23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
pissycutz
annadanna
vivi
iulia1965
dana17
florica
iulia80
iulianagl
alitheea
vali1cluj
DENISA
narcisa
anuta1971
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 42 din 44
Pagina 42 din 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata dragelor...inca odata le doresc tuturor celor care poarta numele Sf.Marii LA MULTI ANI,MULTA SANATATE,BUCURII SI IMPLINIRI IN VIATA!
miha draga..dar asa de dimineata cu pupaturi din astea cu semtiment
dea bine ai revenit..ne-a fost f dor de tine!
miha draga..dar asa de dimineata cu pupaturi din astea cu semtiment
dea bine ai revenit..ne-a fost f dor de tine!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata tuturor si bine v- am gasit .Poftiti si serviti ce preferati; sau .O zi buna sa aveti cu soare in suflet daca altel nu se poate ,aici la Oradea este noros si a plouat.LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE MARIA SI DERIVATELOR.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Bine te-am gasit!iulia80 a scris:dea bine ai revenit..ne-a fost f dor de tine!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimi!florica a scris:Buna dimineata tuturor si bine v- am gasit .Poftiti si serviti ce preferati; sau .O zi buna sa aveti cu soare in suflet daca altel nu se poate ,aici la Oradea este noros si a plouat.LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE MARIA SI DERIVATELOR.
eu ma retrag fetelor.Ne citim mai tarziu
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 08 Sept 2010, 10:09 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata fetelor sa aveti o zi buna
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!
Deea bine ai venit... sa stii ca ti-am dus lipsa ... noi am fost cumintiiii
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna dimi!!!Bine ca ati fost cumintele si mi l-ati lasat intreg pe Canselut indragostit ...Anuta unde gasesc si eu poza care o ai tu la avatar in marime mare???Vreau s-o pun la colectie. indragostit ..anuta1971 a scris:Buna dimineata fetelor sa aveti o zi buna
Admin_dea05- Admin
buna dimineata anuta draga...draga mea tu pe cine duci acum cu zaharelul!anuta1971 a scris:Deea bine ai venit... sa stii ca ti-am dus lipsa ... noi am fost cumintiiii
faci cum am facut eu cand a revenit rodica din concediu si m-a intrebat daca am avut grija de Fulgerica!
ei dea....ce poza si-a tras anuta..miha a ajutat-o sa il epileze..e si mandra draga de ea!
iulia80- vip
Deea eu o am salvata in calculator nu mai stiu de pe unde am cules-o sa vedem daca merge maritaAdmin_dea05 a scris:Buna dimi!!!Bine ca ati fost cumintele si mi l-ati lasat intreg pe Canselut indragostit ...Anuta unde gasesc si eu poza care o ai tu la avatar in marime mare???Vreau s-o pun la colectie. indragostit ..anuta1971 a scris:Buna dimineata fetelor sa aveti o zi buna
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 08 Sept 2010, 10:18 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:Buna dimineata fetelor sa aveti o zi buna
buna dimi Ana , da ce de dimineata te-ai trezit soro , mai ai ceva recolta pe camp?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
[quote="anuta1971Deea eu o am salvata in calculator nu mai stiu de pe unde am cules-o sa vedem daca merge marita
[/quote]
daca imi aduc bine aminte eu am adus-o si am pus-o la topic la el , cred nu bag mana in foc
[/quote]
daca imi aduc bine aminte eu am adus-o si am pus-o la topic la el , cred nu bag mana in foc
mihaela99- vip
nu am gasit-o acolo.e mai veche?..parca ar fi trucata?mihaela99 a scris:[daca imi aduc bine aminte eu am adus-o si am pus-o la topic la el , cred nu bag mana in foc
Admin_dea05- Admin
Buna deni!DENISA a scris:
https://www.youtube.com/v/EsrY58VmyuA
Admin_dea05- Admin
mihaela99 a scris:[quote="anuta1971Deea eu o am salvata in calculator nu mai stiu de pe unde am cules-o sa vedem daca merge marita
https://2img.net/h/oi56.tinypic.com/1s1ug9.jpg
daca imi aduc bine aminte eu am adus-o si am pus-o la topic la el , cred nu bag mana in foc [/quote]
iubita buna dimineata sa ai o zi excelenta LA MULTI ANI petrolist-o
Miha sigur de la tine nu am furat-o ... cred ca am furat-o amandoua din acelasi loc
anuta1971- vip
Yeni medya patronu Tuba
08.09.2010
Tuba Büyüküstün'ün hayranları yaratıcılıkta sınır tanımıyor! Sevenleri güzel oyuncu için dergi çıkarıyor, radyo ve televizyon yayını yapıyor
atv'de yayınlanan 'Gönülçelen' dizisinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün'ün hayranları çıldırdı! Büyüküstün'ün hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği en önemli iki fan sitesi olan tubabuyukustun. biz ve tubabuyukustun.net birbirleriyle yarışa girmiş durumda. tubabuyukustun.biz, geçtiğimiz yıl ilk internet dergisi olan 'Tubiz'i 18 hafta boyunca yayınlanmıştı. Bu yıl da ikinci sanal dergi 'Gönülçelen'i yayına sokan site üyeleri, hayranı oldukları oyuncunun röportajlarını, fotoğraflarını ve biyografisini bu dergi aracılığı ile 16 bin kişiyle paylaşıyorlar.
SEVDİĞİ ŞARKILAR ÇALINIYOR
Şimdi de tubabuyukustun.net'in hazırladığı 'Tuba TV' ve 'Tuba FM' yayına girdi. Tubabuyukustun.net sitesi üzerinden girilen Tuba TV'de; dizi, röportaj ve söyleşi görüntüleri ile klipler gösteriliyor. Tuba FM'de ise Büyüküstün hayranları, aldıkları bir rumuzla kendi programlarını yapabiliyorlar. Bu programlarda ise genellikle güzel oyuncunun en sevdiği şarkılar çalınıyor ve kendisiyle ilgili son haberler veriliyor.
Günaydın
08.09.2010
Tuba Büyüküstün'ün hayranları yaratıcılıkta sınır tanımıyor! Sevenleri güzel oyuncu için dergi çıkarıyor, radyo ve televizyon yayını yapıyor
atv'de yayınlanan 'Gönülçelen' dizisinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün'ün hayranları çıldırdı! Büyüküstün'ün hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği en önemli iki fan sitesi olan tubabuyukustun. biz ve tubabuyukustun.net birbirleriyle yarışa girmiş durumda. tubabuyukustun.biz, geçtiğimiz yıl ilk internet dergisi olan 'Tubiz'i 18 hafta boyunca yayınlanmıştı. Bu yıl da ikinci sanal dergi 'Gönülçelen'i yayına sokan site üyeleri, hayranı oldukları oyuncunun röportajlarını, fotoğraflarını ve biyografisini bu dergi aracılığı ile 16 bin kişiyle paylaşıyorlar.
SEVDİĞİ ŞARKILAR ÇALINIYOR
Şimdi de tubabuyukustun.net'in hazırladığı 'Tuba TV' ve 'Tuba FM' yayına girdi. Tubabuyukustun.net sitesi üzerinden girilen Tuba TV'de; dizi, röportaj ve söyleşi görüntüleri ile klipler gösteriliyor. Tuba FM'de ise Büyüküstün hayranları, aldıkları bir rumuzla kendi programlarını yapabiliyorlar. Bu programlarda ise genellikle güzel oyuncunun en sevdiği şarkılar çalınıyor ve kendisiyle ilgili son haberler veriliyor.
Günaydın
Admin_dea05 a scris:nu am gasit-o acolo.e mai veche?..parca ar fi trucata?
asta faceam acum , o cautam , stai sa ma uit
mihaela99- vip
de dimineata cu glume in program... ia-ma usor ca ma misc in reluaremihaela99 a scris:
buna dimi Ana , da ce de dimineata te-ai trezit soro , mai ai ceva recolta pe camp?
anuta1971- vip
buna dimineata Denisa multumim pentru noutati
anuta1971- vip
Buna Denisa multumim mult
mihaela99- vip
CADOURI PTR SĂRBĂTORITE
denisa eu iau si de aici..ca am loc..unde sa bag!
iulia80- vip
iulia80 a scris:denisa eu iau si de aici..ca am loc..unde sa bag!
https://www.youtube.com/v/AtQwkbT1R6Y
vezi să nu fii nevoită să apelezi la reţeta de slăbit a lui Nurgul , eu la câte sărbătorite am astăzi cred că am să apelez la ea .
da cum a slabit denisa,Filoftea? ca am ratat reteta magica?DENISA a scris:iulia80 a scris:denisa eu iau si de aici..ca am loc..unde sa bag!
https://www.youtube.com/v/AtQwkbT1R6Y
vezi să nu fii nevoită să apelezi la reţeta de slăbit a lui Nurgul , eu la câte sărbătorite am astăzi cred că am să apelez la ea .
iulia80- vip
[quote="DENISA"][
saru mana, da ceva de baut nu dai? ca m-a luat cu lesin de la atatea bomboane, am mancat aproape toata cutia
saru mana, da ceva de baut nu dai? ca m-a luat cu lesin de la atatea bomboane, am mancat aproape toata cutia
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 42 din 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 42 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum