6. Gonulcelen-Inima furata
+19
michiper68
iulia1965
axxa246
tiberici
narcisa
vivi
Admin_dea05
clio 24
pissycutz
vali1cluj
iulia80
alitheea
chrisa
Hatice2J
anuta1971
Bruni-My
mihaela99
nutzi
DENISA
23 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 6. Gonulcelen-Inima furata
noapte buna fetelor care pleaca la nani , stiu eu se grabesc sa isi faca somnul de frumusete pentru petrecerea de maine , da nu va faceti iluzii ca nici noi nu ne lasam la voi cupidon :flower:
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Bruni-My a scris:fetelor mi'a facut o reala placere de a fi din nou cu voi,nu promit nimik ca mai intru pentru ca programul meu consta in programul copiilor asa ca va urez o seara placuta in continuare,noapte buna,somnik pufos ca demult nu am mai folosit cuvantul asta.
noapte bună iubita !!!!!!
iulia80 a scris:
vai de mine..imi cer scuze..credeam ca ne-am mai salutat aici pe forum..
mii de scuze.. imi pare bine de cunostinta bruni my..deci cum am mai spus..domiciliul meu e in ograda cealalta..aici vin doar in vizita pt ca urmaresc serialul..!
stiu te'am vazut ,te'am citit,si eu ma buur de cunostinta,am sa trec si pe acolo sa 'mi vad flebetea indragostit
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
[quote="alitheea"[/quote]
merhaba,
acum te-am vazut...
merhaba,
acum te-am vazut...
Hatice2J- vip
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57
Hatice2J a scris:DENISA a scris:Bruni-My a scris:
n'am renuntat eu cand am vazut ce are langa el dar acum cand am vechime.ma mai supara el dar nu'l schimb pe nimik din lume cupidon eye asa am ochii cat cepele
ai grijă cu ochii , mie deaja mi-au ieşit din orbite , uite ce ochelari arătoşi am
ups...chiar ca esti vip...
ti-a placut Tuba aseara?
am cam ramas in urma cu tot.mai vb maine te pup.
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
of , of , of scumpa mica sa te faci bine repede , acum semeni putin cu cansel?iulia80 a scris:alithee adraga..am facut o conjunctivita..activez doar cu un ochi...si am iesit si nitel cu nepotul in parc..m-am vazut si cu prietenul ca ot imi scoate ochii ca stau la calc..na caa mi-a ajuns calc!
alitheea- vip
Bruni-My a scris:fetelor mi'a facut o reala placere de a fi din nou cu voi,nu promit nimik ca mai intru pentru ca programul meu consta in programul copiilor asa ca va urez o seara placuta in continuare,noapte buna,somnik pufos ca demult nu am mai folosit cuvantul asta.
iyi gecelar canim,tatli ruyalar...
ma bucur mult ca ne-am intalnit
Hatice2J- vip
fetelor va spun noapte buna si sa stiti ca a fost o reala placere sa va am azi langa mine ...prietene vechi si noi ...sper din tot sufletul ca de acum ,in limita timpului sa ne intalnim aici sa punem tara la cale ...va pup si va doresc numai bine...
regret ca maine seara nu voi fi cu voi ,dar pe la 2-3 noaptea tot voi intra sa vad filmul ...deci va doresc de azi vizionare placuta ...!
regret ca maine seara nu voi fi cu voi ,dar pe la 2-3 noaptea tot voi intra sa vad filmul ...deci va doresc de azi vizionare placuta ...!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
da, chiar foarte mult .Hatice2J a scris:
ups...chiar ca esti vip...
ti-a placut Tuba aseara?
Denisa te-au recrutat in trupele de gherila?DENISA a scris:nutzi a scris:
ptiuuu,Denisa ,tu esti draga dupa ochelarii aia ? ce luc draga ,sa nu te mai cunosc...ai sa te imbogatesti
eu sunt , dar lucrez sub acoperire .
alitheea- vip
noapte buna fetelor..celor care se duc la nani...
din pacate si ochiul meu isi cere picaturile..asa ca va doresc noapte buna si somnic cat mai usor..
sper sa ne putem ceti maine seara....
pt alitheea...nu prea seaman..el are nitica ptoza palpebrala....dar dea a zis ca il iubi asa cand face din ochi..si nu am mai intervenit pe langa colegul de la chir plastica..la mine e doar rosu..si ma inteapa....
din pacate si ochiul meu isi cere picaturile..asa ca va doresc noapte buna si somnic cat mai usor..
pt alitheea...nu prea seaman..el are nitica ptoza palpebrala....dar dea a zis ca il iubi asa cand face din ochi..si nu am mai intervenit pe langa colegul de la chir plastica..la mine e doar rosu..si ma inteapa....
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
noapte buna si te asteptam cu dragBruni-My a scris:fetelor mi'a facut o reala placere de a fi din nou cu voi,nu promit nimik ca mai intru pentru ca programul meu consta in programul copiilor asa ca va urez o seara placuta in continuare,noapte buna,somnik pufos ca demult nu am mai folosit cuvantul asta.
alitheea- vip
nutzi a scris:fetelor va spun noapte buna si sa stiti ca a fost o reala placere sa va am azi langa mine ...prietene vechi si noi ...sper din tot sufletul ca de acum ,in limita timpului sa ne intalnim aici sa punem tara la cale ...va pup si va doresc numai bine...
noapte buna,sper sa ne mai intalnim...
Hatice2J- vip
atunci treci la odihna si maine sa fii ca noua, te imbratisez cu dragiulia80 a scris:noapte buna fetelor..celor care se duc la nani...
alitheea- vip
Hatice2J a scris:[quote="alitheea"
merhaba,
acum te-am vazut... [/quote]nu ne-am vazutr din vara , dar e bine , inca putin si e vara din nou
alitheea- vip
[quote="alitheea"]
merhaba,
acum te-am vazut,de fapt putin mai devreme,dar n-am trimis mesajul cum trebuie...mi-am pierdut antrenamentul
iulia80 a scris:
merhaba,
acum te-am vazut,de fapt putin mai devreme,dar n-am trimis mesajul cum trebuie...mi-am pierdut antrenamentul
Hatice2J- vip
nu ne-am vazutr din vara , dar e bine , inca putin si e vara din nou [/quote]alitheea a scris:Hatice2J a scris:[quote="alitheea"
merhaba,
acum te-am vazut...
da,inainte de a pleca in concediu am vorbit ultima oara...
si eu ma bucur mult sa te vad si inca atat de activa...
Hatice2J- vip
[quote="Hatice2J"]
nu-i nimic si eu mai invat , altele le mai nimeresc dar pana la urma le scoatem la capatalitheea a scris:iulia80 a scris:
merhaba,
alitheea- vip
ma retrag si eu,noapte buna tuturor...
Hatice2J- vip
Hatice2J a scris:nu ne-am vazutr din vara , dar e bine , inca putin si e vara din noualitheea a scris:Hatice2J a scris:[quote="alitheea"
merhaba,
acum te-am vazut...
da,inainte de a pleca in concediu am vorbit ultima oara...
si eu ma bucur mult sa te vad si inca atat de activa... [/quote]
da , am gasit aici un nucleu de fete sincere si sufletiste si nu nma mai desprind de ele , ma bucur tare mult ca ai venit
alitheea- vip
noapte buna si te asteptam sa vedem impreuna episodul de maineHatice2J a scris:ma retrag si eu,noapte buna tuturor...
sa ai o zi buna
alitheea- vip
[quote="alitheea"]
ai dreptate,si pe mine m-au cucerit inca din primele mele zile de pe port...
si eu ma bucur enorm ca v-am intalnit,mi-ati facut seara mai frumoasa...
Hatice2J a scris:
da , am gasit aici un nucleu de fete sincere si sufletiste si nu nma mai desprind de ele , ma bucur tare mult ca ai venit
Hatice2J- vip
[quote="Hatice2J"]
:flower:alitheea a scris:Hatice2J a scris:
alitheea- vip
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată