20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
iulia80
dana17
alitheea
DENISA
annadanna
florina1989
Admin_dea05
anuta1971
elena
mihaela99
14 participanți
Pagina 15 din 44
Pagina 15 din 44 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Am mostenit un pigment ...de la mama si ma fac ca ciocolata...Da sant blonda ...stii ce greu a fost la turci ?Se vede din prima ca nu sant de-a lor...elena a scris: dana te ai bronzat am vazut ca esti blonda te prinde bronzul
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ma bucur pentru tine..mai fetelor cu gandul la blanita de la inceputul saptamanii? chiar o sa aveti o saptamana bunaelena a scris:
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
si din partea mea am auzit de ea LA MULTI ANI HATICEanuta1971 a scris:si acum vreau sa o felicit pe Hatice o fata minunata pe care o cunosc de pe vremea cand posta pe port...
LA MULTI ANI Hatice sa fii sanatoasa, sa fii iubita, viata sa iti ofere numai lucruri bune
https://2img.net/h/oi38.tinypic.com/24uzqpy.jpg
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
spune ne cum l ai visat pe IDOLUL nostru cel FRUMOSanuta1971 a scris:
ma bucur pentru tine..mai fetelor cu gandul la blanita de la inceputul saptamanii? chiar o sa aveti o saptamana buna
elena- vip
DA se vede dar cred ca ai atras atentia nu gasesc ei asa ceva la ei asa ca eu cred ca ai creat vilva in jurul taudana17 a scris:Am mostenit un pigment ...de la mama si ma fac ca ciocolata...Da sant blonda ...stii ce greu a fost la turci ?Se vede din prima ca nu sant de-a lor...elena a scris: dana te ai bronzat am vazut ca esti blonda te prinde bronzul
elena- vip
macar speram cu SPERANTA NE ALEGEM TOATA VIATAanuta1971 a scris:
ma bucur pentru tine..mai fetelor cu gandul la blanita de la inceputul saptamanii? chiar o sa aveti o saptamana buna
elena- vip
ia sa vedeti ce chestie acum mi a venit somn si tocmai am spus ca nu ma simt abosita mi a venit asa deodata
elena- vip
va las ne citim mai tirziu o zi frumoasa la fel ca sufletul vostruelena a scris: ia sa vedeti ce chestie acum mi a venit somn si tocmai am spus ca nu ma simt abosita mi a venit asa deodata
elena- vip
Ei sa nu exageram...Dar ei au un stil aparte care vine din istoria lor ...Spre deosebire de arabi ,care vin direct la partener si ii vorbesc de camile si aur ,la turci vin direct spre tine ,pun mana pe tine chiar de fata cu partenerul .Daca ai avut proasta inspiratie sa-i abordezi cu o problema ,imediat le sclipesc ochii si raspunsul...se lasa asteptat...Poate de asta poarta multe val..elena a scris: DA se vede dar cred ca ai atras atentia nu gasesc ei asa ceva la ei asa ca eu cred ca ai creat vilva in jurul tau
dana17- vip
Elena trezeste-te...nu pleca ca vad ca si netul ma mai lasa, ma mai ia...elena a scris: va las ne citim mai tirziu o zi frumoasa la fel ca sufletul vostru
dana17- vip
scuze fetelor ca am disparut asa.. abia am terminat cu gatitul... elena am vazut ca ai plecat la somnik..
anuta1971- vip
Buna ziua fetelor
ce faceti?
LA MULTI ANI HATICE , SA FII FERICITA, SANATOASA SI IUBITA, TOT CE ITI DORESTI SA TI SE INDEPLINESCA
ce faceti?
LA MULTI ANI HATICE , SA FII FERICITA, SANATOASA SI IUBITA, TOT CE ITI DORESTI SA TI SE INDEPLINESCA
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Salutări pentru fetele mele dragi. Ce mai faceți? Vă distrați fără mine? Nu vă potoliți? De vineri se țin distracțiile lanț la voi și mă molipsiți și pe mine. Și nu am timp.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Salutări pentru fetele mele dragi. Ce mai faceți? Vă distrați fără mine? Nu vă potoliți? De vineri se țin distracțiile lanț la voi și mă molipsiți și pe mine. Și nu am timp.
Buna Narcisa nu mai plange ca noi ne gandim si la tine
https://www.youtube.com/watch?v=9HGKLvQ_NzE&feature=related
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Lun 23 Aug 2010, 1:44 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
buna ziua draga mea iti doresc sa ai o saptamana minunatamihaela99 a scris:Buna ziua fetelor
ce faceti?
anuta1971- vip
buna narcisa ... uite acum trece saptamana asta si scapi... ma rog sa-ti dea dumnezeu putere sa poti invata cat mai mult... si noroc ca trebuie multinarcisa a scris:Salutări pentru fetele mele dragi. Ce mai faceți? Vă distrați fără mine? Nu vă potoliți? De vineri se țin distracțiile lanț la voi și mă molipsiți și pe mine. Și nu am timp.
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
buna ziua draga mea iti doresc sa ai o saptamana minunata
Ana , si eu iti doresc sa ai o saptamana excelenta si plina de veselie si iubire , cum ai dormit asta noapte? ai visat ceva frumos?
https://www.youtube.com/watch?v=FSCXS9Q2_nA&feature=related
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Lun 23 Aug 2010, 1:50 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
Buna Narcisa nu mai plange ca noi ne gandim si la tine
https://www.youtube.com/watch?v=9HGKLvQ_NzE&feature=related
Vă gândiți să-l smotociți cât mai tare pe Cansel, nu cumva să-mi mai rămână și mie ceva nu-i așa? Lasă că vedeți voi din septembrie.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Vă gândiți să-l smotociți cât mai tare pe Cansel, nu cumva să-mi mai rămână și mie ceva nu-i așa? Lasă că vedeți voi din septembrie.
cei al tau e pus deoparte adica urechile
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:
buna narcisa ... uite acum trece saptamana asta si scapi... ma rog sa-ti dea dumnezeu putere sa poti invata cat mai mult... si noroc ca trebuie multi
Chiar că am nevoie de mare putere să las forumul și să mă îndrept spre locul de tortură. Nu mai pot mi s-a luat de tot.
Acum vă las deja m-am distrat prea mult.
pentru tine și Miha și pentru toate fetele
narcisa- vip
mihaela99 a scris:
Râzi tu Miha dar tare vă mai place când se trage de urechi.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Chiar că am nevoie de mare putere să las forumul și să mă îndrept spre locul de tortură. Nu mai pot mi s-a luat de tot.
Acum vă las deja m-am distrat prea mult.
pentru tine și Miha și pentru toate fetele
multi si de la noi pentru tine, si sa ai spor la invatat
mihaela99- vip
narcisa a scris:
Râzi tu Miha dar tare vă mai place când se trage de urechi.
daaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mihaela99- vip
am dormit pe unde ultra scurte nu am avut timp sa visez mai avem o somnoroasa pe aici ..pe elenus dar ea s-a dus sa doarma deseara are forte proaspetemihaela99 a scris:
Ana , si eu iti doresc sa ai o saptamana excelenta si plina de veselie si iubire , cum ai dormit asta noapte? ai visat ceva frumos?
https://www.youtube.com/watch?v=FSCXS9Q2_nA&feature=related
anuta1971- vip
ce faci ne ameninti? eu spun sa te porti frumos altfel nu-ti lasam nici urechilenarcisa a scris:
sa ai spor draga mea te asteptam sa vii cand poti
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 44 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum