18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
vali1cluj
lexia
elena
DENISA
bill609ro
dana17
mariusghencea
pissycutz
alitheea
vivi
nutzi
iulia80
iulianagl
narcisa
mihaela99
anuta1971
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 30 din 44
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[quote="dana17"]
sa te pozezi in piata san marcoelena a scris:De suferit a suferit sigur.Cand vin acasa am sa-ti trimit un mesaj personal cu datele mele...pt asta am sa fac niste poze speciale la Venetia cand ajung..OK?Scuze ca raspund cu intarziere dar mai vorbesc si cu cei de acasa tot pe net...si asta merge...ca vaporiu...incet...dana17 a scris:Doar amatoare de istorie...Am multe amanunte din istoria Turciei dar am zis sa nu plictisesc lumea .A....am auzit ca incepe serialul pe 20 ?Apropo Elena ,Tuba e satula de barbati indrazneti...,si Cansel stie asta...[/q TUBA PINA ACUM NU A IUBIT A AVUT IMPRESIA CA IUBESTE DE DARA ASTA VA IUBI SIGUR ITI SPUN LE AM FACUT LA AMINDOI ASTROGRAMELE PARTENERIATELE TOT DAR AM SA TI SPUN DECIT TIE LA URECHE CE STIU DAelena a scris: Dana esti istoric de meserie ca prea faci niste comentarii frumoase este o placere sa le citesti felicitari pentru tot ceea ce faci iti raminem profund recunoscatoare cel putin eu una deja ma simt datoare
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mai anuta..tu ai trecut la categoria grea!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
ce nu-ti place? mie de 20 de ani tot imi place... dar deh tineretul cu alte gusturiiulia80 a scris:mai anuta..tu ai trecut la categoria grea!
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
ei na la ea.....tineretul..de parca ea are sacii de ani in spate!anuta1971 a scris:ce nu-ti place? mie de 20 de ani tot imi place... dar deh tineretul cu alte gusturiiulia80 a scris:mai anuta..tu ai trecut la categoria grea!
iulia80- vip
anuta eu tot te sacai tu esti mai mare ca mine cu doi ani nu i asa sa inteleg ca 1971 este anul de nastere eu sunt nascuta in 1973 sunt de o seama cu canseliulia80 a scris:ei na la ea.....tineretul..de parca ea are sacii de ani in spate!anuta1971 a scris:ce nu-ti place? mie de 20 de ani tot imi place... dar deh tineretul cu alte gusturiiulia80 a scris:mai anuta..tu ai trecut la categoria grea!
elena- vip
uite asta e pentru tine .. sper sa nu il refuziiulia80 a scris:ei na la ea.....tineretul..de parca ea are sacii de ani in spate!anuta1971 a scris:ce nu-ti place? mie de 20 de ani tot imi place... dar deh tineretul cu alte gusturiiulia80 a scris:mai anuta..tu ai trecut la categoria grea!
https://www.youtube.com/watch?v=yhMCpVMIk4M
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
uite asta e pentru tine .. sper sa nu il refuzi
https://www.youtube.com/watch?v=yhMCpVMIk4M
anuta draga..nu ma omor eu dupa mandretea aceasta de barbat dar pt ca vine de la tine nu refuz nimik!
iulia80- vip
eu ma retrag noapte buna plec
elena- vip
Dea nu esti la film...Daca nu uite Primul pod pe Bosfor si Turnul lui Leandru noaptea-legenda spune ca unui pasa i sa prezis ca fica lui prea iubita v-a muri muscata de un sape...Asa a construit turnul si a tinut-o in el izolata total.Dar intr-o zi o gaseste moarta, muscata de un sarpe...se strecurase in cosul cu fructe...Destinul nu-l poti scimba...http://img442.imageshack.us/gal.php?g=dsc09221e.jpgAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!Ce mai faceti?..ma duc sa termin subtirarea ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
de ce pleci elena? ti-e somn? te-ai plictisit? noapte buna si vise frumoase daca pleci..te pupelena a scris: eu ma retrag noapte buna plec
anuta1971- vip
noapte buna elena...
somnik usor si vise cat mai placute!
somnik usor si vise cat mai placute!
iulia80- vip
elena a scris: sa te pozezi in piata san marco
De pozat ma pozez eu dar ramane in arhiva personala ,altele fac pt voi...Ma-ti inebunit cu pozele astea...Noapte buna...ce te culci asa devreme? Aici lumea buna abia apare....
dana17- vip
multumim dana superbe fotografii ai facut.. te pricepi... se mandresc turcii cu podul asta si cu turnul in mai toate serialele filmate in Istambul apar imagini cu ele ... stiu sa arate ce au mai frumos... noi parca suntem nebuni in toate filmele noastre se arata tot ce avem noi urat... parti negative au si ei dar nu si le afiseaza ca noidana17 a scris:Dea nu esti la film...Daca nu uite Primul pod pe Bosfor si Turnul lui Leandru noaptea-legenda spune ca unui pasa i sa prezis ca fica lui prea iubita v-a muri muscata de un sape...Asa a construit turnul si a tinut-o in el izolata total.Dar intr-o zi o gaseste moarta, muscata de un sarpe...se strecurase in cosul cu fructe...Destinul nu-l poti scimba...http://img442.imageshack.us/gal.php?g=dsc09221e.jpgAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!Ce mai faceti?..ma duc sa termin subtirarea ...
anuta1971- vip
dana17 a scris:Dea nu esti la film...Daca nu uite Primul pod pe Bosfor si Turnul lui Leandru noaptea-legenda spune ca unui pasa i sa prezis ca fica lui prea iubita v-a muri muscata de un sape...Asa a construit turnul si a tinut-o in el izolata total.Dar intr-o zi o gaseste moarta, muscata de un sarpe...se strecurase in cosul cu fructe...Destinul nu-l poti schimbaAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!Ce mai faceti?..ma duc sa termin subtirarea ...
Nu sunt la film .In seara asta nu este..dar am o lene si la subtitrat!!! ..
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Noapte buna!elena a scris: eu ma retrag noapte buna plec
Admin_dea05- Admin
dea draga...la cat e de cald afara...te intelegem...
mai avem putin si ne topim!
iulia80- vip
Fetelor ,aveti vreo poza cumva cu Canselul in uniforma ,dar nu de soldat,ca iar l-am vazut pe capitan si zau ca au ceva in comun ...zambetul , felul de a vorbi ,are un fel usor arogant,usor infatuat...O clipa m-am gandit la fratele lui,dar mi-am dat seama imediat ca numele sant diferite...imi trebuie o poza cu chipiu daca exista... Tare-i frumusal...
dana17- vip
imi amintesc de filmul foarte premiat Cold Mountain cu Nicole Kidman si Renee Zellweger filmat la Rasnov.. peisaje superbe.. tara noastra
apropo iulia in filmul asta a jucat si Jude Law nici el nu iti place? e mai firav adevarat
https://www.youtube.com/watch?v=x8dDMLFg8zE
apropo iulia in filmul asta a jucat si Jude Law nici el nu iti place? e mai firav adevarat
https://www.youtube.com/watch?v=x8dDMLFg8zE
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Joi 12 Aug 2010, 10:43 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Era bine s-o pun de-o plimbare...iulia80 a scris:dea draga...la cat e de cald afara...te intelegem...
Admin_dea05- Admin
nu stiu..cu chipiu parca nu sunt pozedana17 a scris:Fetelor ,aveti vreo poza cumva cu Canselul in uniforma ,dar nu de soldat,ca iar l-am vazut pe capitan si zau ca au ceva in comun ...zambetul , felul de a vorbi ,are un fel usor arogant,usor infatuat...O clipa m-am gandit la fratele lui,dar mi-am dat seama imediat ca numele sant diferite...imi trebuie o poza cu chipiu daca exista... Tare-i frumusal...
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-noutati-actori-f6/cansel-elcin-t16.htm
Admin_dea05- Admin
dar acum ce te impiedica?....doarme domnisoara?Admin_dea05 a scris:Era bine s-o pun de-o plimbare...iulia80 a scris:dea draga...la cat e de cald afara...te intelegem...
iulia80- vip
anuta1971 a scris:
multumim dana superbe fotografii ai facut.. te pricepi... se mandresc turcii cu podul asta si cu turnul in mai toate serialele filmate in Istambul apar imagini cu ele ... stiu sa arate ce au mai frumos... noi parca suntem nebuni in toate filmele noastre se arata tot ce avem noi urat... parti negative au si ei dar nu si le afiseaza ca noi
Ai mare dreptate in ce spui ,si daca ai sti cate ascund sub pres...,ai nostri daca se poate sa scoata toata mizeria si daca nu e suficienta mai fabrica ei...De fapt sant 2 poduri ,celalalt e mai spre N,dar e mai mic si merg mai mult camioanele pe el.
dana17- vip
nu doarme , s-a sculat la 19:00 dar e cam tarziu pt eaiulia80 a scris:dar acum ce te impiedica?....doarme domnisoara?Admin_dea05 a scris:Era bine s-o pun de-o plimbare...iulia80 a scris:dea draga...la cat e de cald afara...te intelegem...
Admin_dea05- Admin
anuta frumos exemplar..dar nu ne place de el..ca si-a inselat nevasta cu dadaca..deci sare din schema!
dar frumos exemplar!
dar frumos exemplar!
iulia80- vip
mai iulia cu dadaca era Brad Pitt nu Jude Law i-ai incurcat.. dar am inteles esentialul ..nu-ti placeiulia80 a scris:anuta frumos exemplar..dar nu ne place de el..ca si-a inselat nevasta cu dadaca..deci sare din schema!
dar frumos exemplar!
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Subiecte similare
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum