6. Gonulcelen-Inima furata
+19
michiper68
iulia1965
axxa246
tiberici
narcisa
vivi
Admin_dea05
clio 24
pissycutz
vali1cluj
iulia80
alitheea
chrisa
Hatice2J
anuta1971
Bruni-My
mihaela99
nutzi
DENISA
23 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 6. Gonulcelen-Inima furata
mi se pare mie sau saime incepe sa isi scoata gherutele?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:mi se pare mie sau saime incepe sa isi scoata gherutele?
nu ştiu cât de tare vor zgâria dar am senzaţia că îmi vor sparge timpanele cu ţipetele lor .
Hasret tells murat after the concert she wants to canoo. and he says why.she says apparently its a good breathing exercise.
and then she says I want to play the piano. and he says why? she says I want to learn it.. then he says you have changed a lot.. (but at the moment he likes it.. ) and she says yes..
hasret is taking back the cd.
**
nesrin thinks the neighborhood is great they are different. berrin think murat is right o have hasret on stage. she says she does not want to be on that stage anymore. she is already famous.. so someone who is not heard of would be better on stage.
**
murat teaches hasret piano (her dress and shoes are gorgeous)..
he cannot stop looking at her. he shows her the entrance to fur elise.
**
gülnaz and cobra talk. cobra says he is like this and he told her he will make her upset. and gülnaz cried saying no one can upset me.. but she was crying..
Now Murat is playing and hasret cannot stop looking at him.
Murat takes out the paper plane when hasret leaves.. and he is about to fly it.. when he sees the box belonging to selin. so he takes out the cd and starts watching it.
and funny enough.. it starts from the point where hasret has left off.. and everything hasret watched was perfect.. but this part selin gives him a birthday present. levent is filimng the cd. and murat says how can I thank you. its lovely. and she says thank me by saying you love me.. and murat does not say I love you. and selin says see he never told me he loves me...
Murat takes hasret rowing.. and she has such a beautiful orange coat on..
Hasret and Murat are rowing and she looks gorgeous with her grey blouse. and she learns to row..
Hasret says even though I did not know how to swim and it was my first time I was good. and he said and what about swimming.. and she said you have to teach me that too.. :geb
hasret meets her sister and they buy a clock for murat as a present.
gülnaz tells about cobra.. and they chat..
nesrin buys a dress for hasret to wear.. and it is the same exact dress selin was wearing on Murat's last birthday :ahg :ahg what a bitch. she wants to traumatize her own son :sopa :sopa
AND SAÝME's brother called and said why did we pay money to the sponsor? and SAIME SAID I HAVE TO DO THIS FOR MY DAUGHTER
Nesrin brings the dress.. and she sucks up to Hasret.. and says I liked your frizzy hair more.. so she will change her hair too
MURAT LOOKS GORGEOUS in his suit.
everyone from the neighborhood go to Murat's house.. blink blink (did nesrin or murat invite them there?? thinking )
hasret has worn the dress and is tying her hair like selin has
anyway we all know now that NESRIN is the one who gave the dress to hasret and when Murat learns this this time he will be REALLLYYY CROSS with her mother. even if he learns it at the end of next episode. I am now sure he will somehow learn this..
but is Murat going to be cross in front of everyone and her family now
I hope murat is upset. he leaves the room locks himself in his own room etc. but does not get angry to hasret .. so Nesrin will realize what sort of a bitch she has been..
hasret is not at fault. she was not copying selin. she was just trying to learn more like her.. but his bitch mother did all this on purpose.
Murat comes down the stairs sees selin instead of hasret smiling at him.. and then realizes it is hasret after all.. but he does not speak.. and it ends there.
fetelor să înţeleg că va plăcut sau nu acest episod??? cine va păpat limba ???
pai ne-a placut da ma asteptam la ceva mai deDENISA a scris: fetelor să înţeleg că va plăcut sau nu acest episod??? cine va păpat limba ???
alitheea- vip
Da, frumos episod (in special privirile lor din celula).....Multumim Denisa!! Noapte buna.DENISA a scris: fetelor să înţeleg că va plăcut sau nu acest episod??? cine va păpat limba ???
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
cred ca episodul care urmeaza ne va da ceea-ce am asteptat azi
alitheea- vip
alitheea a scris:pai ne-a placut da ma asteptam la ceva mai de
Şi eu mă aşteptam la altceva , m-am chinuit şi mi-am pregătit şi ţinuta de gală.
am cam ramas cu ochii in soare cum se zice , nu sunt dezamagita dar am avut alte asteptariDENISA a scris:alitheea a scris:pai ne-a placut da ma asteptam la ceva mai de
Şi eu mă aşteptam la altceva , m-am chinuit şi mi-am pregătit şi ţinuta de gală.
alitheea- vip
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Vin 30 Apr 2010, 11:38 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Adica un pupic ceva......alitheea a scris:cred ca episodul care urmeaza ne va da ceea-ce am asteptat azi
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
nu , mai multe emotii , trairi si chiar fluturasitiberici a scris:Adica un pupic ceva......alitheea a scris:cred ca episodul care urmeaza ne va da ceea-ce am asteptat azi
alitheea- vip
Mulțumim mult Denisa pentru episod
Mie mi-a plăcut și cum nu așteptam nici un sărut în episodul ăsta nu am fost dezamăgită.
Mie mi-a plăcut și cum nu așteptam nici un sărut în episodul ăsta nu am fost dezamăgită.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
eu cred că e prea devreme să vedem un sărut , nu sunt atât de darnici turcaleţii ...
Denisa , multumim pentru tot , esti o scumpa ca intotdeauna
alitheea- vip
daca stam bine sa ne gandim dupa cum vrem noi sa se petreaca lucrurile cred ca s-ar termina prea repede si nu asta vrem , asa ca putem sa mai avem putina rabdare ca se vor mai intampla multe si in final tot impreuna vor ramaneDENISA a scris:narcisa a scris:
eu cred că e prea devreme să vedem un sărut , nu sunt atât de darnici turcaleţii ...
alitheea- vip
DENISA a scris:narcisa a scris:
și eu cred la fel dar scenele din arest au făcut cât zece săruturi la un loc
narcisa- vip
oare unde sunt fetele?
erau tare viteze de dimineata
erau tare viteze de dimineata
alitheea- vip
alitheea a scris:daca stam bine sa ne gandim dupa cum vrem noi sa se petreaca lucrurile cred ca s-ar termina prea repede si nu asta vrem , asa ca putem sa mai avem putina rabdare ca se vor mai intampla multe si in final tot impreuna vor ramane
Eu sper să aibă un final fericit , am văzut că turcilor le cam plac finalurile tragice .
da ai dreptate dar si scena de la pian mi-a placutnarcisa a scris:DENISA a scris:narcisa a scris:
și eu cred la fel dar scenele din arest au făcut cât zece săruturi la un loc
alitheea- vip
același lucru îmi doresc și eu să rămână împreună, sper ca scenariștii să-și dorească și ei lucrul ăsta. După Dudaktan Kalbe nu aș mai suporta să văd un film cu final trist.
narcisa- vip
la asta ma gandeam si eu dar nu am spus cu voce tare , sper sa nu fie asa , havin mi-a placut tare mult dar finalul m-a dezamagit profund , nu cred ca va fi cazul aici deoarece are un iz comic in generalDENISA a scris:alitheea a scris:daca stam bine sa ne gandim dupa cum vrem noi sa se petreaca lucrurile cred ca s-ar termina prea repede si nu asta vrem , asa ca putem sa mai avem putina rabdare ca se vor mai intampla multe si in final tot impreuna vor ramane
Eu sper să aibă un final fericit , am văzut că turcilor le cam plac finalurile tragice .
alitheea- vip
alitheea a scris:
la asta ma gandeam si eu dar nu am spus cu voce tare , sper sa nu fie asa , havin mi-a placut tare mult dar finalul m-a dezamagit profund , nu cred ca va fi cazul aici deoarece are un iz comic in general
nu mă mai miră nimic la ei , acum depinde de bugetul producţiei , sper să nu avem parte de un final brusc, să fie o fugăreală în ultimul episod .
cred ca depinde si de ratingul pe care il are filmul si din cate stiu e in crestere , iar tuba il ridica acolo unde ii este locul , dar vorba ta , te poti astepta de la turcaleti la oriceDENISA a scris:alitheea a scris:
la asta ma gandeam si eu dar nu am spus cu voce tare , sper sa nu fie asa , havin mi-a placut tare mult dar finalul m-a dezamagit profund , nu cred ca va fi cazul aici deoarece are un iz comic in general
nu mă mai miră nimic la ei , acum depinde de bugetul producţiei , sper să nu avem parte de un final brusc, să fie o fugăreală în ultimul episod .
alitheea- vip
someone must have bought mUrat a shirt. maybe cihan or levent or someone.. and it is so not his style. but murat has worn it it has small white flower prints on black or something..
there is a red carnation in Hasret's room. she smells it..
bekir and kadriye have come to visit hasret and nesrin and ethem are sitting there too..
hasret and levent are outside in the garden sitting on two chaise-longues. murat looks from the window down to the garden.. speaking on his mobile.
pe domn profesor îl cam ia somnul
there is a red carnation in Hasret's room. she smells it..
bekir and kadriye have come to visit hasret and nesrin and ethem are sitting there too..
hasret and levent are outside in the garden sitting on two chaise-longues. murat looks from the window down to the garden.. speaking on his mobile.
pe domn profesor îl cam ia somnul
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata