18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
vali1cluj
lexia
elena
DENISA
bill609ro
dana17
mariusghencea
pissycutz
alitheea
vivi
nutzi
iulia80
iulianagl
narcisa
mihaela99
anuta1971
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 43 din 44
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
elena aici este tot fragmentul tradus in engleza https://www.youtube.com/watch?v=fleDeORisx8&playnext=1&videos=nAeatBucz9Eelena a scris:promo asta care l au dat acum vorbeste saime si el la el ma refer este tradus dar cred ca de la jumatateDENISA a scris:la ce fragment te referi că eu nu am citit răspunsurile lui ?
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Gönülçelen Rüzgarı
Gönülçelen, 20 ağustos cuma günü saat 20.20′de sezonu açıyor. 17. bölümü ile ekrana gelecek olan Gönülçelen‘in fragmanı çok ilgi gördü. Televizyonda yayınlanmasından hemen sonra internete düşen ve onbinlerce dizi fanı tarafından bir anda paylaşılan fragman, beklentileri karşılayacak düzeydeydi…
Oldukça romantik hazırlanmış olan fragmanın içeriğinde geçen sözler, facebook sayfaların kişisel profillerini süslüyor. Fanların merak ettiği konulardan biri de fragmanda geçen sözlerin neyi ifade ettiği. Acaba Hasret ve Murat arasında ayrılık rüzgarları mı esecek?
Bunların yanında Sabah Gazetesi, 14 ağustos cumartesi günü Tuba Büyüksütün ve Cansel Elçin‘e yer verdi. Hem Gazete hem de Atv’nin tanıtımı için çekilen 5 poz bir anda Facebook ve bir çok forumda paylaşılmaya başladı. Yetenekli bilgisayar kullanıcıları, çok kısa bir süre içersinde bu pozlardan yüzlerce çalışma ortaya koydular ve sevgilerini bu şekilde simgeleştirdiler.
Eti80 nickli bir Gönülçelen Fanı, bu çalışmalardan bazılarını oldukça renkli bir klip hazırlayarak değerlendirmiş. Hazırladığı bu klip, 1 günde yaşanan Gönülçelen çılgınlığını ifade edecek nitelikte…
http://www.televizyondizisi.com/index.ph...n-ruzgari/
bu siteden videoyu izleyebilirsiniz
Gönülçelen, 20 ağustos cuma günü saat 20.20′de sezonu açıyor. 17. bölümü ile ekrana gelecek olan Gönülçelen‘in fragmanı çok ilgi gördü. Televizyonda yayınlanmasından hemen sonra internete düşen ve onbinlerce dizi fanı tarafından bir anda paylaşılan fragman, beklentileri karşılayacak düzeydeydi…
Oldukça romantik hazırlanmış olan fragmanın içeriğinde geçen sözler, facebook sayfaların kişisel profillerini süslüyor. Fanların merak ettiği konulardan biri de fragmanda geçen sözlerin neyi ifade ettiği. Acaba Hasret ve Murat arasında ayrılık rüzgarları mı esecek?
Bunların yanında Sabah Gazetesi, 14 ağustos cumartesi günü Tuba Büyüksütün ve Cansel Elçin‘e yer verdi. Hem Gazete hem de Atv’nin tanıtımı için çekilen 5 poz bir anda Facebook ve bir çok forumda paylaşılmaya başladı. Yetenekli bilgisayar kullanıcıları, çok kısa bir süre içersinde bu pozlardan yüzlerce çalışma ortaya koydular ve sevgilerini bu şekilde simgeleştirdiler.
Eti80 nickli bir Gönülçelen Fanı, bu çalışmalardan bazılarını oldukça renkli bir klip hazırlayarak değerlendirmiş. Hazırladığı bu klip, 1 günde yaşanan Gönülçelen çılgınlığını ifade edecek nitelikte…
c e am inteles eu din engleza ce spune murat este ca si cum ar fi sfirsitul lumii primul ei sarut este inca pe buzele mele... pasiunea a venit la sfirsitul... cintec necunoscut in sufletul meu sunt spunind la revedere ea este hasret
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
denisa ajutorelena a scris:c e am inteles eu din engleza ce spune murat este ca si cum ar fi sfirsitul lumii primul ei sarut este inca pe buzele mele... pasiunea a venit la sfirsitul... cintec necunoscut in sufletul meu sunt spunind la revedere ea este hasret
elena- vip
elena a scris:c e am inteles eu din engleza ce spune murat este ca si cum ar fi sfirsitul lumii primul ei sarut este inca pe buzele mele... pasiunea a venit la sfirsitul... cintec necunoscut in sufletul meu sunt spunind la revedere ea este hasret
Saime: toata lumea se indragosteste,toata lumea iubeste dar nimeni nu poate fi ca ei,
Murat:primul ei sarut e inca pe buzele mele
Saime:O sa cunosti o dragoste ca niciuna
Murat:cantecele necantate din sufletul meu zic la revedere acum...numele ei e Hasret
Saime: prea multa dragoste,prea perfect,prea frumos
vivi- vip
2 decembrie 1989 ziua miercurielena a scris:buna florina eu daca vrei tu iti fac astrograma spune mi in ce zi si an te ai nascut cu cea mai mare placereflorina1989 a scris:
cine o să aibă copii şi nu se despart niciodată? vreau şi eu să-mi faci astrograma[/color]
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
stii cumva cu aprox si oraflorina1989 a scris:2 decembrie 1989 ziua miercurielena a scris:buna florina eu daca vrei tu iti fac astrograma spune mi in ce zi si an te ai nascut cu cea mai mare placereflorina1989 a scris:
cine o să aibă copii şi nu se despart niciodată? vreau şi eu să-mi faci astrograma[/color]
elena- vip
Elena vezi că ţi-a tradus Vivi dialogul , Florina poate înţelegi tu ceva mai mult din turcă.
DENISA a scris:Gönülçelen Rüzgarı
This article talks about ep.17 trailer, and how that it was a hit among GC fans. It mentioned that we should expect to see ep.17 on Friday the 20th.
It also talks about the interview with the Sabah newspapers. It says that within minutes, skilled computer users were able to scan, and post the pictures on several websites, which only goes to show how fascinated fans are with this lovely couple
Samis'cim here is a pic from inside that bulding :
florina stii cumva ai asc in taur zi mi cu aproximatie ora
elena- vip
florina ti am facut astrograma vrei sa ti o scriu aici este optiunea ta sa mi spuielena a scris:florina mai repede ca pe la 19 : 00 plecam la o marie si vreau sa ti o si spun
elena- vip
[quote="elena"]tinind cont de faptul ca trebuie sa plecam la o marie si trebuie sa ne pregatim sa aratam si noi bine florina iti las citeva rinduri si atit pentru ca nu iti pot spune nu P O T [/quote FLORINA DRAGA MEA AI IN ACEASTA VIATA O KARMA DE SOLUTIONAT SFATURI CAUTA RASARITUL SOARELUI SI EVITA CALDURA ZILEI SI SA MI SPUI CUM VEZI TU DUMINICA ITI PLACE ACEASTA ZI SAU NU ASTEPT RASPUNSUL TAU PA
elena- vip
2 decembrie 1989 sâmbăta ora 13.11 scuze ziua e sâmbătă nu miercuri atât am înţeles şi eu ce e tradus îmi place duminicaelena a scris:florina stii cumva ai asc in taur zi mi cu aproximatie ora
florina1989- vip
florina zii si tu mai repede ca pe la 7 vrem sa plecamelena a scris:chiar vrei so auzi nu este chiar asa de bine este optiunea ta ce ziciflorina1989 a scris:2 decembrie 1989 sâmbăta ora 13.11 scuze ziua e sâmbătă nu miercuri atât am înţeles şi eu ce e tradus îmi place duminicaelena a scris:florina stii cumva ai asc in taur zi mi cu aproximatie ora
elena- vip
vivi- vip
FLORINA IMI PARE RAU TREBUIE SA PLEC CITESTE CE TI AM ZIS MAI SUS TREBUIE SA PLEC CA DA SOTUL DIVORT DE MINE ASA MI A ZIS ORI IMI ARUNCA CALCULATORUL PE FEREASTRA SI EU NU VREAU DACA VREI SA TI SPUN ESTE OPTIUNEA TA NU ESTE CHIAR ASA DE BINE CUM STIU ADICA SUNT SIGURA CA ASTEPTI SA FIE ACUM TE CUNOSC PA
elena- vip
LA MULTI ANI!
Cu mare intirziere spre rusinea mea , dar cu cele mai sincere ginduri de bine pentru toate MARIILE
Sa fiti iubite RAU de cine vreti voi ,sa aveti sanatate de fier si sa plutiti in greutatatile vietii ca fulgul de usor , Va pup dulce
https://www.youtube.com/watch?v=HTt-mxip59A
mitzymeu- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Varsta : 63
Localizare : undeva in sud
da vreau sa aud îmi zici mâine te rogelena a scris:florina zii si tu mai repede ca pe la 7 vrem sa plecamelena a scris:chiar vrei so auzi nu este chiar asa de bine este optiunea ta ce ziciflorina1989 a scris:2 decembrie 1989 sâmbăta ora 13.11 scuze ziua e sâmbătă nu miercuri atât am înţeles şi eu ce e tradus îmi place duminicaelena a scris:florina stii cumva ai asc in taur zi mi cu aproximatie ora
florina1989- vip
Buna fetelor,sper ca v-au placut pozele cu lacul...Acum ,pt toate romancele ce poarta numele MARIA un LA MULTI ANI !!! VENETIA-15 august 2010-http://img36.imageshack.us/gal.php?g=picture793j.jpgImagini de astazi si de ieri ,maine plecam la Milano...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna fericito ce mai faci ca de onicei ne lasi cu gura cascata felicitari superbe pozedana17 a scris:Buna fetelor,sper ca v-au placut pozele cu lacul...Acum ,pt toate romancele ce poarta numele MARIA un LA MULTI ANI !!! VENETIA-15 august 2010-http://img36.imageshack.us/gal.php?g=picture793j.jpgImagini de astazi si de ieri ,maine plecam la Milano...
elena- vip
m am grabit si am gresit vroiam sa spun ca de obicei si a iesit altceva scuze vin de la un chef asa ca se admiteelena a scris:Buna fericito ce mai faci ca de onicei ne lasi cu gura cascata felicitari superbe pozedana17 a scris:Buna fetelor,sper ca v-au placut pozele cu lacul...Acum ,pt toate romancele ce poarta numele MARIA un LA MULTI ANI !!! VENETIA-15 august 2010-http://img36.imageshack.us/gal.php?g=picture793j.jpgImagini de astazi si de ieri ,maine plecam la Milano...
elena- vip
FLORINA VEZI CA AM ATERIZAT SUNT ACASA DACA VREI ITI SPUN ACUM AM GLUMIT EU CU DANA NU AM BAUT DECIT APA IN SC HIMB AM MINCAT INGHETATA DULCIURI SI TORT ATIT ASA CA POTI AVEA INCREDERE
elena- vip
da vreau să mi faci sunt prin zonă mai citesc din urmă Elena nu mai eşti?citesc mâine dacă reuşeşti să faci fug la somn acum te pup noapte bunăelena a scris: FLORINA VEZI CA AM ATERIZAT SUNT ACASA DACA VREI ITI SPUN ACUM AM GLUMIT EU CU DANA NU AM BAUT DECIT APA IN SC HIMB AM MINCAT INGHETATA DULCIURI SI TORT ATIT ASA CA POTI AVEA INCREDERE
florina1989- vip
buna seara zanute, ce frumos spune Cansel aici:
What is your life's sine qua? " A latin term:It refers to an indispensable and essential action, condition, or ingredient. Di."
Love is my sine qua. Without love, nothing happens.
What is your life's sine qua? " A latin term:It refers to an indispensable and essential action, condition, or ingredient. Di."
Love is my sine qua. Without love, nothing happens.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Continut sponsorizat
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 43 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum