18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
vali1cluj
lexia
elena
DENISA
bill609ro
dana17
mariusghencea
pissycutz
alitheea
vivi
nutzi
iulia80
iulianagl
narcisa
mihaela99
anuta1971
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 32 din 44
Pagina 32 din 44 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
vreau toamna frumoasa cu racoare si gonulcelen indragostitanuta1971 a scris:nu e de ras dar esti comicaalitheea a scris:si la noi e foarte cald si a trebuit sa demontam clima din sufragerie , iar acum stau ca doamnele bine cu evantaiulanuta1971 a scris:pai e si asta treaba grea adevarul e ca te compatimesc.. la noi au fost 38 de gradealitheea a scris:mai mult gura , ca m-am certat cu al meu sot ca l-am pus la treabaanuta1971 a scris:buna seara ali... poate asa iti bucuram ochii ca manutele cred ca ti-s istovite.. gata zugraveala?alitheea a scris:buna seara zanute , ce regal de baieti frumosi la voi... exact ce aveam nevoie pentru sufletul meu
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
si eu iubesc toamna.. si ploaia imi place chiar si ceata.. oare incepe pe 20 Gonulcelen? Denisa spunea ca maine seara ar trebui sa apara promo.. o sa vedemalitheea a scris:vreau toamna frumoasa cu racoare si gonulcelen indragostitanuta1971 a scris:nu e de ras dar esti comicaalitheea a scris:si la noi e foarte cald si a trebuit sa demontam clima din sufragerie , iar acum stau ca doamnele bine cu evantaiulanuta1971 a scris:pai e si asta treaba grea adevarul e ca te compatimesc.. la noi au fost 38 de gradealitheea a scris:mai mult gura , ca m-am certat cu al meu sot ca l-am pus la treabaanuta1971 a scris:buna seara ali... poate asa iti bucuram ochii ca manutele cred ca ti-s istovite.. gata zugraveala?alitheea a scris:buna seara zanute , ce regal de baieti frumosi la voi... exact ce aveam nevoie pentru sufletul meu
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
pai daca e asa maine facem chef ,
ana , ziua ta e in august sai septembrie?
alitheea- vip
in septembrie..mai intai este ziua Deei parca asa sau ziua Deei este dupa am uitatalitheea a scris:pai daca e asa maine facem chef ,
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Vin 13 Aug 2010, 12:05 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
dragelor..eu trag obloanele...
va doresc noapte buna..
va doresc noapte buna..
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
noapte buna iulia, vise frumoaseiulia80 a scris:dragelor..eu trag obloanele...
va doresc noapte buna..
anuta1971- vip
noapte buna draga mea , sa visezi frumos si sa ai o zi frumoasaiulia80 a scris:dragelor..eu trag obloanele...
va doresc noapte buna..
alitheea- vip
concediu placut draga mea si racoare sa iti refaci fortele ca tare mult ai muncit in ultimul timp draguta de tineanuta1971 a scris:eu sunt in concediu.. sambata plecam si noi la munte, dar nu stam mult vreo patru zile.. trebuie sa vis sa vedem serialul impreuna nu? abia asteptalitheea a scris:ce faci ana ?alitheea a scris:mai mult gura , ca m-am certat cu al meu sot ca l-am pus la treabaanuta1971 a scris:buna seara ali... poate asa iti bucuram ochii ca manutele cred ca ti-s istovite.. gata zugraveala?alitheea a scris:buna seara zanute , ce regal de baieti frumosi la voi... exact ce aveam nevoie pentru sufletul meu
mai avem putin si ne bucuram se serial
alitheea- vip
aseara abia am terminat hartoagele .. acum ma simt eliberata... azi nu am facut mai nimic abia astept sa plec putin..alitheea a scris:concediu placut draga mea si racoare sa iti refaci fortele ca tare mult ai muncit in ultimul timp draguta de tineanuta1971 a scris:eu sunt in concediu.. sambata plecam si noi la munte, dar nu stam mult vreo patru zile.. trebuie sa vis sa vedem serialul impreuna nu? abia asteptalitheea a scris:ce faci ana ?alitheea a scris:mai mult gura , ca m-am certat cu al meu sot ca l-am pus la treabaanuta1971 a scris:buna seara ali... poate asa iti bucuram ochii ca manutele cred ca ti-s istovite.. gata zugraveala?alitheea a scris:buna seara zanute , ce regal de baieti frumosi la voi... exact ce aveam nevoie pentru sufletul meu
mai avem putin si ne bucuram se serial
https://www.youtube.com/watch?v=ToyFjxez-Is
anuta1971- vip
fetelor , eu va imbratisez si merg la nani ca dimineata vine nenea mesterul sa puna tavan de rigips , iar dupa aia trec eu la vopsit
noapte buna si vise frumoase
alitheea- vip
fetelor va spun noapte buna sa visati pe cine vreti voi
https://www.youtube.com/watch?v=AXJiPBslZ5A&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=AXJiPBslZ5A&feature=related
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Vin 13 Aug 2010, 12:26 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
noapte bunaalitheea a scris:fetelor , eu va imbratisez si merg la nani ca dimineata vine nenea mesterul sa puna tavan de rigips , iar dupa aia trec eu la vopsit
https://www.youtube.com/watch?v=D9N8H7qtOEo&feature=related
anuta1971- vip
Noapte buna ali , anuta, iulia!!!!Aveti grija ce visati!
In sf am mai terminat o parte de subtitrat
In sf am mai terminat o parte de subtitrat
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 13 Aug 2010, 12:31 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
a mea e pe 15anuta1971 a scris:in septembrie..mai intai este ziua Deei parca asa sau ziua Deei este dupa am uitatalitheea a scris:pai daca e asa maine facem chef ,
Admin_dea05- Admin
buna dimineata pe racoare..
am visat frumos dea..mi-a imprumutat denisa o pernuta cu Fulgerica....
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa..
buna dimineata dana..dar ce matinala esti!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna dimi!!!..Deni dar ce sclipitor ne-ai adus in vizita!!! La soare ma pot uita, dar la el ba........
Gata in sf am terminat si ep 9- fragmente ..VIZIONARE PLACUTA!!!!!!!!!!!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-f3/gonulcelen-subtitrat-romanete-pe-you-tube-t105.htm#32232
Gata in sf am terminat si ep 9- fragmente ..VIZIONARE PLACUTA!!!!!!!!!!!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-f3/gonulcelen-subtitrat-romanete-pe-you-tube-t105.htm#32232
Admin_dea05- Admin
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Buna ziua dragalaselor!
Mama,Denisa draga ,sa cad dupa scaun cand am intrat aici ,faina de tot primirea,frumusel de tot baiatu' . ..multumim!
Multumesc Deea, sa stii ca in dimineata asta la 3,20h vedeam ep 9 din gonulcelen...multumesc din suflet ,ca mare bucurie imi faci..mie un dor nebun de ei ,abia astept sa inceapa filmul...
o mica cafeluta impreuna ...
https://www.youtube.com/watch?v=VkvMD_B25DA
Mama,Denisa draga ,sa cad dupa scaun cand am intrat aici ,faina de tot primirea,frumusel de tot baiatu' . ..multumim!
Multumesc Deea, sa stii ca in dimineata asta la 3,20h vedeam ep 9 din gonulcelen...multumesc din suflet ,ca mare bucurie imi faci..mie un dor nebun de ei ,abia astept sa inceapa filmul...
o mica cafeluta impreuna ...
https://www.youtube.com/watch?v=VkvMD_B25DA
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Buna ziua fetele, bine v-am gasit
din pacate nu pot sta mult , va sarut dulce, imi este tare dor de voi, cand o sa-mi fac timp o sa intru
o zi frumoasa va doresc in continuare si un weekend racoros
din pacate nu pot sta mult , va sarut dulce, imi este tare dor de voi, cand o sa-mi fac timp o sa intru
o zi frumoasa va doresc in continuare si un weekend racoros
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Dea , multumesc mult pentru semnatura e superrrrr
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Buna ziua fetelor sa aveti o zi buna
Miha te pup iubita ... sa ai grija de tine.. te asteptam sa vii cand poti tu
Deea multi multumim mult
un videoclip nou
Miha te pup iubita ... sa ai grija de tine.. te asteptam sa vii cand poti tu
Deea multi multumim mult
un videoclip nou
anuta1971- vip
buna unde v ati bagat de caldura ca nu va vad :nh8: :nh8:
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Buna Iulia,dimineata am intrat 2 min si imediat a cazut netul ,vroiam sa va las un mesaj ca urma in catva timp sa debarcam...eram eu matinala ,dar nu dormisem de loc...a fost o noapte in care toata lumea aproape a scapat de sub control...,iar in acel moment cand am intrat soarele rasarea pe mare dandu-i o culoare sangerie...Am ajuns la Venetia...http://img64.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img64/4691/000034l.jpgiulia80 a scris:buna dimineata pe racoare..
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna Elena, am problme ,nu-mi ia decat o poza...mai incerc...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Continut sponsorizat
Pagina 32 din 44 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Subiecte similare
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum