18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
vali1cluj
lexia
elena
DENISA
bill609ro
dana17
mariusghencea
pissycutz
alitheea
vivi
nutzi
iulia80
iulianagl
narcisa
mihaela99
anuta1971
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 31 din 44
Pagina 31 din 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nu draga..a fost casatorit cu o actrita SAdie Frost parca..are copii cu ea..si a inselat-o cu dadaca..serios..pe urma s-a cuplat cu Sienna Miller..vezi cate stiu eu despre aceste exemplar?anuta1971 a scris:mai iulia cu dadaca era Brad Pitt nu Jude Law i-ai incurcat.. dar am inteles esentialul ..nu-ti placeiulia80 a scris:anuta frumos exemplar..dar nu ne place de el..ca si-a inselat nevasta cu dadaca..deci sare din schema!
dar frumos exemplar!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
multumim Denisa ca ni l-ai adus pe frumuselDENISA a scris:
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Eu ma retrag fetelor ca aici a inceput nebunia...Voua va urez noapte buna,iar mie distractie maxima...Dea, cea din poza e fetita ta? Tare e gingasa ,sa-ti traiasca...pregatest-o pentru viata ,de pe acum...Va pup .Pa.PS.Denisa palpaie ceva ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
iulia80 a scris:
nu draga..a fost casatorit cu o actrita SAdie Frost parca..are copii cu ea..si a inselat-o cu dadaca..serios..pe urma s-a cuplat cu Sienna Miller..vezi cate stiu eu despre aceste exemplar?
si asta tot cu dadaca?.. oare cum or fi aratat dadacele alea?.. va dati seama ce dadaca ar alege burcin daca i-ar trebui una?
anuta1971- vip
distractie placuta danadana17 a scris:Eu ma retrag fetelor ca aici a inceput nebunia...Voua va urez noapte buna,iar mie distractie maxima...Dea, cea din poza e fetita ta? Tare e gingasa ,sa-ti traiasca...pregatest-o pentru viata ,de pe acum...Va pup .Pa.PS.Denisa palpaie ceva ?
anuta1971- vip
noapte buna dana..distractie placuta....
anuta draga..lasa mama in pace pe caldura asta...haideti sa o mai iertam macar acum..!
mai macar de-ar arata f bine..dar cred ca de prea mult bine li se uraste barbatilor!
anuta draga..lasa mama in pace pe caldura asta...haideti sa o mai iertam macar acum..!
mai macar de-ar arata f bine..dar cred ca de prea mult bine li se uraste barbatilor!
iulia80- vip
buna seara zanute , ce regal de baieti frumosi la voi... exact ce aveam nevoie pentru sufletul meu
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
o las in pace.. era un exemplu pozitiv de cum trebe sa-ti pastrezi barbatuliulia80 a scris:noapte buna dana..distractie placuta....
anuta1971- vip
buna alitheea..esti bine?alitheea a scris:buna seara zanute , ce regal de baieti frumosi la voi... exact ce aveam nevoie pentru sufletul meu
iulia80- vip
iulia copila ce prostioare ai facut? pai cu ce ti-a gresit biata masina de i-ai dat una?
alitheea- vip
da sunt bine , numai ca am avut proasta inspiratie sa ma apuc de zugravit si acum am praf si in suflet , si e cald ...iulia80 a scris:buna alitheea..esti bine?alitheea a scris:buna seara zanute , ce regal de baieti frumosi la voi... exact ce aveam nevoie pentru sufletul meu
alitheea- vip
Dana17 esti o femeie foarte norocoasa nu ori cine poate avea o vacata de vis ca tine si sa vizitezi atitea meleaguri straine eu iti doresc sanatate fericire si tot binele din lume Sa te intorci sanatoasa pe meleagurile Romanesti si cu tolba plina cu povesti si poze sa ne bucuram si noi alaturi de tine
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
nu mi-a gresit cu nik..dar uite ca o bucurie nu vine niciodata singura!alitheea a scris:iulia copila ce prostioare ai facut? pai cu ce ti-a gresit biata masina de i-ai dat una?
iulia80- vip
buna seara ali... poate asa iti bucuram ochii ca manutele cred ca ti-s istovite.. gata zugraveala?alitheea a scris:buna seara zanute , ce regal de baieti frumosi la voi... exact ce aveam nevoie pentru sufletul meu
anuta1971- vip
Multumesc,stiu de aceea incerc sa inpart norocul cu voi . Am avut vacante mult mai tari decat asta.Am vazut cam tot ce se poate vedea din Europa,km cu km,oras cu oras.Dar cand ajung acasa poate va pun poze si din ele .Ca sa primesti trebuie sa daruiesti...lica54 a scris:Dana17 esti o femeie foarte norocoasa nu ori cine poate avea o vacata de vis ca tine si sa vizitezi atitea meleaguri straine eu iti doresc sanatate fericire si tot binele din lume Sa te intorci sanatoasa pe meleagurile Romanesti si cu tolba plina cu povesti si poze sa ne bucuram si noi alaturi de tine
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
mai mult gura , ca m-am certat cu al meu sot ca l-am pus la treabaanuta1971 a scris:buna seara ali... poate asa iti bucuram ochii ca manutele cred ca ti-s istovite.. gata zugraveala?alitheea a scris:buna seara zanute , ce regal de baieti frumosi la voi... exact ce aveam nevoie pentru sufletul meu
alitheea- vip
ce faci ana ?alitheea a scris:mai mult gura , ca m-am certat cu al meu sot ca l-am pus la treabaanuta1971 a scris:buna seara ali... poate asa iti bucuram ochii ca manutele cred ca ti-s istovite.. gata zugraveala?alitheea a scris:buna seara zanute , ce regal de baieti frumosi la voi... exact ce aveam nevoie pentru sufletul meu
mai avem putin si ne bucuram se serial
alitheea- vip
O seara frumoasa!..Da e fetita mea...dana17 a scris:Eu ma retrag fetelor ca aici a inceput nebunia...Voua va urez noapte buna,iar mie distractie maxima...Dea, cea din poza e fetita ta? Tare e gingasa ,sa-ti traiasca...pregatest-o pentru viata ,de pe acum...Va pup .Pa.PS.Denisa palpaie ceva ?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
pai e si asta treaba grea adevarul e ca te compatimesc.. la noi au fost 38 de gradealitheea a scris:mai mult gura , ca m-am certat cu al meu sot ca l-am pus la treabaanuta1971 a scris:buna seara ali... poate asa iti bucuram ochii ca manutele cred ca ti-s istovite.. gata zugraveala?alitheea a scris:buna seara zanute , ce regal de baieti frumosi la voi... exact ce aveam nevoie pentru sufletul meu
anuta1971- vip
eu sunt in concediu.. sambata plecam si noi la munte, dar nu stam mult vreo patru zile.. trebuie sa vis sa vedem serialul impreuna nu? abia asteptalitheea a scris:ce faci ana ?alitheea a scris:mai mult gura , ca m-am certat cu al meu sot ca l-am pus la treabaanuta1971 a scris:buna seara ali... poate asa iti bucuram ochii ca manutele cred ca ti-s istovite.. gata zugraveala?alitheea a scris:buna seara zanute , ce regal de baieti frumosi la voi... exact ce aveam nevoie pentru sufletul meu
mai avem putin si ne bucuram se serial
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Joi 12 Aug 2010, 11:45 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
si la noi e foarte cald si a trebuit sa demontam clima din sufragerie , iar acum stau ca doamnele bine cu evantaiulanuta1971 a scris:pai e si asta treaba grea adevarul e ca te compatimesc.. la noi au fost 38 de gradealitheea a scris:mai mult gura , ca m-am certat cu al meu sot ca l-am pus la treabaanuta1971 a scris:buna seara ali... poate asa iti bucuram ochii ca manutele cred ca ti-s istovite.. gata zugraveala?alitheea a scris:buna seara zanute , ce regal de baieti frumosi la voi... exact ce aveam nevoie pentru sufletul meu
alitheea- vip
Buna!alitheea a scris:buna seara zanute , ce regal de baieti frumosi la voi... exact ce aveam nevoie pentru sufletul meu
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
bine te-am gasit draga meaAdmin_dea05 a scris:Buna!alitheea a scris:buna seara zanute , ce regal de baieti frumosi la voi... exact ce aveam nevoie pentru sufletul meu
alitheea- vip
nu e de ras dar esti comicaalitheea a scris:si la noi e foarte cald si a trebuit sa demontam clima din sufragerie , iar acum stau ca doamnele bine cu evantaiulanuta1971 a scris:pai e si asta treaba grea adevarul e ca te compatimesc.. la noi au fost 38 de gradealitheea a scris:mai mult gura , ca m-am certat cu al meu sot ca l-am pus la treabaanuta1971 a scris:buna seara ali... poate asa iti bucuram ochii ca manutele cred ca ti-s istovite.. gata zugraveala?alitheea a scris:buna seara zanute , ce regal de baieti frumosi la voi... exact ce aveam nevoie pentru sufletul meu
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Subiecte similare
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum