5.Gonulcelen-Inima furata
+12
demiruta
nutzi
pissycutz
vali1cluj
DENISA
anuta1971
alitheea
Admin_dea05
iulia1965
axxa246
iulia80
mihaela99
16 participanți
Pagina 25 din 41
Pagina 25 din 41 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41
Re: 5.Gonulcelen-Inima furata
vai ce promo..!!!se pare ca si Levent o sa-l apuce indragosteala tot de hasret sa vezi trio intre cihan, cansel si leventDENISA a scris:EPISODE 10 2ND TRAILER (LOVE IS FULL ON!!!
http://atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/04/30/gonulcelen?target=fragman
Murat: (I guess its all a quote from Brida)
What makes you so beautiful? Yes the worlds most beautiful girl. I want to get to know you. You are a witch! And at the same time you are so talented, clever. The most beautiful witch in the world.
P.s. Oh Murat is sooo in love He is actually infatuated, he is captivated, bewitched!!
Murat: (cred e un citat din Brida)
Ce te face atăt de frumoasă? Da, eşti cea mai frumoasă fată din lume . Vreau să ajung să te cunosc. Eşti o vrăjitoare! Dar în acelaşi timp, eşti atât de talentată, inteligentă. Vrăjitoarea cea mai frumoasă din lume.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
eu am ramas muta.. ce frumosi sunt... mai vreau.. nici nu stii cum e mai bine sa vezi promo sau sa nu vezi promo... ne inebunesc si mai e atata timp pana vineri..
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
v-am zis eu ca asta vorbeste cu mainile m-au apucat fiorii cum ii atinge mainileanuta1971 a scris:eu am ramas muta.. ce frumosi sunt... mai vreau.. nici nu stii cum e mai bine sa vezi promo sau sa nu vezi promo... ne inebunesc si mai e atata timp pana vineri..
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:v-am zis eu ca asta vorbeste cu mainile m-au apucat fiorii cum ii atinge mainileanuta1971 a scris:eu am ramas muta.. ce frumosi sunt... mai vreau.. nici nu stii cum e mai bine sa vezi promo sau sa nu vezi promo... ne inebunesc si mai e atata timp pana vineri..
da asa este vorbea cu ochii si cancelito cu mainile mai interesant e cu mainile , e mai palpabil
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
ce-o fi fost pe levent de i-a dat masina s-o conduca lui Hasret .mihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:v-am zis eu ca asta vorbeste cu mainile m-au apucat fiorii cum ii atinge mainileanuta1971 a scris:eu am ramas muta.. ce frumosi sunt... mai vreau.. nici nu stii cum e mai bine sa vezi promo sau sa nu vezi promo... ne inebunesc si mai e atata timp pana vineri..
da asa este vorvea cu ochii si cancelito cu mainile
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:v-am zis eu ca asta vorbeste cu mainile m-au apucat fiorii cum ii atinge mainileanuta1971 a scris:eu am ramas muta.. ce frumosi sunt... mai vreau.. nici nu stii cum e mai bine sa vezi promo sau sa nu vezi promo... ne inebunesc si mai e atata timp pana vineri..
sa stii ca da.. ce zici Levent se indragosteste de Hasret?... Vedem un box intre Murat si Levent?.. de aici sa apara complicatiile episoadelor viitoare?
anuta1971- vip
e gelos pe murat, asta ii strica caruta sa veziAdmin_dea05 a scris:ce-o fi fost pe levent de i-a dat masina s-o conduca lui Hasret .mihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:v-am zis eu ca asta vorbeste cu mainile m-au apucat fiorii cum ii atinge mainileanuta1971 a scris:eu am ramas muta.. ce frumosi sunt... mai vreau.. nici nu stii cum e mai bine sa vezi promo sau sa nu vezi promo... ne inebunesc si mai e atata timp pana vineri..
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:e gelos pe murat, asta ii strica caruta sa veziAdmin_dea05 a scris:ce-o fi fost pe levent de i-a dat masina s-o conduca lui Hasret .mihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:v-am zis eu ca asta vorbeste cu mainile m-au apucat fiorii cum ii atinge mainileanuta1971 a scris:eu am ramas muta.. ce frumosi sunt... mai vreau.. nici nu stii cum e mai bine sa vezi promo sau sa nu vezi promo... ne inebunesc si mai e atata timp pana vineri..
oricum mi se pare ciudat Levent.. ce om isi pune trei foto pe perete cu masina... oamenii isi pun foto cu rudele ... iubitele..
anuta1971- vip
si pe mine, de mult nu am mai simtit asa , fluturii mei au luat-o raznaAdmin_dea05 a scris:v-am zis eu ca asta vorbeste cu mainile m-au apucat fiorii cum ii atinge mainileanuta1971 a scris:eu am ramas muta.. ce frumosi sunt... mai vreau.. nici nu stii cum e mai bine sa vezi promo sau sa nu vezi promo... ne inebunesc si mai e atata timp pana vineri..
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:e gelos pe murat, asta ii strica caruta sa veziAdmin_dea05 a scris:ce-o fi fost pe levent de i-a dat masina s-o conduca lui Hasret .mihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:v-am zis eu ca asta vorbeste cu mainile m-au apucat fiorii cum ii atinge mainileanuta1971 a scris:eu am ramas muta.. ce frumosi sunt... mai vreau.. nici nu stii cum e mai bine sa vezi promo sau sa nu vezi promo... ne inebunesc si mai e atata timp pana vineri..
oricum mi se pare ciudat Levent.. ce om isi pune trei foto pe perete cu masina... oamenii isi pun foto cu rudele ... iubitele..
sau il pune nersim sa ii desparta? :nh8:
mihaela99- vip
am vazut promo-ul de cel putin 10 ori.. doar doar mai observ ceva... nu se uita prea frumos Saime... ce o avea de gang?mihaela99 a scris:si pe mine, de mult nu am mai simtit asa , fluturii mei au luat-o raznaAdmin_dea05 a scris:v-am zis eu ca asta vorbeste cu mainile m-au apucat fiorii cum ii atinge mainileanuta1971 a scris:eu am ramas muta.. ce frumosi sunt... mai vreau.. nici nu stii cum e mai bine sa vezi promo sau sa nu vezi promo... ne inebunesc si mai e atata timp pana vineri..
anuta1971- vip
se transforma in ...... le va pune bete-n roata si eaanuta1971 a scris:am vazut promo-ul de cel putin 10 ori.. doar doar mai observ ceva... nu se uita prea frumos Saime... ce o avea de gang?mihaela99 a scris:si pe mine, de mult nu am mai simtit asa , fluturii mei au luat-o raznaAdmin_dea05 a scris:v-am zis eu ca asta vorbeste cu mainile m-au apucat fiorii cum ii atinge mainileanuta1971 a scris:eu am ramas muta.. ce frumosi sunt... mai vreau.. nici nu stii cum e mai bine sa vezi promo sau sa nu vezi promo... ne inebunesc si mai e atata timp pana vineri..
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:se transforma in ...... le va pune bete-n roata si eaanuta1971 a scris:am vazut promo-ul de cel putin 10 ori.. doar doar mai observ ceva... nu se uita prea frumos Saime... ce o avea de gang?mihaela99 a scris:si pe mine, de mult nu am mai simtit asa , fluturii mei au luat-o raznaAdmin_dea05 a scris:v-am zis eu ca asta vorbeste cu mainile m-au apucat fiorii cum ii atinge mainileanuta1971 a scris:eu am ramas muta.. ce frumosi sunt... mai vreau.. nici nu stii cum e mai bine sa vezi promo sau sa nu vezi promo... ne inebunesc si mai e atata timp pana vineri..
levent e pus ori de saime, ori de nersim sa-i desparta, ati obs. ca levent se uita in sus la fereastra cand se urca in masina?
mihaela99- vip
fetelor ce as vrea sa-i buseasca masina cea pretioasa
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
vivi a scris:fetelor ce as vrea sa-i buseasca masina cea pretioasa
da da si eu vreau..
anuta1971- vip
in fine, mai vedem si maine un promo? sa speram
fetelor eu ma retrag , o seara frumoasa va doresc in contunuare, maine la 5 dimi
fetelor eu ma retrag , o seara frumoasa va doresc in contunuare, maine la 5 dimi
mihaela99- vip
ati observat la sfarsitul promo-ului cu ce privire de indragostita se uita Hasret la Murat?... va spun eu il zapaceste Tuba pe Cancel... daca ea il vrea este al ei...(da doamne)
anuta1971- vip
bagam capul in nisip ca strutul dar nu credmihaela99 a scris:pissycutz a scris:narcisa a scris:
bună seara fetelor
aveam ceva treabă dar când am văzut scenariile Anuței despre sărut nu am mai rezistat să stau departe. Oricare ar fi motivul pentru care ar săruta-o mi-aș dori să țină un sfert de oră ca să mă satur și eu și să răzbune toate orele de așteptare.
Buna Bine ai venitLasa ca gasesc ei motive sa ii desparta si sa ii mai impace de cateva orimihaela99 a scris:
ce ventuza ?pai atunci s-a terminat cu filmul nostru , isi cumpara casa , trantesc doi copii , si noi? ramanem asa?
stii ca ma gandeam ce ai zis tu cu sarutul flescait , poate ne dezamageste, ce facem atunci?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
mihaela99 a scris:in fine, mai vedem si maine un promo? sa speram
hai mai Mihaela .. esti fata tanara ... teplangi ? mai stai putin...
anuta1971- vip
s-ar zgaria de nervi Levent daca ar pati ceva frumoasa lui masinavivi a scris:fetelor ce as vrea sa-i buseasca masina cea pretioasa
NOAPTE BUNA FETELOR!!!!! ma retrag si eu
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:s-ar zgaria de nervi Levent daca ar pati ceva frumoasa lui masinavivi a scris:fetelor ce as vrea sa-i buseasca masina cea pretioasa
NOAPTE BUNA FETELOR!!!!! ma retrag si eu
noapte buna
anuta1971- vip
fetelor imi cer scuze ca am disparut ca magarul in ceata ,dar am in vizita niste vecinei ...deci va doresc o seara placuta si apoi o noapte linistita si un somn pufos!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
noapte buna.. sa visezi frumos...nutzi a scris:fetelor imi cer scuze ca am disparut ca magarul in ceata ,dar am in vizita niste vecinei ...deci va doresc o seara placuta si apoi o noapte linistita si un somn pufos!
anuta1971- vip
noapte buna zanutelor care au plecat si celor care raman pe baricade , se pare ca de data aceasta turcaletii ne dau inducii cu picatura pentru a crea suspansul ,sa visati cu mainile lui cansel si sa aveti o zi buna
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
fetelor..eu ma retrag in ograda cealalta la flacaul nostru!
va doresc seara placuta,somn usor si noapte buna!
pupic
va doresc seara placuta,somn usor si noapte buna!
pupic
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Pagina 25 din 41 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41
Subiecte similare
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată