21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta nu s a mai terminat filmul ala eu gata i am impacat pe hasret si murat am revazut ep 17 ei sunt fericiti in ep asta asa ca gata : nu mai sunt
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mai dau o raita pe la alte forumuri sa vad ce mai este nouelena a scris: anuta nu s a mai terminat filmul ala eu gata i am impacat pe hasret si murat am revazut ep 17 ei sunt fericiti in ep asta asa ca gata : nu mai sunt
elena- vip
Buna ziua dragutelor si bine v-am gasit. Va multumesc mult pentru traducere si pentru toate comentarii.Am vazut o poza cu Cansel dormind pe o banca afara.Oare si-a pierdut cheia?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna!Cred ca-i pazeste usa Tubei Nu l-o fi lasand fata sa intre in casaflorica a scris:Buna ziua dragutelor si bine v-am gasit. Va multumesc mult pentru traducere si pentru toate comentarii.Am vazut o poza cu Cansel dormind pe o banca afara.Oare si-a pierdut cheia?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
eu m am gindit ca o fi lua si el un pahar in plus si l a dat afara sotia din casaflorica a scris:Buna ziua dragutelor si bine v-am gasit. Va multumesc mult pentru traducere si pentru toate comentarii.Am vazut o poza cu Cansel dormind pe o banca afara.Oare si-a pierdut cheia?
elena- vip
deea partea 2 a a interviului lui cansel nu apare pe nicaieri stii ceva cam despre ce este vorba ca prima parte m a lamuritAdmin_dea05 a scris:Buna!Cred ca-i pazeste usa Tubei Nu l-o fi lasand fata sa intre in casaflorica a scris:Buna ziua dragutelor si bine v-am gasit. Va multumesc mult pentru traducere si pentru toate comentarii.Am vazut o poza cu Cansel dormind pe o banca afara.Oare si-a pierdut cheia?
elena- vip
am revenit.. ce faci? ce ai gasit pe alte forumuri... n-ai furat nimic?elena a scris: anuta nu s a mai terminat filmul ala eu gata i am impacat pe hasret si murat am revazut ep 17 ei sunt fericiti in ep asta asa ca gata : nu mai sunt
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna florica ... nu o fi fost cumnite si e pedepsit acumflorica a scris:Buna ziua dragutelor si bine v-am gasit. Va multumesc mult pentru traducere si pentru toate comentarii.Am vazut o poza cu Cansel dormind pe o banca afara.Oare si-a pierdut cheia?
anuta1971- vip
acum am trecut si te am vazut nimic este o liniste de mormintanuta1971 a scris:am revenit.. ce faci? ce ai gasit pe alte forumuri... n-ai furat nimic?elena a scris: anuta nu s a mai terminat filmul ala eu gata i am impacat pe hasret si murat am revazut ep 17 ei sunt fericiti in ep asta asa ca gata : nu mai sunt
elena- vip
daca casa era inchisa nu am avut uneltele la mine sa sparg usaelena a scris:acum am trecut si te am vazut nimic este o liniste de mormintanuta1971 a scris:am revenit.. ce faci? ce ai gasit pe alte forumuri... n-ai furat nimic?elena a scris: anuta nu s a mai terminat filmul ala eu gata i am impacat pe hasret si murat am revazut ep 17 ei sunt fericiti in ep asta asa ca gata : nu mai sunt
elena- vip
ma duc eu sa vad daca pot sa fac cevaelena a scris:daca casa era inchisa nu am avut uneltele la mine sa sparg usaelena a scris:acum am trecut si te am vazut nimic este o liniste de mormintanuta1971 a scris:am revenit.. ce faci? ce ai gasit pe alte forumuri... n-ai furat nimic?elena a scris: anuta nu s a mai terminat filmul ala eu gata i am impacat pe hasret si murat am revazut ep 17 ei sunt fericiti in ep asta asa ca gata : nu mai sunt
anuta1971- vip
deea unde estielena a scris:deea partea 2 a a interviului lui cansel nu apare pe nicaieri stii ceva cam despre ce este vorba ca prima parte m a lamuritAdmin_dea05 a scris:Buna!Cred ca-i pazeste usa Tubei Nu l-o fi lasand fata sa intre in casaflorica a scris:Buna ziua dragutelor si bine v-am gasit. Va multumesc mult pentru traducere si pentru toate comentarii.Am vazut o poza cu Cansel dormind pe o banca afara.Oare si-a pierdut cheia?
elena- vip
duteanuta1971 a scris:ma duc eu sa vad daca pot sa fac cevaelena a scris:daca casa era inchisa nu am avut uneltele la mine sa sparg usaelena a scris:acum am trecut si te am vazut nimic este o liniste de mormintanuta1971 a scris:am revenit.. ce faci? ce ai gasit pe alte forumuri... n-ai furat nimic?elena a scris: anuta nu s a mai terminat filmul ala eu gata i am impacat pe hasret si murat am revazut ep 17 ei sunt fericiti in ep asta asa ca gata : nu mai sunt
elena- vip
sunt ep aici am crosetat cateva poze ..le-am pus is pe forumul lui cansel si am scris si ROMANIAelena a scris:deea unde estielena a scris:deea partea 2 a a interviului lui cansel nu apare pe nicaieri stii ceva cam despre ce este vorba ca prima parte m a lamuritAdmin_dea05 a scris:Buna!Cred ca-i pazeste usa Tubei Nu l-o fi lasand fata sa intre in casaflorica a scris:Buna ziua dragutelor si bine v-am gasit. Va multumesc mult pentru traducere si pentru toate comentarii.Am vazut o poza cu Cansel dormind pe o banca afara.Oare si-a pierdut cheia?
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-nouti-actori-pictures-news-actors-f6/cansel-elcin-t16-320.htm#51525
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
mp nu m am putut abtineAdmin_dea05 a scris:sunt ep aici am crosetat cateva poze ..le-am pus is pe forumul lui cansel si am scris si ROMANIAelena a scris:deea unde estielena a scris:deea partea 2 a a interviului lui cansel nu apare pe nicaieri stii ceva cam despre ce este vorba ca prima parte m a lamuritAdmin_dea05 a scris:Buna!Cred ca-i pazeste usa Tubei Nu l-o fi lasand fata sa intre in casaflorica a scris:Buna ziua dragutelor si bine v-am gasit. Va multumesc mult pentru traducere si pentru toate comentarii.Am vazut o poza cu Cansel dormind pe o banca afara.Oare si-a pierdut cheia?
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-nouti-actori-pictures-news-actors-f6/cansel-elcin-t16-320.htm#51525
elena- vip
Bine ar fi sa stea pe la usa TUBEI,Elena care sotie?
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=194
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=194
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum