22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+13
mitzymeu
mihaela99
danaxbt
florina1989
DENISA
iulianagl
narcisa
alitheea
dana17
florica
elena
anuta1971
Admin_dea05
17 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
am vazut o si am avut razboi civil cu denisa cu toate ca ea venise cu artileria grea ca zicea ca parca este spanzurat iar eu iti dai seamamihaela99 a scris:Elena ia uite unde s-a cocotat Cancelu
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
da l a reparat era incintatamihaela99 a scris:elena a scris:ai citit din urma stii ca este plecata la tara sta o saptamina a zis ca net iokmihaela99 a scris:am vazut si eu pozele facute de Dea , superbe........ Dea
nu am apucat sa citesc din urma , si zici ca Dea e plecata ? a reusit sa-si repare jucaria ? ca eu nici acum n-am reparat-o tot pe pc -ul cumnatei sunt
elena- vip
stai ca mint cu iuliana ...denisa cum toate am sarit la ea a zis sa facem un pomelnic barem sa stie cui sa i multumeascaelena a scris:am vazut o si am avut razboi civil cu denisa cu toate ca ea venise cu artileria grea ca zicea ca parca este spanzurat iar eu iti dai seamamihaela99 a scris:Elena ia uite unde s-a cocotat Cancelu
elena- vip
elena a scris:am inteles important este sa le vada ca de la un timp parca si el la interviuri se ror invirteste in jurul cozii aproaca ca nu spune mai nimic referitor la relatii iok parca ceva este schimbat ori eu am halucinatii tot gindinduu ma la elmihaela99 a scris:elena a scris:dar cum il sarbatoresc fanii adica ce fac :nh8:elena a scris:nu au zis ca miercurrea il baga poate or fi uitat si l da in seara astamihaela99 a scris:ce zici in seara asta avem trailer? :nh8:
nu stiu, am gasit poza aia cu ziua si anul nasterii, ii fac diferite poze cum i-au facut si tubei , probabil si un clip doua
pai ce sa spuna saracu daca e singur, deci....., si zici ca e schimbat? a mai dat vreun interviu ceva pe undeva? vreau sa vad si eu , o fi ala din revista Marie Clarie?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
mihaela99 a scris:elena a scris:am inteles important este sa le vada ca de la un timp parca si el la interviuri se ror invirteste in jurul cozii aproaca ca nu spune mai nimic referitor la relatii iok parca ceva este schimbat ori eu am halucinatii tot gindinduu ma la elmihaela99 a scris:elena a scris:dar cum il sarbatoresc fanii adica ce fac :nh8:elena a scris:nu au zis ca miercurrea il baga poate or fi uitat si l da in seara astamihaela99 a scris:ce zici in seara asta avem trailer? :nh8:
nu stiu, am gasit poza aia cu ziua si anul nasterii, ii fac diferite poze cum i-au facut si tubei , probabil si un clip doua
pai ce sa spuna saracu daca e singur, deci....., si zici ca e schimbat? a mai dat vreun interviu ceva pe undeva? vreau sa vad si eu , o fi ala din revista Marie Clarie?
elena- vip
elena a scris: stai ca mint cu iuliana ...denisa cum toate am sarit la ea a zis sa facem un pomelnic barem sa stie cui sa i multumeasca
mihaela99- vip
da si a batut apa in piua ba stai o singura fraza mie cel putin mi a atras atentia ca tu stii ca eu sunt cu scormonitul cu scotocitul sa ma informez stai ca nu la toata lumea la artisti si zicea ca parca regreta ca nu a stat in franta el care l a inceput era entuziasmat si a mai spus la o intrebare a unui fan cred pe chat era ca scenariul la gonulcelen s a schimbat si .. nu prea era incintat pe urma a dat o cotita intr o emisiune in direct spunea tocmai invers ca este cioc guzelmihaela99 a scris:elena a scris:am inteles important este sa le vada ca de la un timp parca si el la interviuri se ror invirteste in jurul cozii aproaca ca nu spune mai nimic referitor la relatii iok parca ceva este schimbat ori eu am halucinatii tot gindinduu ma la elmihaela99 a scris:elena a scris:dar cum il sarbatoresc fanii adica ce fac :nh8:elena a scris:nu au zis ca miercurrea il baga poate or fi uitat si l da in seara astamihaela99 a scris:ce zici in seara asta avem trailer? :nh8:
elena- vip
elena a scris:da si a batut apa in piua ba stai o singura fraza mie cel putin mi a atras atentia ca tu stii ca eu sunt cu scormonitul cu scotocitul sa ma informez stai ca nu la toata lumea la artisti si zicea ca parca regreta ca nu a stat in franta el care l a inceput era entuziasmat si a mai spus la o intrebare a unui fan cred pe chat era ca scenariul la gonulcelen s a schimbat si .. nu prea era incintat pe urma a dat o cotita intr o emisiune in direct spunea tocmai invers ca este cioc guzelmihaela99 a scris:elena a scris:am inteles important este sa le vada ca de la un timp parca si el la interviuri se ror invirteste in jurul cozii aproaca ca nu spune mai nimic referitor la relatii iok parca ceva este schimbat ori eu am halucinatii tot gindinduu ma la elmihaela99 a scris:elena a scris:dar cum il sarbatoresc fanii adica ce fac :nh8:elena a scris:nu au zis ca miercurrea il baga poate or fi uitat si l da in seara astamihaela99 a scris:ce zici in seara asta avem trailer? :nh8:
aha, deci nu prea ii place scenariul, pai crezi ca noua ne place? mai ales acum la inceput de sezon? cu lacrimi, despartiri, gelozii , eu una as vrea numai saruturi , imbratisari , tandreturi, priviri, dansuri, atingeri , mama cate vreau dar cel mai mult vreau sa vina VULSATULLLLLLLLL
mihaela99- vip
Elena, Pisicutza a mai intrat? imi este tare dor de ea , dar Narcisa ce face? si de ea imi este dor , mai invata si acum ?
mihaela99- vip
stai cuminte ca dorinta iti va fi indeplinita cit de curind ca si scenaristii astia o baga la inaintare pe saime ii departe putin hasret indignata si ea se impaca cu maica sa si v ai ce scenariu o cearta aiurea niste hotariri pripite asta este o sa vedem ce va fimihaela99 a scris:elena a scris:da si a batut apa in piua ba stai o singura fraza mie cel putin mi a atras atentia ca tu stii ca eu sunt cu scormonitul cu scotocitul sa ma informez stai ca nu la toata lumea la artisti si zicea ca parca regreta ca nu a stat in franta el care l a inceput era entuziasmat si a mai spus la o intrebare a unui fan cred pe chat era ca scenariul la gonulcelen s a schimbat si .. nu prea era incintat pe urma a dat o cotita intr o emisiune in direct spunea tocmai invers ca este cioc guzelmihaela99 a scris:elena a scris:am inteles important este sa le vada ca de la un timp parca si el la interviuri se ror invirteste in jurul cozii aproaca ca nu spune mai nimic referitor la relatii iok parca ceva este schimbat ori eu am halucinatii tot gindinduu ma la elmihaela99 a scris:elena a scris:dar cum il sarbatoresc fanii adica ce fac :nh8:elena a scris:nu au zis ca miercurrea il baga poate or fi uitat si l da in seara astamihaela99 a scris:ce zici in seara asta avem trailer? :nh8:
aha, deci nu prea ii place scenariul, pai crezi ca noua ne place? mai ales acum la inceput de sezon? cu lacrimi, despartiri, gelozii , eu una as vrea numai saruturi , imbratisari , tandreturi, priviri, dansuri, atingeri , mama cate vreau dar cel mai mult vreau sa vina VULSATULLLLLLLLL
elena- vip
mai pissy nu chiar ma intreb ce o face narrcisa da ii era somn i am pus melodie i am zis ceva de biine de sagetator ca tot si o reveni a zis ca intra si probabil ca nu a terminat.. fata asta ajunge sus si ea si florina sa ne dam bine pe linga ele ca om avea nevoie vreodata si noi de ceva sa avem la cine sa apelammihaela99 a scris:Elena, Pisicutza a mai intrat? imi este tare dor de ea , dar Narcisa ce face? si de ea imi este dor , mai invata si acum ?
elena- vip
voi i-ati mai votat? ca eu nu am avut cand
http://www.whopopular.com/Tuba-Buyukustun
http://www.whopopular.com/Cansel-Elcin
mihaela99- vip
elena a scris:mai pissy nu chiar ma intreb ce o face narrcisa da ii era somn i am pus melodie i am zis ceva de biine de sagetator ca tot si o reveni a zis ca intra si probabil ca nu a terminat.. fata asta ajunge sus si ea si florina sa ne dam bine pe linga ele ca om avea nevoie vreodata si noi de ceva sa avem la cine sa apelammihaela99 a scris:Elena, Pisicutza a mai intrat? imi este tare dor de ea , dar Narcisa ce face? si de ea imi este dor , mai invata si acum ?
ca bine zici , sa ne dam bine nu?
mihaela99- vip
mihaela nu stiu daca observi dar acum sunt serioasa :bom: lasa l jos ca ti zic ceva sa stii ca aici nu ca este forumul nostru dar sunt fete exceptionale la multe m am strecurat asa usor si am vazut calitate o desteptaciun fantastica ambitioase fete care au ceva de spus nu numai noua dar si lumii vei vedeaelena a scris:mai pissy nu chiar ma intreb ce o face narrcisa da ii era somn i am pus melodie i am zis ceva de biine de sagetator ca tot si o reveni a zis ca intra si probabil ca nu a terminat.. fata asta ajunge sus si ea si florina sa ne dam bine pe linga ele ca om avea nevoie vreodata si noi de ceva sa avem la cine sa apelammihaela99 a scris:Elena, Pisicutza a mai intrat? imi este tare dor de ea , dar Narcisa ce face? si de ea imi este dor , mai invata si acum ?
elena- vip
stai ca si noi suntem mori de diseara singura imi fac cinsteelena a scris:mihaela nu stiu daca observi dar acum sunt serioasa :bom: lasa l jos ca ti zic ceva sa stii ca aici nu ca este forumul nostru dar sunt fete exceptionale la multe m am strecurat asa usor si am vazut calitate o desteptaciun fantastica ambitioase fete care au ceva de spus nu numai noua dar si lumii vei vedeaelena a scris:mai pissy nu chiar ma intreb ce o face narrcisa da ii era somn i am pus melodie i am zis ceva de biine de sagetator ca tot si o reveni a zis ca intra si probabil ca nu a terminat.. fata asta ajunge sus si ea si florina sa ne dam bine pe linga ele ca om avea nevoie vreodata si noi de ceva sa avem la cine sa apelammihaela99 a scris:Elena, Pisicutza a mai intrat? imi este tare dor de ea , dar Narcisa ce face? si de ea imi este dor , mai invata si acum ?
elena- vip
da astazimihaela99 a scris:voi i-ati mai votat? ca eu nu am avut cand
elena- vip
elena a scris:mihaela nu stiu daca observi dar acum sunt serioasa :bom: lasa l jos ca ti zic ceva sa stii ca aici nu ca este forumul nostru dar sunt fete exceptionale la multe m am strecurat asa usor si am vazut calitate o desteptaciun fantastica ambitioase fete care au ceva de spus nu numai noua dar si lumii vei vedea
da Elena , stiu ca sunt fete destepte si de gasca
poate iti era dor de ep. 14
https://www.youtube.com/watch?v=FzE4Vw8-w8o&feature=channel
mihaela99- vip
mersymihaela99 a scris:elena a scris:mihaela nu stiu daca observi dar acum sunt serioasa :bom: lasa l jos ca ti zic ceva sa stii ca aici nu ca este forumul nostru dar sunt fete exceptionale la multe m am strecurat asa usor si am vazut calitate o desteptaciun fantastica ambitioase fete care au ceva de spus nu numai noua dar si lumii vei vedea
da Elena , stiu ca sunt fete destepte si de gasca
poate iti era dor de ep. 14
https://www.youtube.com/watch?v=FzE4Vw8-w8o&feature=channel
elena- vip
elena a scris: stai ca si noi suntem mori de diseara singura imi fac cinste
scuze ca raspund asa greu, dar leptopul asta e plin de virusi si se misca cu doua viteze, incet si deloc
pai ce noi nu suntem destepte? ce noi avem ciunga-n par ? , hai sa bem , uite oga ne canta si noi bem , poate ne imbatam , hai noroc
si o melodie , dupa ce bem un pic mai mult si dam din buric
https://www.youtube.com/watch?v=r36OFB6dJ3M
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 31 Aug 2010, 7:48 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
nici la mine nu a mers netul mersy hai noroc sanatoase sa fim ca.......restul vine de la sinemihaela99 a scris:elena a scris: stai ca si noi suntem mori de diseara singura imi fac cinste
scuze ca raspund asa greu, dar leptopul asta e plin de virusi si se misca cu doua viteze, incet si deloc
pai ce noi nu suntem destepte? ce noi avem ciunga-n par ? , hai sa bem , uite oga ne canta si noi bem , poate ne imbatam , hai noroc
elena- vip
citeste si tu mai sus ca am zis si de noi ce numai ele eu am zis ca mi fac cinste singura dar uite tu ce draguta mi ai luat o inainte can: sa avem si atmosferaelena a scris:nici la mine nu a mers netul mersy hai noroc sanatoase sa fim ca.......restul vine de la sinemihaela99 a scris:elena a scris: stai ca si noi suntem mori de diseara singura imi fac cinste
elena- vip
poate ne facem turte de bete pina mai intra cineva ele nebaute si noi....le vedem dubluelena a scris:citeste si tu mai sus ca am zis si de noi ce numai ele eu am zis ca mi fac cinste singura dar uite tu ce draguta mi ai luat o inainte can: sa avem si atmosferaelena a scris:nici la mine nu a mers netul mersy hai noroc sanatoase sa fim ca.......restul vine de la sinemihaela99 a scris:elena a scris: stai ca si noi suntem mori de diseara singura imi fac cinste
elena- vip
elena a scris:citeste si tu mai sus ca am zis si de noi ce numai ele eu am zis ca mi fac cinste singura dar uite tu ce draguta mi ai luat o inainte can: sa avem si atmosfera
am citit, tocmai de aia am facut cinste , in cinstea noastra dar si a fetelor , auzi da tie iti place asa tare sa sufli in vuvuzela aia? ca pe mine ma dor falcile
mihaela99- vip
elena a scris: poate ne facem turte de bete pina mai intra cineva ele nebaute si noi....le vedem dublu
nu-i nik , noi sa fim sanatoase
mihaela99- vip
canselito la pian imi da asa un entuziasm :party gata am terminatmihaela99 a scris:elena a scris:citeste si tu mai sus ca am zis si de noi ce numai ele eu am zis ca mi fac cinste singura dar uite tu ce draguta mi ai luat o inainte can: sa avem si atmosfera
am citit, tocmai de aia am facut cinste , in cinstea noastra dar si a fetelor , auzi da tie iti place asa tare sa sufli in vuvuzela aia? ca pe mine ma dor falcile
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum