Serialesitelenovelet
18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+17
vali1cluj
lexia
elena
DENISA
bill609ro
dana17
mariusghencea
pissycutz
alitheea
vivi
nutzi
iulia80
iulianagl
narcisa
mihaela99
anuta1971
Admin_dea05
21 participanți

Pagina 42 din 44 Înapoi  1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44  Urmatorul

In jos

18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Empty Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de elena Dum 15 Aug 2010, 11:53 am

buna DANA MI AI PUS IERI O INTREBARE SI TI RASPUND.... DA VOR AVEA COPII SI NU SE VOR DESPARTI NICIODATA PE MINE MA BUCURA CE AM AFLAT SPER SA TE BUCURE SI PE TINE. ESTE CRUCEA PE CARE O PURTAM TOTI CA VREM SAU NU VREM IN CAZUL LOR VREM 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 357595 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 357595 ESTE SOARTA DESTINUL SI LA EI ESTE SA NU SE DESPARTA N I C I O D A T A 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 517793 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520 P S. TE ROG SA TI DAI CU PAREREA EU O SA TE CITESC SI DUPA ASTA PROMIT CA NU VOI MAI ABORDA ASEMENEA SUBIECTE ADICA SA VORBESC DESPRE ASTROLOGIE NUMAI DACA CINEVA VREA SA MA INTREBE PUPICEI O ZI PLACUTA RACOROASA SI TOT CE VA DORITI 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520
elena
elena
vip
vip

Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti

Sus In jos

18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Empty Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de elena Dum 15 Aug 2010, 12:16 pm

MI A ARANJAT CINEVA DINTRE VOI CE AM PUS DIMINEATA FOARTE FRUMOS CA EU NU STIU ACEEA CINEVA CARE M AI AJUTAT ITI MULTUMESC FRUMOS TE PUP SI SA AI TOT CE TI DORESTI MULTUMESC kiss kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 15 Aug 2010, 12:18 pm

bună ! Elena

eu ţi le-am aranjat .

uite aici cum poţi posta fotografii şi clipuri .

18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Hatice

18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Hatice1
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 15 Aug 2010, 12:44 pm

DENISA a scris:
[color=blue]bună ! Elena

eu ţi le-am aranjat .

uite aici cum poţi posta fotografii şi clipuri .

https://2img.net/r/ihimizer/img690/4227/hatice.png

https://2img.net/r/ihimizer/img697/9754/hatice1.png

buna denisa ai vazut ca am observa si ti am multumit multumesc din nou si am sa invat iti promit kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Dum 15 Aug 2010, 1:23 pm

elena a scris:buna DANA MI AI PUS IERI O INTREBARE SI TI RASPUND.... DA VOR AVEA COPII SI NU SE VOR DESPARTI NICIODATA PE MINE MA BUCURA CE AM AFLAT SPER SA TE BUCURE SI PE TINE. ESTE CRUCEA PE CARE O PURTAM TOTI CA VREM SAU NU VREM IN CAZUL LOR VREM 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 357595 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 357595 ESTE SOARTA DESTINUL SI LA EI ESTE SA NU SE DESPARTA N I C I O D A T A 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 517793 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520 P S. TE ROG SA TI DAI CU PAREREA EU O SA TE CITESC SI DUPA ASTA PROMIT CA NU VOI MAI ABORDA ASEMENEA SUBIECTE ADICA SA VORBESC DESPRE ASTROLOGIE NUMAI DACA CINEVA VREA SA MA INTREBE PUPICEI O ZI PLACUTA RACOROASA SI TOT CE VA DORITI 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520

cine o să aibă copii şi nu se despart niciodată? kiss vreau şi eu să-mi faci astrograma
florina1989
florina1989
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Dum 15 Aug 2010, 1:27 pm

buna Florina..
ce mai faci? esti bine? cum rezisti pe caldura aceasta..
cred ca Elena se referea la Tuba si Cansel!
18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 15 Aug 2010, 1:31 pm

Ce mai faci Florina????????18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 61ca9152b8d0583a66b8c75

Tuba Buyukustun started shooting Gönülçelen, yesterday she was in Nişantaşı, in a shoe store, and said she would go to the doctor on the way out. Tuba Buyukustun, "What's your illness?" she didnt answered the question.

http://www.takvim.com.tr/Magazin/2010/08/15/rahatsizligini_soylemedi
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Dum 15 Aug 2010, 1:34 pm

sunt bine fetelor nu îmi place căldura dar rezist....zilele astea o să intru mai mult la voi că am mai mult timp liber kiss kiss kiss
florina1989
florina1989
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Dum 15 Aug 2010, 1:35 pm

florina1989 a scris:sunt bine fetelor nu îmi place căldura dar rezist....zilele astea o să intru mai mult la voi că am mai mult timp liber kiss kiss kiss
ne bucuram mult Florina...
18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 155520
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Dum 15 Aug 2010, 1:39 pm

Bine v-am gasit zanute dragi ,
La multi ani tuturor Mariilor noastre , sa fie sanatoase , fericite si sa aiba parte de tot ce e mai bun si frumos. 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 161472 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 251638 floare floare floare
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Dum 15 Aug 2010, 1:41 pm

Buna Alitheea!
LA MULTI ANI ..tuturor celor care poarta numele de Maria!
18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Dum 15 Aug 2010, 1:46 pm

iulia80 a scris:Buna Alitheea!
LA MULTI ANI ..tuturor celor care poarta numele de Maria!
bine te-am gasit copila draga , ce faci? kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 15 Aug 2010, 1:51 pm

florina1989 a scris:
cine o să aibă copii şi nu se despart niciodată? kiss vreau şi eu să-mi faci astrograma[/color]
buna florina eu daca vrei tu iti fac astrograma spune mi in ce zi si an te ai nascut cu cea mai mare placere kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 15 Aug 2010, 1:52 pm

18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 L18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 A18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Blank18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 M18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 U18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 L18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 T18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 I18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Blank18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 A18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 N18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 I18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 Blank

18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 M18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 A18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 R18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 I18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 A

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 15 Aug 2010, 1:52 pm

buna fetelor kiss kiss i am raspuns la o intrebare pe care dana mi a pus o ieri cred ca sunteti multumite kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Dum 15 Aug 2010, 1:57 pm

fetelor , eu trebuie sa plec , discurtii placute , vorbim deseara kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 15 Aug 2010, 1:57 pm

elena a scris: buna fetelor kiss kiss i am raspuns la o intrebare pe care dana mi a pus o ieri cred ca sunteti multumite kiss
ps dana stie f multe dar a explicat ieri de ce nu vrea sa ne spuna lasa ca va spun eu ce vrea ea sa spuna Smile
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 15 Aug 2010, 1:57 pm

alitheea a scris:fetelor , eu trebuie sa plec , discurtii placute , vorbim deseara kiss kiss kiss
pa kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 15 Aug 2010, 2:00 pm

Să ne răcorim niţel.........

18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 42 14

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 15 Aug 2010, 2:02 pm

Florina denisa care stiti cansel in promo pe care l au dat vorbeste mai mult ceea este tradus cred ca este de la jumatate ca nu prea are logica imi spuneti si mie ce ati inteles voi multumesc kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 15 Aug 2010, 2:04 pm

la ce fragment te referi că eu nu am citit răspunsurile lui ?
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 15 Aug 2010, 2:06 pm

T.B:Gönülçelen My Fair Lady müzikalinden yola çıkılarak oluşturulan bir proje.My Fair Lady'nin Mr.Higgins'i,yani Gönülçelen'in Murat karakterinin hangi özelliği seni heyecanlandırdı,etkiledi ve sen bu projenin içinde olmak istedin.?

C.E:Aslında beni My Fair Lady'den çok Pigmalion hikayesi olması heyecanlandırdı..1930larda çekilen film ve oradaki Higgins..Oradaki kendi yarattığı bir şeye aşık olup bunu kabullenememe durumu beni çok etkiledi..Çiçekçi kız aslında burada bir aynaydı..

T.B:Dizinin başlarında benim Muhallebi Çocuğu diye bağırdığım fragmandan sonra yanına gelip,sana çiçek satmaya çalışıp arkandan muhallebi çocuğu diye bağıran bir çiçekçi oldu mu..?

C.E:Fragmanlar sık sık dönemeye başladıktan sonra sete her gittiğimde senin sayende mahalledeki romanlar bana Muhallebi Çocuğu diye seleniyorlardı ama belli bir süre sonra Murat Hoca oldum onlar için..

T.B:Gönülçelen aslında Pigmalion hikayesi , bir adam bir heykel yapar.Yaptığı heykel o kadar mükemmeldir ki ona aşık olur , aşkının ve yarattığı mükemmelliğin altında ezilir ve heykeli parçalar..Eğer sen yarattığın şeye aşık olacağını, başkalarının da senin gibi ona aşık olacığını bilsen yine de ve her şeye rağmen onu yaratabilecek cesareti gösterebilir miydin..?

C.E:Bence önemli olan aşkı yakalamak.Eğer aşkı bu şekilde yakaladıysam evet o cesareti gösterirdim..Bütün bunları bilerek yapmak beni korkuturdu ama yine de vazgeçmez ve yapardım..

....................................................

C.E:Eğer sen Murat olsaydın Hasret'e aşık olur muydun..?

T.B:Aşka ne zaman nerede ve kime karşı yakalanılacağı hiç belli olmaz..Gerçek hayatta da çiçekçi bir kız bir müzisyene aşık olabilir ya da müzisyen çiçekçi bir kıza aşık olabilir..Neden böyle aşklar yaşanmasın ki.

C.E:Hasret sana ne öğretti.?

T.B:Hasret bana anlayış olarak daha esnek olmayı ve insanlara karşı daha açık olmayı öğretti..

C.E:Dizi baladıktan sonra çiçekçilerle karşılaştığında değişik durumlar yaşıyor musun..?

T.B:Gönülçelen başladıktan sonra sadece çiçekçilerle değil,genel olarak Romanlarla daha farklı bir iletişim kurmaya başladım.Mesela özellikle kadınlar,bana kendi giydiği eteklerden, çiçek satarken kullandıkları cepli önlüklerden, taktıkları eşarplardan vermek istiyorlar ya da roman olmakla ilgili küçük tavsiyelerde bulunuyorlar.Kısacası yolda artık yürüken çok fazla durup sohbet ediyorum..Ve beni kendilerine yakın gördüklerini benimsediklerini fark ediyorum..Bir de bazıları beni görünce "çiçekçi kız" şarkısını söyleyerek yanımdas yürümeye başlıyor.

Sabah Günaydın Eki Röportajı
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 15 Aug 2010, 2:07 pm

DENISA a scris:la ce fragment te referi că eu nu am citit răspunsurile lui ?
promo asta care l au dat acum vorbeste saime si el la el ma refer este tradus dar cred ca de la jumatate
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 15 Aug 2010, 2:12 pm

[quote="elena"]

păi doar atât e tradus în engleză , eu turceşte nu ştiu , poate va apărea o traducere mai completă.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 15 Aug 2010, 2:13 pm

[quote="DENISA"]
elena a scris:

păi doar atât e tradus în engleză , eu turceşte nu ştiu , poate va apărea o traducere mai completă.
poate msy Exclamation
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 42 din 44 Înapoi  1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum