cansel la bustul gol..va rog sa nu va inghesuiti fetelor!andradamaria a scris:tare bancul IULIA
Rodica buna seara
iulia80- vip
windy_day a scris:iulia80 a scris:haideti ca pun eu un banc postat de anuta in ograda cealalta! e f tare!
Rodica, nu in niciun caz nu ma lupt cu fetele doar i-am spus Iuliei ca pot sa ii dau orice premiu cu exceptia lui Muri (ca eu i l-as da pe tot dar daca il dau mi-o iau de la restul fetelor) care trebuie sa raman aici in ograda si nu poate fi castigat decat prin lupta dreapta. Dar vezi acum in lipsa Denisei poate reusiti voi doua, ca vecine si aliate, sa il acaparati si sa il impartiti frateste (ca nu sunt nici Demiruta, nici Pissy, nici Andrada deci aveti spatiu de manevra )
Pai draga mea eu sunt in aceasta gradin nu ma mut asa usor iar in eu cu Iulia am cazut de acord in privinta lui Murat. Eu iau privirea ea ventuza iar restul ramane pentru celelalte fete. Pissy stiu ca a renuntat la lupta pe Demiruta nu am inteles-o cand il vrea cand nu-l vrea iar Andrada este o doamnu nu doreste nici o bucatica deci am ramas mai putine dar trebuie atat eu cat si Iulia sa fim vigilente dusmanul pandeste
rodica- vip
iulia80 a scris:buna andrada..bancul nu imi apartine..e postat de anuta in curtea cealalta! si l-am postat si aici ca e agitatie mare acolo! a postat dea niste poze cu cansel la bustul gol..va rog sa nu va inghesuiti fetelor!andradamaria a scris:tare bancul IULIA
Rodica buna seara
La Cansel nu ma bag nu e genul meu cedez tot
rodica- vip
sunt aici...dansez...si mai trag un ochi in ograda cealalta..dar la ce ritm de scris au fetele..cred ca le parasesc acus..ca ma tehuiesc de cap..!rodica a scris:windy_day a scris:iulia80 a scris:haideti ca pun eu un banc postat de anuta in ograda cealalta! e f tare!
Pai draga mea eu sunt in aceasta gradin nu ma mut asa usor iar in eu cu Iulia am cazut de acord in privinta lui Murat. Eu iau privirea ea ventuza iar restul ramane pentru celelalte fete. Pissy stiu ca a renuntat la lupta pe Demiruta nu am inteles-o cand il vrea cand nu-l vrea iar Andrada este o doamnu nu doreste nici o bucatica deci am ramas mai putine dar trebuie atat eu cat si Iulia sa fim vigilente dusmanul pandeste
iulia80- vip
Pagina 21 din 37 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37
Subiecte similare
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum