21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetelor nu spuneti nimic de trailer? oare ce spun? Murat este foarte suparat... ce episod trist o sa fie
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:fetelor nu spuneti nimic de trailer? oare ce spun? Murat este foarte suparat... ce episod trist o sa fie
ce o fi cu politia???
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
in primul trailer arata ca Gulnaz il injunghie pe Cobra .. o fi venit politia din cauza astadanaxbt a scris:anuta1971 a scris:fetelor nu spuneti nimic de trailer? oare ce spun? Murat este foarte suparat... ce episod trist o sa fie
ce o fi cu politia???
e cam intunecat la mine promo-ul poate apare pe youtube sau dailymotion mai bine redat
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 25 Aug 2010, 10:23 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Multumesc Anuta pentru bac.Amu unul si de la mine; STITI BANCUL CU TOKIO?Dati bani si-i toc-eo.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
OF...FETELOR...GREU...Dar o sa apara soarele si pe stada lor , dupa atata ploaie ...si atunci vedeti voi fluturasi....danaxbt a scris:anuta1971 a scris:fetelor nu spuneti nimic de trailer? oare ce spun? Murat este foarte suparat... ce episod trist o sa fie
ce o fi cu politia???
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
eu cred ca vine dupa Kadir doar in rezumat scrie ca va intra in necazuridanaxbt a scris:anuta1971 a scris:fetelor nu spuneti nimic de trailer? oare ce spun? Murat este foarte suparat... ce episod trist o sa fie
ce o fi cu politia???
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 25 Aug 2010, 10:24 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
bun.. nu-l stiam.. ai vazut promo-ul?florica a scris:Multumesc Anuta pentru bac.Amu unul si de la mine; STITI BANCUL CU TOKIO?Dati bani si-i toc-eo.
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:in primul trailer arata ca Gulnaz il injunghie pe Cobra .. o fi venit politia din cauza astadanaxbt a scris:anuta1971 a scris:fetelor nu spuneti nimic de trailer? oare ce spun? Murat este foarte suparat... ce episod trist o sa fie
ce o fi cu politia???
e cam intunecat la mine promo-ul poate apare pe youtube sau dailymotion mai bine redat
da, ai dreptate....
danaxbt- membru senior
Iar amu presata de situatie va spun NOAPTE BUNA SI DISCUTII PLACUTE.PA
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
mi s-a parut ca Hasret plange langa un zid? si Murat se cearta cu Levent.. era si timpul sa se trezeasca niteldana17 a scris:OF...FETELOR...GREU...Dar o sa apara soarele si pe stada lor , dupa atata ploaie ...si atunci vedeti voi fluturasi....danaxbt a scris:anuta1971 a scris:fetelor nu spuneti nimic de trailer? oare ce spun? Murat este foarte suparat... ce episod trist o sa fie
ce o fi cu politia???
anuta1971- vip
Noapte buna!florica a scris: Iar amu presata de situatie va spun NOAPTE BUNA SI DISCUTII PLACUTE.PA
Fetelor il vedem si pe Murat intrat la apa..ce sexi este ud
Admin_dea05- Admin
noapte buna floricaflorica a scris: Iar amu presata de situatie va spun NOAPTE BUNA SI DISCUTII PLACUTE.PA
anuta1971- vip
pe cuvant ca m-am gandit si eu la astaAdmin_dea05 a scris:Noapte buna!florica a scris: Iar amu presata de situatie va spun NOAPTE BUNA SI DISCUTII PLACUTE.PA
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 25 Aug 2010, 10:31 pm, editata de 2 ori
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:pe cuvant ca m-am gandit si eu la astaAdmin_dea05 a scris:Noapte buna!florica a scris: Iar amu presata de situatie va spun NOAPTE BUNA SI DISCUTII PLACUTE.PA
asta o fost primul lucru pe care l am observat si eu
danaxbt- membru senior
Vedem noi vineri ,dar acum astept traducerea la promo...ne mai edificam un pic...anuta1971 a scris:mi s-a parut ca Hasret plange langa un zid? si Murat se cearta cu Levent.. era si timpul sa se trezeasca niteldana17 a scris:OF...FETELOR...GREU...Dar o sa apara soarele si pe stada lor , dupa atata ploaie ...si atunci vedeti voi fluturasi....danaxbt a scris:anuta1971 a scris:fetelor nu spuneti nimic de trailer? oare ce spun? Murat este foarte suparat... ce episod trist o sa fie
ce o fi cu politia???
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
azis eu nu cred adica sunt convinsa dupa ce am vazut ca murat nu v a renunta ba este mai hotarit c a oricind s o pastreze mi a placut de el cind este ud de ploaie imi place nu v a renunta ba din contraanuta1971 a scris:fetelor nu spuneti nimic de trailer? oare ce spun? Murat este foarte suparat... ce episod trist o sa fie
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
eu am inteles prima fraza..murat zice ca nu va mai preda niciodata..cred ca asta e decizia lui misterioasa din rezumatanuta1971 a scris:pe cuvant ca m-am gandit si eu la astaAdmin_dea05 a scris:Noapte buna!florica a scris: Iar amu presata de situatie va spun NOAPTE BUNA SI DISCUTII PLACUTE.PA
Admin_dea05- Admin
pai de ce sa si mai bata capul cu alti studenti cind si a intilnit VIATA SUFLETULAdmin_dea05 a scris:eu am inteles prima fraza..murat zice ca nu va mai preda niciodata..cred ca asta e decizia lui misterioasa din rezumatanuta1971 a scris:pe cuvant ca m-am gandit si eu la astaAdmin_dea05 a scris:Noapte buna!florica a scris: Iar amu presata de situatie va spun NOAPTE BUNA SI DISCUTII PLACUTE.PA
elena- vip
cred ca ai dreptate... ce privire pierduta are Hasret in ultima secventaAdmin_dea05 a scris:eu am inteles prima fraza..murat zice ca nu va mai preda niciodata..cred ca asta e decizia lui misterioasa din rezumatanuta1971 a scris:pe cuvant ca m-am gandit si eu la astaAdmin_dea05 a scris:Noapte buna!florica a scris: Iar amu presata de situatie va spun NOAPTE BUNA SI DISCUTII PLACUTE.PA
anuta1971- vip
DE ABIA ASTEPT CRED CA VA FI FF FRUMOSdana17 a scris:Vedem noi vineri ,dar acum astept traducerea la promo...ne mai edificam un pic...anuta1971 a scris:mi s-a parut ca Hasret plange langa un zid? si Murat se cearta cu Levent.. era si timpul sa se trezeasca niteldana17 a scris:OF...FETELOR...GREU...Dar o sa apara soarele si pe stada lor , dupa atata ploaie ...si atunci vedeti voi fluturasi....danaxbt a scris:anuta1971 a scris:fetelor nu spuneti nimic de trailer? oare ce spun? Murat este foarte suparat... ce episod trist o sa fie
ce o fi cu politia???
elena- vip
oare la ce se gandeste???anuta1971 a scris:cred ca ai dreptate... ce privire pierduta are Hasret in ultima secventa
Admin_dea05- Admin
si eu zic ca nu renunta.. poate vrea sa-i dea o lectie Hasretei.. oricum se vede cat de raniti sunt amandoielena a scris:azis eu nu cred adica sunt convinsa dupa ce am vazut ca murat nu v a renunta ba este mai hotarit c a oricind s o pastreze mi a placut de el cind este ud de ploaie imi place nu v a renunta ba din contraanuta1971 a scris:fetelor nu spuneti nimic de trailer? oare ce spun? Murat este foarte suparat... ce episod trist o sa fie
anuta1971- vip
Off mai este pana vineri..elena a scris: DE ABIA ASTEPT CRED CA VA FI FF FRUMOS
Admin_dea05- Admin
este atat de frumoasa cand are privirea asta.. am mai vazut-o privind asa in umbra ..chiar este si o poza foarte frumoasaAdmin_dea05 a scris:oare la ce se gandeste???anuta1971 a scris:cred ca ai dreptate... ce privire pierduta are Hasret in ultima secventa
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum