18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
vali1cluj
lexia
elena
DENISA
bill609ro
dana17
mariusghencea
pissycutz
alitheea
vivi
nutzi
iulia80
iulianagl
narcisa
mihaela99
anuta1971
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 10 din 44
Pagina 10 din 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
bine v-am gasit zanute dragi
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:bine v-am gasit zanute dragi
buna Ali , bine ai venit
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
azi e vineri , si peste doua saptamani se presupune ca va incepe sezonul nou , sper sa avem motiv de sarbatoare
va trimit putina racoare de la Timisoara unde acum cateva minute era covor de gheata de la grindina
va trimit putina racoare de la Timisoara unde acum cateva minute era covor de gheata de la grindina
alitheea- vip
bine te-am gasit draga mea :flower:
sper ca esti bine , vezi ca ti-am trimis racoare
alitheea- vip
trebuie sa fug la lucru ca deja sunt in intarzaiere , miha te imbratisez , sper sa reusesc sa intru deseara daca nu ajung din nou foarte tarziu
dea , iulia , ana , narcisa multi si voua , imi e dor sa ne adunam toate aici ca pe vremuri
dea , iulia , ana , narcisa multi si voua , imi e dor sa ne adunam toate aici ca pe vremuri
alitheea- vip
alitheea a scris:bine te-am gasit draga mea :flower:
multumesc din suflet sa stii ca am nevoie de racoare, eu cu tiroida mea ma zbat ca un peste pe uscat, nu mai vreau caldura
abia astept sa inceapa serialul nu mai am rabdare
tu ce faci ? ai inceput serviciul sau mai ai zile de concediu?
mihaela99- vip
alitheea a scris:trebuie sa fug la lucru ca deja sunt in intarzaiere , miha te imbratisez , sper sa reusesc sa intru deseara daca nu ajung din nou foarte tarziu
aa deci ai inceput munca, te sarut dulce si spor la treaba
pa pa
mihaela99- vip
plec si eu acasa ca m-am plictisit la munca , si asa nu am facut nimic nu stiu de ce mai stau pe aici
mihaela99- vip
Dea , cand intri am si eu o rugaminte , nu stiu de ce nu reusesc sa imi pun semnatura, ceva nu fac bine , ajuta-ma te rog, pune tu ceva acolo , nu contreaza ce, dar Murat Oga sa fie , saru mana
mihaela99- vip
buna seara natiune..
sper ca nu ne-a topit caldura chiar pe toate....
am fost si eu prin vizita si am gasit o creanga pt miha...sper sa iti placa draga mihaela..asa inainte de concediu!
https://www.youtube.com/watch?v=NKLRZMNvo1k&playnext=1&videos=iH-NxfRtxl4&feature=sub
sper ca nu ne-a topit caldura chiar pe toate....
am fost si eu prin vizita si am gasit o creanga pt miha...sper sa iti placa draga mihaela..asa inainte de concediu!
https://www.youtube.com/watch?v=NKLRZMNvo1k&playnext=1&videos=iH-NxfRtxl4&feature=sub
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Vin 06 Aug 2010, 11:05 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna seara natiune..
sper ca ne-a topit caldura chiar pe toate....
buna seara fetele
Iuliana , chiar ca m-ai lovit unde ma doare, imi place Gerard la nebunie, melodia e bestiala
o seara frumoasa iti doresc
mihaela99- vip
buna miha..
ma bucur ca ti-a placut..aceasta este o creanga speciala si de fiecare data cand o vad ma gandesc la tine...
ma bucur ca ti-a placut..aceasta este o creanga speciala si de fiecare data cand o vad ma gandesc la tine...
iulia80- vip
Iubita nici nu stiu ce sa pun...acum nu mai am nici poze in calculator a facut windows-ul din nou sotul...pune tu aici pe forum ce ai vrea sa pun la semnatura ..daca voi gasi totusi ceva acum o adaug eu ....astazi o sa fiu plecata din cauza asta nu am timp sa caut ...am intrat doar un pic ca-mi era dor de voimihaela99 a scris:Dea , cand intri am si eu o rugaminte , nu stiu de ce nu reusesc sa imi pun semnatura, ceva nu fac bine , ajuta-ma te rog, pune tu ceva acolo , nu contreaza ce, dar Murat Oga sa fie , saru mana
BUNA DIMI LA TOATA LUMEA !!!!!!!!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dimineata soare..
dea..matinala tare..deci azi ai distractie.....
am gasit un videoclip superb ..sper sa va placa..
https://www.youtube.com/watch?v=f76B8lj0ajA&playnext=1&videos=DrMkk1jrhtE&feature=sub
dea..matinala tare..deci azi ai distractie.....
am gasit un videoclip superb ..sper sa va placa..
https://www.youtube.com/watch?v=f76B8lj0ajA&playnext=1&videos=DrMkk1jrhtE&feature=sub
iulia80- vip
Buna fetelor!
Ce este cu apatia asta pe forum?
Poza asta am facut-o pentru voi, pentru toate romancele care iubesc acest cuplu, pentru tine Dea, care muncesti atat de mult pentru acest forum
Poza asta am facut-o pentru voi, pentru toate romancele care iubesc acest cuplu, pentru tine Dea, care muncesti atat de mult pentru acest forum
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Sam 07 Aug 2010, 2:49 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
buna dimineata dana...
ce mai faci? esti bine...nu te-au topit caldurile?..ca pe mine in capatul asta de oras cam da!
f frumos gestul tau!
ce mai faci? esti bine...nu te-au topit caldurile?..ca pe mine in capatul asta de oras cam da!
f frumos gestul tau!
iulia80- vip
buna ziua la toate fetele prezente si absente!!
va doresc un sfarsit de saptamana superb ,in care sa uitati de grijile cotidiene si sa va distrati pe cinste...
distractie placuta Deea ,si-ti multumim din suflet pt tot ce faci :flower:
Dana ,nu pot decat sa te admir si sa -ti multumesc pt acest gest ...chiar este minunat...
https://www.youtube.com/watch?v=_j6i_I4dJXM
va doresc un sfarsit de saptamana superb ,in care sa uitati de grijile cotidiene si sa va distrati pe cinste...
distractie placuta Deea ,si-ti multumim din suflet pt tot ce faci :flower:
Dana ,nu pot decat sa te admir si sa -ti multumesc pt acest gest ...chiar este minunat...
https://www.youtube.com/watch?v=_j6i_I4dJXM
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Oyuncu Cansel Elçin, Cihangir’de bir kafede yemek yerken görüntülendi. Neşeli haliyle dikkat çeken Elçin, “Gönülçelen dizisine devam ediyor musunuz?” sorusuna, “Çekimlere başladık, devam ediyoruz” diye yanıt verdi. Elçin, sette Ünal Silver’la kavga ettikten sonra diziden ayrılma kararı almıştı.
http://cadde.milliyet.com.tr/2010/08/07/HaberDetay/1273405/KiM_NEREDE_GORULDU_
http://cadde.milliyet.com.tr/2010/08/07/HaberDetay/1273405/KiM_NEREDE_GORULDU_
Bună ziua dragele mele. În sfârșit am câteva minute libere să intru să văd ce mai faceți. Nu avem nici un promo, nici un rezumat din Gonulcelen?
Dana17 foarte frumoase pozele tale, cu mult impact pentru sufletele noastre.
Dea mi-a plăcut mult videoclipul Muratuba 1 mai ales că muzica îmi amintește de orele de aerobic pe care le-am iubit nespus. Sper că nu vor fi ștrese de pe Youtube, nu știam că asta se poate întâmpla, chiar e o veste proastă.
Ana, Mihaela, Alitheea, Iulia, Nutzi, Elena, Denisa și toate fetele dragi de pe forum mulți și o vreme frig
Acum vă las, poate voi mai reuși să intru când veți fi și voi să mai stăm de vorbă.
Dea mi-a plăcut mult videoclipul Muratuba 1 mai ales că muzica îmi amintește de orele de aerobic pe care le-am iubit nespus. Sper că nu vor fi ștrese de pe Youtube, nu știam că asta se poate întâmpla, chiar e o veste proastă.
Ana, Mihaela, Alitheea, Iulia, Nutzi, Elena, Denisa și toate fetele dragi de pe forum mulți și o vreme frig
Acum vă las, poate voi mai reuși să intru când veți fi și voi să mai stăm de vorbă.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
..Vaiii!!!!Nu-mi vine sa cred.Tu chiar ai ajuns acolo? ..sunt f emotionata...esti nemaipomenita..astept sa-mi povestesti ce ai mai vazut...dana17 a scris: Buna fetelor!
Pupicie fetelor, o seara placuta ..din pacate nu pot ramane alaturi de voi ..abia am sosit de la lacul Sf. Ana...
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Dum 08 Aug 2010, 7:56 am, editata de 2 ori
Admin_dea05- Admin
Fetelor,stiu ca sunt singura la ora asta pe forum,somn usor si vise placute-aveti la ce visa-,sau distractie maxima celor care petrec.Iulia,nu-s in Iasi,ti-am spus ca vin in septembrie,caldura Greciei ma topeste pe mine acum,iar o luna cea a Turciei,iar o saptamana in Cipru la 46 grade a pus capac.Stiu ca in Iasi e cald,dar...,anul trecut am prins la Cordoba Spania 43 dupa incendii.Greu.Miercuri am feribot spre Italia,iar dupa in sfarsit FRANTA...Plec la turci,dar ma intorc tot din Franta.DEA,am sute de foto,toate cu rezolutie mare,nu stiu cum sa procedez ,cate pot pune si cum.E drept ca trebuie sa le aleg cu grija sa nu supar pe nimeni, multe sunt in locatii private iar multe sunt strict personale.De exemplu am stat la Sapanca receptia nu am prins'o niciodata fara ca cineva sa fie acolo.Poate vine omul cu amanta si eu hop cu poza pe internet la nevasta care se uita laTuba si Cansel.Corect?Am destule poze facute special pentru voi.La Kanyon am fost si la ora 9 pentru ca era liber si puteam face poze in voie.Dar daca va spun ca am ajuns si la TIRE....Pana saptamana asta nu am intrat de loc pe net ,e greu cu PC altuia prin hoteluri....asta e ora de scris? Va pup pe toate cu drag.
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17 a scris:Fetelor,stiu ca sunt singura la ora asta pe forum,somn usor si vise placute-aveti la ce visa-,sau distractie maxima celor care petrec.Iulia,nu-s in Iasi,ti-am spus ca vin in septembrie,caldura Greciei ma topeste pe mine acum,iar o luna cea a Turciei,iar o saptamana in Cipru la 46 grade a pus capac.Stiu ca in Iasi e cald,dar...,anul trecut am prins la Cordoba Spania 43 dupa incendii.Greu.Miercuri am feribot spre Italia,iar dupa in sfarsit FRANTA...Plec la turci,dar ma intorc tot din Franta.DEA,am sute de foto,toate cu rezolutie mare,nu stiu cum sa procedez ,cate pot pune si cum.E drept ca trebuie sa le aleg cu grija sa nu supar pe nimeni, multe sunt in locatii private iar multe sunt strict personale.De exemplu am stat la Sapanca receptia nu am prins'o niciodata fara ca cineva sa fie acolo.Poate vine omul cu amanta si eu hop cu poza pe internet la nevasta care se uita laTuba si Cansel.Corect?Am destule poze facute special pentru voi.La Kanyon am fost si la ora 9 pentru ca era liber si puteam face poze in voie.Dar daca va spun ca am ajuns si la TIRE....Pana saptamana asta nu am intrat de loc pe net ,e greu cu PC altuia prin hoteluri....asta e ora de scris? Va pup pe toate cu drag.
Buna dimi fetelor!!!! Dana poze poti sa pui cate vrei decat regula este sa le pui mai multe intr-o postare dar numai sa le incarci aici ca se pune automat in 800px latime
Cat despre omul cu amanta..de ce nu ar putea sa fie si invers? asta e problema lor stiau la ce risc se expun ..pe noi ne intereseaza pozele
Nu e promo...toata lumea e plecata...da, din pacate se poate intampla si lucrul acesta you tube-ul nu e ceva sigur..narcisa a scris:Bună ziua dragele mele. În sfârșit am câteva minute libere să intru să văd ce mai faceți. Nu avem nici un promo, nici un rezumat din Gonulcelen?
Admin_dea05- Admin
..Buna nutzi !Ma bucur ca ne vizitezinutzi a scris:buna ziua la toate fetele prezente si absente!!
distractie placuta Deea ,si-ti multumim din suflet pt tot ce faci
N-ai pt ce sa-mi multumesti ,toti care aduc aici noutati merita multumiri
Vivi a pus noutati la canselito
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-noutati-actori-f6/cansel-elcin-t16-260.htm
Admin_dea05- Admin
buna fetelor dana vad ca ai ajuns pana la urma pe urmele lui Cansel si Tuba superbe pozele
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Continut sponsorizat
Pagina 10 din 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Subiecte similare
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum