23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
pissycutz
annadanna
vivi
iulia1965
dana17
florica
iulia80
iulianagl
alitheea
vali1cluj
DENISA
narcisa
anuta1971
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 23 din 44
Pagina 23 din 44 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 44
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
elena a scris: SI CA SA MA BAG SI EU CA FARA MINE NU SE POATE INTREABA MA PE MINE INTREAB O PE MIHAELA IN CE HAL PUTEAM SA FIE SA PUI UN AVATAR PE TOATA PAGINA .. ESTE CEVA MIHAELA DACA RIZI DIN PARTEA MEA
eu nu rad .........numai zambesc
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ei atunci ramine amenintarea :bom:mihaela99 a scris:elena a scris: SI CA SA MA BAG SI EU CA FARA MINE NU SE POATE INTREABA MA PE MINE INTREAB O PE MIHAELA IN CE HAL PUTEAM SA FIE SA PUI UN AVATAR PE TOATA PAGINA .. ESTE CEVA MIHAELA DACA RIZI DIN PARTEA MEA
eu nu rad .........numai zambesc
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
elena a scris: poate greseste si nimereste... cocosul
fataaaaaaaaaaaa doamne fereste , pai cine ii mai da lui hasret carne, lapte si oua?
mihaela99- vip
sonel fiecare intelege ce si doreste ca de aia un cuvint are mai multe sensuri eu fiind r a t i o n a l a ca de cit ce am venit de la balaceanca m am referit la cocosul pe care il tine in brate poate vrea sa faca schimbmihaela99 a scris:elena a scris: poate greseste si nimereste... cocosul
fataaaaaaaaaaaa doamne fereste , pai cine ii mai da lui hasret carne, lapte si oua?
elena- vip
p s iar hasret are ce si doreste ea...cel mai mult reteta ta fff hranitoare si la modaelena a scris:sonel fiecare intelege ce si doreste ca de aia un cuvint are mai multe sensuri eu fiind r a t i o n a l a ca de cit ce am venit de la balaceanca m am referit la cocosul pe care il tine in brate poate vrea sa faca schimbmihaela99 a scris:elena a scris: poate greseste si nimereste... cocosul
elena- vip
elena a scris: s iar hasret are ce si doreste ea...cel mai mult reteta ta fff hranitoare si la moda
aaaaa acum ti-ai dat seama ce pretios e? ? pe viitor sa ai grija de cocosul lui Oga da?
mihaela99- vip
iar ai fugit pe balcon renh citesc ce scrii cind ma intorc din bucatarie
elena- vip
EU DACA MI L INCREDINTEAZA CU PLACEREmihaela99 a scris:elena a scris: s iar hasret are ce si doreste ea...cel mai mult reteta ta fff hranitoare si la moda
aaaaa acum ti-ai dat seama ce pretios e? ? pe viitor sa ai grija de cocosul lui Oga da?
elena- vip
elena a scris:EU DACA MI L INCREDINTEAZA CU PLACERE
stai nu te bucura ca nu pentru tine e pretios, pentru Hasret da? , tu ai ochii , urechile daca vrei sau nasul ca si ala e un cocosel , mai mic cei drept dar merge
mihaela99- vip
pai nu mi ai zis sa am eu grija de ce te rrazgindestii fii si tu mai constanta outeai sa ai incredere ca nu abuzam cind ma apuca asa citeodata nu vreau ce mi ai oferit acum refuz categoricmihaela99 a scris:elena a scris:EU DACA MI L INCREDINTEAZA CU PLACERE
stai nu te bucura ca nu pentru tine e pretios, pentru Hasret da? , tu ai ochii , urechile daca vrei sau nasul ca si ala e un cocos
elena- vip
Eleaaaa dispar un pic ,am ceva de facut si revin
mihaela99- vip
p s nasul e al tau ca stii la ce foloseste eu sunt mica nu stiuelena a scris:pai nu mi ai zis sa am eu grija de ce te rrazgindestii fii si tu mai constanta outeai sa ai incredere ca nu abuzam cind ma apuca asa citeodata nu vreau ce mi ai oferit acum refuz categoricmihaela99 a scris:elena a scris:EU DACA MI L INCREDINTEAZA CU PLACERE
stai nu te bucura ca nu pentru tine e pretios, pentru Hasret da? , tu ai ochii , urechile daca vrei sau nasul ca si ala e un cocos
elena- vip
si eu ca am ceva pe foc cred ca gasesc scrumulmihaela99 a scris:Eleaaaa dispar un pic ,am ceva de facut si revin
elena- vip
Doamne fereste Mihaela cum te gandesti tocmai la gaina lui Cansel, nu stiu ce legatura este intre gaina si toate jentile celea,invat eu tainele netului yavas yavas.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
pentru Narcisa ca ne-a tradus.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica a scris:Doamne fereste Mihaela cum te gandesti tocmai la gaina lui Cansel, nu stiu ce legatura este intre gaina si toate jentile celea,invat eu tainele netului yavas yavas.
am revenit
nici eu nu vad nici o legatura , dar in fine ... oricum arata bine Cancel in poza aia fie si cu puicuta in brate , jentile alea or fi de decor , stiu eu
, nu stiu cum am ajuns la gaina lui Cancel, , ca de fapt el are cocosel o fi COCOSELUL GALIC ? :nh8:
mihaela99- vip
mihaela oare anuta nici acum nu o fi terminat de gatit are cumva nuntaelena a scris:si eu ca am ceva pe foc cred ca gasesc scrumulmihaela99 a scris:Eleaaaa dispar un pic ,am ceva de facut si revin
elena- vip
elena a scris:mihaela oare anuta nici acum nu o fi terminat de gatit are cumva nunta
, cred ca le gateste si matelor , sa le inbuneze ca prea le-a pus pe fuga in ultimul timp
mihaela99- vip
pai ea nu stie ca i trebuie dieta ce o fi apucat omihaela99 a scris:elena a scris:mihaela oare anuta nici acum nu o fi terminat de gatit are cumva nunta
, cred ca le gateste si matelor , sa le inbuneze ca prea le-a pus pe fuga in ultimul timp
elena- vip
aaa am crezut ca si pregateste mincare pentru o saptamina da mitelor uitasem bine ca mai atentionat sa o intrebam ce menu le a facut :nh8:elena a scris:pai ea nu stie ca i trebuie dieta ce o fi apucat omihaela99 a scris:elena a scris:mihaela oare anuta nici acum nu o fi terminat de gatit are cumva nunta
elena- vip
nu stiu, Elena , ma duc sa-mi caut un film pana vin si fetele , sa ma strigi cand vin da?
mihaela99- vip
nu te strig ca sunt afaramihaela99 a scris:nu stiu, Elena , ma duc sa-mi caut un film pana vin si fetele , sa ma strigi cand vin da?
elena- vip
buna seara fetelor.. ce faceti?
vad ca m-ati barfit
vad ca m-ati barfit
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna Anuta ,Cine ? Eu, nu-mi aduc aminte...sa ma uit ce s-a scris azi... Buna si voua fetelor... :gfd<:anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. ce faceti?
vad ca m-ati barfit
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
buna seara zanutedana17 a scris:Buna Anuta ,Cine ? Eu, nu-mi aduc aminte...sa ma uit ce s-a scris azi... Buna si voua fetelor... :gfd<:anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. ce faceti?
vad ca m-ati barfit
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Continut sponsorizat
Pagina 23 din 44 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum