23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
pissycutz
annadanna
vivi
iulia1965
dana17
florica
iulia80
iulianagl
alitheea
vali1cluj
DENISA
narcisa
anuta1971
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 10 din 44
Pagina 10 din 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Elena ,spune cu cuvintele tale ...elena a scris:ma las pagubasa
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
gata am reusit CE VREA MURAT indragostitelena a scris:https://www.youtube.com/watch?v=sZ3C0n38KsM
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
NU AM VOCE AM REUSIT : diseara sigur iar ma cinstescdana17 a scris:Elena ,spune cu cuvintele tale ...
elena- vip
Multumim Denisa ,au aparut doar poze ?
dana17- vip
elena a scris: comentariul meu referitor la serial in special ep de aseara
in interviul dat in direct cansel a repetat de citeva ori doi termeni mindrie narcisism. Chiar o intrebam pe anuta si comentam acest termen narcisism si atunci in graba nu i intelegeam sensul vizavi de gonulcelen de personajul murat .Acum actiunea serialului derulindu se in fata ochillor am inteles si incerc sa fac o analogie . Ce are murat din narcis si toata lumea cunoaste acet mit al lui narcis aceasta legenda este ca desi este iubit de catre femei el ramine intr un fel indiferent in film selin . Murat este iubit nu iubeste SELIN VAZIND CA DRAGOSTEA EI ESTE NEIMPARTASITA SE SINUCIDE aici este de comentata labilitatea ei psihica Dar murat o intilneste pe hasret si vede in ea visul lui idealul frumusetea calitatea intelegerea ambitia exact este eul lui ESTE PROPRIA LUI CREATIE O singura greseala a acesteia ranit in orgoliul lui ia o decizie parca ar juca totul pe o carte pentru a si experimenta propriile sentimente si valoarea acestor sentimente MERITA OARE HASRET TOT CE A INVESTIT IN EA SAU EL S A INSELAT IN PROPRIA SA VIZIUNE DESPRE SENTIMENTE. ESTE O CHESTIUNE DE TIMP Cansel isi intelege PERFECT personajul de asta il si joaca f bine eu cred ca mindria in cazul lui nu este negativa sa vrei de la alter egoul tau pentru ca este fiinta creata de el esste in el este cu el asa cum am zis sa vrei totul nu este rau. diferenta dintre sfirsitul lui narcis dezamagit si murat este ca murat va fi surprins de hasret cit de bine il cunoaste ca nu a GRESIT cind a aleso si nu trebuie sa fim triste pentru ca amindoi ne vor arata sunt convinsa DRAGOSTEA ce inseamna sa apartii unul altuia sa vibrezi alaturi TRUP SI SUFLET este fantastic nici nu mai imi fac probleme pentru ca va fi o poveste EXCEPTIONALA iar FINALUL VA FERICIT
elena pentru comentariu, ai dreptate 50%, restul e al nostru , eu ii dau dreptate lui Murat OGA , e normal sa reactioneze asa, el are ceva experienta ,stie ce vrea ,(Ana sa nu dai prea tare ) ,
Hasret e la prima iubire dupa cum se stie , ea recunoscand ca nu stie ce se intampla cu ea , e ca un vis , traieste momentul nu stie ce este iubirea nici de mama nici de tata nici de iubit dupa cum vedem, este o experienta noua pentru ea abia de acum incolo cred ca o va cunoaste (asta daca va avea puterea sa recunoasca) ,
Murat Oga este un barbat care a trecut in primul rand peste moartea lui Selim , (poate mai este marcat inca nu se stie daca s-a vindecat ) care i-a afectat nu numa viata ci si cariera muzicala, a trait 2 ani singur inchis in el insusi , el cunoscand-o pe hasret o descoperit ca viata i-a dat o noua sansa , sansa de a iubi din nou , de a fi iubit , de a merge mai departe, (asta crede el) pana la un mnent dat cand totul s-a prabusit iar , dar nu din vina lui , din vina soartei nu a hasretei si asta o sa constate el pe parcurs,
Hasret nu stiu ce va face, e asa de inprevizibila la fel ca Levent , acum e aici acum nu este,nu stie ce vrea , pentru mine ramane un mister, Hasret si Levent
Mi-a placut iarasi Kadir , a facut el ce a facut si tot a cucerit-o pe domnisoara aia frumusica , pacat ca a trebuit sa minta ca locuieste in asa o vila, dar Oga de fiecare data e la post SI REZOLVA SITUATIA , HA HA HA
cine stie ce surprize ne vor rezerva scenaristii turci, ca doar le sta in fire , actorii fac ce vor regizorii si scenaristii nu ? si sa recunoastem Tuba , Cancel si restul trupei sunt de nota 2000 plus
hai ca am scris cam mult si nu imi sta in fire, daca v-ma plictisit
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Sam 04 Sept 2010, 5:06 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Nu am inteles ,de ce te cinstesti ? Ce motiv ai ? Te pomenesti ca ai gasit metoda sa-l prinzi pe Cansel in vis...elena a scris:NU AM VOCE AM REUSIT : diseara sigur iar ma cinstesc
dana17- vip
elena a scris:ma las pagubasa
Elena stii de ce nu se dechide? tre sa pui pauza intre ultimul cuvant si link ia incearca ,
mihaela99- vip
hai pentru ca am gasit cintecul potrivit cuvintele potrivite holograf fiind formatia mea si in special dan bitman este exact ce vrea murat pentru hasret sa i dea FERICIREAdana17 a scris:Nu am inteles ,de ce te cinstesti ? Ce motiv ai ? Te pomenesti ca ai gasit metoda sa-l prinzi pe Cansel in vis...
elena- vip
VEZI MAI JJOS CA AM REUSIT M AM SI FELICITAT SI DISEARA IMI FAC SINGURA CINSTE CU UN GRATAR SI O STICLA DE... VIN TE INVIT VA 9INVIT SI PE VOI DACA MA REFUZATImihaela99 a scris:
Elena stii de ce nu se dechide? tre sa pui pauza intre ultimul cuvant si link ia incearca ,
elena- vip
DE CE SA PLICTISESTI ISTEATO CE TU RASPUNZI NUMAI LA OBIECT CARE I PROBLEMA ESTE FOARTE BINE CA SPUI CE SIMTI IA SA VEZI CE BINE ESTEmihaela99 a scris:
Mi-a placut iarasi Kadir , a facut el ce a facut si tot a cucerit-o pe domnisoara aia frumusica , pacat ca a trebuit sa minta ca locuieste in asa o vila, dar Oga de fiecare data e la post SI REZOLVA SITUATIA , HA HA HA
cine stie ce surprize ne vor rezerva scenaristii turci, ca doar le sta in fire , actorii fac ce vor regizorii si scenaristii nu ? si sa recunoastem Tuba , Cancel si restul trupei sunt de nota 2000 plus
hai ca am scris cam mult si nu imi sta in fire, daca v-ma plictisit
elena- vip
elena a scris:VEZI MAI JJOS CA AM REUSIT M AM SI FELICITAT SI DISEARA IMI FAC SINGURA CINSTE CU UN GRATAR SI O STICLA DE... VIN TE INVIT VA 9INVIT SI PE VOI DACA MA REFUZATI
am vzt ca ai reusit , dar pe viitor sa pui pauza intre ele , asta ca sa nu mai fii asa dezamagita , multi
aaa si zici ca mai ai vin? unde? ca nu vad , ia adu aici cateva sticle sa am grija de ele ca tu le bei si noi nu mai ramanem cu nik
mihaela99- vip
EU SUNT MICA nu stiu sa le pun pune le tu ca sa intregim decorul ma invatat denisa dar eumihaela99 a scris:
am vzt ca ai reusit , dar pe viitor sa pui pauza intre ele , asta ca sa nu mai fii asa dezamagita , multi
aaa si zici ca mai ai vin? unde? ca nu vad , ia adu aici cateva sticle sa am grija de ele ca tu le bei si noi nu mai ramanem cu nik
elena- vip
pauza este am inteleselena a scris:EU SUNT MICA nu stiu sa le pun pune le tu ca sa intregim decorul ma invatat denisa dar eu
elena- vip
Atunci ne vedem diseara ...V-am pupat ,pa...elena a scris:VEZI MAI JJOS CA AM REUSIT M AM SI FELICITAT SI DISEARA IMI FAC SINGURA CINSTE CU UN GRATAR SI O STICLA DE... VIN TE INVIT VA 9INVIT SI PE VOI DACA MA REFUZATI
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Sam 04 Sept 2010, 5:16 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
ne vedem sigur pa o zi placuta in continuaredana17 a scris:Atunci ne vedm diseara ...V-am pupat ,pa...https://www.youtube.com/v/p0N4rzCSn_0
elena- vip
Denisa , multumim , frumoase poze
mihaela99- vip
[quote="dana17"][
dana , o zi frumoasa in continuare, pe deseara
dana , o zi frumoasa in continuare, pe deseara
mihaela99- vip
elen a a scris: cam ce vrea murathttps://www.youtube.com/watch?v=rJAw2FEZI6g
asta e a lui elena pentru noi fetele
https://www.youtube.com/watch?v=rJAw2FEZI6g
mihaela99- vip
Fetelor vă rog să ştregeţi răspunsurle anterioare atunci când daţi QUOTE unui comentariu
pune o pe cea cu si floricele linkul meu ca sa fie mai sugestiv cel cu floricele si trandafirasimihaela99 a scris:
asta e a lui elena pentru noi fetele
https://www.youtube.com/watch?v=rJAw2FEZI6g
elena- vip
eu citeodata am sters tot o fi bine o fi rau ia zii tu
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 10 din 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum