18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
vali1cluj
lexia
elena
DENISA
bill609ro
dana17
mariusghencea
pissycutz
alitheea
vivi
nutzi
iulia80
iulianagl
narcisa
mihaela99
anuta1971
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 21 din 44
Pagina 21 din 44 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pai a profitat si ea ca mama s-a uitat la film , este o scumpaAdmin_dea05 a scris:Ingerasul meu a stat la calculator pana cand s-a terminat 1001 de nopti iar acum doarme ( a adormit f repede, nu ma asteptam)...alitheea a scris:bine te-am gasit dea , nu prea multe noutati , nu din acelea din care vrem noi , dar sa speram ca vor veni si vestile bune
ce face ingerasul tau?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ana , ce repede gasesti videoclipurile , am vazut ca era doar a patra vizualizare pe yt
alitheea- vip
e frumosanuta1971 a scris:un videoclip nou
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
uitati si unul amestecat.. asa le spun eu clipurilor care au imagini si din Ask si din Gonulcelen .. majoritatea nu imi plac.... are Savas niste itari la un moment dat.. groaznici
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
mi-e dor de ei...Admin_dea05 a scris:e frumosanuta1971 a scris:un videoclip nou
alitheea- vip
le gasesti repede daca le cauti pe youtube ..nu-i mare filozofiealitheea a scris:ana , ce repede gasesti videoclipurile , am vazut ca era doar a patra vizualizare pe yt
anuta1971- vip
mai avem putin... o saptamana poate o sa vina promo-ul mai repede sa mai avem ce comentaalitheea a scris:mi-e dor de ei...Admin_dea05 a scris:e frumosanuta1971 a scris:un videoclip nou
anuta1971- vip
si mie ...alitheea a scris:mi-e dor de ei...Admin_dea05 a scris:e frumosanuta1971 a scris:un videoclip nou
Admin_dea05- Admin
sa vina..sa vezi atunci ce scenarii vor fi in mintea noastraanuta1971 a scris:mai avem putin... o saptamana poate o sa vina promo-ul mai repede sa mai avem ce comentaalitheea a scris:mi-e dor de ei...Admin_dea05 a scris:e frumosanuta1971 a scris:un videoclip nou
Admin_dea05- Admin
fetelor asa cum v-am spus de maine sunt " artist de pereti "asa ca la ora asta ma duc sa imi pregatesc terenul , macar cartile din biblioteca sa le scot ca sa nu zic ca nu am facut nimic, ce sa fac forumul e mai important , asa ca toate lucrurile la randul lor
va imbratisez cu drag si sa aveti noapte buna
alitheea- vip
noapte buna ali ..spor la ce ai de facut ..si vise frumoasealitheea a scris:fetelor asa cum v-am spus de maine sunt " artist de pereti "asa ca la ora asta ma duc sa imi pregatesc terenul , macar cartile din biblioteca sa le scot ca sa nu zic ca nu am facut nimic, ce sa fac forumul e mai important , asa ca toate lucrurile la randul lor
anuta1971- vip
[quote="alitheea"]fetelor asa cum v-am spus de maine sunt " artist de pereti "asa ca la ora asta ma duc sa imi pregatesc terenul , macar cartile din biblioteca sa le scot ca sa nu zic ca nu am facut nimic, ce sa fac forumul e mai important , asa ca toate lucrurile la randul lor
va imbratisez cu drag si sa aveti noapte buna[ /quote]Pupicei!!Spor la treaba ! Noapte buna!
va imbratisez cu drag si sa aveti noapte buna[ /quote]Pupicei!!Spor la treaba ! Noapte buna!
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 10 Aug 2010, 11:49 pm, editata de 2 ori
Admin_dea05- Admin
merg si eu la culcare ca ma ustura ochii te pup Deea noapte buna si sa visezi frumos
anuta1971- vip
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 10 Aug 2010, 11:50 pm, editata de 1 ori
Noapte buna!Vise placute! indragostitanuta1971 a scris:merg si eu la culcare ca ma ustura ochii te pup Deea noapte buna si sa visezi frumos
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris:"Büyük Buluşma" Dan Özel Anlar
Dizifilm.com will upload a video interview tomorrow. The rest is just a summary of her answers. They say she was sorry to have such a short time for this event. She promises to do it again. And maybe she might log on some random time and chat with the people there.
.
asteptamDENISA a scris:DENISA a scris:"Büyük Buluşma" Dan Özel Anlar
Dizifilm.com will upload a video interview tomorrow. The rest is just a summary of her answers. They say she was sorry to have such a short time for this event. She promises to do it again. And maybe she might log on some random time and chat with the people there.
.
Admin_dea05- Admin
New klip - eti80
New klip eti8o
Seline - Murat - Hasret - '' A new LOVE - a real one''
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
rina-rina a scris:
New klip eti8o
https://www.youtube.com/v/JIuR7rF6m9M
Dear Rina Wellcome again...Thank you for nice clip..
rina-rina a scris:
New klip eti8o
https://www.youtube.com/v/JIuR7rF6m9M
I hope you will have fun with us . ...This video is very nice.
Admin_dea05- Admin
uitati fetelor si asta arata binisor cupidon si ce saruturi!!!!are niste buze de-ti vine sa ii le mananciGUMUS-NOOR a scris:
https://www.youtube.com/watch?v=pFsVmo5OpNQ&feature=channel
Fetelor se pare ca nu aveti somn..cred ca din cauz acaldurii...e ceasul 1:35 si suntem conectati 9 membrii si la ora asta
Admin_dea05- Admin
Buna dimi!!!!!!!!!
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata
O zi usoara si racoroasa (cel putin eu asta imi doresc )
O zi usoara si racoroasa (cel putin eu asta imi doresc )
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 44 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44
Subiecte similare
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum