21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[quote="anuta1971"]
si eu zic ca nu renunta.. poate vrea sa-i dea o lectie Hasretei.. oricum se vede cat de raniti sunt amandoi[/quot dar e super are o fata care nu prea prevesteste ca ar ceda atunci cind este ud si l mai vad si pe levent ca nu i ies pasenteleelena a scris:azis eu nu cred adica sunt convinsa dupa ce am vazut ca murat nu v a renunta ba este mai hotarit c a oricind s o pastreze mi a placut de el cind este ud de ploaie imi place nu v a renunta ba din contraanuta1971 a scris:fetelor nu spuneti nimic de trailer? oare ce spun? Murat este foarte suparat... ce episod trist o sa fie
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
decit miine nu i poimiine vine repedeAdmin_dea05 a scris:Off mai este pana vineri..elena a scris: DE ABIA ASTEPT CRED CA VA FI FF FRUMOS
elena- vip
[quote="elena"]
ce mi place mor de dragul lor lasa anuta sa vezi cum va fi IMPACAREAanuta1971 a scris:si eu zic ca nu renunta.. poate vrea sa-i dea o lectie Hasretei.. oricum se vede cat de raniti sunt amandoi[/quot dar e super are o fata care nu prea prevesteste ca ar ceda atunci cind este ud si l mai vad si pe levent ca nu i ies pasenteleelena a scris:azis eu nu cred adica sunt convinsa dupa ce am vazut ca murat nu v a renunta ba este mai hotarit c a oricind s o pastreze mi a placut de el cind este ud de ploaie imi place nu v a renunta ba din contraanuta1971 a scris:fetelor nu spuneti nimic de trailer? oare ce spun? Murat este foarte suparat... ce episod trist o sa fie
elena- vip
Fetelor, plec sa le sting dorul in apa Mediteranei si sa alung tristetea pe coastele ei...Vor fi bine ,iar atunci ,noi vom fi topite... Noapte buna
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
: N BUNA DRAGA MEAdana17 a scris:Fetelor plec sa le sting dorul in apa Mediteranei ,si sa alung tristetea pe coastele ei...Vor fi bine ,iar atunci ,noi vom fi topite... Noapte buna
elena- vip
noapte buna danadana17 a scris:Fetelor, plec sa le sting dorul in apa Mediteranei si sa alung tristetea pe coastele ei...Vor fi bine ,iar atunci ,noi vom fi topite... Noapte buna
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
fetelor oare ce spun?.. e asa liniste pe hunili... nu cred ca are cine sa traduca in seara asta
anuta1971- vip
http://www.yukleresim.com/images/94587661580548019836.jpg
http://www.yukleresim.com/images/20051397525125024904.jpg
http://www.yukleresim.com/images/78867645069619577731.jpg
daca cumva m am repetat cu pozele scuze
daca cumva m am repetat cu pozele scuze
Ultima editare efectuata de catre danaxbt in Mier 25 Aug 2010, 10:52 pm, editata de 1 ori
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
se precipita actiunea cu o repeziciune cred ca au ramas fara cuvinteanuta1971 a scris:fetelor oare ce spun?.. e asa liniste pe hunili... nu cred ca are cine sa traduca in seara asta
elena- vip
mersydanaxbt a scris:
http://www.yukleresim.com/images/94587661580548019836.jpg
elena- vip
Bună seara. Ce promo frumos avem. Să mai zic și eu că Murat arată superb în ploaie?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Noapte buna!dana17 a scris:Fetelor, plec sa le sting dorul in apa Mediteranei si sa alung tristetea pe coastele ei...Vor fi bine ,iar atunci ,noi vom fi topite... Noapte buna
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
eu nu ma culc doaamne fereste trebuie sa apara ceva stau si pina dimineata daca este cazul . ca oricum nu pot sa dormelena a scris:se precipita actiunea cu o repeziciune cred ca au ramas fara cuvinteanuta1971 a scris:fetelor oare ce spun?.. e asa liniste pe hunili... nu cred ca are cine sa traduca in seara asta
elena- vip
Buna!M-am topit de totnarcisa a scris:Bună seara. Ce promo frumos avem. Să mai zic și eu că Murat arată superb în ploaie?
Admin_dea05- Admin
mai zii si tu odata ca noi am spus toate pina acum e SUPERBnarcisa a scris:Bună seara. Ce promo frumos avem. Să mai zic și eu că Murat arată superb în ploaie?
elena- vip
stam de paza daca trebuieelena a scris:eu nu ma culc doaamne fereste trebuie sa apara ceva stau si pina dimineata daca este cazul . ca oricum nu pot sa dormelena a scris:se precipita actiunea cu o repeziciune cred ca au ramas fara cuvinteanuta1971 a scris:fetelor oare ce spun?.. e asa liniste pe hunili... nu cred ca are cine sa traduca in seara asta
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna!M-am topit de totnarcisa a scris:Bună seara. Ce promo frumos avem. Să mai zic și eu că Murat arată superb în ploaie?
Aș vrea să fiu eu ploaia din promo.
narcisa- vip
ASA DEEA ASA TE VREAUAdmin_dea05 a scris:stam de paza daca trebuieelena a scris:eu nu ma culc doaamne fereste trebuie sa apara ceva stau si pina dimineata daca este cazul . ca oricum nu pot sa dormelena a scris:se precipita actiunea cu o repeziciune cred ca au ramas fara cuvinteanuta1971 a scris:fetelor oare ce spun?.. e asa liniste pe hunili... nu cred ca are cine sa traduca in seara asta
elena- vip
buna narcisa..arata bine dar il chinuie tare Hasret.. pe mine m-a ametit de tot nu stiu la care secventa sa ma uit mai intai,, si pana na dumiresc vine alta... tare as vrea sa stiu ce spunnarcisa a scris:Bună seara. Ce promo frumos avem. Să mai zic și eu că Murat arată superb în ploaie?
anuta1971- vip
narcisa a scris:Admin_dea05 a scris:Buna!M-am topit de totnarcisa a scris:Bună seara. Ce promo frumos avem. Să mai zic și eu că Murat arată superb în ploaie?
elena- vip
narcisa esti de comaaa esti foarte romantica la ora astanarcisa a scris:Admin_dea05 a scris:Buna!M-am topit de totnarcisa a scris:Bună seara. Ce promo frumos avem. Să mai zic și eu că Murat arată superb în ploaie?
anuta1971- vip
elena a scris:mai zii si tu odata ca noi am spus toate pina acum e SUPERBnarcisa a scris:Bună seara. Ce promo frumos avem. Să mai zic și eu că Murat arată superb în ploaie?
E superb, superb, superb, superb, superb, superb. Doar o dată nu ar fi ajuns la cât de bine arată.
narcisa- vip
anuta1971 a scris:narcisa esti de comaaa esti foarte romantica la ora astanarcisa a scris:Admin_dea05 a scris:Buna!M-am topit de totnarcisa a scris:Bună seara. Ce promo frumos avem. Să mai zic și eu că Murat arată superb în ploaie?
Când îl vezi pe Cansel n-ai cum să fii altfel. Vorba Hasretei până și un măgar ar înțelege (în cazul ăsta până și el ar fi romantic). Na că mai spun și prostii dar să nu înțelegeți greșit.
narcisa- vip
vaiii ce romantica esti la ora astanarcisa a scris:Admin_dea05 a scris:Buna!M-am topit de totnarcisa a scris:Bună seara. Ce promo frumos avem. Să mai zic și eu că Murat arată superb în ploaie?
Admin_dea05- Admin
DEEA CIND OR APAREA POZELE SI ESTE PRINS DECIT CANSELUTU IN PLOAIE ASI VREA SA L AM PUS LA AVATAR DAR EU AM O NEPUTINTA SI TU STII ASTA ASA CA TE ROOOOOG FRUMOS CIND AI TIMP DUPA CE APARE MI L PUI SI MIE PLEASSE
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum