22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+13
mitzymeu
mihaela99
danaxbt
florina1989
DENISA
iulianagl
narcisa
alitheea
dana17
florica
elena
anuta1971
Admin_dea05
17 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
esti sigura ca nu a mai nimerit in vreun pat sau crezi ca a devenit ascet ca de cind a fost el cu femeia aceea si pina la tuba sunt ani multi esti sigura i mai gindeste te daca s a pastrat sau stii proverbul ala copii respectati toti barbatii ca nu stiti cine este tatal vostruanuta1971 a scris:s-a pastrat pentru Tubaelena a scris:de ceflorica a scris:Mult cinci ani Elena dar fara pirostri nu are farmec
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pai de visat visam multe ca nu cost nimic cu visele ramanem
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica eu m am referit la visele tale in legatura cu cansel ca ai spus ca sa nu intelegem gresit ca tu esti mai mare de asta am spus ca doar nu oi avea 100 ani poti sa visezi dar sa nu ramii cu ele cu viseleflorica a scris:Eu nu vreau sa ma scuz spun pur adevarul Bine inteles aveti tot dreptul
elena- vip
mai elenus eu nu am spus ca s-a pastrat neprihanit eu am vorbit de casatorieelena a scris:esti sigura ca nu a mai nimerit in vreun pat sau crezi ca a devenit ascet ca de cind a fost el cu femeia aceea si pina la tuba sunt ani multi esti sigura i mai gindeste te daca s a pastrat sau stii proverbul ala copii respectati toti barbatii ca nu stiti cine este tatal vostruanuta1971 a scris:s-a pastrat pentru Tubaelena a scris:de ceflorica a scris:Mult cinci ani Elena dar fara pirostri nu are farmec
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
eu cred ca pina la urma ramin cu poza lui cansel dar fara familie sotul a facut niste ochi mari ieri eu il aveam pe tot ecranul pe cansel si ma uitam cu adoratie la el si nu l am observat ca si stergea lacrimile de ras a zis ca ma intelege si ca o sa ramin cu ... pozaanuta1971 a scris:pai nu prea avem dreptul... ca avem jandarmi acasa dar niste ganduri de alea sunt asa frumoase ..si chiar nu fac rau nimanuiflorica a scris:Eu nu vreau sa ma scuz spun pur adevarul Bine inteles aveti tot dreptul
elena- vip
eu si maninc i n timpul asta si sunt cam greoaie acum am inteles da nu s a casatorut vorba floricai cu acte s a pastrat pentru tuba aveti dreptateanuta1971 a scris:mai elenus eu nu am spus ca s-a pastrat neprihanit eu am vorbit de casatorieelena a scris:esti sigura ca nu a mai nimerit in vreun pat sau crezi ca a devenit ascet ca de cind a fost el cu femeia aceea si pina la tuba sunt ani multi esti sigura i mai gindeste te daca s a pastrat sau stii proverbul ala copii respectati toti barbatii ca nu stiti cine este tatal vostruanuta1971 a scris:s-a pastrat pentru Tubaelena a scris:de ceflorica a scris:Mult cinci ani Elena dar fara pirostri nu are farmec
elena- vip
florica chiar crezi ca te tin pirostriile chiar crezi asta vrei sa ti spun ceva ce uneste este ursit de la dumnezeu sa ramina unit ma refer la cupluri ramine ce nu iti garantez ca nu vei vedea in doia ani de zile cupluri care se despart de o sa ramii cu gura cascata si de cite ori vei auzi sa stii este VOINTA LUI DUMNEZEUflorica a scris:Mult cinci ani Elena dar fara pirostri nu are farmec
elena- vip
daca faci prostii eu l-am pus pe telefon... iar sotul m-a intrebat daca poza era in meniuelena a scris:eu cred ca pina la urma ramin cu poza lui cansel dar fara familie sotul a facut niste ochi mari ieri eu il aveam pe tot ecranul pe cansel si ma uitam cu adoratie la el si nu l am observat ca si stergea lacrimile de ras a zis ca ma intelege si ca o sa ramin cu ... pozaanuta1971 a scris:pai nu prea avem dreptul... ca avem jandarmi acasa dar niste ganduri de alea sunt asa frumoase ..si chiar nu fac rau nimanuiflorica a scris:Eu nu vreau sa ma scuz spun pur adevarul Bine inteles aveti tot dreptul
anuta1971- vip
tot ... la mincare te gindesti esti tareanuta1971 a scris:daca faci prostii eu l-am pus pe telefon... iar sotul m-a intrebat daca poza era in meniuelena a scris:eu cred ca pina la urma ramin cu poza lui cansel dar fara familie sotul a facut niste ochi mari ieri eu il aveam pe tot ecranul pe cansel si ma uitam cu adoratie la el si nu l am observat ca si stergea lacrimile de ras a zis ca ma intelege si ca o sa ramin cu ... pozaanuta1971 a scris:pai nu prea avem dreptul... ca avem jandarmi acasa dar niste ganduri de alea sunt asa frumoase ..si chiar nu fac rau nimanuiflorica a scris:Eu nu vreau sa ma scuz spun pur adevarul Bine inteles aveti tot dreptul
elena- vip
floricaaa unde esti dati cu parereaelena a scris:si au puse pirostriile chiar cu mare pompa nu ai vazut ca e obliga parca sa le vedem nuntileelena a scris:florica chiar crezi ca te tin pirostriile chiar crezi asta vrei sa ti spun ceva ce uneste este ursit de la dumnezeu sa ramina unit ma refer la cupluri ramine ce nu iti garantez ca nu vei vedea in doia ani de zile cupluri care se despart de o sa ramii cu gura cascata si de cite ori vei auzi sa stii este VOINTA LUI DUMNEZEUflorica a scris:Mult cinci ani Elena dar fara pirostri nu are farmec
elena- vip
adevarul ca nu l-am pus pe telefon cum l-am avut la avatar.. adica numai in chiloti ca acum puteam sa spun ca sunt libera si de nimeni nu depandelena a scris:tot ... la mincare te gindesti esti tareanuta1971 a scris:daca faci prostii eu l-am pus pe telefon... iar sotul m-a intrebat daca poza era in meniuelena a scris:eu cred ca pina la urma ramin cu poza lui cansel dar fara familie sotul a facut niste ochi mari ieri eu il aveam pe tot ecranul pe cansel si ma uitam cu adoratie la el si nu l am observat ca si stergea lacrimile de ras a zis ca ma intelege si ca o sa ramin cu ... pozaanuta1971 a scris:pai nu prea avem dreptul... ca avem jandarmi acasa dar niste ganduri de alea sunt asa frumoase ..si chiar nu fac rau nimanuiflorica a scris:Eu nu vreau sa ma scuz spun pur adevarul Bine inteles aveti tot dreptul
anuta1971- vip
ce faci te rogi pentru "binele" meu?
anuta1971- vip
doar stii ca intotdeauna fac asta sa fii tu fericitaanuta1971 a scris:ce faci te rogi pentru "binele" meu?
elena- vip
elena oare de ce nu intra fetele?elena a scris:doar stii ca intotdeauna fac asta sa fii tu fericitaanuta1971 a scris:ce faci te rogi pentru "binele" meu?
anuta1971- vip
or avea treaba sau or fi pe la terase noi amindoua parca am fi de sevicuanuta1971 a scris:elena oare de ce nu intra fetele?elena a scris:doar stii ca intotdeauna fac asta sa fii tu fericitaanuta1971 a scris:ce faci te rogi pentru "binele" meu?
elena- vip
cred ca am sa iau o pauza ... maine nu am sa mai intru deloc.. vin la promo... cand e? miercuri parcaelena a scris:or avea treaba sau or fi pe la terase noi amindoua parca am fi de sevicuanuta1971 a scris:elena oare de ce nu intra fetele?elena a scris:doar stii ca intotdeauna fac asta sa fii tu fericitaanuta1971 a scris:ce faci te rogi pentru "binele" meu?
anuta1971- vip
eu oricum de miine chiar am ceva de facut am in program incarcat pe bune iti zic si nu mai intru da miercuri esteanuta1971 a scris:cred ca am sa iau o pauza ... maine nu am sa mai intru deloc.. vin la promo... cand e? miercuri parcaelena a scris:or avea treaba sau or fi pe la terase noi amindoua parca am fi de sevicuanuta1971 a scris:elena oare de ce nu intra fetele?elena a scris:doar stii ca intotdeauna fac asta sa fii tu fericitaanuta1971 a scris:ce faci te rogi pentru "binele" meu?
elena- vip
pai atunci te pup ... iti doresc o saptamana frumoasa si spor la ce ai de facut..pupicei multi
anuta1971- vip
[quote="elena"]
eu oricum de miine chiar am ceva de facut am in program incarcat pe bune iti zic si nu mai intru da miercuri este [/qu nu o sa stau toata ziua si noaptea la calculator mai rarut ca i mai dragutanuta1971 a scris:cred ca am sa iau o pauza ... maine nu am sa mai intru deloc.. vin la promo... cand e? miercuri parcaelena a scris:or avea treaba sau or fi pe la terase noi amindoua parca am fi de sevicuanuta1971 a scris:elena oare de ce nu intra fetele?elena a scris:doar stii ca intotdeauna fac asta sa fii tu fericitaanuta1971 a scris:ce faci te rogi pentru "binele" meu?
elena- vip
si eu iti doresc la fel sa ai o saptamina linistita sa vedem cit rezistam paelena a scris:eu oricum de miine chiar am ceva de facut am in program incarcat pe bune iti zic si nu mai intru da miercuri esteanuta1971 a scris:cred ca am sa iau o pauza ... maine nu am sa mai intru deloc.. vin la promo... cand e? miercuri parcaelena a scris:or avea treaba sau or fi pe la terase noi amindoua parca am fi de sevicuanuta1971 a scris:elena oare de ce nu intra fetele?elena a scris:doar stii ca intotdeauna fac asta sa fii tu fericitaanuta1971 a scris:ce faci te rogi pentru "binele" meu?
elena- vip
elena a scris:si eu iti doresc la fel sa ai o saptamina linistita sa vedem cit rezistam paelena a scris:eu oricum de miine chiar am ceva de facut am in program incarcat pe bune iti zic si nu mai intru da miercuri esteanuta1971 a scris:cred ca am sa iau o pauza ... maine nu am sa mai intru deloc.. vin la promo... cand e? miercuri parcaelena a scris:or avea treaba sau or fi pe la terase noi amindoua parca am fi de sevicuanuta1971 a scris:elena oare de ce nu intra fetele?elena a scris:doar stii ca intotdeauna fac asta sa fii tu fericitaanuta1971 a scris:ce faci te rogi pentru "binele" meu?
anuta1971- vip
Bravo Elena ,deacord cu tine .Buna Elena , buna Anuta ,nu pecati ,mai stati un pic .Unde sant fetele ?Fac greva ? Atunci sa facem si noi... Daca nu mai intrati va spun noapte buna...elena a scris:si au puse pirostriile chiar cu mare pompa nu ai vazut ca e obliga parca sa le vedem nuntileelena a scris:florica chiar crezi ca te tin pirostriile chiar crezi asta vrei sa ti spun ceva ce uneste este ursit de la dumnezeu sa ramina unit ma refer la cupluri ramine ce nu iti garantez ca nu vei vedea in doia ani de zile cupluri care se despart de o sa ramii cu gura cascata si de cite ori vei auzi sa stii este VOINTA LUI DUMNEZEUflorica a scris:Mult cinci ani Elena dar fara pirostri nu are farmec
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
vreau sa fiu si eu tovarasa de perna.Uite perna e gata!!!florica a scris:Elena poate ca a fost cu cineva dar nu casatorit ,se mai spune tovarasa de perna
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
unde fugi scumpo :nh8: :nh8: chiar crezi ca scapi asa de usordana17 a scris:Bravo Elena ,deacord cu tine .Buna Elena , buna Anuta ,nu pecati ,mai stati un pic .Unde sant fetele ?Fac greva ? Atunci sa facem si noi... Daca nu mai intrati va spun noapte buna...elena a scris:si au puse pirostriile chiar cu mare pompa nu ai vazut ca e obliga parca sa le vedem nuntileelena a scris:florica chiar crezi ca te tin pirostriile chiar crezi asta vrei sa ti spun ceva ce uneste este ursit de la dumnezeu sa ramina unit ma refer la cupluri ramine ce nu iti garantez ca nu vei vedea in doia ani de zile cupluri care se despart de o sa ramii cu gura cascata si de cite ori vei auzi sa stii este VOINTA LUI DUMNEZEUflorica a scris:Mult cinci ani Elena dar fara pirostri nu are farmec
elena- vip
imprumutami o si mie numai in noaptea asta pleasseAdmin_dea05 a scris:vreau sa fiu si eu tovarasa de perna.Uite perna e gata!!!florica a scris:Elena poate ca a fost cu cineva dar nu casatorit ,se mai spune tovarasa de perna
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum