20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
iulia80
dana17
alitheea
DENISA
annadanna
florina1989
Admin_dea05
anuta1971
elena
mihaela99
14 participanți
Pagina 44 din 44
Pagina 44 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:Buna seara si bine v- am gasit. Am citit ce a- ti scris pana acum ai rezumatul .Vom vedea cum va fi ca turcaleti ne pun nervii la mare in cercare, pe cind gindim ca totul este bine si frumos atunci ne trintesc cite-o faza de imi fac noapte alba , cu cite-o revista de rebus si citeva pastile de distonocalm.M-am gindit la faza;daca una din noile actrite va fi in rolul de majordom si sa se indragosteasca de domn- profesor.Cziceti de ideia mea?Cam traznita.Da,Narcisa am citit ca vrei si tu un ochi de a lui Cansel , bine ai si tu un ochi care vrei tu .Eu nu am vrut sa analizez nimic era opinia uneia dintre fete pe care am citit-o mai de mult.
buna seara florica
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
daca gresesti ai butonul edit in dreapta postarii tale dai click pe el si iti poti modifica ce ai scrisflorica a scris:Am vrut sa scriu si rezumatul dar am gresit un pic.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Multumesc,Deea deocamdata ma descurc mai greu ,sterg mult dar mai scap cite ceva.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Admin_dea05 a scris:daca gresesti ai butonul edit in dreapta postarii tale dai click pe el si iti poti modifica ce ai scrisflorica a scris:Am vrut sa scriu si rezumatul dar am gresit un pic.
https://www.youtube.com/watch?v=HkzLk_2A5Dg&feature=related
anuta1971- vip
Ca sa nu va plictisiti asteptand ,va mai pun niste poze cu NICE...http://img696.imageshack.us/gal.php?g=dsc05237q.jpg Si gata cu nostalgia dupa Murat Y.Anuta frumoasa poza ...Fii pe baricada...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
frumoase poze multumim ..pe baricada sigur dar imi trebuie sustineredana17 a scris:Ca sa nu va plictisiti asteptand ,va mai pun niste poze cu NICE...http://img696.imageshack.us/gal.php?g=dsc05237q.jpg Si gata cu nostalgia dupa Murat Y.Anuta frumoasa poza ...Fii pe baricada...
uitati un banc referitor la concurenta
Cocosul organizeaza o sedinta cu gainile. Despacheteaza o cutie si scoate din ea un ou de strut.
- Nu vreau sa va critic, dar nu strica sa fiti la curent cu ce este in stare concurenta!
anuta1971- vip
am venit unde i promo :nh8: :nh8:
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
florica a scris:Am vrut sa scriu si rezumatul dar am gresit un pic.
uite un banc florica
La o inmormantare ungurul il intreaba pe roman:
-La voi mortul se ingroapa cu popa?
la care romanul zice:
-Nu la noi popa ramane afara...
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:florica a scris:Am vrut sa scriu si rezumatul dar am gresit un pic.
uite un banc florica
La o inmormantare ungurul il intreaba pe roman:
-La voi mortul se ingroapa cu popa?
la care romanul zice:
-Nu la noi popa ramane afara...
elena- vip
elena a scris: am venit unde i promo :nh8: :nh8:
nu e promo mai asteptam
anuta1971- vip
si eu ... sufaranuta1971 a scris:elena a scris: am venit unde i promo :nh8: :nh8:
nu e promo mai asteptam
elena- vip
anuta felicidades ai intretinut o atmosferaelena a scris:si eu ... sufaranuta1971 a scris:elena a scris: am venit unde i promo :nh8: :nh8:
nu e promo mai asteptam
elena- vip
Cred ca 'l tii tu la secret...elena a scris: am venit unde i promo :nh8: :nh8:
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
vezi de asta te iubesc eu pe tineelena a scris:anuta felicidades ai intretinut o atmosferaelena a scris:si eu ... sufaranuta1971 a scris:elena a scris: am venit unde i promo :nh8: :nh8:
nu e promo mai asteptam
elena- vip
dana17 a scris:Cred ca 'l tii tu la secret...elena a scris: am venit unde i promo :nh8: :nh8:
elena- vip
te ai prinselena a scris:dana17 a scris:Cred ca 'l tii tu la secret...elena a scris: am venit unde i promo :nh8: :nh8:
elena- vip
hai ca nu-s fata rea cum sa-l tin numai pentru mine?dana17 a scris:Cred ca 'l tii tu la secret...elena a scris: am venit unde i promo :nh8: :nh8:
uite-l
https://www.facebook.com/video/video.php?v=423513402155&ref=mf
anuta1971- vip
anuta poate am citit eu in graba tu il tradezi pe canselutu nostru cu murat :nh8: :nh8: :bom: :bom:elena a scris:vezi de asta te iubesc eu pe tineelena a scris:anuta felicidades ai intretinut o atmosferaelena a scris:si eu ... sufaranuta1971 a scris:elena a scris: am venit unde i promo :nh8: :nh8:
nu e promo mai asteptam
elena- vip
fata vezi ca ti-am postat promo-ul mai suselena a scris:anuta poate am citit eu in graba tu il tradezi pe canselutu nostru cu murat :nh8: :nh8: :bom: :bom:elena a scris:vezi de asta te iubesc eu pe tineelena a scris:anuta felicidades ai intretinut o atmosferaelena a scris:si eu ... sufaranuta1971 a scris:elena a scris: am venit unde i promo :nh8: :nh8:
nu e promo mai asteptam
anuta1971- vip
multumesc in ca o data m am convins daca credeti voi ca asa arata un om care apuca pe alt drum si renunta la iubire.... eu il vad mai hotarit ca oricind s a pastreze TOTanuta1971 a scris:fata vezi ca ti-am postat promo-ul mai suselena a scris:anuta poate am citit eu in graba tu il tradezi pe canselutu nostru cu murat :nh8: :nh8: :bom: :bom:elena a scris:vezi de asta te iubesc eu pe tineelena a scris:anuta felicidades ai intretinut o atmosferaelena a scris:si eu ... sufaranuta1971 a scris:elena a scris: am venit unde i promo :nh8: :nh8:
nu e promo mai asteptam
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 44 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 44 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum