6. Gonulcelen-Inima furata
+19
michiper68
iulia1965
axxa246
tiberici
narcisa
vivi
Admin_dea05
clio 24
pissycutz
vali1cluj
iulia80
alitheea
chrisa
Hatice2J
anuta1971
Bruni-My
mihaela99
nutzi
DENISA
23 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 6. Gonulcelen-Inima furata
iulia80 a scris:
bun draga alitheea..deci ce razboaie ati mai purtat?
madam ce faci ???? ai văzut că astăzi iar mi-am scos armamentul din dotare ??????
iulia80 a scris:buna seara fetelor..am intrat sa va salut si aici!
ce mai faceti? subiecte noi fetelor? poze noi? fete noi? ceva ceva?
buna iuli..
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
cu un ochi..dar inca vad bine!DENISA a scris:iulia80 a scris:
bun draga alitheea..deci ce razboaie ati mai purtat?
madam ce faci ???? ai văzut că astăzi iar mi-am scos armamentul din dotare ??????
anuta bine te-am gasit..si tu ti-ai schimbat fata..!fetelor..daca lipsesc o zi..aici e o adevarat revolutie..nu mai stiu cine..ce si cum...!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Joi 29 Apr 2010, 11:38 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
mihaela99 a scris:fetele eu ma retrag iavas, iavas,
discutii placute in continuare, noapte buna
iyi gecelar
Hatice2J- vip
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57
mihaela99 a scris:Hatice2J a scris:mihaela99 a scris:Hatice2J a scris:nutzi a scris:
buna HATY DRAGA...DOAMNE CE NE-AM ADUNAT AZI... CE MA BUCUR ...SA FITI SANATOASE TOATE CU MIC CU MARE SI SA FIM PE AICI MULTI ANI DE ACUM INCOLO...DOAMNE CE BUCURIE AM AVUT AZI SA VAD ATATEA FETE DRAGI MIE LA UN LOC..
marturisesc ca am avut emotii sa intru,am lipsit atat de mult si...mi-era rusine,dar vazandu-va prezente,am indraznit...
mi-a fost tare dor de voi
hati, iti place gonulcelen? cupidon
da,pot sa spun ca e primul film la care ma uit dupa Asi...dar eu fac parte din categoria celor care iubesc doar o singura data(M.Y.)
si eu l-am iubit pe , , dar din pacate , n-a fost sa fie n oapte buna
noapte buna
anuta1971- vip
Bruni-My a scris:nutzi a scris:DENISA a scris:Bruni-My a scris:
eu deni nu te supi dar raman la al meu MYca nu stiu cat ma poate privi asta dar la muratel cu un ceai de crusinel il dau gata.
ptr dumnealui ne duelăm acilea
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/ask-ve-ceza-f13/6ask-ve-cezadragoste-si-pedeapsa-t121-30.htm
Deni las-o sa se dueleze si cu noi pt Canselito ...sau pt Cobra,sau cihan cupidon ce zici ramai Bruni ? eu ti-am aratat ispitele ,tu hotarasti
aoleu soro ,dar materialista esti...parca eu eram contabilul...scuzati...tu erai patroana...deci ai tot dreptul...lasa ca eu il iau pe Burham ,este un tip boem ,n-are stare ca si mine ...deci am vioara si scripcaru meu...sac,sac
cred ca l'as alege pe cobra fac bani cu el
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
anuta1971 a scris:iulia80 a scris:buna seara fetelor..am intrat sa va salut si aici!
buna iuli..
merhaba...
Hatice2J- vip
noapte buna si vise frumoase va doresc
anuta1971- vip
pai nu chiar batalii , asa doar am pregatit ternul , stii tu linistea dinainte de...serial , daaaaaa mai sunt 22 de oreiulia80 a scris:bun draga alitheea..deci ce razboaie ati mai purtat?alitheea a scris:bine ai venit , imi era dor de tineiulia80 a scris:buna seara fetelor..am intrat sa va salut si aici!
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
luaţi şi exersaţi poate faceţi o formaţie cu domn profesor . Noi cu Yasemina nu putem face decât sloiuri de gheaţă că doar vine vara .
DENISA a scris:nutzi a scris:
Deni las-o sa se dueleze si cu noi pt Canselito ...sau pt Cobra,sau cihan cupidon ce zici ramai Bruni ? eu ti-am aratat ispitele ,tu hotarasti
o las , poate oboseşte şi renunţă la Murat Y.
n'am renuntat eu cand am vazut ce are langa el dar acum cand am vechime.ma mai supara el dar nu'l schimb pe nimik din lume cupidon eye asa am ochii cat cepele
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
imi pare bine de cunostinta draga hatice...sunt destul de linistita..denisa poate sa confirme..activez mai mult in ograda cealalta...aici sunt pe lista de asteptare..deci putem fi prietene!Hatice2J a scris:anuta1971 a scris:iulia80 a scris:buna seara fetelor..am intrat sa va salut si aici!
buna iuli..
merhaba...
iulia80- vip
vai de mine..anuta dar gata pleci..anuta1971 a scris:noapte buna si vise frumoase va doresc
nopate buna draga mea..
somn usor..
iulia80- vip
buna Iuliana draga...uiye incerc fetele cu noi ispite ,poate poate raman cu Canselito...
nutzi- vip
pe unde umbli soro , ca nu te-am vazut , ce faci chiulesti?anuta1971 a scris:iulia80 a scris:buna seara fetelor..am intrat sa va salut si aici!
buna iuli..
macar eu am fost motivata ca a trebuit sa fac conversatie cu soacra care e in vizita
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
iulia80 a scris:imi pare bine de cunostinta draga hatice...sunt destul de linistita..denisa poate sa confirme..activez mai mult in ograda cealalta...aici sunt pe lista de asteptare..deci putem fi prietene!Hatice2J a scris:anuta1971 a scris:iulia80 a scris:buna seara fetelor..am intrat sa va salut si aici!
buna iuli..
merhaba...
a dar cu mine nu vrei sa faci cunostinta????
Bruni-My- membru senior
Bruni-My a scris:
n'am renuntat eu cand am vazut ce are langa el dar acum cand am vechime.ma mai supara el dar nu'l schimb pe nimik din lume cupidon eye asa am ochii cat cepele
ai grijă cu ochii , mie deaja mi-au ieşit din orbite , uite ce ochelari arătoşi am
anuta1971 a scris:noapte buna si vise frumoase va doresc
gata la nanita???nb si multi
Bruni-My- membru senior
DENISA a scris:
ai grijă cu ochii , mie deaja mi-au ieşit din orbite , uite ce ochelari arătoşi am
Bruni-My- membru senior
vai de mine..imi cer scuze..credeam ca ne-am mai salutat aici pe forum..Bruni-My a scris:a dar cu mine nu vrei sa faci cunostinta????iulia80 a scris:imi pare bine de cunostinta draga hatice...sunt destul de linistita..denisa poate sa confirme..activez mai mult in ograda cealalta...aici sunt pe lista de asteptare..deci putem fi prietene!Hatice2J a scris:anuta1971 a scris:iulia80 a scris:buna seara fetelor..am intrat sa va salut si aici!
buna iuli..
merhaba...
mii de scuze.. imi pare bine de cunostinta bruni my..deci cum am mai spus..domiciliul meu e in ograda cealalta..aici vin doar in vizita pt ca urmaresc serialul..!
iulia80- vip
ptiuuu,Denisa ,tu esti draga dupa ochelarii aia ? ce luc draga ,sa nu te mai cunosc...ai sa te imbogatestiDENISA a scris:Bruni-My a scris:
nutzi- vip
DENISA a scris:Bruni-My a scris:
ups...chiar ca esti vip...
ti-a placut Tuba aseara?
Hatice2J- vip
alithee adraga..am facut o conjunctivita..activez doar cu un ochi...si am iesit si nitel cu nepotul in parc..m-am vazut si cu prietenul ca ot imi scoate ochii ca stau la calc..na caa mi-a ajuns calc!
iulia80- vip
nutzi a scris:
ptiuuu,Denisa ,tu esti draga dupa ochelarii aia ? ce luc draga ,sa nu te mai cunosc...ai sa te imbogatesti
eu sunt , dar lucrez sub acoperire .
fetelor mi'a facut o reala placere de a fi din nou cu voi,nu promit nimik ca mai intru pentru ca programul meu consta in programul copiilor asa ca va urez o seara placuta in continuare,noapte buna,somnik pufos ca demult nu am mai folosit cuvantul asta.
Bruni-My- membru senior
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată