5.Gonulcelen-Inima furata
+12
demiruta
nutzi
pissycutz
vali1cluj
DENISA
anuta1971
alitheea
Admin_dea05
iulia1965
axxa246
iulia80
mihaela99
16 participanți
Pagina 7 din 41
Pagina 7 din 41 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41
Re: 5.Gonulcelen-Inima furata
am poza si pe desktop nu pot sa stau faraiulia80 a scris:
dea draga ti-ai poza de desktop ?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
greu tare..sau mai bine zis grele vremuri! si al tau sot ce zice draga?Admin_dea05 a scris:am poza si pe desktop nu pot sa stau faraiulia80 a scris:
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
ce sa zica dar eu ma fac ca nu audiulia80 a scris:greu tare..sau mai bine zis grele vremuri! si al tau sot ce zice draga?Admin_dea05 a scris:am poza si pe desktop nu pot sa stau faraiulia80 a scris:
Admin_dea05- Admin
bine ce ne-am luat cu vorba..dar narcisa?
mai esti?
mai esti?
iulia80- vip
iulia80 a scris:narcisa..acuma cat inca nu sunt fetele pe felie... eu sunt din ograda cealalta....aici sunt pe lista de asteptare..dar profita acum..ca daca se intorc fetele..incepe iar ..si fetele sunt rele tale!narcisa a scris:mulțumesc mult pentru primire. Sper că pot primi și eu o parte din Cansel. Dacă a mai rămas ceva
cred că o să-mi fac mulți dușmani în ambele ogrăzi mai ales că eu poftesc și la Murat. Mai bine mă înscriu și eu pe lista de așteptare ca să nu supăr fetele
după ce am scris mesajul am citit și eu ce ati scris și văd că e de luptat. Nu ii dați chiar așa de ușor
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
nu-ti place sa te lupti cu noi de pisica infuriat :bom: te retragi? renhnarcisa a scris:iulia80 a scris:narcisa..acuma cat inca nu sunt fetele pe felie... eu sunt din ograda cealalta....aici sunt pe lista de asteptare..dar profita acum..ca daca se intorc fetele..incepe iar ..si fetele sunt rele tale!narcisa a scris:mulțumesc mult pentru primire. Sper că pot primi și eu o parte din Cansel. Dacă a mai rămas ceva
cred că o să-mi fac mulți dușmani în ambele ogrăzi mai ales că eu poftesc și la Murat. Mai bine mă înscriu și eu pe lista de așteptare ca să nu supăr fetele
Admin_dea05- Admin
dea....lasa fata sa isi faca o tactica pt lupta!
ti-am trimis dea ceva pe mail de pe youtube! de fapt l-am postat in curtea cealalta !
sper sa iti placa!
ti-am trimis dea ceva pe mail de pe youtube! de fapt l-am postat in curtea cealalta !
sper sa iti placa!
iulia80- vip
nu renunț și nu mă retrag, dar vreau să imi fac bine lecțiile să-mi dea 10 domnul profesor
narcisa- vip
narcisa draga eu tin cu tine..ca doar nu dau de la mine..narcisa a scris:nu renunț și nu mă retrag, dar vreau să imi fac bine lecțiile să-mi dea 10 domnul profesor
dar invata bine!..ca fetele i-au lectii de tenis,pian,inot,dans...se pregatesc intens!
iulia80- vip
iulia80 a scris:narcisa draga eu tin cu tine..ca doar nu dau de la mine..narcisa a scris:nu renunț și nu mă retrag, dar vreau să imi fac bine lecțiile să-mi dea 10 domnul profesor
dar invata bine!..ca fetele i-au lectii de tenis,pian,inot,dans...se pregatesc intens!
dacă nu merge tactica cu eleva, atunci poate il invăț eu câte ceva că doar și eu sunt profesoară
narcisa- vip
ei..atunci schimbam tonul!
i-a priviti fetelor!
i-a priviti fetelor!
iulia80- vip
ee esti pe strategi?lasa ca tabaram toate sa vedem ce iese.. oua:narcisa a scris:nu renunț și nu mă retrag, dar vreau să imi fac bine lecțiile să-mi dea 10 domnul profesor
Admin_dea05- Admin
da l-am vazut sunt cu lectiile la zi..e superb...iulia80 a scris:ei..atunci schimbam tonul!
i-a priviti fetelor!
CINE STIE CUM SE NUMESTE MELODIA? VREAU SA O DESCARC
Admin_dea05- Admin
dea. da clik aici vezi ca mentioneaza ceva de vyk968....poate stie ea..ca vad ca ii multumeste pt ceva..deci...poate ai noroc!Admin_dea05 a scris:da l-am vazut sunt cu lectiile la zi..e superb...iulia80 a scris:ei..atunci schimbam tonul!
i-a priviti fetelor!
vai de mine nu ii spune nimic..lui vyk968...ca am vazut un comentariu de al ei..zice ca i-a furat tipul ultimul videoclip din AvC
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Lun 26 Apr 2010, 7:29 pm, editata de 2 ori
iulia80- vip
ola ola fetele +hehehehe ce credeati ca nu am auzit?
buna seara , ce faceti voi aici?
stati ca mi-am schimbat leptopul are alte butoane, alta asezare ,nu mai pot sa ma desfasor
avem o prietena noua? narcisa? bine ai venit papusa mica, stai nu te umfla, stii ca tre sa stai la rand da? haidi de , pai ? te sarut si bine ai venit, hai acum poti sa inaintezi asa iavas iavas, , deci i-am facut botezul fetelor , , si sa nu te supi pe mine da?
buna seara , ce faceti voi aici?
stati ca mi-am schimbat leptopul are alte butoane, alta asezare ,nu mai pot sa ma desfasor
avem o prietena noua? narcisa? bine ai venit papusa mica, stai nu te umfla, stii ca tre sa stai la rand da? haidi de , pai ? te sarut si bine ai venit, hai acum poti sa inaintezi asa iavas iavas, , deci i-am facut botezul fetelor , , si sa nu te supi pe mine da?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna mihalea....fata noua..dee! te pui cu pasiunea?
iulia80- vip
buna seara doamnelor.. bine v-am gasit..
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna iuliiulia80 a scris:buna mihalea....fata noua..dee! te pui cu pasiunea?
ce pasiune ce pasiune
ce pasiune ce pasiune?
si tie ti-a luat mintile dom profesor, nu ma cgeama Mihalea, ma cheala MIHAELA, SA VEDETI SI VOI CUM ESTE NA
UITE CUM AM SCRIS DE TOT RASUL
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Lun 26 Apr 2010, 7:38 pm, editata de 2 ori
mihaela99- vip
buna draga anuta!anuta1971 a scris:buna seara doamnelor.. bine v-am gasit..
ce mai faci?
iulia80- vip
buna draga anuta!anuta1971 a scris:buna seara doamnelor.. bine v-am gasit..
ce mai faci?
vai de mine si de mine..nu iti poate spune omul nimic..de pasiunea ta draga..iti schimbi fata mai ceva ca sosetele!mihaela99 a scris:buna iuliiulia80 a scris:buna mihalea....fata noua..dee! te pui cu pasiunea?
ce pasiune ce pasiune
ce pasiune ce pasiune?
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Lun 26 Apr 2010, 7:34 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
am reusit sa intru si eu la o ora mai acceptabila sa vorbesc cu voi.. aseara am bantuit singura pe aiciiulia80 a scris:buna draga anuta!anuta1971 a scris:buna seara doamnelor.. bine v-am gasit..
ce mai faci?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
unde scrie vyk968 referitor la asta? oricum pe videoclip este imprimat si numele ei bine ca a fost inspirata sa-si puna si numele pe acoloiulia80 a scris:dea. da clik aici http://www.televizyondizisi.com/index.php/gonulleri-celen-isyankar-asinin-ask-ve-cezasi/..vezi ca mentioneaza ceva de vyk968....poate stie ea..ca vad ca ii multumeste pt ceva..deci...poate ai noroc!Admin_dea05 a scris:da l-am vazut sunt cu lectiile la zi..e superb...iulia80 a scris:ei..atunci schimbam tonul!
i-a priviti fetelor!
vai de mine nu ii spune nimic..lui vyk968...ca am vazut un comentariu de al ei..zice ca i-a furat tipul ultimul videoclip din AvC
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:buna seara doamnelor.. bine v-am gasit..
buna anuta ce facusi azi ?, mai ai sluja? , bagasi mainile unde nu trebea? ti-a luat mintile cancelito, mai ziceai de mine, na sa vezi si tu cum e
mihaela99- vip
Buna Miha , Anuta!! Bine ati revenit!
Admin_dea05- Admin
jos la comentarii scrie .rusine...si ii zice ca i-a luat videoclipul si pune adresa de pe dailymotion!Admin_dea05 a scris:unde scrie vyk968 referitor la asta? oricum pe videoclip este imprimat si numele ei bine ca a fost inspirata sa-si puna si numele pe acoloiulia80 a scris:dea. da clik aici http://www.televizyondizisi.com/index.php/gonulleri-celen-isyankar-asinin-ask-ve-cezasi/..vezi ca mentioneaza ceva de vyk968....poate stie ea..ca vad ca ii multumeste pt ceva..deci...poate ai noroc!Admin_dea05 a scris:da l-am vazut sunt cu lectiile la zi..e superb...iulia80 a scris:ei..atunci schimbam tonul!
i-a priviti fetelor!
vyk968 diyor ki:
26 Nisan 2010, 04:48
hi !!!
Shame :)) please delete this video ”Gönülleri Çelen İsyankar Asi’nin Aşk ve Cezası - G..”
You took my work : Ask ve Ceza clip # 8 https://www.youtube.com/watch?v=XhO_9gkUjqQ
https://www.dailymotion.com/video/xcygmu_ask-ve-ceza-clip-8_music
iulia80- vip
Pagina 7 din 41 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41
Subiecte similare
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată