Serialesitelenovelet
18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+17
vali1cluj
lexia
elena
DENISA
bill609ro
dana17
mariusghencea
pissycutz
alitheea
vivi
nutzi
iulia80
iulianagl
narcisa
mihaela99
anuta1971
Admin_dea05
21 participanți

Pagina 35 din 44 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44  Urmatorul

In jos

18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Empty Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de anuta1971 Vin 13 Aug 2010, 11:45 pm

iulia80 a scris:dragelor..eu ma retrag....
maine soara mea boteaza un bebe si am sarcina de a fi dadaca pt nepotul meu...asa ca trebuie sa fiu odihnita bine ca sa supravietuiesc zilei de maine..
noapte buna si somn usor...
18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 517793
noapte buna si racoroasa iulia... sa visezi frumos 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 517793 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 155520 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 155520 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 155520
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Empty Re: 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de anuta1971 Vin 13 Aug 2010, 11:48 pm

alitheea a scris:
anuta1971 a scris:
alitheea a scris:Saime:Vei vedea o dragoste intr-o alta dragoste , nu ca oricare alta

Murat:cantecul necantat in sufletul meu spune la revedere acum . Numele lui este Hasret

Saime:prea tare indragostit , prea frumos si prea perfect

ceva de genul asta cred
ei inseamna ca am inteles cuvintele.. dar dumnezeu ma ierte daca pricep sensul.. tu zici ca e de rau?
nu stiu ce sa zic , poate nu e asa , dar asta s-ar subantelege , desi nu e prima data cand ne fac sa credem una si realitatea e alta stupid stupid stupid
au reusit sa ne ameteasca iar turcii astia.. nu au spus nici ca incepe vinerea viitoare... si mi s-a parut taiat asa deodata ca si cum ar fi trebuit sa fie mai lung... cred ca peste o zi doua o sa mai dea un promo
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Vin 13 Aug 2010, 11:49 pm

ai vazut ce poze frumoase a pus Denisa la sectiunea poze? superbe
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 13 Aug 2010, 11:50 pm

anuta1971 a scris:ai vazut ce poze frumoase a pus Denisa la sectiunea poze? superbe
nu , ma uit acum
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 13 Aug 2010, 11:52 pm

multumim Denisa , sunt superbe kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 13 Aug 2010, 11:55 pm

The way I interpret this is: He starts to compose new songs, which were hidden in his soul. Composing them is like releasing them from their secret place, that's why they are saying goodbye. And the reason for this is Hasret. She is the inspiration.
o alta interpretare , m-am gandit si eu la asta , dar totusi mi se pare multa tristete in voce
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 13 Aug 2010, 11:58 pm

na ca am uitat si de caldura de bucurie , nu ne mai ramane decat sa ne bucuram ca in cateva zile vom avea alte noutati care bineinteles vor rasturna tot ce am presupus noi pana acum , ca de obicei
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Vin 13 Aug 2010, 11:58 pm

alitheea a scris:The way I interpret this is: He starts to compose new songs, which were hidden in his soul. Composing them is like releasing them from their secret place, that's why they are saying goodbye. And the reason for this is Hasret. She is the inspiration.
o alta interpretare , m-am gandit si eu la asta , dar totusi mi se pare multa tristete in voce
imi convine asa... doamne cate interpretari o sa gasim pana incepe ..
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 14 Aug 2010, 12:00 am

alitheea a scris:na ca am uitat si de caldura de bucurie , nu ne mai ramane decat sa ne bucuram ca in cateva zile vom avea alte noutati care bineinteles vor rasturna tot ce am presupus noi pana acum , ca de obicei
Smile Smile Smile am scris amandoua cam la fel.. vorba narcisei incepem sa gandim la fel Smile Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 14 Aug 2010, 12:03 am

anuta1971 a scris:
alitheea a scris:na ca am uitat si de caldura de bucurie , nu ne mai ramane decat sa ne bucuram ca in cateva zile vom avea alte noutati care bineinteles vor rasturna tot ce am presupus noi pana acum , ca de obicei
Smile Smile Smile am scris amandoua cam la fel.. vorba narcisei incepem sa gandim la fel Smile Smile
parca ar fi prima data? Smile Smile Smile kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 14 Aug 2010, 12:05 am

un clip dragut , melodie frumoasa si sare pe rana pentru ca ne e dor de ei...
https://www.youtube.com/watch?v=dHagolsjwd0&feature=related

Ultima editare efectuata de catre alitheea in Sam 14 Aug 2010, 12:13 am, editata de 1 ori
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 14 Aug 2010, 12:06 am

alitheea a scris:un clip dragut , melodie frumoasa si sare pe rana pentru ca ne e dor de ei... https://www.youtube.com/watch?v=dHagolsjwd0&feature=related
super clip ali 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 517793

Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 14 Aug 2010, 12:14 am, editata de 1 ori
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 14 Aug 2010, 12:06 am

Gönülçelen ve Umut Yolcuları Rakip mi Oluyor ?
Umut Yolcuları ve Gönülçelen rakip oluyor?

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre Umut Yolcuları 20 Ağustos'ta izleyicileriyle buluşacak. Atv ise başrollerinde Cansel Elçin ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı, geçen sezonun iddialı dizisi Gönülçelen'i aynı gün yayına koymayı planlıyor. Yani iki iddialı yapım rakip oluyor, bakalım bu yarıştan kim galip çıkacak?

Kaynak : televizyongazetesi
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 14 Aug 2010, 12:10 am

Fetelor eu nu am citit ce s-a scris astăzi , e pusă traducerea reportajului de astăzi cu Cansel ?
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 14 Aug 2010, 12:12 am

buna seara Denisa 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 517793 multumim pentru noutati nu am inteles serialul asta Umut Yolcuları este in concurenta cu Gonulcelen.. va fi transmis tot de atv vinerea sau pe alt post tv ..tu stii ceva?
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 14 Aug 2010, 12:13 am

DENISA a scris:Fetelor eu nu am citit ce s-a scris astăzi , e pusă traducerea reportajului de astăzi cu Cansel ?
nu am vazut nimic .. cred ca nu e pusa
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 14 Aug 2010, 12:13 am

anuta1971 a scris:buna seara Denisa 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 517793 multumim pentru noutati nu am inteles serialul asta Umut Yolcuları este in concurenta cu Gonulcelen.. va fi transmis tot de atv vinerea sau pe alt post tv ..tu stii ceva?

nu am înţeles nici eu , dar aştept să-mi traducă fetele .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 14 Aug 2010, 12:14 am

DENISA a scris:
anuta1971 a scris:buna seara Denisa 18. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 517793 multumim pentru noutati nu am inteles serialul asta Umut Yolcuları este in concurenta cu Gonulcelen.. va fi transmis tot de atv vinerea sau pe alt post tv ..tu stii ceva?

nu am înţeles nici eu , dar aştept să-mi traducă fetele .

multumim mult kiss
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 14 Aug 2010, 12:14 am

e în turcă încă nu am traducerea în engleză.

Cansel Elçin Dizifilm Röportajı .

1 ) yeni bir projeye başlarken bir takım kriterleriniz varmıdır?

Cevap ; Arkadaşlar merhaba,

Sizinle burada olmak çok keyifli ve heyecan verici.

Kriterlerim tabi ki var, öncelikle konsepti benimsemek önemli olan. Ama benim için en önemlisi heyecan ve tutku.

2 ) -Yaşamınızdan bugüne kadar çıkardığınız sonuç nedir?Hayat size ne öğretti?

Cevap ; Hayatın bana kattığı şeyler var tabi, hergün yeni birşeyler öğrendiğimi hissediyorum. Hayatta bildiğin kadar varsın.. Ben de daha çok bilmek için uğraş veriyorum. Bilgeliğe doğru gitmek için. Mesela Gönülçelen'in bana kattığı birşey var; Romanlar anı yaşıyorlar, hiçbirşeyi hesaplamıyorlar. Başkalarının planladığı bir hayatta bizim de plan yapmamız çok saçma değil mi?

3 ) En Sevdiğiniz Çocuk İsimleri Nelerdir ?

Cevap ; Mesela Okan Bayülgen'in çocuğunun ismi İstanbul çok hoşuma gitmişti. Güzel bir dönem ismi.. Tüm dünyaca kullanılabilen isimler benim çok hoşuma giden isimler.. Mesela Yusuf, Joseph oluyor.. Ama bir de unutmamak gerek ki çocuk büyüdüğü zaman ebeveynlerine kızmayacağı bir isim de seçilmesi önemli

4 ) Öncelikle hoşgeldiniz şu rolü çok oynamak istiyorum diyor musunuz bir de senaryo yazarken mi oyunculuk yaparken mi yoksa yönetmen koltuğunda mı hangisinde kendinizi daha iyi ifade etiğinizi düşünüyorsunuz ?

Cevap ; Children of men veya Derailed gibi filmlerde oynayan Clive Owen in performansını ve seçimlerini beğeniyorum.

5 ) Fransada doguyup buyumusunuz oralari ozledigniz oluyor mu ?

Cevap ; Türkiye'de Tire'de doğdum ve 9 yaşında Fransa'ya gittim. Özlediğim oluyor tabi ama eskisi kadar değil. Ama en çok orada yaşayan ailemi özlüyorum. Annemi, babamı, abimi ve yeğenlerimi...

6 ) Hangi tür kitaplar okursun?

Cevap ; Her tür kitap okuyorum. Hakan Yel'in "Herşeyi Satarım Ruhumu Hariç" diye bir kitabı okudum en son. Ama hayranlarım bilir ki, benim Türkiye'de en çok sevdiğim kitap Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna'sı olmuştur.

7 ) -Senaryo yazarken Fransızca mı düşünüyorsunuz? Yoksa artık Türkçe düşünmeye başladınız mı?

Cevap ; Artık Türkçe düşünüyorum

8 ) 1.Okul hayatınızda nasıl bi öğrenciydiniz ? ( mesela yaramaz mı , inek mi, çılgın mı )
2.Fransaya ilk gittiğinizde çok mu zaman aldı fransızcayı öğrenmeniz ?

Cevap ; Türkiye'de İlkokul 1 ve 2'yi bitirdikten sonra Fransa'da tekrar İlkokul öğrenimi gördüm. Siyah beyazdan renkliye geçişim oldu. 12 yaşına kadar hiç konuşmadım. Eğitim sistemi tamamen farklı. Kültür şoku yaşadım diyebilirim. Dilsizlikten tabi ki. Bundan 5 sene önce yine bunu yaşadım Türkiye'ye dönüşümde..

9 ) Kampüste Çıplak Ayaklar filminden sonra başka film çekmeyi düşünüyormusun ?

Cevap ; Tabi ki çekmek istiyorum. Kendimle ilgili, kendi hayatımdan şeyleri aktarmak istiyorum.

10 ) gonulcelen dızısını sızde ızlıyormusunuz?

Cevap ; Tabi ki izliyorum.Kendimi eleştirmek adına izlemem gerek ama garip oluyor, kendinizi görüyorsunuz..

11 ) 1.İstanbulda İmza günü yapmayı düşünüyomusunuz ..
2.oynadıgınız dizilerdeki hangi aşka sahip olmak isterdiniz.

Cevap ; 1-Bunun bir organizasyonu yapıldığı takdirde neden olmasın.
2- Genelde dizilerim hep drama olduğu için hep sancılı ilişkiler oluyor. ama ben daha çok huzur veren bir aşk isterim Çekişmeli aşklar en romantik aşklar.

12 ) KürŞaD ßaşarıN ProGramınDa Facebook um War DemişTiniz FaceßookunuzDa HayranLarınızLa Konuşuyormusunuz?ve kenDi adınızımı KuLLanıyorSuNuz ?

Cevap ; Cansel Elçin adına resmi facebook sayfam var. Kendime ait özel olarak kullandığım bir profilim vardı ama gerçek Cansel Eçiln olmadığım söylerek iptal ettiler.

13 ) Tiyatro mu Sinema mı?

Cevap ; Tiyatro mu sinema mı sorusuna şu şekilde cevap verebilirim, her ikisi de... Tiyatro çok zaman alıyor. Hem öncesi hem oynama süreci.. Tiyatro çok yıpratıcı bir dal.

14 ) Hayatta olmazsa olmaz dediğiniz şey nedir

Cevap ; Sevgi benim olmazsa olmazımdır. Sevgi olmazsa hiçbirşey olmaz.

15 ) hayatını hep özgürce yaşamıssın.. istediğini yapmışsın.. ama bunun olumsuzluğuyla hiç karşılaştın mı??*

Cevap ; Tabi ki bunun olumsuzluğunu her gün yaşıyorum. Ama bunu yaşayamadan yaşayamazsınız. Çünkü özgür olduğunuz zaman hemen marjinal biri oluyorsunuz. Siz herşeyden önce özgür olmaya karar vermişsiniz. Mesela para, bizi en çok kilitleyen şey para. İnsanların hiçbiri bu konuda özgür değil..

16 ) -en çok sevdiğiniz yemek nedir?
-oyuncu olmadan önce başka bir meslek düşünüyor muydunuz?

Cevap ; -Anıma göre değişiyor. Bazen köfte, bazen yeşil salata.. Vücudumu dinlemeye çalışıyorum bu konuda. Bazen insanın canı annesinin yemeğini özlüyr, bazen set yemeğini istiyorsun. Dünyayı gezdiğim için herşeyden tattım, ve herşeyi seviyorum diyebilirim.

-Aslında bir sürü küçük işler yaptım oyunculuktan önce. Ticaretle uğraştım. Özel şoförlük yaptım, krepçilik yaptım, otelde çalıştım, pazarlamacılık yaptım. En son oyunculukta kaldım ama bunu da iş olarak değl de bir oyun alanı olarak görüyorum.

17 ) Sizi yakınlarınız annenize mi babanıza mı benzetirler?

Bu kadar genç olmanızın sırrı ne? Sizi çok sevdiğimi bilmenizi isterim...

Cevap ; Her ikisine de benzetiyorlar. İkisini de çok seviyorum.

Çocuk ruhu ve pozitif olmaya çalışıyorum, galiba bununla alakalı olabilir. Ben kendimi ciddiye almamaya çalışıyorum.

18 ) Cansel Elçin dediğimiz zaman hisleriyle hareket edip oyunu oynayan insan mı yoksa hem kendisiyle irtibat kurup hem de hislerinden vazgeçemeyen bir cansel mi izliyoruz biz?

Cevap ; Her zaman hislerimle hareket ettim ama bu beni zaman zaman zor durumlara soktu. İnsanları kırdığım zamanlar da oldu ve özür dilemeyi öğrendim.

19 ) Merhaba! Ben sizi Azeribaycandan izliyorum. Burada da cok seviliyorsunuz.
Buraya gelmek gibi bir fikriniz varmi?

Cevap ; Evet Bakü'yü çok merak ediyorum aslında, gezmeyi seven birisiyim.. Neden olmasın?

20 ) Yüzbaşı Cemal savaşın içindeydi ama duygusallığı ağır basıyordu.....
Ahmet çok tutkulu bir aşk içinde yine duygusal bir tipti......

Bunun seyirci tarafından pek kabul görmeyeceği riski sizi korkutmadı mı?

Hala Akbil kullanıyor musunuz?

Cevap ; Risk konusunda ise; bunları hiç hesaplamıyorum duygularımla hareket ediyorum ve duygular ne kadar gerçekse o kadar kabullenilebilir diye düşünüyorum.

Evet hala akbil kullanıyorum. Geçenlerde Fransız konuklarım geldi. Onlara temizliğiyle gurur duyduğum Metromuzu gösterdim ve tabi akbil bastım.

21 ) gonulcelen den sonra diziye mi yoksa sinema filmine mi agirlik vereceksiniz?

Cevap ; Bu dizi bittikten sonra sinema projesiyle devam etmek istiyorum.

22 ) Neye karşı fobin var??

Cevap ; Fobilerim vardı yenmeye çalışıyorum. Denizin derinliğine karşı bir antipatim vardı ama bunu da yendim.. dalıyorum artık.. Hızı da sevmiyorum..

23 ) Bilgisayarla aranız nasıl ? Çok girer misiniz bilgisayara ?
Kaç yıldır tenis oynuyosunuz ?

Cevap ; Bilgisayarla aram çok zayıf.
Yaklaşık 30 sene oynadım ama ciddi anlamda 15 sene oynadım. Futbol da var tabi o da 15 sene kadar oynadım.

ve sorulardan sonra ki NOT'u : Herşey için çok teşekkür ederim, bir daha görüşmek üzere.. Benim için çok eğlenceliydi. Tekrar görüşmek üzere...

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 14 Aug 2010, 12:15 am

buna Denisa kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 14 Aug 2010, 12:16 am

Bună Ana !! Bună Alitheea
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 14 Aug 2010, 12:21 am

tradus cu google
al 2 lea raspuns,
Postat de tugba_robert
Cansel primul să vă mulţumesc pentru timpul pentru noi.
Întreb;

Rezultatele din viata ta măsura-out Ce viata te-a învăţat ce?

-Ca un copil, nu, astazi vei deveni un om ai fi putut imagina?

Elementul cel mai impresionant a unui popor-pentru tine?
Cred că am pus întrebări prea multe dintre ele, dar nu am putut decide care ti-ar putea ocupa vreodată.
Întrebarea mea de alocare a fost adecvat cevaplandırmasanda değil.Zaman cevaplandırsanda importante.

Vă mulţumim anticipat .... Vă doresc succes în continuare.
(De asemenea, vreau să ştii că te iubesc)

Există momente când am nevoie de lucruri de viaţă, mă simt eu sunt de învăţare ceva nou in fiecare zi. Ia să ştiu de eşti în viaţă .. Sunt luptă să ştiu mai multe. Pentru a merge pentru înţelepciune. Am ceva pentru a adăuga Gönülçelen'in exemplu, romii sunt amintiri vii, nu calculează nimic. Alţii planificate pentru a face un plan de viaţă, noi de asemenea ridicol nu-i asa?
3.
Postat de cansu92
nume de copii sunt ceea ce place cel mai mult?
Cum va motiva kit-te înainte?
Viata ta ca un film de transfer, deşi, care doriţi să joace?
sinceritatea dvs. şi echipa dvs. pentru a privitorului este reflectată de pozitivitatea din seria celor mai vizionate .. Cred că acesta este motivul .. Vă mulţumim pentru timpul
Lucru bun a făcut-o etapă într-un proiect
A ta

Okan Bayülgen'in copil de exemplu, a avut un nume mi-a placut la Istanbul. Numele de o perioadă de frumos .. Poate fi folosit de către toată lumea mi-a placut numele meu şi numele .. De exemplu, Joseph este Joseph .. Dar nu trebuie să uităm că ei copil nu va creşte atunci când părinţii lor, de asemenea, important să alegeţi un nume

4.

Postat de shyma
Bine aţi venit în primul rând, acest rol, aşa că am dori să joace face un scenariu scris distractiv faci sau director, în locul dumneavoastră, care aveţi o etica de stat mai bine credeţi că datorită în avans, şi te iubesc atât de mult nu uităm ...

Children of Men, care a jucat în filme precum Clive Owen în Derailed, sau de performanţă, şi-mi place selectarea acestora
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 14 Aug 2010, 12:23 am

mai pun daca vreti dar mai bine asteptam traducerea in engleza... voi ce spuneti?
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 14 Aug 2010, 12:25 am

anuta1971 a scris:mai pun daca vreti dar mai bine asteptam traducerea in engleza... voi ce spuneti?
cred ca mai bine asteptam , tu ce zici?
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 14 Aug 2010, 12:29 am

DENISA a scris:Gönülçelen ve Umut Yolcuları Rakip mi Oluyor ?
Umut Yolcuları ve Gönülçelen rakip oluyor?

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre Umut Yolcuları 20 Ağustos'ta izleyicileriyle buluşacak. Atv ise başrollerinde Cansel Elçin ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı, geçen sezonun iddialı dizisi Gönülçelen'i aynı gün yayına koymayı planlıyor. Yani iki iddialı yapım rakip oluyor, bakalım bu yarıştan kim galip çıkacak?

Kaynak : televizyongazetesi

Dear DANA,
Don't worry for this reports..Umut Yolcuları new series...this two series published the same day...I do not think there could be competing to Gönülçelen...because Gönülçelen Ratings will be higher...

See you,bye
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 35 din 44 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum