18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
vali1cluj
lexia
elena
DENISA
bill609ro
dana17
mariusghencea
pissycutz
alitheea
vivi
nutzi
iulia80
iulianagl
narcisa
mihaela99
anuta1971
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 19 din 44
Pagina 19 din 44 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
foarte usordana17 a scris:Bine ca nu jn aia turca,esti norocoasa numai barbati ,pe ei ii poti ghici?elena a scris:si apropo sa stii ca eu lucrez in armatadana17 a scris:Vali,de ce toate va mirati? Nu am zis ca ma duc? Doar va promisesem poze. Ma bucur ca va bucurati.Asta era ideea...vali1cluj a scris:Sotul meu iti multumeste,zice ca simtea ca nu degeaba tine ziarul,o sa-l rasplatiti voi cumva...dana17 a scris:
tu chiar ai fost acolo? BRAVO!
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
multumesc bine , imi era atre dor de voi , de cand m-am intors din concediu nu am avut nici un pic de ragaz , astfel ca mi se pare ca a fost cu multe luni in urma , nu doar cu cateva zile, ... vreau inapoi...anuta1971 a scris:buna ali ce mai faci tu?alitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
dana concediu placut in continuare , ana,elena , vali bine v-am gasit
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
dupa cite vezi fac ce mi place vorbesc cu voi si sunt o fericita i am zis anutei copii i am pus frumos in avion directtia anglia eu si sotul fiecare cu calculatorul lui conversez eu ca el nu stiu la ce se uita o sa ma dus acum peste elalitheea a scris:ce faci draga mea , cum te simti?elena a scris:buna frumoasoalitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
elena- vip
hei atrecut este de domeniul trecutului ai amintiri si asta este cel mai important lasa ca ai avut un concediu ffoarte frumos felicitarialitheea a scris:multumesc bine , imi era atre dor de voi , de cand m-am intors din concediu nu am avut nici un pic de ragaz , astfel ca mi se pare ca a fost cu multe luni in urma , nu doar cu cateva zile, ... vreau inapoi...anuta1971 a scris:buna ali ce mai faci tu?alitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
elena- vip
ce coincidenta , si eu mi-am trimis copilul in vacanta la bunici , iar al meu sot e in celalalt capat de casa la calculatorul lui , iar eu nu ma pot hotara sa ma apuc de strans din sufragerie ca maine ne apucam de zugravit sufrageriaelena a scris:dupa cite vezi fac ce mi place vorbesc cu voi si sunt o fericita i am zis anutei copii i am pus frumos in avion directtia anglia eu si sotul fiecare cu calculatorul lui conversez eu ca el nu stiu la ce se uita o sa ma dus acum peste elalitheea a scris:ce faci draga mea , cum te simti?elena a scris:buna frumoasoalitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
alitheea- vip
Si grecii au probleme cu carul,dar si le mai fac si singuri.Am stat acum doua saptamani la o coada la benzina si nu dadea decat de 20euro,au blocat toata tara.alitheea a scris:ce sa fie... aceeasi oameni , aceleasi probleme...dana17 a scris:Buna,mutumesc mult,fetelor dar ce mai e nou prin tara?elena a scris:buna frumoasoalitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
multumesc frumos de incurajari , intradevar a fost ca un vis frumos , sper sa reusesc sa va pun poze saptamana astaelena a scris:hei atrecut este de domeniul trecutului ai amintiri si asta este cel mai important lasa ca ai avut un concediu ffoarte frumos felicitarialitheea a scris:multumesc bine , imi era atre dor de voi , de cand m-am intors din concediu nu am avut nici un pic de ragaz , astfel ca mi se pare ca a fost cu multe luni in urma , nu doar cu cateva zile, ... vreau inapoi...anuta1971 a scris:buna ali ce mai faci tu?alitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
alitheea- vip
aoleu asta c hiar nu este bine pe caldurile asteaalitheea a scris:ce coincidenta , si eu mi-am trimis copilul in vacanta la bunici , iar al meu sot e in celalalt capat de casa la calculatorul lui , iar eu nu ma pot hotara sa ma apuc de strans din sufragerie ca maine ne apucam de zugravit sufrageriaelena a scris:dupa cite vezi fac ce mi place vorbesc cu voi si sunt o fericita i am zis anutei copii i am pus frumos in avion directtia anglia eu si sotul fiecare cu calculatorul lui conversez eu ca el nu stiu la ce se uita o sa ma dus acum peste elalitheea a scris:ce faci draga mea , cum te simti?elena a scris:buna frumoasoalitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
elena- vip
e adevarat dar toti gasesc pana la urma rezolvari , doar noi ne punem si mai tare cenusa in cap...dana17 a scris:Si grecii au probleme cu carul,dar si le mai fac si singuri.Am stat acum doua saptamani la o coada la benzina si nu dadea decat de 20euro,au blocat toata tara.alitheea a scris:ce sa fie... aceeasi oameni , aceleasi probleme...dana17 a scris:Buna,mutumesc mult,fetelor dar ce mai e nou prin tara?elena a scris:buna frumoasoalitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
alitheea- vip
anuta unde este fato vali a amutit ce face eu nu o mai vad tu o vezi zi mi si mieanuta1971 a scris:buna ali ce mai faci tu?alitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
elena- vip
adevarul ca si pe aici a fost mai putina miscare... stai sa vezi cand incepe serialul,, or sa vina si fetelealitheea a scris:multumesc bine , imi era atre dor de voi , de cand m-am intors din concediu nu am avut nici un pic de ragaz , astfel ca mi se pare ca a fost cu multe luni in urma , nu doar cu cateva zile, ... vreau inapoi...anuta1971 a scris:buna ali ce mai faci tu?alitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
cred ca am prea multa energie dupa concediu , bineinteles ca al meu sot nu e de acord cu zugravitul dar nu are incotro ca eu tot vreau vad eu apoi cand imi piere cheful ce rau o sa imi para ca m-am apucatelena a scris:aoleu asta c hiar nu este bine pe caldurile asteaalitheea a scris:ce coincidenta , si eu mi-am trimis copilul in vacanta la bunici , iar al meu sot e in celalalt capat de casa la calculatorul lui , iar eu nu ma pot hotara sa ma apuc de strans din sufragerie ca maine ne apucam de zugravit sufrageriaelena a scris:dupa cite vezi fac ce mi place vorbesc cu voi si sunt o fericita i am zis anutei copii i am pus frumos in avion directtia anglia eu si sotul fiecare cu calculatorul lui conversez eu ca el nu stiu la ce se uita o sa ma dus acum peste elalitheea a scris:ce faci draga mea , cum te simti?elena a scris:buna frumoasoalitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
alitheea- vip
nu mai este online ai speriat-o cu ce i-ai spus?elena a scris:anuta unde este fato vali a amutit ce face eu nu o mai vad tu o vezi zi mi si mieanuta1971 a scris:buna ali ce mai faci tu?alitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
anuta1971- vip
abia astept , sa vezi atunci cum ne adunam ca albinutele la stupanuta1971 a scris:adevarul ca si pe aici a fost mai putina miscare... stai sa vezi cand incepe serialul,, or sa vina si fetelealitheea a scris:multumesc bine , imi era atre dor de voi , de cand m-am intors din concediu nu am avut nici un pic de ragaz , astfel ca mi se pare ca a fost cu multe luni in urma , nu doar cu cateva zile, ... vreau inapoi...anuta1971 a scris:buna ali ce mai faci tu?alitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
alitheea- vip
pai saracii la ce saa te astepti de la o tara aproape in colaps asa o sa fim si noi doamne fereste dana imi place de tine ai spirit de observatie doar esti geamandana17 a scris:Si grecii au probleme cu carul,dar si le mai fac si singuri.Am stat acum doua saptamani la o coada la benzina si nu dadea decat de 20euro,au blocat toata tara.alitheea a scris:ce sa fie... aceeasi oameni , aceleasi probleme...dana17 a scris:Buna,mutumesc mult,fetelor dar ce mai e nou prin tara?elena a scris:buna frumoasoalitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
elena- vip
este foarte cald.. s-ar putea sa iti para rau.. daca te apuci trebe sa terminialitheea a scris:cred ca am prea multa energie dupa concediu , bineinteles ca al meu sot nu e de acord cu zugravitul dar nu are incotro ca eu tot vreau vad eu apoi cand imi piere cheful ce rau o sa imi para ca m-am apucatelena a scris:aoleu asta c hiar nu este bine pe caldurile asteaalitheea a scris:ce coincidenta , si eu mi-am trimis copilul in vacanta la bunici , iar al meu sot e in celalalt capat de casa la calculatorul lui , iar eu nu ma pot hotara sa ma apuc de strans din sufragerie ca maine ne apucam de zugravit sufrageriaelena a scris:dupa cite vezi fac ce mi place vorbesc cu voi si sunt o fericita i am zis anutei copii i am pus frumos in avion directtia anglia eu si sotul fiecare cu calculatorul lui conversez eu ca el nu stiu la ce se uita o sa ma dus acum peste elalitheea a scris:ce faci draga mea , cum te simti?elena a scris:buna frumoasoalitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
anuta1971- vip
esti curajoasa succesalitheea a scris:cred ca am prea multa energie dupa concediu , bineinteles ca al meu sot nu e de acord cu zugravitul dar nu are incotro ca eu tot vreau vad eu apoi cand imi piere cheful ce rau o sa imi para ca m-am apucatelena a scris:aoleu asta c hiar nu este bine pe caldurile asteaalitheea a scris:ce coincidenta , si eu mi-am trimis copilul in vacanta la bunici , iar al meu sot e in celalalt capat de casa la calculatorul lui , iar eu nu ma pot hotara sa ma apuc de strans din sufragerie ca maine ne apucam de zugravit sufrageriaelena a scris:dupa cite vezi fac ce mi place vorbesc cu voi si sunt o fericita i am zis anutei copii i am pus frumos in avion directtia anglia eu si sotul fiecare cu calculatorul lui conversez eu ca el nu stiu la ce se uita o sa ma dus acum peste elalitheea a scris:ce faci draga mea , cum te simti?elena a scris:buna frumoasoalitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
elena- vip
FETELOR MI A FACUT PLACERE DAR MA RETRAG VA UREZ NOAPTE BUNA DANA CONCEDIU PLACUT IN CONTINUARE
elena- vip
unde mai pui ca eu zugravesc , daca nu iese le-am zis la fetele de la lucru ca le aduc sa picteze care ce o vrea sa imi acpoere greselileanuta1971 a scris:este foarte cald.. s-ar putea sa iti para rau.. daca te apuci trebe sa terminialitheea a scris:cred ca am prea multa energie dupa concediu , bineinteles ca al meu sot nu e de acord cu zugravitul dar nu are incotro ca eu tot vreau vad eu apoi cand imi piere cheful ce rau o sa imi para ca m-am apucatelena a scris:aoleu asta c hiar nu este bine pe caldurile asteaalitheea a scris:ce coincidenta , si eu mi-am trimis copilul in vacanta la bunici , iar al meu sot e in celalalt capat de casa la calculatorul lui , iar eu nu ma pot hotara sa ma apuc de strans din sufragerie ca maine ne apucam de zugravit sufrageriaelena a scris:dupa cite vezi fac ce mi place vorbesc cu voi si sunt o fericita i am zis anutei copii i am pus frumos in avion directtia anglia eu si sotul fiecare cu calculatorul lui conversez eu ca el nu stiu la ce se uita o sa ma dus acum peste elalitheea a scris:ce faci draga mea , cum te simti?elena a scris:buna frumoasoalitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
alitheea- vip
noapte buna elena , sa visezi frumos si sa ai o zi placuta
alitheea- vip
[ pai citeste si tuanuta1971 a scris:nu mai este online ai speriat-o cu ce i-ai spus?elena a scris:anuta unde este fato vali a amutit ce face eu nu o mai vad tu o vezi zi mi si mieanuta1971 a scris:buna ali ce mai faci tu?alitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
elena- vip
lasa elena ca m-am simtit si eu , ca doar si eu sunt berbec , chiar m-am recunoscut , stiu ca de multe ori am gura cam mare , da m-is buna la sufletelena a scris:[ pai citeste si tuanuta1971 a scris:nu mai este online ai speriat-o cu ce i-ai spus?elena a scris:anuta unde este fato vali a amutit ce face eu nu o mai vad tu o vezi zi mi si mieanuta1971 a scris:buna ali ce mai faci tu?alitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
alitheea- vip
sunt c onvinsaalitheea a scris:lasa elena ca m-am simtit si eu , ca doar si eu sunt berbec , chiar m-am recunoscut , stiu ca de multe ori am gura cam mare , da m-is buna la sufletelena a scris:[ pai citeste si tuanuta1971 a scris:nu mai este online ai speriat-o cu ce i-ai spus?elena a scris:anuta unde este fato vali a amutit ce face eu nu o mai vad tu o vezi zi mi si mieanuta1971 a scris:buna ali ce mai faci tu?alitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
elena- vip
dar vezi ca tu nu esti berbec ai ascendent in altceva sunt convinsaelena a scris:sunt c onvinsaalitheea a scris:lasa elena ca m-am simtit si eu , ca doar si eu sunt berbec , chiar m-am recunoscut , stiu ca de multe ori am gura cam mare , da m-is buna la sufletelena a scris:[ pai citeste si tuanuta1971 a scris:nu mai este online ai speriat-o cu ce i-ai spus?elena a scris:anuta unde este fato vali a amutit ce face eu nu o mai vad tu o vezi zi mi si mieanuta1971 a scris:buna ali ce mai faci tu?alitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
elena- vip
, acum calculez salariile fetelor sa vedem ce buna voi fi la portofel :D cupidonelena a scris:sunt c onvinsaalitheea a scris:lasa elena ca m-am simtit si eu , ca doar si eu sunt berbec , chiar m-am recunoscut , stiu ca de multe ori am gura cam mare , da m-is buna la sufletelena a scris:[ pai citeste si tuanuta1971 a scris:nu mai este online ai speriat-o cu ce i-ai spus?elena a scris:anuta unde este fato vali a amutit ce face eu nu o mai vad tu o vezi zi mi si mieanuta1971 a scris:buna ali ce mai faci tu?alitheea a scris:buna seara zanute , abia am reusit printre treburi sa va citesc noutatile
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 44 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44
Subiecte similare
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum