20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
iulia80
dana17
alitheea
DENISA
annadanna
florina1989
Admin_dea05
anuta1971
elena
mihaela99
14 participanți
Pagina 6 din 44
Pagina 6 din 44 • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:ia o aspirina sa nu faci febra musculara de la atata alergat si poate la noapte se impiedicaelena a scris:ai dreptate cred ca starea asta o am de la atita alergat cred ca am obositelena a scris:mihaela99 a scris:elena a scris: auzi la ele mai si intreaba ce au facut pai este frumos s a razi de un om care nu stie de ce ii este dor
pai crezi ca noua nu ne este ? dar ce am putea sa facem sa alergam noapte in somn dupa el? ,as alerga dar imi este frica ca dau din picioare prea mult si imi lovesc iubirea de sot si ma pune sa dorm afara pe pres in fata usii
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:]ia o aspirina sa nu faci febra musculara de la atata alergat si poate la noapte se impiedica
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
zanute , Vlad vrea clatite , si cum cansel e obosit de la alergat si nu poate veni sa imi faca , trebiue sa le fac eu , asa ca iar lipsesc putin , dar revin
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
anuta1971 a scris:te primeste elena la ea ca tot sunteti concitadinemihaela99 a scris:elena a scris: auzi la ele mai si intreaba ce au facut pai este frumos s a razi de un om care nu stie de ce ii este dor
pai crezi ca noua nu ne este ? dar ce am putea sa facem sa alergam noapte in somn dupa el? ,as alerga dar imi este frica ca dau din picioare prea mult si imi lovesc iubirea de sot si ma pune sa dorm afara pe pres in fata usii
iti dai seama ca ma duc buluc peste ea
mihaela99- vip
ce m-ai uns laelena a scris:ALI tocmai imi trecuse melancolia ce faci acum vrei sa ma emotionezi cu cuvintele tale pline de simtirealitheea a scris:zanute, mi-a mai trecut lenea , ce imi aud urechile? v-a suparat cineva ?
da ce voi va luati dupa lumea invidioasa?
nici un forum nu va avea ce avem noi aici , si din aceasta cauza se intampla ce se intampla , cititi si voi in alte parti, unde mai simtiti ceea ce avem noi , voi nu vedeti ca suntem o mana de suflete adunate in jurul a doua comori de fete si am devenit mai unite decat ar fi niste surori?
unde ati mai vazut asta ?
forumul nostru este si frumos si prietenos si valoros si tot ce e mai bun , nici sa nu mai plecati de acasa ...
daca ar fi fost atat de bine in alta parte credeti ca s-ar fi scindat , sau ar fi ramas unite sub acelasi acoperis?
au mai existat atacuri dea stie , dar toate sunt numai din invidie , asa ca statii frumos pe funduletul vostru acasa si nu mai dati ocazia sa va supere nimeni
va iubesc mult
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
si nici nu stam departe una de alta in acelasi c artier sa ti dau nr de telefon sa suni da cind este nevoie cu cea mai mare placere miha ai incredereanuta1971 a scris:te primeste elena la ea ca tot sunteti concitadinemihaela99 a scris:elena a scris: auzi la ele mai si intreaba ce au facut pai este frumos s a razi de un om care nu stie de ce ii este dor
elena- vip
poate pun de-un maraton... ajung la Istanbulmihaela99 a scris:alitheea a scris:]ia o aspirina sa nu faci febra musculara de la atata alergat si poate la noapte se impiedica
anuta1971- vip
Buna ,ce faceti ? Tot la Cansel visati ?V-ati inteles care il ciufuleste in seara asta ?Eu ce repartitie am ? Sa nu-mi ziceti ca pe mine m-ati uitat... :bom:
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
anuta1971 a scris:ce m-ai uns laelena a scris:ALI tocmai imi trecuse melancolia ce faci acum vrei sa ma emotionezi cu cuvintele tale pline de simtirealitheea a scris:zanute, mi-a mai trecut lenea , ce imi aud urechile? v-a suparat cineva ?
da ce voi va luati dupa lumea invidioasa?
nici un forum nu va avea ce avem noi aici , si din aceasta cauza se intampla ce se intampla , cititi si voi in alte parti, unde mai simtiti ceea ce avem noi , voi nu vedeti ca suntem o mana de suflete adunate in jurul a doua comori de fete si am devenit mai unite decat ar fi niste surori?
unde ati mai vazut asta ?
forumul nostru este si frumos si prietenos si valoros si tot ce e mai bun , nici sa nu mai plecati de acasa ...
daca ar fi fost atat de bine in alta parte credeti ca s-ar fi scindat , sau ar fi ramas unite sub acelasi acoperis?
au mai existat atacuri dea stie , dar toate sunt numai din invidie , asa ca statii frumos pe funduletul vostru acasa si nu mai dati ocazia sa va supere nimeni
va iubesc mult
si pe mine , Ali
mihaela99- vip
bine ai venit danadana17 a scris:Buna ,ce faceti ? Tot la Cansel visati ?V-ati inteles care il ciufuleste in seara asta ?Eu ce repartitie am ? Sa nu-mi ziceti ca pe mine m-ati uitat... :bom:
elena- vip
elena a scris: si nici nu stam departe una de alta in acelasi c artier sa ti dau nr de telefon sa suni da cind este nevoie cu cea mai mare placere miha ai incredere
Elena merg pe mana ta, poate nu imi dai drumul la usa
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:poate pun de-un maraton... ajung la Istanbulmihaela99 a scris:alitheea a scris:]ia o aspirina sa nu faci febra musculara de la atata alergat si poate la noapte se impiedica
mihaela99- vip
dana17 a scris:Buna ,ce faceti ? Tot la Cansel visati ?V-ati inteles care il ciufuleste in seara asta ?Eu ce repartitie am ? Sa nu-mi ziceti ca pe mine m-ati uitat... :bom:
Buna Dana bine ai venit ,tot cu Cancel, ..... fiecare cum si ce apuca, . vezi nu pierde vremea ca s-ar putea sa nu mai apuci nimic
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:elena a scris: si nici nu stam departe una de alta in acelasi c artier sa ti dau nr de telefon sa suni da cind este nevoie cu cea mai mare placere miha ai incredere
elena- vip
eu is femeie serioasa cum sa nu mi primesc eu surioara ia ziielena a scris:mihaela99 a scris:elena a scris: si nici nu stam departe una de alta in acelasi c artier sa ti dau nr de telefon sa suni da cind este nevoie cu cea mai mare placere miha ai incredere
elena- vip
buna seara danadana17 a scris:Buna ,ce faceti ? Tot la Cansel visati ?V-ati inteles care il ciufuleste in seara asta ?Eu ce repartitie am ? Sa nu-mi ziceti ca pe mine m-ati uitat... :bom:
anuta1971- vip
Ce e al meu e pus deoparte...mihaela99 a scris:dana17 a scris:Buna ,ce faceti ? Tot la Cansel visati ?V-ati inteles care il ciufuleste in seara asta ?Eu ce repartitie am ? Sa nu-mi ziceti ca pe mine m-ati uitat... :bom:
Buna Dana bine ai venit ,tot cu Cancel, ..... fiecare cum si ce apuca, . vezi nu pierde vremea ca s-ar putea sa nu mai apuci nimic
dana17- vip
iar te intreb pe unde ai calatorit ce ai mai facut sper sa nu mi raspunzi iar ca aseara de data asta a fost bine daanuta1971 a scris:buna seara danadana17 a scris:Buna ,ce faceti ? Tot la Cansel visati ?V-ati inteles care il ciufuleste in seara asta ?Eu ce repartitie am ? Sa nu-mi ziceti ca pe mine m-ati uitat... :bom:
elena- vip
Sant la Nisa...Totul e OK...Mare ,soare ,barbati fruuumosi...elena a scris:iar te intreb pe unde ai calatorit ce ai mai facut sper sa nu mi raspunzi iar ca aseara de data asta a fost bine daanuta1971 a scris:buna seara danadana17 a scris:Buna ,ce faceti ? Tot la Cansel visati ?V-ati inteles care il ciufuleste in seara asta ?Eu ce repartitie am ? Sa nu-mi ziceti ca pe mine m-ati uitat... :bom:
dana17- vip
ma bucur.... mai ales de barbatidana17 a scris:Sant la Nisa...Totul e OK...Mare ,soare ,barbati fruuumosi...elena a scris:iar te intreb pe unde ai calatorit ce ai mai facut sper sa nu mi raspunzi iar ca aseara de data asta a fost bine daanuta1971 a scris:buna seara danadana17 a scris:Buna ,ce faceti ? Tot la Cansel visati ?V-ati inteles care il ciufuleste in seara asta ?Eu ce repartitie am ? Sa nu-mi ziceti ca pe mine m-ati uitat... :bom:
elena- vip
mihaela99- vip
acym serios vreau sa te intreb in fiecare an plecatielena a scris:ma bucur.... mai ales de barbatidana17 a scris:Sant la Nisa...Totul e OK...Mare ,soare ,barbati fruuumosi...elena a scris:iar te intreb pe unde ai calatorit ce ai mai facut sper sa nu mi raspunzi iar ca aseara de data asta a fost bine daanuta1971 a scris:buna seara danadana17 a scris:Buna ,ce faceti ? Tot la Cansel visati ?V-ati inteles care il ciufuleste in seara asta ?Eu ce repartitie am ? Sa nu-mi ziceti ca pe mine m-ati uitat... :bom:
elena- vip
dana17 a scris:Ce e al meu e pus deoparte...mihaela99 a scris:dana17 a scris:Buna ,ce faceti ? Tot la Cansel visati ?V-ati inteles care il ciufuleste in seara asta ?Eu ce repartitie am ? Sa nu-mi ziceti ca pe mine m-ati uitat... :bom:
daca tu zici , asa o fi
mihaela99- vip
aici ..nu sriga ca-mi spargi timpanele citeam ce scrieti voi... zi mersi ca nu am ideimihaela99 a scris:Ana unde esti?
anuta1971- vip
ne a lasat cu ochii inmihaela99 a scris:Ana unde esti?
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 6 din 44 • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum