23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
pissycutz
annadanna
vivi
iulia1965
dana17
florica
iulia80
iulianagl
alitheea
vali1cluj
DENISA
narcisa
anuta1971
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 44 din 44
Pagina 44 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
narcisa a scris:mihaela99 a scris:
, chiar nu pot sa capat si eu nik? nu ti-am zis ca sunt singura in birou si pot sa fac ce vreau? pot sa stau si cu fundul in sus nu ma vede nimenea
Vezi dacă n-ai făcut destule mătănii la Ana să ți le dea.
Eu deja mi-am luat porția. L-am visat acum trei nopți. El zicea yok, eu țoc, el yok eu țoc. Dar să știți că n-am abuzat. Doar de două ori.
tu esti cumva ruda cu pissycutza ?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
situatia e mai grea decat credeam ... pot sa te ajut cu ceva?iulia80 a scris:buna narcisa..sa ai o zi cat mai frumoasa...
dragelor..eu in ograda fac echipa cu rodica...intamplarea face ca sa fi descoperit ca suntem vecine de bloc..la vreo 2 blocuri distanta..si cand pleca rodica(ea e seful)..eu raman de paza la Fulgerica..si cat a fost plecata m-a ajutat denisa cu ceva..si drept rasplata i l-am imprumutat pe Fulgerica..faca sa ii cer voie rodicai....si iaca acum suntem cocosite
problema e ca eu l-am trimis la denisa..care sta la sud de mine si a ajuns la motz..care sta la vest ghini de mine! deci coseala pe merit nu e..dar e!
apropo de fugi anuta.unde sa fug..ca ma prinde la coltul blocului rodica..si sa vezi atunci cocoseala!
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Și cum Ana, zici că nu le-ai primit? Mai caut pe la mine dar nu cred să mai găsesc ceva. Să verifici și tu, poate le-ai pus la borcan împreună cu gogoșarii.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
anuta1971 a scris:[
situatia e mai grea decat credeam ... pot sa te ajut cu ceva?
Ana , eu zic sa nu te bagi, poate ti-o iei si tu pe carca si nevinovata
mihaela99- vip
vreau si eunarcisa a scris:mihaela99 a scris:
, chiar nu pot sa capat si eu nik? nu ti-am zis ca sunt singura in birou si pot sa fac ce vreau? pot sa stau si cu fundul in sus nu ma vede nimenea
Vezi dacă n-ai făcut destule mătănii la Ana să ți le dea.
Eu deja mi-am luat porția. L-am visat acum trei nopți. El zicea yok, eu țoc, el yok eu țoc. Dar să știți că n-am abuzat. Doar de două ori.
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:situatia e mai grea decat credeam ... pot sa te ajut cu ceva?iulia80 a scris:buna narcisa..sa ai o zi cat mai frumoasa...
dragelor..eu in ograda fac echipa cu rodica...intamplarea face ca sa fi descoperit ca suntem vecine de bloc..la vreo 2 blocuri distanta..si cand pleca rodica(ea e seful)..eu raman de paza la Fulgerica..si cat a fost plecata m-a ajutat denisa cu ceva..si drept rasplata i l-am imprumutat pe Fulgerica..faca sa ii cer voie rodicai....si iaca acum suntem cocosite
problema e ca eu l-am trimis la denisa..care sta la sud de mine si a ajuns la motz..care sta la vest ghini de mine! deci coseala pe merit nu e..dar e!
apropo de fugi anuta.unde sa fug..ca ma prinde la coltul blocului rodica..si sa vezi atunci cocoseala!
nu draga..ca rodica e buna la suflet si imparte dar numai cu mine..cu restul e in razboi!
anuta asta cu cautatul in gogosari e tare..am ras cu lacrimi!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
narcisa a scris:Și cum Ana, zici că nu le-ai primit? Mai caut pe la mine dar nu cred să mai găsesc ceva. Să verifici și tu, poate le-ai pus la borcan împreună cu gogoșarii.
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
De ce, ce a făcut Pissy? Să nu-mi spui că și ea are obiceiul să abuzeze de el?
narcisa- vip
tu crezi ca nu le vedeam? sar imediat in ochi... sunt cu ochii girofar dupa bunatate de buzenarcisa a scris:Și cum Ana, zici că nu le-ai primit? Mai caut pe la mine dar nu cred să mai găsesc ceva. Să verifici și tu, poate le-ai pus la borcan împreună cu gogoșarii.
anuta1971- vip
narcisa a scris:mihaela99 a scris:
De ce, ce a făcut Pissy? Să nu-mi spui că și ea are obiceiul să abuzeze de el?
nu a facut nik pissy , dar aveti aceeasi ruanta nu mai pot sa vorbesc ma gandesc la doua buze la borcan
mihaela99- vip
anuta1971 a scris: vreau si eu
Nu plânge, poate tu ai mai mult noroc (dacă le găsești ), la mine nu a prea vrut să stea.
narcisa- vip
narcisa a scris:anuta1971 a scris: vreau si eu
Nu plânge, poate tu ai mai mult noroc (dacă le găsești ), la mine nu a prea vrut să stea.
Ana e fata desteapta , le-a pus la borcan
mihaela99- vip
mihaela99 a scris: nu a facut nik pissy , dar aveti aceeasi ruanta nu mai pot sa vorbesc ma gandesc la doua buze la borcan
Fetelor, eu zic să mergem la Ana să verificăm borcanele. Cine știe ce bunătăți de Murat a mai ascuns ea printre gogoșari și nu vrea să ne spună.
narcisa- vip
dragelor..eu ma retrag...
spor la cautat in borcanele anutei! dar daca tot va duceti sa cautati..poate ii dati si o mana de ajutor la treaba!
sa aveti o zi cat mai frumoasa! ne citim mai tarziu!
spor la cautat in borcanele anutei! dar daca tot va duceti sa cautati..poate ii dati si o mana de ajutor la treaba!
iulia80- vip
se pare ca gogosarii sunt foarte atractivi se pare ca in curand casa mea o sa devina neincapatoarenarcisa a scris:mihaela99 a scris: nu a facut nik pissy , dar aveti aceeasi ruanta nu mai pot sa vorbesc ma gandesc la doua buze la borcan
Fetelor, eu zic să mergem la Ana să verificăm borcanele. Cine știe ce bunătăți de Murat a mai ascuns ea printre gogoșari și nu vrea să ne spună.
anuta1971- vip
multumim iulia o zi placuta in continuareiulia80 a scris:dragelor..eu ma retrag...
anuta1971- vip
iulia80 a scris:dragelor..eu ma retrag...
O zi bună Iulia. Credeam că vii și tu să ne ajuți. Sau nu-ți plac gogoșarii?
narcisa- vip
nu ar strica o bucatia de muratel de al vostru..dar vad ca e deja aglomeratie la borcanele anutei! va cedez voua partea mea!
iulia80- vip
anuta1971 a scris:
multumim iulia o zi placuta in continuare
o zi vrumoasa in continuare Iulia multi
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 44 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 44 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum