18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
vali1cluj
lexia
elena
DENISA
bill609ro
dana17
mariusghencea
pissycutz
alitheea
vivi
nutzi
iulia80
iulianagl
narcisa
mihaela99
anuta1971
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 9 din 44
Pagina 9 din 44 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 44
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Admin_dea05 a scris:[atunci ti-ar prinde bine un concediu la munte ..eu una iubesc soarele si apa
asa da, , cum te gandesti tu la toate la munte in mijlocul padurii acum as pleca
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
..sa nu zici ca nu sunt o prietena buna .. ....mihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:[atunci ti-ar prinde bine un concediu la munte ..eu una iubesc soarele si apa
asa da, , cum te gandesti tu la toate la munte in mijlocul padurii acum as pleca
pupicei ne citim mai tarziu...
am inceput subtitrarea la ep 9 ..
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 05 Aug 2010, 1:15 pm, editata de 2 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
"Admin_dea05"]..sa nu zici ca nu sunt o prietena buna .. ....
am inceput subtitrarea la ep 9
, esti o dulceata , spor la treaba , multumim din suflet pa pa
mihaela99- vip
pupicei...treaba este ca a inceput sa mi le decteteze you tube-ul si la cateva parti imi scrie Matched third party content...oricum voi continua...eu nu le sterg poate youtube-ul sa mi le stearga cum mi s-a mai intamplat la doua clipurimihaela99 a scris:"Admin_dea05"]..sa nu zici ca nu sunt o prietena buna .. ....
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: pupicei...treaba este ca a inceput sa mi le decteteze you tube-ul si la cateva parti imi scrie Matched third party content...oricum voi continua...eu nu le sterg poate youtube-ul sa mi le stearga cum mi s-a mai intamplat la doua clipuri
e posibil sa le stearga ? pai asta e o veste rea , si tu muncesti degeaba , nu e bine , singura solutie este megauplaud nu?
mihaela99- vip
da e posibil sau nu ..dar eu nu am ep subtitrate florina se ocupa de asta..dar din pacate ea este ocupata se paremihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris: pupicei...treaba este ca a inceput sa mi le decteteze you tube-ul si la cateva parti imi scrie Matched third party content...oricum voi continua...eu nu le sterg poate youtube-ul sa mi le stearga cum mi s-a mai intamplat la doua clipuri
e posibil sa le stearga ? pai asta e o veste rea , si tu muncesti degeaba , nu e bine , singura solutie este megauplaud nu?
clipuri facute de mine cu aceiasi problema care inca nu mi le-a sters si sunt de peste un an unele...deci e posibil sa nu avem probleme
melodia la asta vad ca nici nu mai merge bine...sa incerc si mai tarziu sa vad daca va fi aceiasi problema.....
de videoclipul asta chiar mi-ar parea rau sa mi-l stearga sau sa nu se mai auda melodia bine...
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 05 Aug 2010, 2:46 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:da ..dar eu nu am ep subtitrate florina se ocupa de asta..dar din pacate ea este ocupata se paremihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris: pupicei...treaba este ca a inceput sa mi le decteteze you tube-ul si la cateva parti imi scrie Matched third party content...oricum voi continua...eu nu le sterg poate youtube-ul sa mi le stearga cum mi s-a mai intamplat la doua clipuri
da asa e Florina nu a mai intrat de mult cu noi, dar Motzi nu ne poate ajuta?
mihaela99- vip
am mai vorbit cu ea prin mp..are multa treaba..pai motzisor o ajuta sa le urce pe youtube suntem cateva fete care am ajutat-o cu subtitrarea dar e nevoie de cineva care sa retraduca frazele gresite din engleza si ce nu s-a tradus din turca c..deci trebuie cineva care stie turceste..pe aici numai florina se pricepea si ii place si serialul dar asta este daca are multa treaba..e si tanara trebuie sa se mai si distreze.....mihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:da ..dar eu nu am ep subtitrate florina se ocupa de asta..dar din pacate ea este ocupata se paremihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris: pupicei...treaba este ca a inceput sa mi le decteteze you tube-ul si la cateva parti imi scrie Matched third party content...oricum voi continua...eu nu le sterg poate youtube-ul sa mi le stearga cum mi s-a mai intamplat la doua clipuri
da asa e Florina nu a mai intrat de mult cu noi, dar Motzi nu ne poate ajuta?
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
am mai vorbit cu ea prin mp..are multa treaba..pai motzisor o ajuta sa le urce pe youtube suntem cateva fete care am ajutat-o cu subtitrarea dar e nevoie de cineva care sa retraduca frazele gresite din engleza si ce nu s-a tradus din turca c..deci trebuie cineva care stie turceste..pe aici numai florina se pricepea si ii place si serialul dar asta este daca are multa treaba..e si tanara trebuie sa se mai si distreze.....
ei atunci daca avem noroc nu ni le sterge youtube, daca nu avem asta e , eu ep. mi le-am transformat in avi, l-am rugat pe fiu meu sa mi le faca
plec si eu acasa te sarut dulce Dea , o zi frumoasa in continuare si sa ai spor
mihaela99- vip
cum adica?poti sa le iei cu traducere de pe youtube?..nu am inteles ce treaba e cu transformarea????..pupiceimihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:
am mai vorbit cu ea prin mp..are multa treaba..pai motzisor o ajuta sa le urce pe youtube suntem cateva fete care am ajutat-o cu subtitrarea dar e nevoie de cineva care sa retraduca frazele gresite din engleza si ce nu s-a tradus din turca c..deci trebuie cineva care stie turceste..pe aici numai florina se pricepea si ii place si serialul dar asta este daca are multa treaba..e si tanara trebuie sa se mai si distreze.....
ei atunci daca avem noroc nu ni le sterge youtube, daca nu avem asta e , eu ep. mi le-am transformat in avi, l-am rugat pe fiu meu sa mi le faca
plec si eu acasa te sarut dulce Dea , o zi frumoasa in continuare si sa ai spor
Admin_dea05- Admin
buna dimineata fetelor
va doresc o zi frumoasa si linistita, un weekend excelent , aveti grija la caldura ,azi s-au anuntat 36 de grade la umbra, mincinosii..... poate 46 de grade
https://www.youtube.com/watch?v=ZPBvFXf9Q2U&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=JKPVQal851U&feature=player_embedded
va doresc o zi frumoasa si linistita, un weekend excelent , aveti grija la caldura ,azi s-au anuntat 36 de grade la umbra, mincinosii..... poate 46 de grade
https://www.youtube.com/watch?v=ZPBvFXf9Q2U&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=JKPVQal851U&feature=player_embedded
mihaela99- vip
Admin_dea05 a scris:cum adica?poti sa le iei cu traducere de pe youtube?..nu am inteles ce treaba e cu transformarea????..pupicei
da Dea poti sa le iei cu tot cu traducere , el transforma fiecare parte a episodului in filmulet avi, fiu meu stie mai bine , dureaza cam 5-6 minute o parte a episodului
tot el mi-a transformat si episoadele ASI, cei drept acolo episodul avea 1 ora si ceva , un episod de transormat dura cam 20 de minute cel putin si gandeste-te ca au fost 78 de episoade , l-am terorizat pe fiu meu , acum cand am venit cu gonulcelen i se ridicase parul in cap, sa-l fi vazut, IARRRRRRR CU TURCII? , i-am zis , stai mama linistit ca sunt numa 16 episoade.....deocamdata
mihaela99- vip
Buna dimi!Nu ep facute de florina si urcate pe youtube ca alea merg si la mine..ce am subtitrat eu?ai incercat sa descarci si sa vezi daca merge la tine cu subtitrare in calculator?la mine nu mergemihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:cum adica?poti sa le iei cu traducere de pe youtube?..nu am inteles ce treaba e cu transformarea????..pupicei
da Dea poti sa le iei cu tot cu traducere , el transforma fiecare parte a episodului in filmulet avi, fiu meu stie mai bine , dureaza cam 5-6 minute o parte a episodului
tot el mi-a transformat si episoadele ASI, cei drept acolo episodul avea 1 ora si ceva , un episod de transormat dura cam 20 de minute cel putin si gandeste-te ca au fost 78 de episoade , l-am terorizat pe fiu meu , acum cand am venit cu gonulcelen i se ridicase parul in cap, sa-l fi vazut, IARRRRRRR CU TURCII? , i-am zis , stai mama linistit ca sunt numa 16 episoade.....deocamdata
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:]Buna dimi!Nu ep facute de florina si urcate pe youtube ca alea merg si la mine..ce am subtitrat eu?ai incercat sa descarci si sa vezi daca merge la tine cu subtitrare in calculator?la mine nu merge
da merge si ce ai subtitrat tu
mihaela99- vip
Admin_dea05 a scris:[f]https://www.youtube.com/v/PyJyVPM8zm4[
si udrea e din plescoi
mihaela99- vip
curios???am sa-mi intreb sotul..am si eu un program care descarc de pe youtube dar nu-mi ia si subtitrarea..eu am zis ca este din cauza ca-i facuta direct pe youtube..daca mi le-ar lua as incerca sa le urc si pe megamihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:]Buna dimi!Nu ep facute de florina si urcate pe youtube ca alea merg si la mine..ce am subtitrat eu?ai incercat sa descarci si sa vezi daca merge la tine cu subtitrare in calculator?la mine nu merge
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:curios???am sa-mi intreb sotul..am si eu un program care descarc de pe youtube dar nu-mi ia si subtitrarea..eu am zis ca este din cauza ca-i facuta direct pe youtube..daca mi le-ar lua as incerca sa le urc si pe megamihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:]Buna dimi!Nu ep facute de florina si urcate pe youtube ca alea merg si la mine..ce am subtitrat eu?ai incercat sa descarci si sa vezi daca merge la tine cu subtitrare in calculator?la mine nu merge
incearca s-ar putea sa mearga as putea sa-ti spun eu dar nu stiu cum face baiatul meu, daca nu reusesti il intreb pe el si iti spun
mihaela99- vip
buna ziua fetelor va imbratisez cu drag ... sa aveti o zi buna si un weekend placut si cat mai racoros
Deea tare imnul crizei.. uitati si ceva de la mine
Contribuabilul român
1. Încă ţanţoş după primele măsuri de austeritate luate de guvern-iulie 2010
2. Septembrie 2010… după concediu….
3. Decembrie 2010… asteptând sărbatorile de iarnă
4. Şi…după iarna 2010-2011, în martie 2011
Deea tare imnul crizei.. uitati si ceva de la mine
Contribuabilul român
1. Încă ţanţoş după primele măsuri de austeritate luate de guvern-iulie 2010
2. Septembrie 2010… după concediu….
3. Decembrie 2010… asteptând sărbatorile de iarnă
4. Şi…după iarna 2010-2011, în martie 2011
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Vin 06 Aug 2010, 12:19 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna Ana , bine ai venit , o zi frumoasa sa ai , ce poze haioase
mihaela99- vip
buna draga mea.. te pup dulce .. sunt la a doua cafea si am zis sa va distrez si eu ca si voi m-ati distrat cu imnul crizei de dimineatamihaela99 a scris: buna Ana , bine ai venit , o zi frumoasa sa ai , ce poze haioase
ceva noutati despre ai nostri? ai mai aflat ceva?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:buna draga mea.. te pup dulce.. sunt la a doua cafea si am zis sa va distrez si eu ca si voi m-ati distrat cu imnul crizei de dimineatamihaela99 a scris: buna Ana , bine ai venit , o zi frumoasa sa ai , ce poze haioase
pe port au adus fetele ceva de pe huni, daca vrei sa intri sa citesti la tuba pe tupic, in rest nimic interesant poate vrei sa vezi o chelie sau pe Cancelu
http://www.yukleresim.com/images/55549545702841401671.jpg
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:pe port au adus fetele ceva de pe huni, daca vrei sa intri sa citesti la tuba pe tupic, in rest nimic interesant poate vrei sa vezi o chelie sau pe Canceluanuta1971 a scris:buna draga mea.. te pup dulce.. sunt la a doua cafea si am zis sa va distrez si eu ca si voi m-ati distrat cu imnul crizei de dimineatamihaela99 a scris: buna Ana , bine ai venit , o zi frumoasa sa ai , ce poze haioase
http://www.yukleresim.com/images/55549545702841401671.jpg
chelia cui? dragut tare Cancelutu.. ochelarii lui imi amintesc de un banc..
I: Cum fac dragoste doi ochelaristi?..
R: Ca ... chiorii
anuta1971- vip
Miha ma intorc la munca .. te pup
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Miha ma intorc la munca .. te pup
si eu te sarut , pa pa , spor la treaba
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 44 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 44
Subiecte similare
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum