22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+13
mitzymeu
mihaela99
danaxbt
florina1989
DENISA
iulianagl
narcisa
alitheea
dana17
florica
elena
anuta1971
Admin_dea05
17 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
elena a scris: canselito la pian imi da asa un entuziasm :party gata am terminat
de ce te-ai oprit? continua , hai poate ma faci si pe mine sa suflu ia iute , na ca s-a luat
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dar sa vezi bairam pe 20 de zuiua lui canselito ne punem tot ce avem mai frumos din odaia buna si sa te tii :: scuze nu aveam cu sa ti aratelena a scris:canselito la pian imi da asa un entuziasm :party gata am terminatmihaela99 a scris:elena a scris:citeste si tu mai sus ca am zis si de noi ce numai ele eu am zis ca mi fac cinste singura dar uite tu ce draguta mi ai luat o inainte can: sa avem si atmosfera
am citit, tocmai de aia am facut cinste , in cinstea noastra dar si a fetelor , auzi da tie iti place asa tare sa sufli in vuvuzela aia? ca pe mine ma dor falcile
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
elena a scris:dar sa vezi bairam pe 20 de zuiua lui canselito ne punem tot ce avem mai frumos din odaia buna si sa te tii :: scuze nu aveam cu sa ti arat
:: asta e dupa petrecere?
mihaela99- vip
dai in mine dar daca nu ti pun de unde stii ce vreau sa spunelena a scris:dar sa vezi bairam pe 20 de zuiua lui canselito ne punem tot ce avem mai frumos din odaia buna si sa te tii :: scuze nu aveam cu sa ti aratelena a scris:canselito la pian imi da asa un entuziasm :party gata am terminatmihaela99 a scris:elena a scris:citeste si tu mai sus ca am zis si de noi ce numai ele eu am zis ca mi fac cinste singura dar uite tu ce draguta mi ai luat o inainte can: sa avem si atmosfera
am citit, tocmai de aia am facut cinste , in cinstea noastra dar si a fetelor , auzi da tie iti place asa tare sa sufli in vuvuzela aia? ca pe mine ma dor falcile
elena- vip
elena a scris: dai in mine dar daca nu ti pun de unde stii ce vreau sa spun
nuuuuuuuuuuuuu cum sa te bat ? doamne da-te jos , , dar daca mi=l iei pe murat oga atunci nu se stie
mihaela99- vip
nu stiu ca te enerveaza vuvuzeala si de aia am zis sa nu nu mai dai in mine ca sunt si eu mica si nu stiu ce sa pun in locelena a scris:dai in mine dar daca nu ti pun de unde stii ce vreau sa spunelena a scris:dar sa vezi bairam pe 20 de zuiua lui canselito ne punem tot ce avem mai frumos din odaia buna si sa te tii :: scuze nu aveam cu sa ti aratelena a scris:canselito la pian imi da asa un entuziasm :party gata am terminatmihaela99 a scris:elena a scris:citeste si tu mai sus ca am zis si de noi ce numai ele eu am zis ca mi fac cinste singura dar uite tu ce draguta mi ai luat o inainte can: sa avem si atmosfera
elena- vip
elena a scris:nu stiu ca te enerveaza vuvuzeala si de aia am zis sa nu nu mai dai in mine ca sunt si eu mica si nu stiu ce sa pun in loc
nu ma enerveaza , dar esti asa haioasa cand sufli in ea
mihaela99- vip
dar te superi daca ti spun vise taica vise ca sunt gratis cu asta o sa raminem in vis il am asa ca ce ma costa fiind virtual sa ti l las tie ia zii :nh8:mihaela99 a scris:elena a scris: dai in mine dar daca nu ti pun de unde stii ce vreau sa spun
nuuuuuuuuuuuuu cum sa te bat ? doamne da-te jos , , dar daca mi=l iei pe murat oga atunci nu se stie
elena- vip
cred ca o sa ma doara falcile o saptaminamihaela99 a scris:elena a scris:nu stiu ca te enerveaza vuvuzeala si de aia am zis sa nu nu mai dai in mine ca sunt si eu mica si nu stiu ce sa pun in loc
elena- vip
vad ca nu mai intra nimeni le am speriat pe fete in ce hal suntemelena a scris:cred ca o sa ma doara falcile o saptaminamihaela99 a scris:elena a scris:nu stiu ca te enerveaza vuvuzeala si de aia am zis sa nu nu mai dai in mine ca sunt si eu mica si nu stiu ce sa pun in loc
elena- vip
elena a scris:[ dar te superi daca ti spun vise taica vise ca sunt gratis cu asta o sa raminem in vis il am asa ca ce ma costa fiind virtual sa ti l las tie ia zii :nh8:
visele nu ni le pote lua nimeni asa ca pot sa visez nu? ai dreptate draga mea, numai ca eu mai si vorbesc in somn si atunci visele par a fi reale pentru al meu sot
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 31 Aug 2010, 8:20 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
elena a scris: vad ca nu mai intra nimeni le am speriat pe fete in ce hal suntem
chiar, unde or fii fetele?
mihaela99- vip
vezi sa nu yi faca vreo surpriza placuta sa te trezesti cu vreo citatiemihaela99 a scris:elena a scris:[ dar te superi daca ti spun vise taica vise ca sunt gratis cu asta o sa raminem in vis il am asa ca ce ma costa fiind virtual sa ti l las tie ia zii :nh8:
visele nu ni le pote lua nimeni asa ca pot sa visez nu? ai dreptate draga mea, numai ca eu mai si vorbesc in somn si atunci vizele par a fi reale pentru al meu sot
elena- vip
elena a scris:vezi sa nu yi faca vreo surpriza placuta sa te trezesti cu vreo citatiemihaela99 a scris:elena a scris:[ dar te superi daca ti spun vise taica vise ca sunt gratis cu asta o sa raminem in vis il am asa ca ce ma costa fiind virtual sa ti l las tie ia zii :nh8:
visele nu ni le pote lua nimeni asa ca pot sa visez nu? ai dreptate draga mea, numai ca eu mai si vorbesc in somn si atunci vizele par a fi reale pentru al meu sot
la varsta noastra? yoc , dar o noapte in fata usii as putea sa dorm
mihaela99- vip
habar nu am dana o fi ajuns la paris o fi acum in turn eifel celelalte nu stiu ce o fi cu anuta ma ingrijoreaza ca nu este prezenta ne spun ele ce au facut ca nu le lasam assa :nh8:mihaela99 a scris:elena a scris: vad ca nu mai intra nimeni le am speriat pe fete in ce hal suntem
elena- vip
MERITA pentru canselito orice poate si el vreodata o dormi pentru tine nu stii nu l ai vazut cum dormea pe o bancamihaela99 a scris:elena a scris:vezi sa nu yi faca vreo surpriza placuta sa te trezesti cu vreo citatiemihaela99 a scris:elena a scris:[ dar te superi daca ti spun vise taica vise ca sunt gratis cu asta o sa raminem in vis il am asa ca ce ma costa fiind virtual sa ti l las tie ia zii :nh8:
la varsta noastra? yoc , dar o noapte in fata usii as putea sa dorm
elena- vip
elena a scris:habar nu am dana o fi ajuns la paris o fi acum in turn eifel celelalte nu stiu ce o fi cu anuta ma ingrijoreaza ca nu este prezenta ne spun ele ce au facut ca nu le lasam assa :nh8:mihaela99 a scris:elena a scris: vad ca nu mai intra nimeni le am speriat pe fete in ce hal suntem
las ca vin ele daca li se face dor
https://www.youtube.com/watch?v=DYbKU6IfOVs&NR=1 uite la Gulmaz ce bea , ce fericita e
mihaela99- vip
sunt bestiali iar melodia ca nuca n perete dou a jumatati de mar gulnaz si cobretinmihaela99 a scris:elena a scris:habar nu am dana o fi ajuns la paris o fi acum in turn eifel celelalte nu stiu ce o fi cu anuta ma ingrijoreaza ca nu este prezenta ne spun ele ce au facut ca nu le lasam assa :nh8:mihaela99 a scris:elena a scris: vad ca nu mai intra nimeni le am speriat pe fete in ce hal suntem
las ca vin ele daca li se face dor
https://www.youtube.com/watch?v=DYbKU6IfOVs&NR=1 uite la Gulmaz ce bea , ce fericita e
elena- vip
elena a scris: MERITA pentru canselito orice poate si el vreodata o dormi pentru tine nu stii nu l ai vazut cum dormea pe o banca
l-am vazut , merita , merita
https://2img.net/h/oi34.tinypic.com/2588b3n.jpg
mihaela99- vip
da din cap a lehamite denisa zicea ca face pina la urma parkinsonmihaela99 a scris:elena a scris: MERITA pentru canselito orice poate si el vreodata o dormi pentru tine nu stii nu l ai vazut cum dormea pe o banca
l-am vazut , merita , merita
https://2img.net/h/oi34.tinypic.com/2588b3n.jpg
elena- vip
elena a scris: da din cap a lehamite denisa zicea ca face pina la urma parkinson
ei nici chiar asa , saracu murat oga , e prea tanar pentru Parkinson, si daca face au turcii neste doctori de nota 1000 care opereaza pe creier , doamne fereste
mihaela99- vip
pai si el sa se opreasca odata sa nu se imbolnaveasca de..dor vine hasret la el sa nu mai fie disperatmihaela99 a scris:elena a scris: da din cap a lehamite denisa zicea ca face pina la urma parkinson
ei nici chiar asa , saracu murat oga , e prea tanar pentru Parkinson, si daca face au turcii neste doctori de nota 1000 care opereaza pe creier , doamne fereste
elena- vip
elena a scris:pai si el sa se opreasca odata sa nu se imbolnaveasca de..dor vine hasret la el sa nu mai fie disperat
cred ca o sa -o tina asa vreo trei patru episoade daca nu si mai mult
mihaela99- vip
Elena merg sa mananc si eu ceva si revin pup
mihaela99- vip
miha am putina treaba las calculatorul deschis daca atenteaza cine va cuu exceptia lui canselito la pudoarea ta strigi help las totul balta si vinelena a scris:pai si el sa se opreasca odata sa nu se imbolnaveasca de..dor vine hasret la el sa nu mai fie disperatmihaela99 a scris:elena a scris: da din cap a lehamite denisa zicea ca face pina la urma parkinson
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum