8. Gonulcelen-Inimă furată
+15
vivi
tiberici
elena50
narcisa
clio 24
iulia1965
nutzi
pissycutz
vali1cluj
florina1989
DENISA
iulia80
alitheea
anuta1971
mihaela99
19 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 8. Gonulcelen-Inimă furată
Buna
Uite ma tot perind pe afara, caci e prea frumos sa stau in casa mai ales cand film yok promo yok
Uite ma tot perind pe afara, caci e prea frumos sa stau in casa mai ales cand film yok promo yok
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
aha.. nu esti la serviciu.. ce-ti pasa de noi truditorii de rand
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Ba da ... sunt pe baricade doar ca in ultimele zile am fost mai mult in afara biroului si nici cand am ajuns acasa nu am stat prea mult, am iesit sa ma plimb indragostit
pissycutz- vip
plimbareata fata... .. tu intelegi ceva de aici?
http://magazin.milliyet.com.tr/aktorlerden-sette-gonulkiran-kavga/magazin/haberdetay/12.05.2010/1236668/default.htm
http://magazin.milliyet.com.tr/aktorlerden-sette-gonulkiran-kavga/magazin/haberdetay/12.05.2010/1236668/default.htm
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:plimbareata fata... .. tu intelegi ceva de aici?
Dupa o traducere cu google inteleg ca tatal lui Hasret din serial, a vrut sa paraseasca filmul dar s-a razgandit.
Dar google este uneori inselator s-ar putea sa fi inteles total aiurea
pissycutz- vip
asa am inteles si eu.. oare sa aiba probleme..pissycutz a scris:anuta1971 a scris:plimbareata fata... .. tu intelegi ceva de aici?
Dupa o traducere cu google inteleg ca tatal lui Hasret din serial, a vrut sa paraseasca filmul dar s-a razgandit.
Dar google este uneori inselator s-ar putea sa fi inteles total aiurea
anuta1971- vip
Poate ca stirea nu este adevarata ... sau poate nu am inteles noi bine
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Buna dimineata
Am venit si eu.
Sa aveti o zi buna!
buna dimineata pissycutz
ce faci? esti bine?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
da la ce traduceri face google...pissycutz a scris:Poate ca stirea nu este adevarata ... sau poate nu am inteles noi bine
anuta1971- vip
buna dimineata porumbitele mele! ce faceti, pe cine barfiti...inca nu am apucat sa citesc din urma ,dar iavas iavas reusesc eu..am un somn de 10 coti ,de aceea aduc si o cafea cu mine..pt toata suita
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
mihaela99 a scris:
buna dimineata pissycutz
ce faci? esti bine?
Sunt bine, bantui pe afara. Tu ce faci?
pissycutz- vip
Buna Nutzi
Bine ai venit!!! Multumim pentru cafeluta
Bine ai venit!!! Multumim pentru cafeluta
pissycutz- vip
[quote="nutzi"]buna dimineata porumbitele mele! ce faceti, pe cine barfiti...inca nu am apucat sa citesc din urma ,dar iavas iavas reusesc eu..am un somn de 10 coti ,de aceea aduc si o cafea cu mine..pt toata suita
buna nutzi .. bine ai venit...
buna nutzi .. bine ai venit...
anuta1971- vip
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
buna dimineata pissycutz
ce faci? esti bine?
Sunt bine, bantui pe afara. Tu ce faci?
bantui pe huni dupa vesti dar nu gasesc nimic
mihaela99- vip
nutzi a scris:buna dimineata porumbitele mele! ce faceti, pe cine barfiti...inca nu am apucat sa citesc din urma ,dar iavas iavas reusesc eu..am un somn de 10 coti ,de aceea aduc si o cafea cu mine..pt toata suita
[quote] buna nutzi bine ai venit multam de cafea
mihaela99- vip
Fetelor eu ies ... drumurile ma cheama Revin mai tarziu sper sa va mai gasesc
pissycutz- vip
la revedere plimbareat-o uite traducerea in engleza a articolului de mai devremepissycutz a scris:Fetelor eu ies ... drumurile ma cheama Revin mai tarziu sper sa va mai gasesc
hmm, i didn't see it before... Ünal Silver was angry at Cansel because he came late to the shots... Cansel didn't understand why Ünal is angry and that made Ünal more angry and walked towards him...
At first Ünal wanted to leave the series, but then he changed his mind...
anuta1971- vip
pissycutz a scris:Fetelor eu ies ... drumurile ma cheama Revin mai tarziu sper sa va mai gasesc
o zi buna pissy
mihaela99- vip
MIHAELA CE FACI?..... uite aici
http://bedavaseyret.net/medya-krali-9-mayis-izle-hd-izle-kisim-5.html
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:MIHAELA CE FACI?..... uite aici
sunt aici
am vazut faza cu balconul, intradevar i s-a luminat fata lui cancel cand a vazut-o pe tuba super
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:MIHAELA CE FACI?..... uite aici
sunt aici
am vazut faza cu balconul, intradevar i s-a luminat fata lui cancel cand a vazut-o pe tuba super
la inceput era atat de jenat.. ii era teama sa se uite.. sa nu i se citeasca pe fata sentimentele (cred) din ce am vazut.. eu cred ca cel putin din partea lui sentimente exista
anuta1971- vip
si eu am ob. ca ii era jena, dar pana la urma nu a rezistat si s-a uitat, dar l-a tradat zambetul care si in serial il afiseaza zic eu, , mie imi este frica sa ma gandesc ca si in realitate ar simti ceva pentru ea, daca nu este asa ce ne facem? iar o luam de la cap cum am facut cu yildirim? mai bine nu , lasa sa decida timpul ce zici? cupidon
sa zicem ca el simte ceva pentru ea, dar ea o simti ceva pentru el? cupidon
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:si eu am ob. ca ii era jena, dar pana la urma nu a rezistat si s-a uitat, dar l-a tradat zambetul care si in serial il afiseaza zic eu, , mie imi este frica sa ma gandesc ca si in realitate ar simti ceva pentru ea, daca nu este asa ce ne facem? iar o luam de la cap cum am facut cu yildirim? mai bine nu , lasa sa decida timpul ce zici? cupidon
putem sa visam… eu vreau sa visez.. partea rea este ca in cazul lui Murat multe fete au sarit si au ponegrit-o pe Burci.. este sotia lui si-a ales-o si eu cred ca o iubeste.. aici este alt caz.. amandoi sunt necasatoriti si daca vor pot sa fie impreuna
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:si eu am ob. ca ii era jena, dar pana la urma nu a rezistat si s-a uitat, dar l-a tradat zambetul care si in serial il afiseaza zic eu, , mie imi este frica sa ma gandesc ca si in realitate ar simti ceva pentru ea, daca nu este asa ce ne facem? iar o luam de la cap cum am facut cu yildirim? mai bine nu , lasa sa decida timpul ce zici? cupidon
putem sa visam… eu vreau sa visez.. partea rea este ca in cazul lui Murat multe fete au sarit si au ponegrit-o pe Burci.. este sotia lui si-a ales-o si eu cred ca o iubeste.. aici este alt caz.. amandoi sunt necasatoriti si daca vor pot sa fie impreuna
da dar vezi tu tuba este deocadata cu sami, daca intradevar il iubeste? :nh8: , atunci noi visam cai verzi
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:si eu am ob. ca ii era jena, dar pana la urma nu a rezistat si s-a uitat, dar l-a tradat zambetul care si in serial il afiseaza zic eu, , mie imi este frica sa ma gandesc ca si in realitate ar simti ceva pentru ea, daca nu este asa ce ne facem? iar o luam de la cap cum am facut cu yildirim? mai bine nu , lasa sa decida timpul ce zici? cupidon
da dar vezi tu tuba este deocadata cu sami, daca intradevar il iubeste? :nh8: , atunci noi visam cai verzi
ufff nici nu stiu ce vrea fata asta... oare il iubeste pe Sami?.... daca il iubeste asta e alegerea ei... dar avand in vedere declaratia lui Sami ca o sa se casatoreasca cand o sa mai creasca copilul (mi se pare cusut cu ata alba) astept o surpriza placuta..
anuta1971- vip
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata