22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+13
mitzymeu
mihaela99
danaxbt
florina1989
DENISA
iulianagl
narcisa
alitheea
dana17
florica
elena
anuta1971
Admin_dea05
17 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nu puiut nu rad de tine .. rad cu tine .. nu vreau sa te supar... ne amuzam si noi.. scuzedana17 a scris:Nu rade de mine ,am si eu o problema...ala nu e un pian oarecare ...anuta1971 a scris:M-ai omorat .. cred ca l-au teleportat or fi facut vre-un experiment Philadephiadana17 a scris:Joaca dur Dar vine si randul Hasretei ,eu tot nu am inteles cum au scos pianul din camera ...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:gata zanute , am terminat de vb , zici ca sunt de pe alta planeta ca nu stiu nimic ce s-a intamplat pe aici , nici promo nu l-am vazut bine
doamne ce dur e oga , nu l-am vazut niciodata asa, cred ca e mai rau ca atunci cand a murit SELIM
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
vreai si eu ca mi-a scazut glicemia de la promonarcisa a scris:Bună Elena, scuze că te salut așa târziu dar am avut puțină treabă. Cu o caserolă de înghețată.
anuta1971- vip
Se pare că tuturor ne place șampania. [/quote] aici draga mea cu dictioonarul englez sa inteleg dialogul din promo si din cind in cind va cittesc :[/quote]Ai treaba Elena ,dar mai bine renunta ca nu mai dormi la noapte de suparare... [/quote]Danaaaaaaaaaaaaaa , vreau la tine , acolo unde esti tu [/quote]Nu e bine e frig ...Ce zic astrele se impaca in ep. 20 ? Eu nu prea cred ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
buna narcisa se vede ca te doare caoul si tu maninci inghetata si eu e preferata meanarcisa a scris:Bună Elena, scuze că te salut așa târziu dar am avut puțină treabă. Cu o caserolă de înghețată.
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
joaca dur baiatul , e clar ca e altfel , atunci era traumatizat , s-a petrecut chiar sub ochii lui si credea ca din vina lui , in schimb acum e ranit si dezamagit , cred ca va trebui sa lupte putin hasret pana cand va cadea armura care si-a ridicat-o in jurul lui , dar si cand va cadea ... cred ca va cadea totul , inclusiv ... hainutele lormihaela99 a scris:alitheea a scris:gata zanute , am terminat de vb , zici ca sunt de pe alta planeta ca nu stiu nimic ce s-a intamplat pe aici , nici promo nu l-am vazut bine
doamne ce dur e oga , nu l-am vazut niciodata asa, cred ca e mai rau ca atunci cand a murit SELIM
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:joaca dur baiatul , e clar ca e altfel , atunci era traumatizat , s-a petrecut chiar sub ochii lui si credea ca din vina lui , in schimb acum e ranit si dezamagit , cred ca va trebui sa lupte putin hasret pana cand va cadea armura care si-a ridicat-o in jurul lui , dar si cand va cadea ... cred ca va cadea totul , inclusiv ... hainutele lormihaela99 a scris:alitheea a scris:gata zanute , am terminat de vb , zici ca sunt de pe alta planeta ca nu stiu nimic ce s-a intamplat pe aici , nici promo nu l-am vazut bine
elena- vip
aici draga mea cu dictioonarul englez sa inteleg dialogul din promo si din cind in cind va cittesc :[/quote]Ai treaba Elena ,dar mai bine renunta ca nu mai dormi la noapte de suparare... [/quote]Danaaaaaaaaaaaaaa , vreau la tine , acolo unde esti tu [/quote]Nu e bine e frig ...Ce zic astrele se impaca in ep. 20 ? Eu nu prea cred ...[/quote]unde esti acum?dana17 a scris:Se pare că tuturor ne place șampania.
alitheea- vip
hai elena ce ai patit.. tu erai optimista nu stii ca in promo ne dau numai prostii.. uite tii minte in promo-ul episodului trecut au arat politia.. si din indicii au spus ca il aresteaza pe Kadir ..pe viata parea.. si a stat la inchisoare o noapte..toate astea se intampla la inceputul episodului.. si spre sfarsit se indreapta lucrurileelena a scris:buna narcisa se vede ca te doare caoul si tu maninci inghetata si eu e preferata meanarcisa a scris:Bună Elena, scuze că te salut așa târziu dar am avut puțină treabă. Cu o caserolă de înghețată.
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 01 Sept 2010, 11:06 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
alitheea a scris:joaca dur baiatul , e clar ca e altfel , atunci era traumatizat , s-a petrecut chiar sub ochii lui si credea ca din vina lui , in schimb acum e ranit si dezamagit , cred ca va trebui sa lupte putin hasret pana cand va cadea armura care si-a ridicat-o in jurul lui , dar si cand va cadea ... cred ca va cadea totul , inclusiv ... hainutele lormihaela99 a scris:alitheea a scris:gata zanute , am terminat de vb , zici ca sunt de pe alta planeta ca nu stiu nimic ce s-a intamplat pe aici , nici promo nu l-am vazut bine
daaaaaaaaaaaaaaa, adica VULSATULLLLL, GAND LA GAND CU BUCURIE
mihaela99- vip
iti dai seama la cata frustrare se dor se aduna in sufletele lor ca vor iesi scanteimihaela99 a scris:alitheea a scris:joaca dur baiatul , e clar ca e altfel , atunci era traumatizat , s-a petrecut chiar sub ochii lui si credea ca din vina lui , in schimb acum e ranit si dezamagit , cred ca va trebui sa lupte putin hasret pana cand va cadea armura care si-a ridicat-o in jurul lui , dar si cand va cadea ... cred ca va cadea totul , inclusiv ... hainutele lormihaela99 a scris:alitheea a scris:gata zanute , am terminat de vb , zici ca sunt de pe alta planeta ca nu stiu nimic ce s-a intamplat pe aici , nici promo nu l-am vazut bine
alitheea- vip
Te scuz ,daca ma lasi si pe mine sa beau sampanie cu voi...oare se descurca in trei ?anuta1971 a scris:nu puiut nu rad de tine .. rad cu tine .. nu vreau sa te supar... ne amuzam si noi.. scuzedana17 a scris:Nu rade de mine ,am si eu o problema...ala nu e un pian oarecare ...anuta1971 a scris:M-ai omorat .. cred ca l-au teleportat or fi facut vre-un experiment Philadephiadana17 a scris:Joaca dur Dar vine si randul Hasretei ,eu tot nu am inteles cum au scos pianul din camera ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
anuta1971 a scris:vreai si eu ca mi-a scazut glicemia de la promonarcisa a scris:Bună Elena, scuze că te salut așa târziu dar am avut puțină treabă. Cu o caserolă de înghețată.
Acum spui Ana când n-a mai rămas nimic? V-am spus doar când e vorba de înghețată devin periculoasă. Și merge atât de bine cu șampania.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
nu pot decat sa fiu deacord cu voimihaela99 a scris:alitheea a scris:joaca dur baiatul , e clar ca e altfel , atunci era traumatizat , s-a petrecut chiar sub ochii lui si credea ca din vina lui , in schimb acum e ranit si dezamagit , cred ca va trebui sa lupte putin hasret pana cand va cadea armura care si-a ridicat-o in jurul lui , dar si cand va cadea ... cred ca va cadea totul , inclusiv ... hainutele lormihaela99 a scris:alitheea a scris:gata zanute , am terminat de vb , zici ca sunt de pe alta planeta ca nu stiu nimic ce s-a intamplat pe aici , nici promo nu l-am vazut bine
anuta1971- vip
narcisa eu plingeam ca nu am ingghetata nici nu m am gindit la promo basca ne intelegemanuta1971 a scris:hai elena ce ai patit.. tu erai optimista nu stii ca in promo ne dau numai prostii.. uite tii minte in promo-ul episodului trecut au arat politia.. si din indicii au spus ca il aresteaza pe Kadir ..pe viata parea.. si a stat la inchisoare o noapte..toate astea se intampla la inceputul episodului.. si spre sfarsit se indreapta lucrurileelena a scris:buna narcisa se vede ca te doare caoul si tu maninci inghetata si eu e preferata meanarcisa a scris:Bună Elena, scuze că te salut așa târziu dar am avut puțină treabă. Cu o caserolă de înghețată.
elena- vip
narcisa a scris:anuta1971 a scris:vreai si eu ca mi-a scazut glicemia de la promonarcisa a scris:Bună Elena, scuze că te salut așa târziu dar am avut puțină treabă. Cu o caserolă de înghețată.
Acum spui Ana când n-a mai rămas nimic? V-am spus doar când e vorba de înghețată devin periculoasă. Și merge atât de bine cu șampania.
ba nu sampania merge cu frisca si capsuni
anuta1971- vip
elena a scris: buna narcisa se vede ca te doare caoul si tu maninci inghetata si eu e preferata mea
Elena nu mai plange pui ia neste sa te trezesti, ti-a mai ramas vin de aseara si l-ai tras pe gat fara noi ?
mihaela99- vip
e clar ca sunt din alt film , stati asa sa vad ce ati facut voi cat timp eu am facut curatenie si mancare pt musafiri ?
se pare ca v-atiu cam facut de cap...
se pare ca v-atiu cam facut de cap...
alitheea- vip
cum sa nu? nu stiu daca se descurca trebuie sa testamdana17 a scris:Te scuz ,daca ma lasi si pe mine sa beau sampanie cu voi...oare se descurca in trei ?anuta1971 a scris:nu puiut nu rad de tine .. rad cu tine .. nu vreau sa te supar... ne amuzam si noi.. scuzedana17 a scris:Nu rade de mine ,am si eu o problema...ala nu e un pian oarecare ...anuta1971 a scris:M-ai omorat .. cred ca l-au teleportat or fi facut vre-un experiment Philadephiadana17 a scris:Joaca dur Dar vine si randul Hasretei ,eu tot nu am inteles cum au scos pianul din camera ...
anuta1971- vip
elena a scris:buna narcisa se vede ca te doare caoul si tu maninci inghetata si eu e preferata meanarcisa a scris:Bună Elena, scuze că te salut așa târziu dar am avut puțină treabă. Cu o caserolă de înghețată.
Care îți place cel mai mult?
Fetelor m-a păcălit soțul mi-a dat netul mobil și el a luat fixul și acum merge ca naiba.
narcisa- vip
lui narcisa de ce mie pai doar nu oi fi vrin sa se accreascamihaela99 a scris:elena a scris: buna narcisa se vede ca te doare caoul si tu maninci inghetata si eu e preferata mea
Elena nu mai plange pui ia neste sa te trezesti, ti-a mai ramas vin de aseara si l-ai tras pe gat fara noi ?
elena- vip
Fetelor eu ma retrag, nu de alta dar maine ma trezesc la 5.30 si nu vreau sa arat a zombi dupa trei saptamani de concediu nu? asa ca va doresc discutii frumoase in continuare si o noapte cat mai mirifica cu artificii de la sampanie
hadi , noapte buna fetelor
mihaela99- vip
anuta1971 a scris: ba nu sampania merge cu frisca si capsuni
Eu credeam că șampania merge cel mai bine cu Cansel
narcisa- vip
noapte buna draga meamihaela99 a scris:Fetelor eu ma retrag, nu de alta dar maine ma trezesc la 5.30 si nu vreau sa arat a zombi dupa trei saptamani de concediu nu? asa ca va doresc discutii frumoase in continuare si o noapte cat mai mirifica cu artificii de la sampanie
alitheea- vip
caca \o si vanilie nu mi plac inghetatele cu fructe nici bomboane niknarcisa a scris:elena a scris:buna narcisa se vede ca te doare caoul si tu maninci inghetata si eu e preferata meanarcisa a scris:Bună Elena, scuze că te salut așa târziu dar am avut puțină treabă. Cu o caserolă de înghețată.
Care îți place cel mai mult?
Fetelor m-a păcălit soțul mi-a dat netul mobil și el a luat fixul și acum merge ca naiba.
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum