17.Gonulcelen-Inima furata
+13
nutzi
iulianagl
lulu
narcisa
vivi
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
DENISA
elena
anuta1971
alitheea
mihaela99
17 participanți
Pagina 25 din 44
Pagina 25 din 44 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
Re: 17.Gonulcelen-Inima furata
BUNA ZIUA AXXAaxxa246 a scris:buna dimineata... pe la pranz!
sa aveti o zi cu spor si racoare, frumoaselor!
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
DA ESTE MAI DISCRET SI ESTE SI FRUMOS MI A FACUT O SURPRIZA ACUM MAI AM O SINGURA DORINTA SA MA INVETE CUM SA MI PUN PE AVATAR DECIT PRENUMELE CA PARCA SUNT LA GRADINITA TOATE AVETI UN NUME EU AM DOUA O SA INTREB SA VAD CUM POT SA MI LAS NUMAI PRENUMELEaxxa246 a scris:ti-ai schimbat avatarul pana la urma?
am vazut ca a venit Deea....
elena- vip
uite chiar acum am mai tradus o parte...gand la gand cu bucurie ..sper sa-l termin mai repede am vazut ca subtitrare nu mai este multa ca in prima parte a filmului....lica54 a scris:dea 05 ai mai tradus ceva la filmul lui Cansel 120 multumesc
https://www.youtube.com/watch?v=4IGp4dmkgLM
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 21 Iul 2010, 11:17 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna fetelor!!!!O zi frumoasa..din pacate nu pot sa va mai tin companie, mi s-a pupazat vazul de la subtitrare ..ne vedem mai tarziu
Iubita dar asa te-ai inregistrat la inceput pe forum ..poti sa-l schimbi sau sa ti-l schimb )dar apoi trebuie sa nu-ti uiti numele cand te loghezi aici pe forumelenavacu a scris:DA ESTE MAI DISCRET SI ESTE SI FRUMOS MI A FACUT O SURPRIZA ACUM MAI AM O SINGURA DORINTA SA MA INVETE CUM SA MI PUN PE AVATAR DECIT PRENUMELE CA PARCA SUNT LA GRADINITA TOATE AVETI UN NUME EU AM DOUA O SA INTREB SA VAD CUM POT SA MI LAS NUMAI PRENUMELEaxxa246 a scris:ti-ai schimbat avatarul pana la urma?
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 21 Iul 2010, 11:15 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!!!!O zi frumoasa..din pacate nu pot sa va mai tin companie, mi s-a pupazat vazul de la subtitrare ..ne vedem mai tarziu
elena- vip
am venit dar din pacate si plecaxxa246 a scris:ti-ai schimbat avatarul pana la urma?
Admin_dea05- Admin
BINEINTELES CA NU O SA L UIT ESTE CHIAR NUMELE MEUAdmin_dea05 a scris:Buna fetelor!!!!O zi frumoasa..din pacate nu pot sa va mai tin companie, mi s-a pupazat vazul de la subtitrare ..ne vedem mai tarziuIubita dar asa te-ai inregistrat la inceput pe forum ..poti sa-l schimbi sau sa ti-l schimb )dar apoi trebuie sa nu-ti uiti numele cand te loghezi aici pe forumelenavacu a scris:DA ESTE MAI DISCRET SI ESTE SI FRUMOS MI A FACUT O SURPRIZA ACUM MAI AM O SINGURA DORINTA SA MA INVETE CUM SA MI PUN PE AVATAR DECIT PRENUMELE CA PARCA SUNT LA GRADINITA TOATE AVETI UN NUME EU AM DOUA O SA INTREB SA VAD CUM POT SA MI LAS NUMAI PRENUMELEaxxa246 a scris:ti-ai schimbat avatarul pana la urma?
elena- vip
pai nu il vei mai pune pe acela ci pe cel care il vei schimbaelenavacu a scris:BINEINTELES CA NU O SA L UIT ESTE CHIAR NUMELE MEUAdmin_dea05 a scris:Buna fetelor!!!!O zi frumoasa..din pacate nu pot sa va mai tin companie, mi s-a pupazat vazul de la subtitrare ..ne vedem mai tarziuIubita dar asa te-ai inregistrat la inceput pe forum ..poti sa-l schimbi sau sa ti-l schimb )dar apoi trebuie sa nu-ti uiti numele cand te loghezi aici pe forumelenavacu a scris:DA ESTE MAI DISCRET SI ESTE SI FRUMOS MI A FACUT O SURPRIZA ACUM MAI AM O SINGURA DORINTA SA MA INVETE CUM SA MI PUN PE AVATAR DECIT PRENUMELE CA PARCA SUNT LA GRADINITA TOATE AVETI UN NUME EU AM DOUA O SA INTREB SA VAD CUM POT SA MI LAS NUMAI PRENUMELEaxxa246 a scris:ti-ai schimbat avatarul pana la urma?
Admin_dea05- Admin
PAI VREAU SA MI RAMINA DECIT PRENUMELE ATITAdmin_dea05 a scris:pai nu il vei mai pune pe acela ci pe cel care il vei schimbaelenavacu a scris:BINEINTELES CA NU O SA L UIT ESTE CHIAR NUMELE MEUAdmin_dea05 a scris:Buna fetelor!!!!O zi frumoasa..din pacate nu pot sa va mai tin companie, mi s-a pupazat vazul de la subtitrare ..ne vedem mai tarziuIubita dar asa te-ai inregistrat la inceput pe forum ..poti sa-l schimbi sau sa ti-l schimb )dar apoi trebuie sa nu-ti uiti numele cand te loghezi aici pe forumelenavacu a scris:DA ESTE MAI DISCRET SI ESTE SI FRUMOS MI A FACUT O SURPRIZA ACUM MAI AM O SINGURA DORINTA SA MA INVETE CUM SA MI PUN PE AVATAR DECIT PRENUMELE CA PARCA SUNT LA GRADINITA TOATE AVETI UN NUME EU AM DOUA O SA INTREB SA VAD CUM POT SA MI LAS NUMAI PRENUMELEaxxa246 a scris:ti-ai schimbat avatarul pana la urma?
elena- vip
CU ACEEASI POZA
elena- vip
nu are treaba poza cu numele tauelenavacu a scris: CU ACEEASI POZA
Admin_dea05- Admin
CIND TU AI TIMP POATE MA AJUTI SI CU ASTA ITI RAMIN RECUNOSCATOARE PE VECIAdmin_dea05 a scris:nu are treaba poza cu numele tauelenavacu a scris: CU ACEEASI POZA
elena- vip
pai cu ce nume vrei sa ramai?(ai grija ca tot cu el trebuie sa te si loghezi)elenavacu a scris:CIND TU AI TIMP POATE MA AJUTI SI CU ASTA ITI RAMIN RECUNOSCATOARE PE VECIAdmin_dea05 a scris:nu are treaba poza cu numele tauelenavacu a scris: CU ACEEASI POZA
Admin_dea05- Admin
elena ca asa ma cheama asa imi zice toata lumeaAdmin_dea05 a scris:pai cu ce nume vrei sa ramai?(ai grija ca tot cu el trebuie sa te si loghezi)elenavacu a scris:CIND TU AI TIMP POATE MA AJUTI SI CU ASTA ITI RAMIN RECUNOSCATOARE PE VECIAdmin_dea05 a scris:nu are treaba poza cu numele tauelenavacu a scris: CU ACEEASI POZA
elena- vip
si cind ma loghez ma loghez asa cum m am inscris daelena a scris:elena ca asa ma cheama asa imi zice toata lumeaAdmin_dea05 a scris:pai cu ce nume vrei sa ramai?(ai grija ca tot cu el trebuie sa te si loghezi)elenavacu a scris:CIND TU AI TIMP POATE MA AJUTI SI CU ASTA ITI RAMIN RECUNOSCATOARE PE VECIAdmin_dea05 a scris:nu are treaba poza cu numele tauelenavacu a scris: CU ACEEASI POZA
elena- vip
gata ..ai grija cand te loghezi sa folosesti numai elena ( nu te mai loghezi cu elenavacu)elena a scris:elena ca asa ma cheama asa imi zice toata lumeaAdmin_dea05 a scris:pai cu ce nume vrei sa ramai?(ai grija ca tot cu el trebuie sa te si loghezi)elenavacu a scris:CIND TU AI TIMP POATE MA AJUTI SI CU ASTA ITI RAMIN RECUNOSCATOARE PE VECIAdmin_dea05 a scris:nu are treaba poza cu numele tauelenavacu a scris: CU ACEEASI POZA
Admin_dea05- Admin
g gata esti grozava multumescelena a scris:si cind ma loghez ma loghez asa cum m am inscris daelena a scris:elena ca asa ma cheama asa imi zice toata lumeaAdmin_dea05 a scris:pai cu ce nume vrei sa ramai?(ai grija ca tot cu el trebuie sa te si loghezi)elenavacu a scris:CIND TU AI TIMP POATE MA AJUTI SI CU ASTA ITI RAMIN RECUNOSCATOARE PE VECIAdmin_dea05 a scris:nu are treaba poza cu numele tauelenavacu a scris: CU ACEEASI POZA
elena- vip
ok iti multumescAdmin_dea05 a scris:gata ..ai grija cand te loghezi sa folosesti numai elena ( nu te mai loghezi cu elenavacu)elena a scris:elena ca asa ma cheama asa imi zice toata lumeaAdmin_dea05 a scris:pai cu ce nume vrei sa ramai?(ai grija ca tot cu el trebuie sa te si loghezi)elenavacu a scris:CIND TU AI TIMP POATE MA AJUTI SI CU ASTA ITI RAMIN RECUNOSCATOARE PE VECIAdmin_dea05 a scris:nu are treaba poza cu numele tauelenavacu a scris: CU ACEEASI POZA
elena- vip
nu ..cu elena...asta iti spuneam ..ai grija sa scrii doar elena de acum inainte ca altfel nu mai poti sa te loghezielena a scris:si cind ma loghez ma loghez asa cum m am inscris daelena a scris:elena ca asa ma cheama asa imi zice toata lumeaAdmin_dea05 a scris:pai cu ce nume vrei sa ramai?(ai grija ca tot cu el trebuie sa te si loghezi)elenavacu a scris:CIND TU AI TIMP POATE MA AJUTI SI CU ASTA ITI RAMIN RECUNOSCATOARE PE VECIAdmin_dea05 a scris:nu are treaba poza cu numele tauelenavacu a scris: CU ACEEASI POZA
Admin_dea05- Admin
uite ce frumos este acum vezielena a scris:ok iti multumescAdmin_dea05 a scris:gata ..ai grija cand te loghezi sa folosesti numai elena ( nu te mai loghezi cu elenavacu)elena a scris:elena ca asa ma cheama asa imi zice toata lumeaAdmin_dea05 a scris:pai cu ce nume vrei sa ramai?(ai grija ca tot cu el trebuie sa te si loghezi)elenavacu a scris:CIND TU AI TIMP POATE MA AJUTI SI CU ASTA ITI RAMIN RECUNOSCATOARE PE VECIAdmin_dea05 a scris:nu are treaba poza cu numele tauelenavacu a scris: CU ACEEASI POZA
elena- vip
cum spui tu.......mie imi placea si asa ..gata pupicei ..ma retragelena a scris: uite ce frumos este acum vezi
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 21 Iul 2010, 11:36 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
am inteles sa traitiAdmin_dea05 a scris:nu ..cu elena...asta iti spuneam ..ai grija sa scrii doar elena de acum inainte ca altfel nu mai poti sa te loghezielena a scris:si cind ma loghez ma loghez asa cum m am inscris daelena a scris:elena ca asa ma cheama asa imi zice toata lumeaAdmin_dea05 a scris:pai cu ce nume vrei sa ramai?(ai grija ca tot cu el trebuie sa te si loghezi)elenavacu a scris:CIND TU AI TIMP POATE MA AJUTI SI CU ASTA ITI RAMIN RECUNOSCATOARE PE VECIAdmin_dea05 a scris:nu are treaba poza cu numele tauelenavacu a scris: CU ACEEASI POZA
elena- vip
pa sa ai o zi bunaelena a scris:am inteles sa traitiAdmin_dea05 a scris:nu ..cu elena...asta iti spuneam ..ai grija sa scrii doar elena de acum inainte ca altfel nu mai poti sa te loghezielena a scris:si cind ma loghez ma loghez asa cum m am inscris daelena a scris:elena ca asa ma cheama asa imi zice toata lumeaAdmin_dea05 a scris:pai cu ce nume vrei sa ramai?(ai grija ca tot cu el trebuie sa te si loghezi)elenavacu a scris:CIND TU AI TIMP POATE MA AJUTI SI CU ASTA ITI RAMIN RECUNOSCATOARE PE VECIAdmin_dea05 a scris:nu are treaba poza cu numele tauelenavacu a scris: CU ACEEASI POZA
elena- vip
ANUTA PENTRU TINE CIND NE MAI CITESTI ITI SIMT LIPSA
elena- vip
Pagina 25 din 44 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata