18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
vali1cluj
lexia
elena
DENISA
bill609ro
dana17
mariusghencea
pissycutz
alitheea
vivi
nutzi
iulia80
iulianagl
narcisa
mihaela99
anuta1971
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 22 din 44
Pagina 22 din 44 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 44
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Admin_dea05 a scris:
uitati fetelor si asta arata binisor cupidon si ce saruturi!!!!are niste buze de-ti vine sa ii le mananci
Aoleu .... de te aude Çanselul
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna ziua la toate fetele alitheaa rosu inchis sau deschis daca iti place rosu tipator ai ascendent in berbec daca iti place rosu cald ai ascendent in capricorn pupicei
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
dar inclin sa cred ca in capricorn inversul capricornului este rac iar tu dupa cum te prezinti si prin ceea ce faci cred ca este capricornelena a scris:buna ziua la toate fetele alitheaa rosu inchis sau deschis daca iti place rosu tipator ai ascendent in berbec daca iti place rosu cald ai ascendent in capricorn pupicei
elena- vip
Buna fetelor, sa va mai pun cateva poze...NISANTASI-BESIKTAS. Pe bulevard chiar sant florarese ,iar coltul ala cu indicatoare il gasiti si in filmhttp://img19.imageshack.us/gal.php?g=dsc09071d.jpg
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Multumim dana!!!Dar in cate locatii ai fost!!!!!!!!Esti o fericita si prin intermediul tau avem si noi norocul sa vedem cum este pe acolo...dana17 a scris:Buna fetelor, sa va mai pun cateva poze...NISANTASI-BESIKTAS. Pe bulevard chiar sant florarese ,iar coltul ala cu indicatoare il gasiti si in filmhttp://img19.imageshack.us/gal.php?g=dsc09071d.jpg
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
nu ma aude am vorbit in soapta...DENISA a scris:Admin_dea05 a scris:
uitati fetelor si asta arata binisor cupidon si ce saruturi!!!!are niste buze de-ti vine sa ii le mananci
Aoleu .... de te aude Çanselul
Admin_dea05- Admin
Buna elena!elena a scris:buna ziua la toate fetele alitheaa rosu inchis sau deschis daca iti place rosu tipator ai ascendent in berbec daca iti place rosu cald ai ascendent in capricorn pupicei
Buna pissy !
Admin_dea05- Admin
Stai calma Dea,mai am multe...Am stat 10 zile in Instanbul si o luna in Turcia.TE ROG ,ca atunci cand ai tu timp sa le aduni si sa le pui undeva unde sa fie accesate usor de toate fetele.MULTUMESC!Acum TURNUL GALATA!!!! ATENTIE!!!in unele poze apare terasa unde au filmat ei dansul...cea cu umbrelute rosii...PT voi toate..Admin_dea05 a scris:[Multumim dana!!!Dar in cate locatii ai fost!!!!!!!!Esti o fericita si prin intermediul tau avem si noi norocul sa vedem cum este pe acolo...
.http://img197.imageshack.us/gal.php?g=256mk.jpg
dana17- vip
buna dana parca ai fi fost trrimisa in misiune speciala multumiri ff frumoase eye :gfd<:
elena- vip
si mai adaug misiune indeplinita cu succes felicitarielena a scris:buna dana parca ai fi fost trrimisa in misiune speciala multumiri ff frumoase eye :gfd<:
elena- vip
elena a scris: si mai adaug misiune indeplinita cu succes felicitari
Mai am Elena pana sa spun ca mi-am indeplinit misiunea ,sper ca nu va-ti plictisit...trebuie sa plec spre portul PIREU si de acolo PATRAS,KERKIRA, VENETIA.Daca am net bun ,la noapte stau cu voi,mi-e frica noaptea pe mare,am niste poze inedite...Acum va las cu gara lor mica GARA SERKECI-capatul de linie la ORIENT- EXPRESS. O gara recent renovata,luxoasa cu un restaurant superb.
http://img693.imageshack.us/gal.php?g=dsc09211p.jpg
Iar pt cultura voastra generala cand v-a fi gata tunelul pe sub BOSFOR, se v-a face legatura cu gara de pe malul asiatic GARA HAYDARPASA cea mai vestica gara asiatica
http://img268.imageshack.us/gal.php?g=dsc09317y.jpg
Cu bine fetelor....
dana17- vip
dana17 a scris:Mai am Elena pana sa spun ca mi-am indeplinit misiunea ,sper ca nu va-ti plictisit...trebuie sa plec spre portul PIREU si de acolo PATRAS,KERKIRA, VENETIA.Daca am net bun ,la noapte stau cu voi,mi-e frica noaptea pe mare,am niste poze inedite...Acum va las cu gara lor mica GARA SERKECI-capatul de linie la ORIENT- EXPRESS. O gara recent renovata,luxoasa cu un restaurant superb.
http://img693.imageshack.us/gal.php?g=dsc09211p.jpg
Iar pt cultura voastra generala cand v-a fi gata tunelul pe sub BOSFOR, se v-a face legatura cu gara de pe malul asiatic GARA HAYDARPASA cea mai vestica gara asiatica
http://img268.imageshack.us/gal.php?g=dsc09317y.jpg
Cu bine fetelor....
din contra ne face o deosebita plac ere si ne mindrim cu tine nu ti fie teama o sa fie foarte bine sa nu ti fie frica de mare cu voi o sa fie prietenoasa parol ai incredere salutari pitei san marco la venetia pa calatorie placuta te asteptam
elena- vip
Tuba Büyüküstün röportaj 10 Ağustos Salı günü DiziFilm.Com
http://www.izlesene.com/video/tv-magazin-tuba-buyukustun-roportaj/2460727
I don't have time for a complete translation right now; promise to make it as soon as posisble...
In a couple of words... Tuba says she is glad to receive such an honor with a project that has been on TV for only 16 episodes. She states that the whole team believed in this project and worked hard. She does not have much time to go on the internet; most of her days (and life) are spent on the set. But, whenever she has a chance she checks her fan sites and dizifilm.com pages as well. She will log on (more often) from now on...
http://www.izlesene.com/video/tv-magazin-tuba-buyukustun-roportaj/2460727
I don't have time for a complete translation right now; promise to make it as soon as posisble...
In a couple of words... Tuba says she is glad to receive such an honor with a project that has been on TV for only 16 episodes. She states that the whole team believed in this project and worked hard. She does not have much time to go on the internet; most of her days (and life) are spent on the set. But, whenever she has a chance she checks her fan sites and dizifilm.com pages as well. She will log on (more often) from now on...
Buna seara fetelor!
Elena, multumesc pentru ce mi-ai scris ieri despre berbeci. Ai dreptate. Actionez de cele mai multe ori din impuls (culmea e ca de cele mai multe ori hotararile sunt perfecte) si si daca nu-mi iese cum vreau eu....Pana la urma, am inteles ca depinde doar de mine daca planetele ma ajuta sau nu!!!! Oricum, hotararile pe care le-am luat in anul asta au fost mai mult decat radicale. Nu am "disparut" voit ieri. Netul imi cam face figuri in ultimul timp. Multumesc mult pt. ce mi-ai spus. Chiar ai un dar... Si lucrezi in armata?????
Elena, multumesc pentru ce mi-ai scris ieri despre berbeci. Ai dreptate. Actionez de cele mai multe ori din impuls (culmea e ca de cele mai multe ori hotararile sunt perfecte) si si daca nu-mi iese cum vreau eu....Pana la urma, am inteles ca depinde doar de mine daca planetele ma ajuta sau nu!!!! Oricum, hotararile pe care le-am luat in anul asta au fost mai mult decat radicale. Nu am "disparut" voit ieri. Netul imi cam face figuri in ultimul timp. Multumesc mult pt. ce mi-ai spus. Chiar ai un dar... Si lucrezi in armata?????
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
buna draga mea ma bucur ca ai inteles foarte bine daca tu ai vointa da este foarte bine nu prea sunt de acord sa fii c hiar radicala pentru ca astrelor nu le prea place radicalismul chiar daca citeodata il impun daca iti vei zice de fiecare data cind esti gata sa explodezi sunt calma nu mi pasa pot orice ai sa vezi cum ti se schimba totul in bine pentru ca atunci vei primi un flux de energie pozitiva exact ce ti trebuie tu poti realiza lucruri mari stii in orice zodie exista inferior superior si eu te vreau sus bafta da lucrez in armatavali1cluj a scris: Buna seara fetelor!
elena- vip
de fapt anul asta se continua bine depinde de la caz la caz cam ce s a intimplat acum doi ani este imposibil sa nu ti amintesti acum doi ani a fost avertismentul vi s a dat timp de rezolvare si daca nu s a rezolvat acum este rindul lui saturn care este timpul sa rezolve in cazul tau sper ca bineelena a scris:buna draga mea ma bucur ca ai inteles foarte bine daca tu ai vointa da este foarte bine nu prea sunt de acord sa fii c hiar radicala pentru ca astrelor nu le prea place radicalismul chiar daca citeodata il impun daca iti vei zice de fiecare data cind esti gata sa explodezi sunt calma nu mi pasa pot orice ai sa vezi cum ti se schimba totul in bine pentru ca atunci vei primi un flux de energie pozitiva exact ce ti trebuie tu poti realiza lucruri mari stii in orice zodie exista inferior superior si eu te vreau sus bafta da lucrez in armata
elena- vip
Eu cred ca s-a rezolvat... Credeam ca Marte m-a ajutat, dar e ok si cu Saturn, de fapt. Bine ca o sa fie ok si in continuareelena a scris:de fapt anul asta se continua bine depinde de la caz la caz cam ce s a intimplat acum doi ani este imposibil sa nu ti amintesti acum doi ani a fost avertismentul vi s a dat timp de rezolvare si daca nu s a rezolvat acum este rindul lui saturn care este timpul sa rezolve in cazul tau sper ca bine
vali1cluj- vip
davali1cluj a scris:
Eu cred ca s-a rezolvat... Credeam ca Marte m-a ajutat, dar e ok si cu Saturn, de fapt. Bine ca o sa fie ok si in continuare
elena- vip
elena a scris:da
saturn este seniorul karmei este o planeta de destin si de fiecare ddata cind este pozitionat intr o casa
atentie foarte mare pentru ca nu ramine fara urmari ori ori marte este mai cu toane citeodata blind
citeodata aspru e cam jucaus dar cu saturn si pluto nu se glumeste
elena- vip
vali1cluj- vip
noapte buna sa visezi frumosvali1cluj a scris:Noapte buna!
elena- vip
Ce faceti fetelor? Unde santeti?A...la meci cu turcii...Sper ca nu ne bat.Aici sant multi romani si i-am auzit vorbind.Si noi ne-am intalnit intamplator cu niste amici ,am luat masa.Niste simandicosi...mai mult ea.Sotul meu se retrasese cu al ei la bar si mi-o lasasera pe cap.I-am zis sa ma scuze dar am intalnire pe net cu un turc...a facut cucoana niste ochi,vai draga dar tie iti placeau francezii,nu mergi in fiecare an la ei?Da draga, dar asta a stat 30 de ani in Franta,stai linistita n-am coborat stacheta.M-a intrebat cat stau.I-am spus ca atat cat i-l tin balamalele,sper pana dimineata, ca nu pot dormi pana nu vad soarele.Voi ce ziceti? Tine Cansel ? Voi il stiti mai bine.Astept sugestii...Merge netul in suturi...Scuze iar am un Martini la bord...
dana17- vip
Ce e cu voi? sant asa frumosi fotbalistii turci? Plec si eu...l-am intrebat pe chlner, care normal e roman,daca gheata e de la aisbergul de pe Titanic,din privirea lui am inteles ca se pricepe doar la femei.Ma duc eu sa verific care e treaba...pa.
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 44 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 44
Subiecte similare
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum